Bedste projektstyringssoftware til freelancere i 2020

Freelance-livet har meget at gøre med det, men det er ikke alle ferskner og fløde. At holde sig foran konkurrencen er hårdt. Den bedste projektstyringssoftware til freelancere kan give dig en fordel og hjælpe med at sætte dig på vej til solo-succes.


Mange freelancere forsømmer organisation, hvilket kan være en fejltagelse. Hver fejl giver dog en mulighed for at forbedre sig, og bedre selvledelse kan give dig mere tid til at arbejde og nippe til lattes i stedet for at fikle med admin.

I denne artikel skal vi gennemgå nogle af de tilgængelige projektstyringsværktøjer for at se, hvordan de kan hjælpe dig med at arbejde bedre.

Bedste projektstyringssoftware til freelancere 2020

Hvad der gør et projektstyringsværktøj rigtigt for freelancere?

I vores erfaring spænder freelancere fra at rulle kontant til kryptering til at betale regningerne hver måned. Pris vil være en stor faktor, så vi ser efter værktøjer, der har en gratis eller billig mulighed. Freelancere med mindre ekstra kontanter kan også lide at se på vores bedste artikel om projektstyringsværktøjer.

De sædvanlige ting, vi er interesseret i, såsom funktioner og brugervenlighed, er også relevante for freelancere. Vi overvejer også sikkerhed og support, men fordi freelancere muligvis bare administrerer deres egne data, er de måske ikke så generede over sikkerhed som, for eksempel, en forretningsfører. 

Holdstørrelse og kommunikation er mindre vigtige. Mange freelancere arbejder alene eller i små teams, så vi ser mere på den måde projekter er organiseret på end teamets funktioner. Når det er sagt, har freelancere ofte flere ting på farten, så vi vil favorisere platforme, der imødekommer det og lader dig nemt oprette flere projekter.

Fordi freelancere har tendens til at være selvstændige startere, kan de være i orden med supportmuligheder, der også tager sigte på at løse deres egne problemer. 

Bedste projektstyringssoftware til freelancere: Wrike

Hvis du længes rundt i dine afslappede bukser og ser Netflix, når du skal arbejde, kan du prøve Wrike. Det gør et godt stykke arbejde at placere dig i en forretningslignende sind. Det har en læringskurve, men når du først har kendt det, er det en fantastisk måde at hjælpe med at styre dine projekter. Det har også en gratis plan, så det behøver ikke koste dig noget.

Når du er færdig med dit arbejde og vil vende tilbage til streaming, er vores bedste Netflix-hacks-artikel også værd at tjekke.

Med Wrike kan du oprette opgaver, opdele dem i undergaver og tilføje afhængigheder mellem dem. Det giver dig mulighed for at finde ud af, hvilken rækkefølge ting skal gøres i. Du kan også lave formularer, der lader andre mennesker oprette opgaver ved at udfylde dem. Det kan være en god måde at fange klientkrav på, hvis de bruges korrekt.

wrike-afhængigheder

Det har flere visninger, herunder en liste, et grundlæggende kanban-kort, et Gantt-diagram og en strøm. Du kan bruge den til at gemme filer og give kommentarer til dem via dens korrektionsfunktion. Grænsefladen er overfyldt, og navigationen har et par særlige spørgsmål, men der er meget inkluderet.

Wrikes integrationer tillader det at oprette forbindelse til flere platforme, som freelancere sandsynligvis vil bruge, såsom Dropbox, Google Drive og Adobe Creative Cloud.

Wrike skabeloner

Wrike inkluderer et udvalg af skabeloner, så du kan indstille det hurtigt. Der er også et udvalg af temaer, så du kan vælge et look, der passer til dig.

Det har sikkerhed i topkvalitet med tofaktorautentisering tilgængelig via en Google-app. Det har også mange supportmuligheder med en fremragende vidensbase suppleret med hurtigt, responsivt supportpersonale, der hjælper dig, hvis du sidder fast.

Du kan dele dine projekter med et team på fem gratis. Hvis du vælger at opgradere, starter de betalte planer ved $ 9,80 pr. Bruger pr. Måned, hvilket ikke er meget, i betragtning af hvad det gør for dig.

Med apps til Windows, macOS, Android og iOS kan freelancere ud over sin browserversion få adgang til Wrike, uanset hvor de er.

Wrike er et stærkt valg for freelancere og alle andre. Lær mere om det i vores Wrike-anmeldelse.

Airtable

Airtable er et alsidigt værktøj, der har usædvanlige funktioner. Det giver dig mulighed for at tilføje data til “baser.” “Baserne” repræsenterer projekter, og du kan oprette skabeloner til forskellige slags dem. Freelance-udviklere vil sætte pris på bug tracker-prøveprojektet, men der er også salg, personalestyring og sporingssystemer.

Airtables vigtigste regnearkslignende skærm suppleres med kanban-, kalender-, form- og gallerivisninger. Grænsefladen er klar og lydhør, og at gøre ting er generelt ligetil, men det er vanskeligt at konfigurere fra bunden uden en skabelon.

Det har ikke mange kommunikationsmuligheder, men freelancere finder måske ikke et problem, hvis de kun organiserer sig selv.

Det integreres med flere platforme, såsom Dropbox og WordPress, samt medarbejderprojektstyringsværktøjer Asana, Basecamp og Trello. Ligesom flere af sine konkurrenter bruger den Zapier til at dele data med mange apps.

airtable-blokke

Vores yndlingsfunktion er dens “blokke”. De giver dig alle muligheder for ekstra funktionalitet. Nogle er relativt ligetil. Der er f.eks. Kortblokke og en, der integreres med Google Hangouts. Andre giver dig avancerede funktioner, såsom automatisk oversættelse og billedgenkendelse. Hvis du har brug for at gøre disse ting regelmæssigt, vil Airtable være en stor hjælp.

Airtable gratis plan

Airtable har en gratis plan, så du behøver ikke at betale for at komme i gang. Du kan have så mange “baser”, som du vil, så du kan tildele en til hvert af dine klientprojekter, hvis det er sådan du gør ting. Dets betalte planer giver dig mere lagerplads og funktioner. Blokke låses op på f.eks. Pro-planen.

Du har ikke noget at bekymre dig om sikkerhedsmæssigt. Airtable har flere certificeringer og bruger stærk 256-bit kryptering. Læs vores beskrivelse af kryptering for mere om emnet. Du får også tofaktorautentisering og kan se de IP-adresser, der har adgang til din konto. Det er nyttigt, hvis du er bekymret for, at en anden har logget ind med din adgangskode.

Det har en anstændig hjælpesektion med videoer og webinarer til rådighed for at lære mere om platformen. Der er også et aktivt samfund. “Airtable Universe” lader dig se, hvad andre brugere har gjort, hvilket er en fantastisk måde at få ideer på.

Der er en e-mail-adresse og kontaktguide der, hvis du har brug for at kontakte support, men den tre-dages responstid, vi har, er ikke den hurtigste, vi har set. Læs vores ProWorkflow-gennemgang for at lære om en service, der kom tilbage til os på seks minutter.

Generelt er Airtable en sympatisk platform med fremragende funktioner. Det har meget at tilbyde freelancere. Læs mere om det i vores Airtable-anmeldelse.

asana

Asana er meget sjov at bruge på grund af sin fester. Det belønner dig for at få ting gjort ved at sende farverige dyr, der flyver over din skærm. Vi er ikke sikre på, at freelancere, der kæmper for at arbejde, på trods af internetts fristelser, har brug for ekstra useriøsitet i deres liv, selvom.

asana-fest

Alligevel spiser Asanas gratis niveau ikke dine udgifter. Med det får du brug af listen og bordvisningerne samt kalenderen. Du kan også bruge dets samtalebord til teams på op til 15 personer uden at skulle opgradere. 

Det har et godt design, der får balance mellem brugervenlighed og visuel appelret. Det ville være dejligt at se et par flere tilpasningsmuligheder, f.eks. Brugerbaggrund og farver, men du kan ikke have alt.

Hvis du får en betalt plan, kan du bruge dens tidslinje, formularer og andre funktioner. Ud over at oprette opgaver, kan du opdele dem i undergaver og tilføje afhængigheder. Hvis du arbejder med et team, kan du tildele andre teammedlemmer ting.

Du kan dele filer, men der er en størrelsesgrænse på 100 MB. Hvis du har brug for mere end det, kan du tjekke vores bedste cloud-lager til store filer.

Asanas integrationer inkluderer Zapier, som giver dig mulighed for at bruge data fra mange kilder. Ligesom Wrike integreres det med andre tjenester, såsom Dropbox, Adobe Create Cloud og Microsoft Office 365.

Asana Security

Hvis du bruger Asana i en kaffebar, vil dens TLS v1.1-kryptering gøre det sværere for aflyttere at klemme dit arbejde. Læs vores artikel om cyberkriminalitet for at få flere oplysninger om de tricks, som forældrene kan nå op på.

Asanas support tog et par timer at besvare vores spørgsmål, hvilket er anstændigt, hvis ikke det hurtigste, vi har set. Den ære går til Basecamp, som kom tilbage til os på tre minutter. Læs om det i vores Basecamp-anmeldelse.

Asana kører i browseren og har apps til Android og iOS. Ud over vores Asana-gennemgang har vi sammensat en Asana-begyndervejledning, der hjælper dig med at komme i gang med den. 

Samlet set er Asana et fremragende valg for freelancere, med sin gratis plan, der giver dig masser og dens billige betalte planer, der tilbyder endnu mere. Det er let at bruge og gør tingene gjort behagelige og underholdende.

Hvis du vil sammenligne det med Wrike, så tjek vores Wrike vs. Asana head-to-head.

Freedcamp

Hvis du ser pungestrengene, kan du ikke gå galt med Freecamp. Ikke kun har den en gratis plan, men dens betalte tilbud er god værdi, der spænder fra en mager $ 1,49 pr. Måned op til $ 16,99 for sin Enterprise-plan. Det er en af ​​de bedste værdi platforme rundt.

freedcamp-velkomst

Freedcamp har et attraktivt interface og er let at bruge. Der er den underlige bug her og der, men intet jordskødende, og generelt vil brugerne sandsynligvis have glæde af at arbejde med det.

Du kan oprette opgaver, opdele dem i undergaver og tilføje afhængigheder og vise forholdene mellem dem. Du kan tildele personer og datoer til opgaver samt kommentere og vedhæfte filer.

Freedcamps ubegrænsede lagerplads gør det til et godt valg til deling af projektfiler med kolleger eller klienter. Filstørrelsesgrænsen på kun 10MB for gratis brugere er dog restriktiv. Det øges til 250MB på dyrere planer. Se på vores skylagringsartikler, hvis du vil konfigurere en dedikeret service til det.

Der er flere visninger tilgængelige. Ud over vanilla task view er der en kalender, kanban board og Gantt view. Der er også et bogmærkesystem, der hjælper dig med at navigere i programmet.

Hvis du vil dele data med andre platforme, kan du gøre det via den populære Zapier, der fungerer med mange apps. Freedcamp har også en API, hvis du synes om kodning.

Freedcamp Privatliv

Freedcamp overholder den generelle databeskyttelsesforordning, som beskrevet i vores GDPR-artikel. Det er også i overensstemmelse med EU-U.S.A. og Swiss-U.S. beskyttelse af personlige oplysninger. Virksomhedsbrugere kan drage fordel af tofaktorautentisering.

Dets støtte er hurtig og effektiv. Det var let at sende en supportanmodning, og vi fik et svar 30 minutter senere. Den har også en vidensbase og et par YouTube-videoer til hjælp, hvis du sidder fast.

Det har mobile apps til Android og iOS. Dens Windows- og macOS-desktop-klienter er begravet i dybden af ​​sit websted, så de kan være forældede.

Samlet set er Freedcamp et fremragende valg, hvis du har et budget. Det har et par bugs, men der er masser af gode funktioner til at kompensere for det. For mere information, se vores Freedcamp-gennemgang.

Trello

Hvis du vil have noget, der er gratis, let og enkelt, skal du ikke lede længere end Trello. Det er et kanban-baseret værktøj, der giver dig mulighed for at oprette opgaver og flytte dem mellem kolonner. Kolonnerne kan være mærket “at gøre”, “gøre” og “gjort” eller have navne, der repræsenterer ethvert trin i din proces. 

Du kan bruge dem til at gemme klientregistre, projektoplysninger eller noget andet, du kan tænke på. Du kan oprette et bord til hvert projekt og måske et bord til styring af klienter. Selvom det er enkelt, er det et alsidigt og kraftfuldt værktøj.

Trellos side “inspiration” har masser af eksempler på, hvordan kreative mennesker har brugt den. Ud over at styre projekter kan du bruge dem til at præsentere oplysninger til dine klienter. Der er mennesker, der bruger det til at præsentere restaurantmenuer og endda siddeplaner for begivenheder.

Trello-bryllup

Det er værd at kigge gennem eksemplerne for at få et par ideer til, hvordan du kan bruge Trello til at præsentere information til dine klienter og også give dem mulighed for at arbejde med dig.

Selvom enkle dets “power-ups” giver dig mulighed for at tilføje ekstra funktioner. De er mange og varierede. Brugt klogt kan du forvandle Trello til en meget mere avanceret platform og kan vælge og vælge den funktionalitet, du har brug for.

Trello Butler

“Butler” power-up er bemærkelsesværdig, fordi det giver dig mulighed for at automatisere opgaver og oprette knapper til at udføre sekvenser med handlinger. Det kan spare dig for meget tid. Brug af “Butler” er begrænset af Trellos gratis plan, men det kan muligvis ikke irritere freelancere, der ønsker at bruge det et par gange om ugen, når projekter bevæger sig mellem etaper.

Hvis du vil bruge det mere end det, er det sandsynligt, at den tid, du sparer ved fjernelse af brugsgrænser, mere end berettiger omkostningerne ved en betalt plan.

Selvom Trellos kernefunktioner alle er på dets gratis plan, er der fordele ved opgradering. Du får tilpassede klistermærker, baggrunde og emoji. Du kommer også til at bruge flere power-ups på én gang og bruge “butler” uden brugsrestriktioner.

Det er en af ​​de enkleste platforme omkring, men det gør det til en fantastisk måde at komme i gang. Læs vores Trello-anmeldelse for mere. Vores Trello begyndervejledning har også tip til at starte med den.

Andre muligheder

Der er et par andre valg, der er værd at undersøge, som ikke helt kom ind i vores top fem. Lad os se på dem.

Podio

Podio-beregning

Podio er en nyttig platform, der har en gratis plan og et par interessante funktioner. Du kan tilpasse dine arbejdsområder og bruge dets beregningsfelt til at udføre komplekse handlinger på dine data. Hvis du vil have et værktøj, der giver dig mulighed for automatisk at kombinere og flette data til dig, skal du ikke se længere end Podio.

Derudover gør det det meste af det, du ville forvente af et projektstyringsværktøj. Du kan tildele opgaver og bruge forskellige visninger til at sortere gennem dine oplysninger. Det har også ubegrænset lagerplads. Det har dog ikke nogen subtasks eller afhængighedsstyring.

Læs vores Podio-anmeldelse for mere om det.

Taskworld

taskworld-analyser

Taskworld har ikke en gratis plan, men det giver dig mulighed for nemt at oprette opgaver ved at sende en e-mail til en bestemt adresse. De, der ønsker at få gjort arbejde på toget, finder det nyttigt. Det har også Android- og iOS-apps.

Det har et snappet, brugervenligt interface og en fremragende brugervejledning, der viser dig dens ins og outs. Der er også skabeloner og et simpelt kanban-kort til styring af opgaver.

Taskworld har ikke en gratis plan, men der er en gratis 15-dages prøveperiode, hvorefter den koster $ 10.99 pr. Måned. Læs vores Taskworld-gennemgang for et nærmere kig.

monday.com

Mandag-skabelon

monday.com kom først på vores liste over den bedste projektstyringssoftware. Dens interface er enestående og hjælper dig med at få mest muligt ud af dens kraftfulde, tilpassbare struktur.

Hvis det er så godt, kan du måske synes, det ville være højere på denne liste. Prissystemet henvender sig imidlertid ikke til de enkelte brugere. Du skal tilmelde dig et team på mindst fem. 

Da det koster $ 25 pr. Måned, og der ikke er en gratis plan, troede vi ikke, at det var den bedste mulighed for freelancere. Hvis du har råd til det, er det dog en platform at overveje, og der er en gratis prøveperiode, hvis du vil tjekke det.

Læs mere om det i vores monday.com-gennemgang. Du kan også se, hvordan det formes på en anden platform, vi kiggede på i denne artikel i vores monday.com vs Wrike-sammenligning.

Afsluttende tanker

Freelancere er ofte for travlt med at arbejde og jagter klienter til at gøre meget andet, så de kan ikke engang tænke over, hvordan de organiserer sig. Det betyder, at projektstyringssoftware kan hjælpe dem meget. Hvis du ikke har tid til at organisere, skal du lade software gøre det for dig.

Selv en simpel kanban-baseret platform som Trello kan gøre en forskel for en freelancer, og de mere avancerede værktøjer tilbyder mere. Der er masser af andre muligheder ud over, hvad vi også har set på. Hvis du er en freelancer, ville vi meget gerne vide, hvad du synes om vores valg, eller hvis du har andre anbefalinger. Fortæl os venligst i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map