Bedste skylager til nonprofitorganisationer 2020

At arbejde for en nonprofit er en hård, men givende opgave. Cloudlagring giver en nonprofit mulighed for at gemme og få adgang til alle dens data – hvoraf nogle kan være følsomme – uden at skulle bekymre sig om at købe og vedligeholde sine egne servere. Det giver også fjernbetjente frivillige den samme adgang til filer som deres kontorbaserede kolleger.


Vi kommer til at tale gennem nogle af de bedste cloud-lagring til nonprofitorganisationer, men hvis du vil finde ud af de bedste sikkerhedskopieringsløsninger for organisationer som disse, skal du ikke glemme først at se på vores bedste online backup til nonprofits-roundup.

Hvad er den bedste skyopbevaring til nonprofitorganisationer?

 1. Tresorit
 2. Google Cloud
 3. Boks
 4. Dropbox-forretning
 5. OneDrive for Business

Der er nogle gode muligheder derude, der passer til enhver almennyttig organisation, men Tresorit er vores klare favorit. Det tilbyder et højt sikkerhedsniveau, herunder nul-viden kryptering til at beskytte dine mest følsomme data. Det tilbyder også sunde rabatter til ægte nonprofitorganisationer, hvilket gør det meget overkommeligt.

Google Cloud kommer tæt på og tilbyder gratis lagerplads og integration af Google apps. Box, Dropbox for Business og OneDrive for Business er alle designet med virksomheder i tankerne, men nonprofitorganisationer kan drage fordel af opbevaringsgrænser, nedsatte priser og god sikkerhed, der tilbydes.

Lad os se på hver udbyder efter tur.

1. Tresorit

Sikkerhed er vigtig for nonprofitorganisationer, og det er en af ​​grundene til, at Tresorit kommer til toppen af ​​vores liste. Som navnet antyder, og som vores Tresorit-gennemgang forklarer i dybden, er Tresorit (fra det tyske ord for ”hvælving”) en datafæstning for almennyttige organisationer, med nul-viden kryptering, der gør det til en af ​​de bedste leverandører af cloud-opbevaring af cloud-viden.

tresorit-sikkerhed

Du (og din organisation) har kontrol over din datasikkerhed, men yderligere tofaktorautentisering hjælper med at holde din adgangskode (og din konto) sikker mod potentielle dataovertrædelser. Denne tilgang betyder, at dine data vil gå tabt, hvis du mister din adgangskode, og der er ingen måde at nulstille dem.

Med dette i tankerne skal du passe på din adgangskodesikkerhed, og en hæderlig passwordadministrator kan hjælpe. Se på vores bedste adgangskodeadministrator til små virksomheder, hvor ideer findes, idet Dashblane og 1Password begge tilbyder gode funktioner til organisationer.

Tresorit er også en god mulighed for mobile frivillige takket være Android og iOS app-support. En webklient til adgang til dine data er også tilgængelig, men du kan også bruge desktop-apps til Windows, macOS og Linux til at synkronisere dine filer.

Tresorit-prisfastsættelse

Tresorits sikkerhed er fremragende, men prisfastsættelse er en anden grund til, at Tresorit er vores top anbefaling. Virksomheden tror på at støtte organisationer, der arbejder ”mod at skabe socialt gode” og som et resultat tilbyder 50 procent rabat på alle sine forretningsplaner, hvis din organisation opfylder dens kriterier.

Denne rabat betyder, at nonprofitorganisationer kan betale $ 10 pr. Bruger pr. Måned for 1 TB datalagring (op til ni brugere) eller $ 12 pr. Bruger pr. Måned for organisationer med 10 eller flere brugere.

2. Google Cloud med G Suite

Kæmpe tech-virksomheder som Google nyder at vise support til velgørende organisationer, og denne support inkluderer gratis adgang til Googles samling af produktivitetsapps og opbevaring til almennyttige organisationer.

Google Drev-webgrænseflade

Takket være G Suite for nonprofits-programmet får nonprofitorganer gratis brug af Google Dokumenter, et ubegrænset antal konti samt adgang til 30 GB Google Drive-lagerplads, som du kan lære mere om i vores Google Drev-gennemgang. Ubegrænset lagerplads er om nødvendigt tilgængelig ved at opgradere til G Suite Business.

G Suite-pakken leveres med Google Docs-support, så dine frivillige kan arbejde sammen om projekter i realtid. Du kan også dele dine filer med andre takket være offentlig fildeling. Disse funktioner hjælper med at gøre Google Drive til en af ​​de bedste cloud-lagringssteder for flere brugere.

[Google-Cloud-homepage.png]

Du kan også opbygge din egen cloud-opbevaringsløsning med Google Cloud og Storage Made Easy (se vores anmeldelse af Storage Made Easy). Dette giver dig fuld kontrol over dine data, så du kan køre din egen private og krypterede Google Cloud-lagringsserver, mens du bruger Storage Made Easy desktop-apps og online interface til at administrere dine filer.

Google Drive vs. Google Cloud

Gratis skylagring fra Google er stor, men der er nogle ulemper. Hvis du beslutter at bruge din gratis Google Drev-lagerplads med G Suite til nonprofitorganisationer, har du ikke det samme sikkerhedsniveau som andre udbydere, som Tresorit. 

Der er ingen nul-viden kryptering med den inkluderede Google Drev-lagerplads, hvilket betyder, at Google kontrollerer skæbnen for dine data, da det har en privatlivspolitik, der giver dem mulighed for at scanne dine filer.

Hvis du beslutter dig for at gå efter infrastrukturen-som-en-service-tilgang, får du mere held. Oprettelse af din egen Google Cloud-lagringsserver giver dig kontrol, så du kan kryptere dine filer manuelt. Du forbliver også i kontrol over serverens krypteringsnøgler.

Beslutning om at gå til Google Cloud versus Google Drive er en beslutning for din organisation, skønt Storage Made Easy burde gøre processen enkel, hvis du beslutter at oprette din egen lagringsserver.

3. Kasse

Box er bygget til virksomheder, og derfor vurderer vi det meget som en af ​​de bedste cloud-lagringer til virksomhedsløsninger, og hvorfor 70 procent af Fortune 500-virksomheder bruger sine tjenester. 

Det gør samarbejdet enkelt, med Google Docs og Office Online-integration inkluderet, så du kan medforfattere af dokumenter og autosave dem direkte i boks. Du kan læse mere om disse funktioner i vores Box-gennemgang.

box-web-klient

Box bruger AES 256-bit kryptering til data i hvile med høj styrke TLS-kryptering, der bruges til data under transit. Desværre, som Google Drive, tilbyder Box ikke kryptering med nul viden. 

Hvis du elsker funktionerne i Box, men du leder efter stærkere sikkerhed, skal du overveje at bruge et produkt som Boxcryptor til at kryptere dine filer. Tjek vores Boxcryptor-gennemgang for at lære mere.

Prissætning af kasse

Som Tresorit tilbyder Box et godt sæt rabatter til nonprofitorganisationer, der opfylder dens kriterier. Et “doneret abonnement” for nonprofitorganisationer leveres med 10 livstidslicenser til Box Starter-planen, med 100 GB gratis lagerplads. De eneste omkostninger her er et administrationsgebyr på 84 dollars, hvilket er væsentligt billigere end opbevaring pr. Bruger andre steder for større organisationer.

Hvis du har brug for mere opbevaring, kan nonprofitorganisationer drage fordel af 50 procent-rabat på forretningsplaner. Hvis du ønsker ubegrænset lagerplads, koster dette dig omkring $ 7,50 pr. Bruger pr. Måned til den nedsatte pris – en god grund til, at Box gjorde et stærkt indtryk på vores bedste ubegrænsede online lagerudbyders shortlist.

4. Dropbox-forretning

Vores shortlist ville ikke være komplet uden at nævne et af de største navne inden for cloud-opbevaring: Dropbox Business. Som vores tidligere Dropbox Business-gennemgang forklarer, tilbyder det en brugervenlig oplevelse og gode fildelingsindstillinger, især for større organisationer. 

Det er også en af ​​vores foretrukne firmafilsynkroniserings- og delingsudbydere, der scorer meget for filsynkroniseringshastigheder takket være dens brug af filoverførsler på blokniveau.

dropbox-business-web-klient

Dropbox tilbyder rabatter til almennyttige organisationer, selvom disse ikke offentliggøres. Du skal tale direkte med Dropbox Business for at få et tilbud, men du kan bruge standardprissætningen som en basisfigur. For $ 12,50 hver måned for hver bruger er det ikke den billigste løsning, med ubegrænset lagerplads, der koster op til $ 20 pr. Bruger pr. Måned.

Dropbox-sikkerhed

Der er gået et par år siden Dropbox’s big data-overtrædelse, der påvirkede mere end 68 millioner konti. Lige lige nu bruger Dropbox Business AES 256-bit-kryptering til data, den har, og bruger TLS-protokollen til at beskytte alle data i transit, fra man-in-the-middle-angreb.  

Desværre betyder ingen nul-viden kryptering, at Dropbox stadig holder nøglerne til dine data, så du kan muligvis kryptere dem, før du uploader.

Dropbox Business er et godt valg for teams, hvilket gør det nemt at forbinde Microsoft Office 365 og Dropbox sammen til realtids-projektsamarbejde. Du kan medforfattere af dokumenter, foretage ændringer sammen og rulle tilbage til tidligere versioner af dokumenter takket være versionering.

5. OneDrive for Business

Når det kommer til forretningsteknologi, er få virksomheder mere tillid til end Microsoft. Som vores OneDrive for Business-gennemgang viser, er dens cloud-opbevaringsløsning desuden et populært valg for virksomheder og almennyttige organisationer. Det leveres med support til Windows og macOS, selvom Linux-support mangler.

Hurtigere filoverførsler tilbydes også takket være synkronisering på blokniveau (kaldet “differentiel synkronisering” af Microsoft) til alle filoverførsler, noget der tidligere kun var tilgængeligt for Microsoft Office-filer.

onedrive-til-business-sync-mappe

Ligesom andre tjenester, såsom Box, tilbyder Microsoft OneDrive for Business som en donation til kvalificerende nonprofitorganisationer. Der er ikke noget gebyr for at bruge det, med 1 TB OneDrive-opbevaring og adgang til Office Online inkluderet. Adgang til desktop Office-apps koster lidt ekstra, omkring $ 3 pr. Bruger pr. Måned, eller $ 4,50 for ubegrænset lagerplads.

OneDrive for forretningsfunktioner

Navnet giver det væk – dette er først og fremmest et forretningsprodukt. Derfor er Office fuldstændigt integreret i OneDrive-oplevelsen, hvilket gør det nemt at åbne og redigere dine filer fra online OneDrive-interface. Du kan også direkte få adgang til dette lager fra desktop Office-apps, såvel som at arbejde sammen med andre i Office-dokumenter online.

OneDrive bruger 256-bit AES-kryptering til data i hvile og TLS-protokollen under transport, der svarer til Dropbox for Business. To-faktor autentificering tilbydes som standard, men som de andre spillere er der ingen nul-viden kryptering for dine filer.

Hvordan vi valgte vores udbydere

Hvis du har læst vores andre cloud storage-sammenligninger og sammenligninger, ved du, at vi nøje overvejer hver udbyder og ser på fordele og ulemper ved hver enkelt. I dette tilfælde har vi fokuseret på de vigtigste attributter til nonprofitorganisationer, herunder sikkerhed, samarbejdsværktøjer og omkostninger. 

Det er grunden til, at Tresorit kommer ud som vores første valg, men gratis tilbud, såsom Google Drive, scorer meget. Cloudopbevaringstjenester, der ikke tilbyder den rigtige kombination af funktioner – selv nogle af vores store favoritter som Sync.com – blev ikke betragtet som inkludering.

Opbevaring af følsomme nonprofit-data

Nonprofits samarbejder med en lang række forskellige virksomheder og enkeltpersoner. Der skal lagres en masse følsomme oplysninger, uanset om det er personlige oplysninger eller økonomiske data. Derfor har nonprofitorganisationer brug for cloud-opbevaring med de bedste tilgængelige sikkerhedspolitikker.

Skylagring, der tilbyder nul-viden kryptering er meget ønskeligt. Det betyder, at din tjenesteudbyder ikke gemmer en kopi af din krypteringsnøgle, hvilket gør det umuligt for den at få adgang til dine data, selv ikke efter valg (eller under hårdt hår). Adgangskoder er stadig det svageste link, så tofaktorautentisering anbefales også.

Skulle nonprofitorganisationer bruge Business Cloud Storage?

Jo mindre penge en nonprofit bruger på forretningsomkostninger, jo mere kan den sætte i sit sande formål. Business cloud-lagring tilbyder en enkel måde for nonprofitorganisationer at fjerne det behov for dyre datalagringsenheder såvel som det personale, der kræves for at vedligeholde disse enheder.

Nogle cloud-lagerudbydere tilbyder også sunde rabatter til nonprofitorganisationer, der kan verificere deres status, hvilket gør det til et økonomisk dygtigt valg. Det er vigtigt at huske, at hvis din almennyttige organisation har strenge sikkerhedskrav, skal du være sikker på, at din cloud-lagerudbyder kan opfylde dem. 

Afsluttende tanker

Enhver af udbyderne på vores liste ville give en almennyttig organisation fremragende funktioner og opbevaring til følsomme data, selv på et stramt budget. Tresorit er vores top valg her takket være sin generøse prisfastsættelse såvel som at være den eneste mulighed for at tilbyde nul-viden kryptering ud af boksen.

Google var ikke langt bagefter med at tilbyde gratis lagerplads og adgang til andre Google-produkter, f.eks. Google Docs med sit G Suite for nonprofits-program. Takket være Google Cloud og Storage Made Easy-tjenesten kan du endda rulle din egen sikre lagerserver ud.

Hvis du vil have en udbyder med gode forretningsfunktioner, er Box, Dropbox Business og OneDrive for Business alle gode alternativer, hver med gode prisrabatter for nonprofitorganisationer.

Hvis du har brugt nogen af ​​disse cloud-lagerudbydere i din almennyttige organisation, og du har dine egne meninger at dele, skal du fortælle os det i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map