Bedste projektstyringssoftware til Mac i 2020

Der er mange værktøjer, der hjælper dig med at blive organiserede, men at vælge den rigtige er ingen let opgave. Mac-ejere vil gerne bruge software, der passer til platformen, så vi vil hjælpe dem med at finde den bedste projektstyringssoftware til Mac.


Vi vil anbefale nogle af vores foretrukne valg til platformen, hvor vores øverste valg er Asana.

Nedenfor finder du flere udbydere, der gør et godt stykke arbejde på Apples operativsystem, men før vi kommer til det, lad os se på vores kriterier.

Bedste projektstyringssoftware til Mac 2020

Hvad gør projektstyringssoftware bedst til Mac

Mac-computere er godt designet og robuste med attraktiv, brugervenlig software. Vi vil favorisere platforme, der afspejler det. En grænseflade, der gør nøglefunktioner enkle at få adgang til, vil også være en fordel. 

Macs har også fremragende support, så vi ser efter platforme, der tilbyder hjælp hurtigt. Vi vil også se en måde at lette ind i softwaren med tutorials, der er lette at bruge og ikke lader brugere hænge midt i dem.

Skabeloner, der hjælper dig med at komme i gang, er også et plus. Vi vil fokusere på, hvor godt værktøjer fungerer ud af kassen og være mindre opmærksomme på funktioner, der har brug for arbejde til at konfigurere, såsom udvidelser.

At have en dedikeret macOS-applikation er et plus, men ikke vigtigt, fordi de fleste projektstyringssoftware kører godt i browseren. Vi tjekker dog vores værktøjs macOS-applikationer og ser, om de tilbyder fordele i forhold til deres browserbaserede ækvivalenter.

Vores øverste valg for Mac-ejere er Asana, hovedsageligt på grund af dens design, brugervenlighed og gode valg af funktioner. Lad os se på det nu.

Bedste projektstyringssoftware til Mac: Asana

Med et muntert, brugervenligt design, der sidder på toppen af ​​en kraftfuld platform, er Asana et godt valg for Mac-ejere.

Ud over at være visuelt tiltalende, gør Asanas design det let at få tingene gjort. Det er altid klart, hvad man skal gøre næste, og knapperne og kontrollerne er godt beskrevet. Der er også et godt udvalg af tutorials og hjælpemateriale. Vores Asana begyndervejledning er værd at tjekke, om du er ny til softwaren.

Hvis du har brug for direkte support, har du muligheder. Asana svarede på os om syv timer, da vi sendte et spørgsmål. Det er ikke dårligt, men for en platform med en hurtigere, nitten minutters svartid, skal du læse vores Taskworld-gennemgang.

asana-fest

Asana belønner gørere med spændende animationer. Tegneseriedyr flyver over din skærm, når du udfører opgaver. Der er en narwal, en enhjørning og en lyserød ting, som vi ikke helt har identificeret endnu. Måske vil du være i stand til at finde ud af det.

Tjenesten har en gratis plan, der giver dig mulighed for at oprette flere projekter og bruge dens grundlæggende funktioner, såsom listen og kanbanvisninger. Hvis du vælger at opgradere, starter omkostningerne $ 9,99 pr. Bruger pr. Måned. Betalte planer inkluderer afhængighedsstyring og den Gantt-lignende tidslinjevisning. Læs vores hvordan man bruger en Gantt-diagramartikel for mere om det.

Asana Integrations

Asana integrerer godt med andre platforme. Du kan importere fra .csv-filer, så du kan bruge et eksisterende regneark til at komme i gang. Den bruger Zapier-tjenesten til at dele data med mange apps, herunder Trello, som vi nævner nedenfor. Du kan læse hvordan Trello og Asana sammenligner i vores Trello vs. Asana-funktion.

Asana har et udvalg af skabeloner. De er ganske enkle, men de er en god hjælp til at komme i gang. De inkluderer hver en startopgave med tekst, der forklarer, hvordan man også bruger dem.

Der er mobile apps, hvis du vil bruge Asana på farten. Den har ikke en dedikeret macOS-app, men den kører fint i browseren. Hvis du prøver at vælge en alternativ browser til macOS, kan du kigge på vores Google Chrome-gennemgang for en mulighed.

Asana er sjov, brugbar og nyttig. Det er også gratis, hvis du ikke har brug for dets mere avancerede funktioner. Læs mere om det i vores Asana-anmeldelse.

Trello

Trello er et letanvendeligt, kanban-baseret værktøj. Mange projektstyringsplatforme inkluderer et kanban-bord, men Trello er baseret på det. Dens fokuserede tilgang er fantastisk, hvis du vil have noget enkelt, som alle kan bruge.

Dets grundlæggende arbejdsgang er at oprette kort, der repræsenterer opgaver. Du trækker disse kort mellem kolonner for at indikere deres status. Kolonnerne kunne bare være “at gøre”, “gøre” og “færdig”, eller du kan gå videre og få dem til at repræsentere alt andet, såsom mennesker eller produktionsstadier.

Trellos dedikerede macOS-app er godt lavet og fungerer som browserversionen. Hvis du spørger dig selv, om du kan stole på en browser-baseret app med dine data, kan du kigge på vores anonyme browseguide for at få hjælp.

Trellos gratis tilbud er et af de bedste og indtager et sted på vores bedste gratis projektstyringssoftwareliste. Dens kernefunktioner koster ikke noget, men der er betalte planer, der giver dig ekstra kosmetiske funktioner, såsom flere emoji og tilpassede klistermærker.

Trello giver dig meget plads til at ændre dets udseende. Ud over de klistermærker, vi netop har nævnt, kan du vælge en baggrund fra et bredt udvalg af dem eller uploade din egen på dens betalte planer.

Trello omkostninger

Hvis du tilmelder dig den betalte version, koster det $ 9,99 pr. Bruger pr. Måned for hold eller $ 5 pr. Måned for enkeltpersoner, der bare vil have de kosmetiske opgraderinger.

Mange virksomheder bruger Trello til at præsentere information for offentligheden eller deres kunder. De tilpassede baggrunde er store, hvis du vil have det til at se godt ud. Folk bruger det til alle mulige ting, inklusive restaurantmenuer og siddeplaner for begivenheder. Du kan finde mange andre eksempler på Trellos inspiration side.

Trello-butler

Det har en masse udvidelser, hvis du vil gå længere end hvad det gør som standard. “Butler” -plugin giver dig mulighed for at oprette knapper, der automatisk udfører fælles opgaver. Det kan spare dig for masser af tid, hvis du konfigurerer det korrekt.

Trello er let at komme i gang med og koster ikke noget, så det er et godt valg til et første projektstyringsværktøj. Den eneste ulempe er, at det er grundlæggende, men du kan stadig gøre meget med det. Læs mere i vores Trello-anmeldelse. Vores Trello begyndervejledning er også værd at tjekke ud.

ClickUp

ClickUp har et fedt, karakteristisk design med et mørkegrå farveskema, der er suppleret med en anden farve, du kan justere i præferencerne..

Dets tre grundlæggende visninger er liste, tavle og tid. Det har en boksevisning, der giver dig mulighed for at opdele skærmen i henhold til hvad forskellige mennesker gør. Der er også et Gantt-diagram, der viser dig, hvordan alt passer sammen.

Det er nemt at oprette projekter og tilføje opgaver til dem. Hver opgave kan have sin egen tjekliste med subtasks, og du kan også oprette afhængigheder. Der er mange skabeloner, opdelt i mere end 20 kategorier, så at komme i gang kunne ikke være enklere.

Du kan dele data med andre platforme via dets integrationer. Som med mange værktøjer kan du bruge Zapier-integrationen til at linke til over 1.000 andre applikationer.

ClickUp inkluderer et mini-notatprogram, der er nyttigt til at skrive små påmindelser og to-dos. Hvis du kan lide denne funktion, skal du læse vores bedste artikel til at tage notater om apps for at få flere muligheder.

ClickUps app skal downloades fra sit websted. Det er ikke i app store. Det er stort set den samme som browserversionen med måske et par flere animationer. Det er en stilfuld app, der passer godt til macOS.

Klik på Sikkerhed

ClickUp har en stærk sikkerhed og giver dig mulighed for at bruge tofaktorautentisering, som du kan lære om i vores artikel om tofaktorautentisering. Det er også i overensstemmelse med EU-U.S.A. rammer for privatlivets fred og den almindelige databeskyttelsesforordning.

ClickUp har en fremragende gratis plan, og dens betalte planer starter ved $ 5 pr. Bruger pr. Måned. Det er billigt, og det inkluderer ubegrænset lagerplads.

clickup-support

Den har en stor vidensbase til hjælp, hvis du sidder fast. Der er over 200 artikler der, samt omkring 100 videoer på ClickUps YouTube-kanal. Hvis du vil komme direkte i kontakt, er der telefonsupport, en kontaktformular og live chat. 

Vi fandt et par mindre fejl, når vi sendte vores forespørgsler. Det tog 15 timer at besvare en af ​​vores forespørgsler og halvanden dag for den anden, hvilket ikke er dårligt, men det er ikke det hurtigste, vi har set. Wrike og Basecamp er de hurtigste. Hvis du værdsætter hurtig support, kan du sammenligne dem i vores artikel om Wrike vs. Basecamp.

ClickUp er flot, funktionel og let at bruge. Det er også billigt og har en gratis plan, hvilket gør det til et godt valg for Mac-ejere og alle andre. Læs mere om det i vores ClickUp-gennemgang.

Wrike

Wrike er mere forretningsfokuseret end de fleste af værktøjerne på denne liste. Det er en glat software af høj kvalitet, der kan bringe meget til dit team. Du kan se, hvordan det sammenlignes med et mere afslappet værktøj i vores Wrike vs. Asana-artikel.

wrike-aktivitet-rapporter

Som med de fleste af værktøjerne her, kan du oprette opgaver, opdele dem i undergaver og oprette relationer mellem dem. Afhængighedsstyring giver dig mulighed for at opdage mulige forsinkelser i dit projekt og handle for at løse problemer, før de opstår.

Wrike har en masse synspunkter, man skal arbejde på. Foruden listen, tavlen og tabellen har det et Gantt-diagram, analyse, en strøm og en tidsplan. Dens kanban-visning bruger faste kolonner, som du ikke kan omdøbe, men det fungerer godt ellers.

Du får 2 GB lagerplads med en gratis konto, stigende til 100 GB på Wrikes Enterprise plan. Hvis du har brug for mere, kan du læse vores bedste cloud-opbevaringsartikel.

Wrike har et stærkt udvalg af skabeloner, der er værd at gennemse. De er grupperet i kategorier, og selvom du ikke planlægger at bruge dem, kan de give dig et par ideer til, hvordan du bruger Wrike. Tjenesten integreres også godt med flere andre platforme, herunder Adobe Creative Cloud.

Wrike Free Plan

Wrike har en gratis plan, der kan bruges af teams på op til fem personer. Derudover starter det på $ 9,80 pr. Bruger pr. Måned, hvilket er en god værdi for, hvad den tilbyder.

Det har fremragende sikkerhed med tofaktorautentisering og mange avancerede funktioner, såsom adgangskode og netværksadgangskontroller. Disse vil hjælpe dit team med at holde sig fri for cyberkriminalitet.

Wrikes support er stor, hvilket giver os det hurtigste fælles svar på vores spørgsmål, vi har set i kategorien projektledelse. Det er godt, fordi Wrike har mere af en læringskurve end mange af værktøjerne på denne liste.

Dens app til macOS krævede lidt jagt at finde. Vi var nødt til at logge ind i browserversionen og kigge i dens app-bibliotek. Efter at have konfigureret det, fandt vi det næsten identisk med browserversionen. Wrike har også mobile apps, hvis du vil bruge det mens du er på farten. 

Wrike er et værktøj i topkvalitet, og til trods for at det er sværere end nogle af sine konkurrenter, vil vi anbefale det til alle, der ser alvorligt med projektstyring. Læs mere om det i vores Wrike-anmeldelse.

monday.com

monday.com er vores overordnede foretrukne projektstyringsværktøj her på Cloudwards.net. Det kom først i vores roundup af den bedste projektstyringssoftware.

mandag-board

Dens grænseflade er en af ​​de bedste, hvilket giver dig små tip og forhåndsvisninger af, hvad alt gør. Hvis du kan lide at lære ved at gøre og eksperimentere, letter det det.

Tilmelding er let. Du skal bare indtaste en e-mail-adresse og derefter kopiere den sekscifrede kode tilbage til appen for at komme i gang. Derefter føres du gennem en hurtig installationsguide.

monday.com har ikke subtasks eller afhængigheder, men det giver dig et enormt niveau af kontrol over din opgavestruktur. De fleste projektstyringsværktøjer giver dig mulighed for at oprette opgaver, der inkluderer et fast datasæt, men du kan føje felter til dit hjerte indhold med monday.com. 

Det er ikke det eneste værktøj, der lader dig gøre det, men det tilbyder den bedste kombination af brugervenlighed og magt, vi har set, mens vi gør det.

monday.com Skabeloner

Der er også mange skabeloner at komme i gang med, og monday.com giver dig en masse vejledning, når du vælger en. Det er nyttigt, fordi der er et element af gætarbejder, der gør det i nogle værktøjer. monday.com viser dig mere detaljerede end andre om, hvad du får.

Dens desktop-klient overraskede os ved at blive bedømt som 12 for bande og rå humor. Vi fandt ikke noget af det, men vi var overraskede over at se et par interfacefejl. Introduktionsguiden havde lodrette rulleproblemer, hvilket betyder, at vi ikke kunne se instruktionsteksten øverst på skærmen. Det blev derefter fast, når vi indtastede vores data.

Det ser ud til, at monday.com har haft nogle infrastrukturproblemer i det seneste, hvilket forårsager forstyrrelse af tjenester, så forhåbentlig vil det snart blive løst. Under alle omstændigheder anbefaler vi, at Mac-ejere holder sig til browserversionen.

monday.com starter ved $ 25 pr. måned for et team på fem brugere og har en 14-dages prøveperiode, hvis du vil tjekke det.

Læs mere om det i vores monday.com-gennemgang. Hvis du vil se, hvordan det formes mod andre platforme, skal du læse vores monday.com vs. Asana og monday.com vs. Wrike sammenligninger.

Andre muligheder

Der er masser af valgmuligheder for projektstyringssoftware til Mac’er. Her er et par andre platforme, der er værd at tjekke ud.

Airtable

Airtables macOS-applikation er smart og snappy med en følelse af høj kvalitet. Faktisk føles det bedre at bruge end browserversionen.

Bortset fra det tilbyder det den samme funktionalitet, der indeholder mange skabeloner, man kan komme i gang med. Du kan også oprette dine egne skabeloner for at gemme arbejde over flere projekter.

airtable-blokke

Airtables fremragende “blokke” giver dig mulighed for at tilføje avanceret funktionalitet til dine projekter. De kan automatisere ting som billedgenkendelse og oversættelse og har et enormt potentiale til at gøre arbejde for dig.

Airtable har en gratis plan, og dens betalte planer starter ved $ 10 pr. Bruger pr. Måned. Læs mere i vores Airtable-anmeldelse.

Base Camp

Basecamp har et venligt, attraktivt design, der appellerer til Mac-ejere. Vi fandt nogle få fejl med dets interface i vores Basecamp-gennemgang, men det er forbedret, siden vi sidst kiggede på det.

basecamp-boost

Basecamp gør et godt stykke arbejde med at vise dig rundt, med pop-up-guider, der introducerer dens funktioner, og dens menneskelige berøring vil appellere til Mac-ejere.

Downloades fra sit websted, og dens macOS-applikation er især god, med dejlige animationer, der supplerer dens kernefunktioner. Det er et af de få værktøjer, hvor macOS-appen forbedres i browserversionen.

Med sine stærke teamkommunikationsmuligheder og en plan prisplan er Basecamp et godt valg for teams, der ønsker at holde alt på et sted. Som en bonus er det gratis for undervisere.

LeanKit

Mac-ejere, der valgte deres platform for at vise dets slanke udseende, bør afværge deres blik nu. LeanKit er blevet ramt firkantet i ansigtet af den grimme pind. De, der er mindre bekymrede over det overfladiske, skal dog se nærmere på.

leankit-kanban

LeanKit er, som navnet antyder, fokuseret på lean management-principper. Det er baseret på et kanban-bord, men bestyrelsen er opdelt i områder for forskellige personer eller hold. Det giver et overblik over hele dit projekt, samtidig med at ledere kan fokusere på deres egen sektion og enkeltpersoner til at fokusere på deres egne opgaver.

På trods af at den var uattraktiv, er LeanKit et godt valg for dem, der fokuserer på at få tingene gjort. Læs mere om det i vores LeanKit-anmeldelse.

Afsluttende tanker

Projektledelse lyder Tradewinds og kedeligt, men der er masser af brugervenlig software, der kan hjælpe dig med at blive organiseret. Det er heller ikke kun for erhvervslivet. Projektstyringsværktøjer kan hjælpe dig med at organisere dit hjemmearbejde, dit sportshold eller ethvert kreativt projekt, du har på farten.

Alt, hvad vi har set på her, har en gratis prøveperiode, så du behøver ikke at betale noget for at komme i gang. Alle disse værktøjer har noget at tilbyde og er værd at undersøge for at se, hvad der passer dig.

Hvis du har prøvet at bruge nogen af ​​disse platforme på en Mac, skal du fortælle os, hvordan du har klaret og dele projektstyringssoftware, du anbefaler i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map