Bedste Trello-alternativer i 2020: Når Kanban ikke kan

Trello er et fremragende værktøj, der strækker sig over linjen mellem projekt- og opgavestyring. Det giver dig mulighed for hurtigt at oprette og tildele opgaver, hvilket gør projekter meget lettere at administrere. Det er dog ikke perfekt, så vi vil tage et kig på, hvad konkurrencen har at tilbyde, da vi overvejer de bedste Trello-alternativer.


Opgave- og projektstyringssoftware har masser til fælles. Hvis du vil lære mere om forskellene, skal du læse vores opgavestyring vs. projektledelsesartikel, hvor vi diskuterer tingene mere detaljeret.

Vi vil se på værktøjer, der ligner Trello, sammen med nogle, der er enklere og nogle, der er mere avancerede. Det giver dig flere muligheder, så du kan vælge en, der har de funktioner, du kan lide.

Hvis du kun bruger Trello til at lave noter og påmindelser, skal du tage et kig på de bedste apps til at tage note til værktøjer dedikeret til at gøre det.

Bedste Trello-alternativer i 2020

Hvad Trello gør for dig

Trello er en kanban-baseret app, der giver dig mulighed for at oprette opgaver og placere dem i kolonner. Derefter flytter du opgaverne mellem kolonner fra venstre til højre, når du får tingene gjort.

Det giver dig mange måder at tilpasse det på. Du kan ændre baggrunde og få ekstra funktionalitet gennem dets “power-up” -system. Der er masser af power-ups, men Butler er værd at nævne særlig. Det giver dig mulighed for at oprette knapper, der automatisk udfører job for dig.

Trello-butler

Butler er et fantastisk værktøj til gentagne opgaver, og det kan spare dig for masser af tid, hvis du bruger det korrekt. Læs vores Trello-gennemgang for at lære mere om softwaren. 

Hvis du ikke er bekendt med kanban-fremgangsmåden, går vores hvordan man bruger en kanban-board guide over det grundlæggende. Hvis du har problemer med Trello, kan du tjekke vores Trello begyndervejledning.

Hvis det ikke er helt rigtigt for dig, er der dog masser af alternativer.

Hvad kan andre værktøjer forbedre?

Hvis du vil have et effektivt, enkelt kanban-bord, kan du ikke gøre meget bedre end Trello, men der er ting, du måske ønsker det, som det ikke tilbyder. 

Trellos avancerede funktioner har også en præmie. Dets udvidelser kræver, at du tilmelder dig en betalt plan, hvis du bruger mere end et pr. Bord. Dens gratis plan er dog en af ​​de bedste. Lad os se, hvad vi skal overveje, hvis du kan lide det, men ønsker noget andet.

I sin grundlæggende form får du kun en kanban-visning, så du bliver nødt til at se andre steder, hvis du vil have mere end det. Hvis du vil have avancerede funktioner som afhængighedsstyring, er der også bedre valg. Læs vores hvordan man bruger en Gantt-diagramartikel for mere om, hvordan man bruger afhængigheder.

Trello er enkel og lettere at bruge, men med flere kolonner er det mere kompliceret end de fleste opgavestyrings-apps. Hvis du vil have noget virkelig simpelt, passer en af ​​dem måske bedre til dig. Følgende værktøjer tilbyder ting, som Trello ikke gør.

Bedste Trello-alternativ: Asana

Asana er et af vores yndlingsværktøjer til projektstyring og gør det sjovt til tingene. Dens design er attraktivt, og det bruger animation godt, hvor farverige væsener lejlighedsvis ser ud til at livne tingene op. Det sker generelt, når du afkrydser opgaver og viser, hvor effektive kosmetiske funktioner kan være til at føre brugerinddragelse med en platform.

Bortset fra at være sjov at bruge, leverer Asana også, hvor det betyder noget. Det har flere visninger end Trello, så du kan vurdere din projektstatus mere effektivt. 

asana-fest

Trello har ekstra visninger tilgængelige som udvidelser, men du bliver nødt til at konfigurere dem. Det har heller ikke fejringerne. Vi sammenlignede platforme direkte i vores Trello vs. Asana med ansigtet væk.

Asana har mange integrationer og kan bruges med Zapier-tjenesten til at dele data med andre platforme. Det kan også dele data med Trello, så hvis du vil flytte eksisterende projekter fra det ene til det andet, kan du det.

Asana har et stærkt udvalg af sikkerhedsfunktioner. Den bruger TLS v1.1-kryptering og er i overensstemmelse med EU-U.S. rammer for beskyttelse af personlige oplysninger og den almindelige databeskyttelsesforordning.

Asana omkostninger

Som Trello har Asana en gratis plan, men mange af dens bedste funktioner kræver et abonnement. Vi inkluderer Trello og Asana på vores liste over den bedste gratis projektstyringssoftware. Asanas betalte planer starter ved $ 9,99 pr. Bruger pr. Måned, hvilket er god værdi.

Ud over browserversionen har den apps til Android og iOS.

Asana er næsten lige så nem at bruge som Trello, men hvis du sidder fast, er der et udvalg af tutorials, hjælpesider og en kontaktformular, hvis du har brug for direkte support.

Asana er et godt valg for brugere, der ønsker strammere kontrol over deres projekter, med flere måder at arbejde med opgaver på, samtidig med at tingene er enkle. Få detaljerne i vores Asana-gennemgang. Vores Asana begyndervejledning forklarer mere om brugen af ​​den.

monday.com

Hvis du finder Trellos tilgang til opgaver for restriktiv, giver monday.com dig mulighed for at tage kontrol over, hvad hvert element indeholder. Du kan tilføje alle mulige felter. Varer i monday.com kan have så meget eller så lidt detaljer, som du vil, hvilket gør dem meget tilpasselige.

mandag-board
monday.com har en dejlig kanban-visning til at administrere dine projekter.

Det får det til at lyde kompliceret, men monday.com er en glæde at bruge og dens interface gør et godt stykke arbejde med at guide dig omkring softwaren. Vores monday.com vs. Trello-artikel diskuterer, hvordan de sammenligner direkte.

At indstille monday.com er den sværeste del af at bruge det, men det har en masse skabeloner, så du behøver ikke at gøre alt selv. Det gør også et bedre job end de fleste programmer til at guide dig til den rigtige skabelon. Det kan blive ramt og savne andre steder.

Selvom installationen tager arbejde, holder det forholdet mellem opgaver enkle. Der er ingen subtasks eller afhængigheder. Det er et bevidst designvalg, der sigter mod at holde tingene brugbare, men hvis du har brug for disse funktioner, skal du kigge efter en anden service.

Det holder dig beskyttet mod cyberkriminalitet med TLS v1.2 og AES 256-bit kryptering, der bruges til at beskytte dine data. Der er masser af gode sikkerhedsfunktioner, såsom tofaktorautentisering, domænebegrænsede tilmeldinger og revisionslogfiler, så du kan holde styr på ting.

monday.com Omkostninger

Desværre tilbyder monday.com ikke en gratis plan, men dens niveau for indgangsniveau er kun $ 25 for fem brugere hver måned, hvilket er en stor værdi. Der er også en gratis 14-dages prøveperiode uden kort krævet, så du kan tjekke det ud for ingenting.

Vi er store fans af monday.com og gjorde det til top på vores liste over den bedste projektstyringssoftware. Hvis du vil gå længere end Trello og tilpasse dine data uden at forlade din komfortzone, er monday.com et godt valg.

Du kan lære det grundlæggende om monday.com i vores monday.com begyndervejledning og læse mere om, hvad vi syntes om det i vores monday.com-gennemgang.

TickTick

Hvis du kan lide opgavestyringssiden af ​​Trello, men ikke har brug for de flere kolonner på et kanban-bord, skal du se på opgavestyringssoftware. Opgaveradministrationsværktøjer giver dig en grundlæggende liste over opgaver, der kan sorteres i lister og afkrydset, mens du gør dem. De har alle et par ekstra funktioner, men deres kernefunktioner er ens.

tick-tick-indstillinger

TickTick har flere lister med opgaver, som du kan navngive og kategorisere. Det har også en kalender og en aktivitetslog. Det integreres med andre platforme, såsom Microsoft Outlook og Google Kalender. Du kan også importere data fra andre værktøjer, såsom Wunderlist og Todoist.

TickTicks ekstramateriale inkluderer et præstationssystem, der giver dig mulighed for at planlægge, når du udfører opgaver. Der er ikke meget til det, men det kan være sjovt at have en måde at spore dine fremskridt på.

På sin gratis version får du en grundlæggende opgaveliste, der fungerer godt, og det er fantastisk, hvis det er alt hvad du har brug for. Hvis du vil have et par andre funktioner, såsom TickTicks visninger, skal du tilmelde dig sin premium service. Til $ 2,33 pr. Måned vil det dog ikke svæve din tegnebog for meget.

TickTick bruger Amazon Web Services og holder dine data sikre ved at kryptere dem i ro. Læs vores beskrivelse af kryptering for at få flere oplysninger om det.

TickTick Support

TickTick har god støtte og hjælp, men dens hjælpeside er svært at finde, fordi links i appen går til sit forum, hvilket ikke er så godt. Du kan kontakte supporten direkte via e-mail. Det svarede os på lidt under en dag, da vi gjorde det.

TickTick kører på mange enheder med desktopversioner på Windows og macOS, apps til Android og iOS, browserudvidelser og en version til Apple Watch.

Du kan bruge TickTick som en grundlæggende task manager og dyppe i dens avancerede funktioner, når det passer dig. Ligesom Trello, er det godt for dem, der værdsætter enkelhed, men det kan gøre mere, når du har brug for det. Læs mere om det i vores TickTick-gennemgang.

Todoist

Todoist er et andet værktøj, der holder tingene enkle. Som en ren opgaveliste-applikation er den mere fokuseret end TickTick, så den er perfekt til dem, der bare vil have det grundlæggende, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det har også ekstra funktioner, men det er stadig baseret på at oprette opgaver og afkryds dem, som du gør dem.

Todoist-velkomst

Du kan invitere holdkammerater til Todoist og tildele ting til dem, så du kan bruge det til delte projekter ud over dine egne job. Det har også et karma-system, der giver dig mulighed for at score point for at ramme daglige mål.

Der er flere skabeloner, sorteret i kategorier, der kan give dig et forspring, når du opsætter. Den har også et udvalg af farveskemaer.

Du kan uploade filer og vedhæftede filer på op til 100MB. Se vores bedste artikel om lagring i skyen, hvis du har brug for at dele større filer.

Todoist bruger AWS til at være vært for dine data, som er krypteret i transit og i hvile. Det respekterer også dit privatliv, fordi det er i overensstemmelse med GDPR. Læs vores online privacy guide for at lære, hvad du kan gøre for at holde dine data ude af de forkerte hænder.

Todoist Support

Todoist har en nyttig brugervejledning og åbner med et startprojekt, der viser dig, hvordan du bruger det. I det usandsynlige tilfælde, hvor du sidder fast, er der en FAQ og masser af hjælpeartikler. Du kan også komme direkte i kontakt via dens kontaktformular. Det reagerede på os på mindre end en time, da vi prøvede det.

Det er hurtigt, men ikke så hurtigt som Taskworld, som svarede på os på kun 19 minutter.

Todoist er et andet simpelt alternativ til Trello, der giver dig mulighed for at fokusere endnu mere på det grundlæggende ved tildeling og udførelse af opgaver. Det er godt at arbejde sammen med andre, og dets karma-system er en god måde at skubbe dig til at få gjort mere. Læs mere om det i vores Todoist-anmeldelse.

LeanKit

Vi bevæger os tilbage i den anden retning til LeanKit. Ligesom Trello er LeanKit et kanban-baseret værktøj, men det tilbyder mere kompleksitet, så ledere kan se projektet på forskellige niveauer. Det er godt til at opdele arbejde og lade folk fokusere på det, der er relevant for dem.

leankit-kanban

LeanKit giver dig en kanban-visning, der ligner Trello’s, men den opdeler den i sektioner for forskellige hold. Det kan se rodet ud, men når du først har fundet ud af, hvad der foregår, er det let at fokusere på, hvad der er relevant for dig, eller hvis du er chef, det store billede.

Ud over at fokusere på dit arbejde, kan du se, hvad alle andre laver, hvilket kan hjælpe alle med at forstå hinandens roller, og hvor de passer ind i projektet.

LeanKit inkluderer subtasks og afhængighedsstyring. Du kan oprette forhold mellem forældre og børn mellem kort, der viser, hvad der skal gøres, før en bestemt opgave kan afsluttes. Det er en god måde at forhindre, at dit arbejde bliver forsinket.

LeanKit-skabeloner

LeanKit har skabeloner, der hjælper dig med at komme i gang, hvilket er nyttigt, fordi det er sværere at konfigurere end de andre værktøjer på denne liste. Det har også et fremragende introduktionsprojekt, som du bør tjekke nøje ud, fordi gennemførelsen af ​​handlingerne på kortene fungerer som en tutorial og vil hjælpe dig med at få fat på tingene.

Ud over sin stærke introduktion klarer LeanKit sig godt med support. Der er en gratis e-bog, der hjælper dig med at lære om platformen. Det er let gået glip af, men det er værd at kigge efter. Der er ofte stillede spørgsmål, og der er masser af måder at komme i kontakt med tjenesten på. Dets websted præsenteres ikke særlig godt, og vi fandt et par skrivefejl, men der er masser af materiale der kan hjælpe dig.

Det er en blandet taske om sikkerhed. Administratorer har nyttige sikkerhedsindstillinger at lege med, men det krypterer ikke uploadede vedhæftede filer, som nogle måske finder ud af. 

LeanKit starter ved $ 19,00 pr. Bruger pr. Måned, så det er ikke billigt, men det gør et godt stykke arbejde at skubbe kanbanbrættet til sine grænser og gøre det velegnet til store, komplekse projekter. Vi inkluderede det på vores lister over den bedste projektstyringssoftware til byggefirmaer og den bedste projektstyringssoftware til små virksomheder.

LeanKit er et af de mest komplekse værktøjer her, men tilbyder masser af funktioner til dem, der ser alvorligt med projektplanlægning. Læs mere om det i vores LeanKit-anmeldelse.

Ærlige nævn

Vi har listet vores foretrukne alternativer, men der er flere andre værktøjer, der er værd at se på. De passer måske ikke perfekt til Trello-brugere, men de har alle noget at tilbyde.

Wrike

Hvis du ønsker at flygte fra let tilstand og kaste dig hovedet ind i projektledelsens hårde næse, er Wrike værktøjet til dig. Det er fuld af funktioner til at hjælpe med at styre dine projekter og inkluderer afhængighedsstyring, så du kan få øje på flaskehalse, før de forekommer.

wrike-afhængigheder

Wrike har sikkerhed og support i topkvalitet. Det integreres også med mange platforme. Det er heller ikke svært at bruge, men der er en indlæringskurve.

På trods af at være et avanceret værktøj, har Wrike en gratis plan, men det begrænser dig til fem brugere. Derudover starter de betalte planer $ 9,80 pr. Bruger pr. Måned, så det er stor værdi.

Læs vores Wrike-anmeldelse for flere detaljer. Vores Wrike vs. Trello-sammenligning viser, hvordan de forme sig mod hinanden.

Airtable

Hvis Trellos “butler” -automatiseringsfunktion appellerer til dig, kan Airtables “blokke” muligvis også være af interesse. De giver dig mulighed for automatisk at udføre alle mulige ting, f.eks. Billedbehandling eller oversættelse.

Dens kanban-visning giver Trello-brugere mulighed for at forblive i deres komfortzone, men dens standardvisning er tættere på et regneark. Der er også en kalender, der hjælper dig med at planlægge ting.

airtable-kalender

Airtable-universet giver dig mulighed for at se, hvad andre brugere har gjort med værktøjet, og det svarer til Trello’s inspirationsside. Hvis du står fast efter ideer, er det et godt sted at kigge efter.

Airtable giver dig masser af support med mange artikler og et aktivt samfund. Det er også en af ​​de mest sikre platforme med 256-bit kryptering, der bruges til data under transit og i hvile, sammen med flere certificeringer og tofaktorautentisering.

Airtable har en gratis plan, og dens betalte versioner starter ved $ 12 pr. Måned. Hvis det appellerer til dig, skal du læse mere om det i vores Airtable-anmeldelse.

Base Camp

Ligesom Trello tager Basecamp en venlig tilgang. Dens design er tiltalende, og det er let at bruge.

Det er rettet mod teams og har fremragende kommunikationsfunktioner, såsom dets “lejrbål” og opslagstavlen. Det er nemt at oprette opgaver og tildele dem til holdkammerater, og du kan dele filer med hinanden.

basecamp-lejrbål

Det tager en hård holdning til privatlivets fred med 256-bit kryptering, og det er i overensstemmelse med EU-U.S.A. beskyttelse af privatlivets fred Det er værd at læse, hvordan du beskytter din privatlivsguide, hvis du er bekymret for, hvem der snyder på dine data.

Ud over at have gode tutorials og hjælpesider er Basecamps support fremragende, hvilket svarer til os på imponerende tre minutter.

Basecamp opkræver et fast månedligt gebyr på $ 99, uanset antallet af brugere. Hvis dit team er stort, kan det spare dig for en formue over platforme, der opkræver hver bruger. Basecamp er gratis for undervisere og studerende, og det tilbyder rabatter for nonprofitorganisationer. Læs mere i vores Basecamp-anmeldelse.

Afsluttende tanker

Trello er et fremragende værktøj, men der er mange alternativer til det. Der er enklere indstillinger blandt opgavestyringssoftware og mere sofistikerede valg.

Hvis du bare vil have noget grundlæggende, er TickTick og Todoist gode valg. Asana er et lignende, sjovt projektstyringsprogram, der er mindre centreret om kanban, mens monday.com og LeanKit tilbyder mere kompleksitet uden at være for vanskelige at bruge.

Hvis du har prøvet et af disse værktøjer, eller har andre til at anbefale, så fortæl os det i kommentarerne nedenfor. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me