Den bedste skrivesoftware 2020: Quill & Ink til den nye tidsalder

I en verden af ​​gratis online tekstbehandlere er det let at glemme, at der findes dedikerede skriveapplikationer. Google Dokumenter kan behandle dine tastetryk, men for næsten alt andet er det glat. En dedikeret tekstbehandler kan stadig hjælpe dig med at formatere det, du skriver, organisere dine ideer og eksportere det til professionelle formål.


Vi spurgte den bedste skriftsoftware til forfattere, manuskriptforfattere og journalister til at give dig en omfattende guide til, hvad du skulle bruge. Vi fandt den bedste software i hver kategori såvel som runner-ups, hvis du har brug for flere muligheder. Der er også et afsnit til sidst for værktøjer, som alle forfattere skal prøve.

Den bedste software til dig kan variere afhængigt af din brugssag. Vi har opdelt vores guide i fire sektioner, så du kan finde de bedste værktøjer til det, du vil gøre. Der er også noget krydstogt mellem sektionerne, så vi anbefaler at du læser gennem forfatterafsnittet, selvom du f.eks. Er en manuskriptforfatter.

Der er dog værktøjer, som alle forfattere bør bruge, som vi ikke ønskede at sko ind i noget afsnit. Uanset hvad du skriver, er det vigtigt at oprette en kopi af den med en online backup-service, såsom Backblaze, som rangerer nummer to i vores bedste guide til online backup-tjenester. Du kan se, hvorfor i vores Backblaze-gennemgang.

Hvis du ikke er bekendt, er det et princip i 3-2-1 backup-reglen, som siger, at du skal opbevare tre kopier af dine data – to lagret lokalt på forskellige lagringstyper og en sikkerhedskopieret til skyen. Der er variationer, såsom at gemme en lokalt, en i skylagring og en off-site, men princippet er det samme. Du ønsker ikke at miste det hårde arbejde, du lægger på din skrivning.

Valg af den bedste skrivesoftware

bedste skrivesoftware

Vores applikationsvalg kogte ned til tre nøglefaktorer: magt, brugervenlighed og funktioner. Strøm var vores største bekymring, da det at erklære software som den ”bedste” betyder, at den kan håndtere det meste af det, du kan smide på det. Endelig udkast overholder f.eks. Automatisk industristandardformatering og giver dig de nødvendige værktøjer til at lægge noget i dit manuskript.

Strøm bør dog ikke komme på bekostning af brugervenlighed. Final Draft er det bedste tilgængelige manuskriptforfatter, men dets komplekse interface gør det mindre attraktivt, hvis du har brug for distraktionsfri skrivning. Når det er sagt, var der noget spillerum på dette punkt. Så længe softwaren ikke var unødigt kompliceret, blev den overvejet.

Funktioner, der inkluderede alt fra værktøjet “Spør redaktøren” i AP Stylebook til konsistensrapporterne fra ProWritingAid, var sidst. Alt, hvad der vakte vores interesse eller ellers ville være nyttigt under skriveprocessen, opfyldte disse kriterier.

For hvert afsnit har vi et øverste valg, som vi mener tilbyder den bedste balance mellem magt, brugervenlighed og funktioner. Det er dog ikke de facto “bedste” indstillinger. På grund af dette har hver sektion også hæderlige omtaler, der har meget at tilbyde for deres nicher, men som ikke er så afbalancerede som vores førstevalg.

Den bedste skrivesoftware til romanlister

Lad os starte med den æresbevidste tradition for fiktionforfattere. Efter nogle undersøgelser afgjort vi følgende valg.

WriteItNow

WritItNow er designet til forfattere. I stedet for at præsentere en tekstbehandler og bede dig om at fornemme det, organiserer programmet automatisk dine noter, kapitler og baggrundsinformation i en enkelt fil. Hver gang du vil arbejde på din roman, er det hele ét sted.

Alt, hvad du skriver, er organiseret i et kapitel eller en scene, hvor sidstnævnte er et mindre stykke, der udgør dine kapitler. Du behøver ikke at bruge denne tilgang, men den er effektiv. WritItNow viser et hierarki af kapitler og scenerne, der udgør dem, hvilket betyder, at du kan skrive din historie stykkevis for at sikre, at hver scene har en fortællingsbue.

Der er andre fordele ved at tilføje scener til din historie. I begyndelsen af ​​skrivelsen bliver du bedt om at oprette en scenesammendrag, der inkluderer tegn, begivenheder, placeringer og rekvisitter i scenen. WritItNow bruger denne information til at organisere scener i storylineeditoren.

bedste software til forfattere

Historielinjeditoren er et fantastisk værktøj til at visualisere, hvordan din roman skrider frem. WritItNow viser alle rekvisitter, karakterer, placeringer og begivenheder og binder dem til de scener, de er indeholdt i. Ud over at visualisere den logiske strøm af din roman, kan storyline-redaktøren også hjælpe dig med at få øje på kontinuitetsfejl.

Selvom det er det vigtigste værktøj til visualisering af strømmen af ​​din roman, kan WritItNow generere andre diagrammer. For eksempel kan du binde billeder til karakterfiler og bruge disse billeder i et forholdskort. Afhængigt af forholdene, kan WritItNow også vise et konfliktdiagram, så du kan se, hvordan konflikten ebber og flyder gennem din historie.

bedst-skrivning-software-konflikt-diagram

I den tekniske ende kan WritItNow generere en læsbarhedsanalyse, et hændelseskort, et storyboard og et hændelsesoversigt. Hver af disse er opdelt efter kapitel og scene, der giver flere måder at se din historie fra et fugleperspektiv.

Den bedste del ved disse funktioner er, at de bor under en paraply. Du behøver ikke at gemme filer til tegn, storyboards osv. Tværtimod håndterer WritItNow det beskidte arbejde, så du behøver kun at åbne en enkelt fil.

Det er også billigt. Du kan downloade en demo af WritItNow og bruge den så meget du vil, men du vil ikke være i stand til at gemme dokumenter. Når du beslutter at opgradere, skal du kun købe unlock-koden på $ 59,95 for at begynde at gemme alt, hvad du har arbejdet på.

Scrivener

Scrivener er en populær app for forfattere, hvor forfattere som Neil Cross, Karen Traviss og Marc Goodman er fremmede tilhængere af det. Ligesom WritItNow har Scrivener en masse værktøjer til at se din roman fra et bredt synspunkt, men det sætter dem i baggrunden. Som markedsføringsmaterialet siger, lader Scrivener dig skrive din roman “din måde.”

bedst-skrivning-software-skriveren

Det starter i planlægningsfasen. Scrivener inkluderer værktøj til corkboard og outliner til visualisering af, hvordan din historie skrider frem. Korktavlen er dybest set en storyboard-side, hvor du kan vedhæfte notekort og se, hvordan de binder sammen. Når det er sagt, er kortene bundet til sektioner i din roman. Hvis du flytter et kort, vil det afspejles i romanen.

Oversigten fungerer på en lignende måde, men viser dig alt i stedet for kun en synopsis af en scene eller et kapitel. Du ville bruge korktavlen til at få et bredt overblik over din roman og outliner for at se fine detaljer om, hvornår og hvor ting sker i historien. Som på korktavlen kan du trække rundt i forskellige sektioner.

Mens du skriver, kan du drage fordel af Scriveners flere skærmtilstande. For eksempel, hvis du skriver en scene baseret på en faktisk placering, kan du trække et billede ind i vinduet og se det ved siden af ​​dit manuskript. Hvis du har brug for færre distraktioner, kan du skifte til fuldskærmstilstand ved at bruge en af ​​Scriveners farveindstillinger eller et baggrundsbillede, du vælger.

Scriveners fokus er tilpasningsevne, og det er et dobbeltkantet sværd. Du kan gøre næsten alt i det, fra at forske i et akademisk papir til at udarbejde et manuskript. Værktøjerne er der, du skal bare give mening af dem.

Selvom det er et overlegent værktøj med hensyn til magt og fleksibilitet, laver Scrivener vores ærefulde nævnelsesliste for forfattere, fordi det ikke sætter alle dets æg i en kurv. Det er ikke et underordnet værktøj for WritItNow – faktisk tværtimod – men det har ikke så stærkt fokus på forfattere.

Men det er billigere. Du kan prøve Scrivener i 30 dage på macOS, Windows eller iOS, hvorefter du skal købe en licens til $ 45. Retssagen er interessant, fordi den kun tæller de dage, du bruger den. For eksempel, hvis du brugte softwaren tre dage om ugen, ville prøveperioden vare 10 uger.

Microsoft Word

En oldie, men en goodie, Microsoft Word er stadig et fremragende valg til at skrive din roman. Selvom det mangler de skitserende funktioner i Scrivener og WritItNow, er det den mest anvendte tekstbehandler på markedet, og der er et par praktiske, hvis ikke indlysende, grunde til at bruge det.

bedste software til forfattere

Word har redigeringsfunktionerne i Google Dokumenter uden formatering af Hangups. Korrekturlæser eller redaktører kan foretage ændringer i din Word-fil uden at gøre dem permanente. Ved hjælp af funktionen “sporændringer” kan du se alle foreslåede redigeringer og beslutte, om du vil acceptere eller afvise dem.

Selvom det ser ud til at være en mindre opside, har det store konsekvenser i et professionelt miljø. Word-filformatet, .docx, accepteres i næsten enhver tekstbehandlingsapplikation. Uanset hvem du har brug for at sende dit arbejde til, kan du være sikker på, at de kan åbne det, og at formateringen forbliver intakt.

Ord kan bruges til skrivning, men det lader meget tilbage ønske sammenlignet med Scrivener og WritItNow. Det bedste tilfælde ville være at bruge et af disse værktøjer til at skitsere og skrive din roman og derefter portere den til Word til formatering, redigering og distribution.

Den bedste skrivesoftware til manusforfattere

For dem, der ønsker at få deres arbejde på sølvskærmen, er der nogle meget specifikke stykker software.

Endelige udkast

Final Draft er branchens standard software til manuskript. Det håndterer den komplicerede manuskriptformatering let og leveres med en række funktioner til planlægning af dit script, inden du begynder at skrive.

bedst-skrivning-software-final-udkast

Final Draft 11 kom ud sidste år med nye funktioner som Night Mode, image support og realtidssamarbejde. Ældre funktioner er stadig til stede, dog især Beat Board, hvor du kan organisere dine historiebeats, som om de var fastgjort til et korktavle. Det er en klassisk måde at plotte et script og have det i den samme grænseflade, som du skriver i, gør arbejdsgangen hurtigere.

Beats kan organiseres yderligere ved hjælp af Story Map. Du kan bruge den til at skitsere handlinger, scener og sekvenser og få et højt niveau af, hvordan din historie udvikler sig inden et enkelt tastetryk. Det er også nyttigt at referere til dit historikkort under skrivning for at sikre dig, at du udvikler scener på en organisk måde.

Final Draft har andre værktøjer til skrivning. Du kan bruge realtidssamarbejde til at invitere andre Final Draft-brugere til at arbejde på dit script, og en dedikeret chatboks giver dig mulighed for at sprænge ideer fra hinanden.

Du kan også gemme en alternativ dialog i det endelige udkast. Det er især nyttigt i de tidlige stadier af skrivningen, når tegn muligvis ikke er fuldt udviklet. Opbevaring af et par ideer holder samtalen konsistent og giver en let måde at skifte, hvordan en karakter siger noget.

bedst-skrivning-software-alt-dialog

Final Draft inkluderer over 100 skabeloner, lige fra filmmanuskripter til grafiske romaner, en formateringsassistent og SmartType, som er en hurtig måde at udfylde karakternavne i gentagne dialog på.

Det endelige udkast regerer med suveræne funktioner. Når det er sagt, det kæmper i brugervenlighed, især sammenlignet med Fade In, en af ​​vores hæderlige omtaler. Der sker meget fra indekskort til Beat Board, så det er let at gå tabt under forberedelsen og aldrig begynde at skrive.

På $ 250 kommer det også med en heftig prismærke. Alligevel er det branchens standard screenwriting-software, og agenturer er vant til at se scripts formateret med det. Programmet blev brugt til Scarface, Lost, Back to the Future, Mad Men og mere. Hvis du er seriøs med manuskript, er Final Draft værktøjet til dig.

Fade In

Fade In fjerner fokuset fra funktionerne og koncentrerer sig om skrivning. Det har en simpel grænseflade, sort bagpå, så du kan blokere for distraktioner og arbejde på din historie. Når det er sagt, har det funktioner til planlægning og overvågning af dit manuskript.

bedst-skrivning-software-fade-in

I modsætning til Final Draft understøtter Fade In flere filformater, nemlig Final Draft (.fdx) og .pdf. Det understøtter også import og eksport til Scrivener, Adobe Story og Celtx. Hvis du kommer fra en anden software eller vil sikre dig, at du sender et script i det rigtige format, har Fade In du dækket.

Når det er sagt, er det valgsoftwaren for manusforfattere som Rian Johnson (Star Wars: Afsnit VIII – The Last Jedi) på grund af dens fremragende brugervenlighed. Fade In giver dig mulighed for at fokusere på din skrivning, placere indekskort, beats og notes til fordel for et strømlinet interface.

Det giver dig stadig mulighed for at organisere indekskort og tilføje noter til dit script, men at gøre det er vanskeligere end det er i Final Draft. Fokus på distraktionsfri skrivning koster omkostningerne ved funktioner, der ellers, ja, vil distrahere fra din skrivning.

På grund af det er det svært at anbefale Fade In til alle. Du bliver enten forelsket i grænsefladen og afskyr at arbejde med noget andet eller synes, at det mangler navigation til dybere funktioner. Heldigvis kan du downloade en ubegrænset prøveversion til evaluering.

Celtx

Celtx er et gratis, online filmskabende værktøj. Vi siger filmskabelse og ikke manuskript, fordi Celtx giver dig værktøjer til at afslutte din film gennem hvert trin i processen. De andre værktøjer kommer dog til en pris.

bedste software til forfattere

Kernen i Celtx er dens gratis tekstprocessor, der er bygget til formatering af scener. Grænsefladen er nem at bruge, men ikke så attraktiv som Fade In’s, og den flydende værktøjslinje til højre giver en liste over funktioner til visning af dit manuskript.

Du kan se gennem dine scener med navigationsfanen, tilføje noter til bestemte sektioner og se dit katalog med tegn. Hvis du betaler, vil du også kunne få adgang til de andre funktioner i Celtx, f.eks. En oversigtsliste og oversigt.

De betalte funktioner får Celtx til at skille sig ud. Når dit udkast er færdigt, kan du bruge værktøjssættet til at budgettere, planlægge, storyboard og opdele dit script. Det har endda et område til styring af vigtige kontakter og klienter, der kan være afgørende for produktionen.

Da det er baseret online, kan Celtx også let bruges til samarbejde. Du kan bruge fanen “udveksling” øverst på grænsefladen til at oprette forbindelse til andre brugere. Der kan du finde forfattere, skuespillere, producenter, instruktører og mere, hver med ratings baseret på afsluttede projekter.

Celtx er en god gratis mulighed, men du bør ikke opgradere til en betalt plan, medmindre du bruger de ekstra værktøjer. Fuld produktion bundtet kører dig $ 29.99 pr. Måned. Du kan købe Fade In direkte til prisen på kun tre måneder hos Celtx.

Den bedste skrivesoftware til journalister

Den sidste gruppe af ordetsmede er mennesker, der skriver nyhederne til livets ophold. Da deres behov er meget fokuserede, er deres skræddersyede programmer også.

AP Stylebook Online

AP Stylebook har længe været den accepterede stil for engelske medier. Tidligere var det nødvendigt at kopiere redaktører, forfattere og andre, der var involveret i publiceringsprocessen, for at købe en papirkopi af stilbogen årligt for at se nye poster og revisioner.

bedst-skrivning-software-ap-Stylebook

Du kan stadig købe papirkopien, men online versionen er en meget mere værdifuld ressource. Det er den samme pris, med den samme rabat, hvis du opretter automatisk fornyelse, men giver dig adgang til den fulde stilbog på dit skrivebord, bærbar computer, smartphone eller tablet.

Som en online, levende ressource har den fordele i forhold til printversionen. Abonnenter kan bruge funktionen “Spør redaktøren”, som giver dig mulighed for at søge gennem et arkiv med spørgsmål, der er sendt til AP Stylebook-redaktører. Hvis dit spørgsmål ikke er angivet, kan du sende det direkte til redaktørerne.

Andre fordele dukker op under brug. For eksempel kan du søge efter poster i stedet for at bladre gennem sider eller bruge de indbyggede lydfiler i hundreder af ord for at høre, hvordan de udtales.

For store medier, der er på udkig efter at klæde deres ansatte med kopier af AP Stylebook, er online-ressourcen den bedste mulighed. Ud over volumenrabatter og automatisk fornyelse får du muligheden for at oprette tilpassede poster og tilføje dem til kopierne på din konto.

Endelig opdateres online versionen af ​​AP Stylebook hele året. Du behøver ikke vente på den nye version for at se, hvad redaktørerne tilføjer eller ændrer. Det er et levende dokument, hvis du vil, og sikrer, at din publikation overholder de nyeste AP-retningslinjer, før den næste udskrivning.

Hemingway-appen

Ernest Hemingway er en af ​​de mest indflydelsesrige forfattere, der nogensinde har lagt pennen på papir. Hemingway-appen, et browserbaseret værktøj, forsøger at rette blomstrende skrivning, kontrollere din kopi for brug af adverb, passiv stemme, kompleks formulering og unødvendigt lange sætninger. Det viser dig også læsningsniveauet og den estimerede læsetid.

bedst-skrivning-software-hemingway-app

Det kan passe ind i det næste afsnit, men det føles mere naturligt for journalister, især dem, der arbejder for online-publikationer. Det går ikke ind i skrivemekanikken. I stedet prøver den at kondensere, hvad du siger for en mere klar, klarere kopi.

Alligevel er det ikke det første værktøj, der udfører denne opgave. Hemingway-appen er dog unik, fordi den giver dig mulighed for at formatere, inden du redigerer. Mens du bliver nødt til at omformatere i den tekstbehandler, du bruger, fortæller formatering i appen den at ignorere sætningsfragmenter på for eksempel punkttegn eller ignorere kompleks formulering i citater.

Det bedste ved det er, at det er gratis. Du kan bruge Hemingway-appen i enhver browser uden behov for lokal software eller en browserudvidelse. Det er en hurtig måde at tjekke din skrivning, før du sender den til de masser, som vi anbefaler at tjekke ud.

Ærlig nævn: VPN’er

Selvom man ikke skriver software i sig selv, er et virtuelt privat netværk stadig teknisk set software – i det mindste applikationen. Det er en løs definition, bestemt, men en VPN er et af de vigtigste værktøjer, som en journalist kan bruge.

bedste software til forfattere

Hvis du ikke ved det, krypterer en VPN din internettrafik og skjuler dig for offentlige agenturer, internetudbydere og andre lurer øjne, der måske ønsker at snuppe på dine data. Din originale IP-adresse erstattes med en ny, og forbindelsen, der kommer fra din computer, er sikret med højkvalitetskryptering. Grundlæggende kan du gå virkelig inkognito online.

Mens der er flere metoder, journalister skal bruge for at beskytte sig selv online, rangerede vi først ved hjælp af en VPN i vores online privatlivshåndbog til journalister. Faktum er, at journalister har en højere risiko for snooping og cyberkriminalitet, så det er vigtigt at forsvinde, mens de forsker, især under risikable omstændigheder.

Journalister skal dog ikke nøjes med bare enhver VPN. Mens de bedste gratis VPN-udbydere, selv om de er en stor værdi, tilbyder ikke tilstrækkelig beskyttelse og udbydere af mellemvejene som PIA bruger glødende kryptering, skønt du kan øge PIAs sikkerhed, som du kan læse i vores Private Internet Access-gennemgang.

De fleste af de bedste VPN-udbydere fungerer godt, men vi anbefaler at gå videre og vælge en udbyder blandt vores bedste VPN-tjenester til Kina-guide. Hvis de kinesiske kløer til beskyttelse af personlige oplysninger ikke kan knække disse tunneler, kan ingen gøre det.

Heldigvis rangerer en udbyder først i begge tilfælde: ExpressVPN. Det er den hurtigste VPN-udbyder, vi har testet, ud over at være den mest sikre. Uanset om du opretter forbindelse til det mørke web til et scoop eller bare prøver at streame UK Netflix – det vandt også vores bedste VPN til Netflix-guide – ExpressVPN er den førende mulighed.

Du kan lære mere om, hvordan tjenesten fungerer, og hvordan du tilmelder dig i vores ExpressVPN-gennemgang.

Korrekturlæsning, redigering og andre skriveværktøjer

En vane med at skrive og revidere er det bedste redigeringsværktøj, men der er programmer, der kan gøre dit liv lettere. Her er nogle skriveværktøjer, som du måske finder nyttige, før og efter at du har skrevet et tastetryk.

ProWritingAid

ProWritingAid er det bedste værktøj til korrekturlæsning og redigering på markedet. Det integreres med større tekstprocessorer, herunder Word, Google Docs, Scrivener og OpenOffice. Den betalte version er en smuk krone, men du kan redigere op til 500 ord ad gangen gratis ved hjælp af ProWritingAids onlinechecker.

Efter kontrol af et dokument genererer ProWritingAid 20 rapporter. Der er en generel analyse, såsom stil og grammatik, men den har også unikke rapporter. Vores yndlingsrapporter er klistret sætning, der lukker ud limord (de 200 eller så mest almindelige engelske ord) og konsistens, der sikrer, at du er konsekvent i stavemåde, store bogstaver og tegnsætning.

Du kan læse om de forskellige rapporter, ProWritingAid genererer her.

Det kommer dog til en stor pris. Et Premium-abonnement kører $ 50 pr. År, og det er den eneste måde at få adgang til ProWritingAids integrationer med andre apps. Plagieringskontroller er heller ikke inkluderet. Disse vil køre dig $ 1 pr.

ProWritingAid skiller sig stadig fra en indstilling som Grammarly – som vi vil diskutere næste gang – på grund af dens tredjepartsintegrationer. Det uddeler også frit sin web-API, så andre apps kan bruge det nedefra.

Grammarly

Grammatik er afvist som de facto korrekturlæsningsværktøj efter tilbagekaldelse af support til Google Docs. Stadig er det en hurtig måde at kontrollere din grammatik, stil og stavemåde i din browser eller på dit skrivebord.

I din browser er dog en smule ubehageligt. Når det fungerer, er det dejligt at have det, men det er til tider flassende. Den bedst anvendte sag er at installere den lokale applikation til Microsoft Word og udføre din korrektur der eller kopiere din tekst til applikationen.

Det er dog ikke et magisk serum til din kopi. Grammatik er, som navnet antyder, bedst til at rette din grammatik, ikke ved at redigere dit arbejde. Den gratis version er dybest set en sammensat stavekontrol, der korrigerer ting som passiv stemme, forkert tegnsætning og kørselsætninger.

Premium-versionen kan gøre meget mere, inklusive forbedret ordforrådskontrol, mere detaljerede grammatik- og kontekstcheck og genrespecifikke stilanbefalinger. Premium leveres endda med en plagieringsdetektor, der kontrollerer din kopi mod over 16 milliarder websider, hvilket er især nyttigt for studerende.

Det virker som det mest naturlige hjem for Grammarly. Studerende, der stadig vinder deres skrivelager, vil finde det som et uerstatteligt værktøj til at lave en sidste kontrol, inden de indtaster papirer. Fagfolk på den anden side kan muligvis finde noget brug for det, men ikke nok til at retfærdiggøre prisen.

Mindnode

Desværre er Mindnode kun tilgængelig til macOS og iOS. Det er et værktøj til webfremstilling, der giver dig mulighed for at organisere tanker på højt niveau til at udforme en historie eller skrive et papir. Der er Windows-alternativer, men ingen, der håndterer den sporadiske karakter af at skabe en historie-web med samme nåde.

Når du brainstormer, kan du hurtigt tilføje poster på din web. Du skal højreklikke for at tilføje hovednoder. Derfra vil du blot klikke nær en hovednode oprette en linje og en post der er knyttet til den. Der er ingen værktøjslinjer eller menuer at bekymre sig om. Så hurtigt som du kan skrive, kan du få dine ideer på den virtuelle side.

Noder er heller ikke kun til indtastning af tekst. Du kan trække og slippe filer, billeder eller links fra dit skrivebord eller browser til Mindnode, og det vil vedhæfte det til den hovednode, du arbejder på. Du kan endda trække noter i lang form til grænsefladen og vedhæfte dem til poster. Den funktionalitet fungerer godt med Evernote, vores første valg af de bedste notat-apps (læs vores Evernote-anmeldelse).

Der vil være et centralt tema på din web, og du kan trække noder til det tema for at se, hvordan alt forbinder. Mindnode giver dig også mulighed for at fortsætte forgreningsstier, så du altid kan tilføje flere detaljer til et bestemt afsnit.

Når du er færdig med din disposition, kan du indstille bestemte sektioner som “opgaver.” Hvis du gør det, kan du eksportere de elementer, du har valgt til at gøre-apps såsom Ting, OmniFocus eller Påmindelser. Du kan også synkronisere eller eksportere hele konturen til mange formater, inklusive FreeMind og OPML.

Afsluttende tanker

Forfattere har mange værktøjer til rådighed, og vi dækkede kun en brøkdel af indstillingerne på vores liste. Selvom vi mener, at vores valg er de bedste til deres respektive kategorier, kan du klare dig bedre med et andet værktøj, hvis funktionerne stemmer overens med det, du prøver at opnå.

Alligevel, hvis du er uklar, hvor du skal starte, er det at holde sig med vores valg det bedste alternativ. WritItNow er et skræddersyet værktøj til forfattere, Fade In er branchens standard manuskriptsoftware og AP Stylebook er et must for journalister.

Skriver der apps, som vi har savnet? Fortæl os, hvad du bruger i kommentarerne herunder, og som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map