Bedste skyopbevaring til hold 2020: Gruppearbejde på den nemme måde

At arbejde med andre på et komplekst projekt kan være krævende, især hvis du har brug for at dele filer og samarbejde i realtid. Du kan dog gøre det mindre udfordrende ved at bruge en af ​​de bedste mulige lagringsmuligheder for teams. 


Et godt eksempel på denne type service er Egnyte Connect, men som du ser i denne artikel, er andre online cloud-lagringstjenester for teams lige på hælene. En anden god mulighed er Slack, og du kan se, hvilke tjenester der bruger det i vores bedste skylager til Slack roundup. 

Du kan lære mere om, hvordan den bedste cloud-lager fungerer små teams i vores artikel om cloud-lagring og samarbejde. Hvis du leder efter den bedste skyopbevaring til billeder, skal du læse vores artikel om den bedste onlinelagring for fotos. 

For flere forretningsbrugere er du på det rigtige sted. Bemærk dog, at tjenester på denne liste ikke kan kvalificeres som den bedste gratis cloud-opbevaring for hold, fordi de ikke tilbyder sådanne planer.

Når det er sagt, har vi valgt udbydere i denne runde fra vores liste over de bedste EFSS-tjenester og fra vores bedste sammenligning med cloudlager. Før vi kommer til listen – og vinderen, Egnyte Connect – skal vi definere kriterierne, vi brugte til at rangere tjenesterne.

Bedste skyopbevaring til hold 2020

Hvad der giver den bedste cloud-opbevaring til hold

Det er dyrt at have et team af mennesker, så vi vil sikre dig, at du ikke tilføjer unødvendige omkostninger. Derfor vil vi se på, hvor dyre abonnementsplanerne er, hvor meget plads de tilbyder – ideelt set, der giver separat lagerplads for hver bruger – og hvor mange planer. Jo flere planer, jo større er chancen for at finde en der passer til dine behov.

Deling af filer og mapper er vigtigt, når man samarbejder i et teammiljø. Tjenester skal være i stand til at dele filer og mapper hurtigt og nemt. Oven i det er indholdskontrolindstillinger – som f.eks. Adgangskodebeskyttelse, udløb af link, deaktivering af download og tilladelser ved deling af mapper – nødvendige.

Før du kan dele dine filer, skal du først få dem i skyen. Det er her synkronisering kommer ind. Det skal være let at overføre dine filer; hurtigt, så dit arbejde ikke lider; og i stand til at bruge avancerede synkroniseringsfunktioner, såsom selektiv synkronisering og synkronisering af en hvilken som helst mappe. Hvor hurtigt det er afhænger af din internetudbyder og hvor tæt du er på en server.

Til sidst skal dens skysikkerhed være stærk nok til at gøre enhver frygt for at holde data i skyen ubegrundet. For at gøre det, skal tjenester i det mindste anvende kryptering, fortrinsvis nul-viden, beskyttelse ved transit og tofaktorautentisering, som beskytter dine loginoplysninger. Plus, de datacentre, der indeholder dine filer, bør hærdes.

Egnyte Connect

Det er ikke en stor overraskelse, at Egnyte Connect tager denne listes øverste placering, fordi det også er vinderen af ​​vores bedste EFSS-roundup og vores valg som det bedste cloud-lager for hold. 

Hvis du har en til tre brugere, bliver du nødt til at abonnere på Egnyte’s Team-plan. Det er $ 10 pr. Bruger pr. Måned, og det giver 1 TB lagerplads, hvilket er et fantastisk tilbud.

Egnyte-connect0homepage-2019

Du kan abonnere på Egnytes Office-plan, hvis du har fem til 25 brugere. Det giver 5 TB online lager for $ 8 pr. Bruger pr. Måned. Hvis du har brug for flere brugere, vil forretningsplanen imødekomme dine behov, fordi den understøtter 25 til 100 brugere. Det giver 10 TB lagerplads 20 dollar pr. Bruger pr. Måned.

Enterprise planen kan have mere end 100 brugere og begrænser ikke din lagerplads. Faktisk skalerer lageret efter dine behov. For dette tilbud skal du dog kontakte Egnyte for at få et tilbud.

Hvis du vil dele en mappe ved hjælp af Egnyte, kan du invitere andre og give dem en af ​​flere tilladelser: “ejer”, “fuld”, “redaktør” og “seer.”

Du kan også dele indhold ved at generere links, som du derefter kan begrænse til “hvem som helst”, “enhver med en adgangskode”, dine brugere eller enhver, du e-mailer linket til. Derudover kan du få linket til at udløbe på en bestemt dato, beskytte det med en adgangskode, deaktivere download og få en meddelelse, når der klikkes på linket.

En anden mulighed er at generere et uploadlink, så andre kan gemme indhold på din skyplads. Der er også en side, der viser dine delte links og links, som andre har delt med dig.

Andre grunde, som vi kan lide Egnyte Connect

Cloud-tjenester leverer normalt en synkroniseringsmappe, men Egnyte Connect bruger en netværksdrevmappe. Dette giver dig adgang til dit skyindhold uden at optage plads på din harddisk, men det betyder, at du skal være online for at få adgang til dine filer. 

Når det er sagt, kan du tagge filer til offline brug, hvis du går ud af nettet. På den anden side kan du også bruge selektiv synkronisering til kun at markere bestemte filer i din synkroniseringsmappe, som du vil gemme i skyen.

Vi brugte en 1 GB-lynlåsemappe til at teste Egnytes synkroniseringshastigheder, og overførslen tog nøjagtig den tid, vi forventede. Egnyte bruger dog ikke en synkroniseringsalgoritme på blokniveau, hvilket vil fremskynde overførsler efter den indledende ved kun at uploade de ændrede dele af filer.

Egnyte bruger TLS-protokollen til at beskytte dine filer under transit og AES 256-bit-kryptering for at kryptere dem, og den klassificeres også som en nul-videnstjeneste takket være Egnyte Key Management-funktionen. Du kan også angive minimumsadgangskodestyrke og længde samt tilpasse loginpolitikken. Der er desuden tofaktorautentisering til rådighed for at beskytte dine legitimationsoplysninger.

Egnytes datacentre anvender 24-timers overvågning, adgangskontrol og redundans, og de er hærdet mod naturkatastrofer, såsom jordskælv og brande. Når det er sagt, giver Egnyte dig også mulighed for at opbevare data på dine servere, hvilket betyder, at du kan nyde fordelene ved en hybrid sky. Sidst, men ikke mindst, giver Egnyte dig mulighed for at afbryde enheder fra synkronisering og slette alle skydata fra dem. 

Vi placerer Egnyte Connect som vores øverste valg takket være dens gode værdi, store sikkerhed, dygtige synkronisering og rige delingsfunktioner. Hvis du vil lære mere om Egnytes andre funktioner, skal du læse vores Egnyte Connect-anmeldelse.

OneDrive for Business

OneDrive for Business kommer fra Microsoft, og det er en af ​​de mest populære løsninger på markedet. Det er stort set takket være dets store værdi.

I modsætning til mange andre forretningstjenester giver OneDrive for Business separat lagerplads til hver bruger. Plus, det har syv planer, du kan vælge imellem, hvilket giver en bedre chance for, at du finder et match. Blandt de bemærkelsesværdige planer indgår Plan One, Plan Two og Business Premium.

OneDrive-til-business-hjemmeside-2019

OneDrive for Business Plan One er $ 60 pr. År pr. Bruger og giver dig 1 TB plads til hver bruger. Plan to er $ 120 per år per bruger og giver hver bruger ubegrænset lagerplads. Hvis du har brug for at bruge Office 365 og andre Microsoft-funktioner, kan du abonnere på Office 365 Business Premium, der er $ 15 pr. Måned pr. Bruger, eller $ 150, hvis du betaler for et år.

OneDrive for Business giver dig mulighed for at dele indhold med andre ved at generere et link eller e-mail. Hvis du deler et link, kan du indstille det til at udløbe efter et antal dage, begrænse adgangen til bestemte brugere og beskytte det med en adgangskode. Du kan også deaktivere redigering og begrænse linket, så det kun fungerer med bestemte personer, personer i din organisation eller dem med eksisterende adgang.

Andre grunde til, at vi kan lide OneDrive for forretning

Vi testede OneDrive’s synkronisering ved hjælp af vores 1 GB-lynlåsemappe, og det lykkedes os at uploade det på cirka et minut mere end vi forventede. OneDrive for Business bruger endda synkronisering på blokniveau, omend kun til Office-filer. Det er dog stadig bedre end tjenester, der overhovedet ikke bruger det.

En anden mulighed, som OneDrive kan prale af, men andre ikke, er muligheden for at blokere synkroniseringen af ​​visse filtyper. Microsofts team har også inkluderet selektiv synkronisering, hvilket betyder, at du ved at bruge begge funktioner kan oprette en dejlig synkroniseringsopsætning.

OneDrive bruger også kryptering til at kryptere dine data: BitLocker på diskeniveau og AES 256-bit kryptering på filniveau. For at beskytte dine filer under transit bruger OneDrive TLS-protokollen og omdirigerer ikke-godkendte forbindelser til HTTPS. 

Du kan indstille en adgangskodepolitik for dine ansatte, men den eneste mulige konfiguration er adgangskodeudløb. Når det er sagt, skal adgangskoder være mindst otte tegn lange og opfylde styrkebetingelser, såsom at have et tal, et symbol og store og små bogstaver. Der er desuden tofaktorautentisering til rådighed for at beskytte dine legitimationsoplysninger.

OneDrive for Business er en god service for teams på grund af dens fremragende værdi, sikkerhed, unikke synkroniseringsfunktion og blokniveau-synkronisering. Det er ikke så godt som Egnyte Connect til deling, hvorfor det er på andenpladsen. Hvis du vil vide mere om denne service, skal du læse vores OneDrive for Business-gennemgang.

Boks

Box er en service, der er populær blandt små og store virksomheder, hvilket gør den til en passende kandidat til hold.

Du kan abonnere på en af ​​fire Box-planer, afhængigt af størrelsen på dit team: Box Starter, Box Business, Box Business Plus og Enterprise. Startplanen kræver mindst tre brugere og har maksimum maksimum 10. Alle andre planer starter ved fem brugere og har ikke en øvre grænse. Derudover giver de alle en rabat, hvis du betaler for et år i forvejen.

box-business-hjemmeside

Startplanen giver dig kun 100 GB for $ 5,80 per måned per bruger, men det kan være tilstrækkeligt for nogle mindre hold. Forretningsplanen giver dog ubegrænset lagerplads til $ 17.30 pr. Måned pr. Bruger.

Business Plus-planen giver også ubegrænset lagerplads, men tilbyder ekstra funktioner til $ 28,70 pr. Måned pr. Bruger. Tilsvarende tilføjer Enterprise-planen compliance og andre funktioner, men du skal kontakte Box for prisen.

Du kan dele indhold ved at invitere andre og give dem tilladelser eller ved at generere et link og sende det. Uanset metoden, hvis du inviterer folk, kan du give dem “editor” eller “viewer” tilladelser. 

Når du deler mapper, kan du desuden vælge at indstille et af fem yderligere tilladelsesniveauer: “medejer”, “viewer-uploader”, “preview-uploader”, “previewer” eller “uploader.”

Når du genererer et link, kan du også sikre det med en adgangskode, deaktivere downloads, definere en brugerdefineret URL og indstille linket til at udløbe på en bestemt dato. Der er dog ingen side, der viser dine delinger.

Andre grunde til, at vi kan lide boks

Box bruger en synkroniseringsmappe til at sende dine filer til skyen, og vice versa. Hvis du mener, at lagring af filer fra skyen muligvis tager for meget af din harddiskplads, kan du bruge selektiv synkronisering til at afbøde det. Du kan også vælge at fjerne filer fra din harddisk – hvilket gør dem “kun sky” – ved at vælge at fjerne synkronisering fra synkroniseringsmappen.

Boxs synkroniseringshastigheder var tæt på det, vi forventede, og sammenlignes godt med andre tjenester. Som mange andre EFSS-tjenester bruger den desuden ikke synkronisering på blokniveau.

Box beskytter dine filer under transit ved hjælp af TLS-protokollen og bruger AES 256-bit-kryptering for at gøre dine filer uleselige, når de er i ro i datacentret. Plus, Box giver dig mulighed for at bruge Box KeySafe til at lade dig styre din krypteringsnøgle, hvilket betyder, at du kan nyde privat kryptering.

For at hjælpe med at forhindre indtrængen af ​​konti stiller Box to-faktorautentisering og tilpassede adgangskodekrav.

Du kan bruge Box’s enhedspinding til at skære eventuelle stjålne eller mistede enheder fra at synkronisere og forhindre fremtidig synkronisering. Du bliver dog nødt til at bruge fjernsletfunktionen til at rydde allerede synkroniseret indhold. For dette skal du dog kontakte Box.

Boxs planer er mildest talt dyre, og der er ingen side til revision af aktier. Når det er sagt, har Box mange upsides, herunder stærk sikkerhed, hurtig synkronisering og mere. Du kan få flere detaljer i vores Box-gennemgang.

Dropbox-forretning

Dropbox er et husholdningsnavn i skylagring, og dens forretningsversion er ikke anderledes. Ligesom Egnyte Connect tilbyder det kun tre planer: Standard, Avanceret og Enterprise. Alle kræver mindst tre brugere. Standardplanen giver 3 TB for $ 15 pr. Måned pr. Bruger eller $ 12,50 pr. Bruger, hvis du betaler for året. 

Dropbox-Business-hjemmeside-2019

For mere lagerplads kan du abonnere på den avancerede plan, som giver dig ubegrænset lagerplads for $ 25 pr. Måned pr. Bruger. Hvis du betaler for et år i forvejen, falder prisen til $ 20 pr. Bruger. Enterprise leverer også ubegrænset lagerplads plus yderligere funktioner. Du skal dog kontakte Dropbox for prisen.

Dropbox giver dig en delt “teammappe” lige fra starten. Alle dine brugere har adgang til det, men du kan oprette andre mapper og invitere folk til at få adgang til dem. Når du først har gjort det, kan du give dem enten “kan redigere” eller “kan se” tilladelser.

Derudover kan du generere delelink til filer og mapper. Du kan begrænse dem til teammedlemmer, brugere med adgangskoden eller enhver med linket. Derudover kan du deaktivere download til linket eller indstille det til at udløbe på en bestemt dato. Hvis du vil have andre til at dele med dig, giver Dropbox dig mulighed for at generere et uploadlink. For at holde styr på delinger er der en side, der viser dem alle.

Andre grunde til, at vi kan lide Dropbox-forretning

Dropbox opfandt den fælles synkroniseringsmodel, så det er en selvfølge, at det fungerer godt i denne kategori. Dropbox forbedrer dog standardmetoden ved hjælp af “smart sync.” Det giver dig mulighed for at vælge filer, der kun skal gemmes i skyen, men det giver dig stadig muligheden for at få adgang til dem fra skrivebordsappen.

Dropbox’s synkronisering tog mere tid, end vi forventede at uploade vores testmappe med lynlås på 1 GB, men det var ikke langsomt. Når det er sagt, leverer Dropbox ægte blok-niveau synkronisering, så uploads efter den første vil være meget hurtigere.

På sikkerhedsfronten bruger Dropbox AES 256-bit-kryptering til at kryptere dine filer i hvile og TLS-protokollen for at beskytte dine filer, mens de er i transit til dets datacentre. Du kan sikre din konto ved hjælp af tofaktorautentisering og ved at justere loginpolitikken, som giver dig mulighed for at mandat adgangskode betingelser, kræve nulstilling af adgangskode og mere.

En af ulemperne er imidlertid, at Dropbox opbevarer dine metadata i ren tekst. Bemærk, at dette dog er en almindelig praksis, der bruges til indeksering og forbedring af brugeroplevelsen. Desuden giver Dropbox dig mulighed for at fjerne en enhed fjernt, også bare ved hjælp af mobilappen. For mere information om Dropbox Business, kan du læse vores Dropbox Business anmeldelse.

Tresorit

Tresorit er en tjeneste, der fokuserer på avanceret sikkerhed, som i dette tilfælde betyder, at den ikke kommer billig. Det er stadig et godt valg for teams, der kræver de bedste sikkerhedsfunktioner.

Tresorit har kun to planer, der understøtter mere end en bruger: Business og Enterprise. Forretningsplanen kræver mindst to brugere og sætter en maksimalgrænse på kun ni brugere. Det giver dig 1 TB lagerplads for $ 25 pr. Måned pr. Bruger eller $ 20 pr. Måned pr. Bruger, hvis du betaler for et år i forvejen. 

Tresorit-hjemmeside-2019

For flere brugere kan du abonnere på Enterprise-planen, der går op til 100 brugere, men kræver mindst 10. Det giver ubegrænset lagerplads for $ 30 pr. Måned pr. Bruger eller $ 24 pr. Måned pr. Bruger, hvis du betaler for et år foran.

Tresorit giver dig mulighed for at dele mapper ved at generere et link eller invitere brugere via e-mail. I e-mail-sagen skal brugerne registrere sig for en Tresorit-konto. Du kan omgå dette krav ved at dele en mappe som et link. Filer kan kun deles som links. 

I begge tilfælde kan du beskytte links med et kodeord, indstille en udløbsdato eller placere en adgangsgrænse. Når du deler mapper, kan du give tre niveauer af tilladelser: “redigere”, “læse” og “læse og ændre.”

Tresorit leverer en side, der giver dig mulighed for at holde styr på alle delinger, og en anden visning, der viser alle de mennesker, du har delt med.

Andre grunde, som vi kan lide Tresorit

Tresorit bruger ikke en enkelt synkroniseringsmappe, i modsætning til andre cloud-lagringstjenester. Snarere beder det dig om at oprette individuelle mapper kaldet “tresors” for at synkronisere dine filer. Tresorit giver dig mulighed for selektivt at synkronisere specifikke filer med dine tresors. Desuden tog det tid, vi forventede, at uploade vores zippefil på 1 GB.

Hoved blandt Tresorits sikkerhedsforanstaltninger er privat AES 256-bit kryptering, som Tresorit leverer som standard. Plus, TLS-protokollen beskytter dine filer under transit.

To-faktor-godkendelse er tilgængelig for at beskytte din konto mod indtrængen. Derudover sikrer Tresorit sine datacentre med 24/7 overvågning og biometrisk scanning, og den overholder også de nyeste ISO-standarder. Hvis du vil lære mere om Tresorits omfattende sikkerhedsfunktioner, skal du læse vores Tresorit-gennemgang.

Afsluttende tanker

Alle disse planer er egnede til hold, men vi finder, at Egnyte Connect er den bedste takket være dens sikkerhedsfunktioner, kapabel deling, god værdi og rige synkroniseringsfunktioner. Når det er sagt, er OneDrive for Business tæt bagpå og kan være et bedre tilbud afhængigt af din brugssag. 

Vi kan sige det samme for Box, bortset fra at det er dyrere, ligesom Dropbox Business og Tresorit. Hvis du mener, at disse tjenester muligvis passer bedre, inviterer vi dig til at læse deres separate anmeldelser og gøre brug af deres gratis forsøg til at teste dem, inden du begår.

Hvilken service er bedst for dig? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me