Bedste e-handelsplatforme i 2020: skalerbare løsninger til succes

I denne artikel om de bedste e-handelsplatforme guider vi dig gennem e-handelsverdenen og beskriver trin for trin, hvad du skal kigge efter, og hvilken software du skal se på.


E-handel er en kompleks virksomhed, især hvis du vil opdele den. Der er mere ved det end bare at have et godt eller ”vindende” produkt. Du er nødt til at tænke over, hvor dine produkter laves, eller hvor du kilder dem. Du skal huske, hvordan de leveres til kunden, hvem din målgruppe er, og hvordan du vil automatisere disse opgaver og gøre dem digitale.

Derudover er kunderne blevet mere krævende. Heldigvis har leverandører af e-handelsplatforme tilpasset sig disse omstændigheder og forbedrer deres software kontinuerligt. Dagens e-handelsplatforme er mere end enkle butiksfabrikker, de er vokset til komplekse salgsmaskiner.

I denne artikel forklarer vi først, hvad en e-handelsplatform er, og hvad du skal overveje, når du vælger en. Inden vi går i dybdegående test, skal vi se på gratis alternativer, men også forklare, hvorfor en gratis platform ikke altid er den bedste løsning.

At finde den bedste udbyder er alt andet end let. Ofte afhænger valg af den rigtige platform af mange ting. Dem, der værdsætter funktioner og tilpasningsevne, for eksempel, bør prøve Magento, mens nybegyndere foretrækker Volusion. Hvis du vil drop-ship, skal du gå til Shopify.

Hvad er en e-handelsplatform?

Før vi går ind på hoveddelen af ​​vores artikel, lad os tale om det grundlæggende. Enkelt sagt er en e-handelsplatform en software, hvad enten det er på stedet eller SaaS (software-as-a-service), der understøtter dig med de vigtigste processer i en e-handelsvirksomhed. 

Det er meget mere end en butik, der får dine produkter til at se smukke ud, men det er også en vigtig opgave. En e-handelsplatform skal blandt andet omfatte processer som kundesupport, produktstyring, markedsføring, indkøb, ordre- og lagerstyring og rapportering. Vores bedste regnskabssoftware kan også hjælpe med dem.

Afhængig af den teknologi, du bruger, vil funktioner, kompatibilitet med andre teknologier og mange andre ting variere. Derfor er det så vigtigt, at du tænker nøje over, hvordan du vælger den rigtige e-handelsplatform, der passer til dine behov.

Gratis e-handelsplatforme

Som enhver type software tilbyder e-handelsplatforme gratis løsninger. Den bedste gratis e-handelsplatform er WooCommerce. 

WooCommerce er et plugin til WordPress, der giver dig mulighed for at tilføje en online shop til dit WordPress-websted. Det tilføjer nyttige funktioner til din eksisterende webtilstedeværelse, giver dig mulighed for at vedligeholde produkter og mere. 

Det var i stand til at hævde sig takket være sin strålende tilpasningsevne, dens mange funktioner og fordi den er gratis. Det er ikke for intet, at 28 procent af onlinebutikker bruger det.

best-ecommerce-platforme-woocommerce

Det har imidlertid ulemper. Det kræver en eksisterende WordPress-installation og begrænser dig på mange måder på grund af det. Derudover er ikke alle WordPress-temaer kompatible med WooCommerce, hvorfor du skal vælge dit tema omhyggeligt.

Hvis du ikke kan håndtere WordPress, er WooCommerce ikke for dig. Hvis du alligevel vil starte din virksomhed med WooCommerce, kan du tjekke vores omfattende WordPress-guider.

 • Begyndervejledning til brug af WordPress.
 • Mellemvejledning til brug af WordPress.
 • Avanceret guide til brug af WordPress.

Hvis du vil skalere WooCommerce og bruge det professionelt, har du brug for flere WooCommerce-udvidelser, der koster en masse penge. 

WooCommerce kan selv være gratis, men hvis du tilføjer de samlede omkostninger, kan en anden udbyder fra vores liste muligvis være et bedre valg. Hosting er en grundlæggende pris, som du skal betale. Lad os sige, at du skal købe tre udvidelser, som hver koster $ 49. Det vil f.eks. Sætte dig langt over prisen for et månedligt Shopify-abonnement.

Hvis du stadig vil prøve WooCommerce, men du ikke ved, hvilken hostingudbyder der passer til dine behov, kan du se vores artikel om de bedste webhostingudbydere. Hvis du ikke ønsker at bruge WordPress, eller du ønsker en mere kraftfuld løsning, kan du kigge på OpenCart.

De bedste e-handelsplatforme

Lad os nu sammenligne de bedste e-handelsplatforme. Vi i Cloudwards.net er uafhængige testere, der gerne vil rådgive dig om din beslutning, så vi har testet alle udbydere i hver kategori omfattende.

I denne omfattende oversigt tog vi en afslutning på WooCommerce, Shopify, BigCommerce, Magento og Volusion. 

Webstedsbyggere (læs vores bedste artikel om bygherrer) som Squarespace og Wix (læs vores Wix Review) har tilføjet mange shopfunktionaliteter til deres porteføljer, men i gennemsnit er de ikke rigtige e-handelsplatforme, hvorfor vi ikke inkluderede dem her.

Funktioner

De første ting, vi skal diskutere, er de individuelle e-handelsfunktioner og deres omfang. Som vi forklarede, skal en e-handelsplatform dække de vigtigste e-handelsopgaver.

I dette afsnit testede vi platformernes funktioner, såsom marketing, produktstyring, indkøb, ordrer, lager og analyse, men vi kiggede også på den optimale forretningsmodel for hver platform, hvilket betyder, hvilke forretningsmodeller der kan implementeres bedst med hvilken software.

Shopify

Shopify er et drop-shiping-kraftcenter. På dette tidspunkt vil vi endda sige, at det er den bedste e-handelsplatform til drop-shipping. Med enkle apps som Oberlo kan du tilføje drop-shipping-produkter til din butik med et enkelt klik. Når en ordre er placeret, giver Oberlo leverandøren alle oplysninger, så du ikke behøver at gøre mere end et klik for at sende produktet til din kunde.

Shopify tjener også point, når det kommer til markedsføring. Gennem fantastiske integrationer med dine Facebook- og Instagram-profiler kan du forbinde dine produkter til dine sociale netværk og tilbyde dem der. Da processen er integreret, får du alle data i dit Shopify analytics-dashboard, hvilket giver dig vigtige tip til senere annoncer og markedsføringsstrategier. 

Desuden dækker Shopify alle de vigtige processer for en vellykket e-handelsbutik. Hvis det ikke er nok for dig, kan du installere yderligere apps for at udvide funktionaliteten. I vores avancerede guide til Shopify kan du læse, hvilke apps vi anbefaler.

best-ecommerce-platforme-Shopify-dashboard

Volusion

Volusion er også en god e-handelsplatform til drop-shipping. Når det er sagt, begrænser det sine produktleverandører til USA for at undgå lange leveringstider fra Kina. Det giver mening, men det begrænser også udvalget af produkter, du kan tilbyde.

best-ecommerce-platforme-Volusion-dropshipping

En anden ulempe ved Volusion er, at du ikke kan sælge digitale produkter. Hvis du sælger onlinekurser, .dds eller andre digitale produkter, er du nødt til at finde ud af en arbejdsgang for at sælge dem. 

Stadig dækker Volusion de kritiske funktioner på en e-handelsplatform. 

Det leveres med de fælles sociale medieintegrationer og giver dig mulighed for at distribuere dine produkter på de vigtigste salgskanaler. Ligesom Shopify giver Volusion dig mulighed for let at integrere og distribuere dine produkter i din Facebook-butik. Integrationer med Amazon og eBay er også tilgængelige. 

Volusion er godt positioneret når det kommer til apps. Der er færre apps på sin markedsplads end Shopifys eller BigCommerce, men udvælgelsen og kvaliteten er ikke dårlig. Du kan bruge Volusions markedsplads til at konfigurere de vigtigste opgaver i en e-handelsbutik, men tilpasningsevnen, især på teknisk plan, er mere begrænset end på andre e-handelsplatforme. 

best-ecommerce-platforme-Volusion-markedsplads

Hvis du har en kompliceret forretningsmodel eller vil bygge noget ekstravagant, der er skræddersyet til dine ønsker, kan du prøve Magento.

WooCommerce

WooCommerce dækker det grundlæggende. Det giver dig mulighed for at tilbyde dine produkter på Facebook, Amazon, eBay og Google Shopping. Sidstnævnte er især interessant, fordi hvis du ikke har organisk trafik endnu, kan du bruge Google Ads med de tilsvarende produktannoncer. Hvis du vil læse mere om Google Ads, kan du kigge på vores Google Ads-artikel.

Det geniale ved WooCommerce er, at du kan bruge WordPress-økosystemet, som har et plugin til ethvert problem. At ikke finde en løsning på dit problem på WooCommerce-markedet betyder ikke, at det er ude af spillet. Du vil blive forbløffet over, hvor let det er at opbygge en work-om i WordPress.

Da WooCommerce er så alsidig, kan platformen også bruges til drop-shipping og digitale produkter. Vi anbefaler, at du installerer WooCommerce Dropshipping-udvidelsen, som automatiserer de vigtigste forsendelses- og ordreopfyldelsesprocesser.

BigCommerce

Drop-shipping med BigCommerce er mulig, men det er ikke så let som det er med Shopify. Selvom Shopify giver dig mulighed for blot at installere Oberlo eller en hvilken som helst anden drop-shipping-app, er BigCommerce mere kompliceret at konfigurere. 

Hvis du kigger på BigCommerce-markedet, vil du se, at der kun er otte apps, der falder ind under kategorien “dropshipping.”

best-ecommerce-platforme-Bigcommerce-dropshipping

Bundlinjen er, selvom drop-shipping er mulig med BigCommerce, Shopify er muligvis en bedre og mere moden løsning for dig. 

En vigtig funktion ved BigCommerce for at fremhæve er funktionen “headless commerce”. Med en sådan arkitektur kan du drage fordel af bagenden af ​​BigCommerce med alle dens funktioner, men opbyg din front-end med anden teknologi.

Det giver dig friheden til at designe din butik, som du vil, og begrænser dig ikke til BigCommerces skabelonbygningsmotor. For eksempel kan du bruge en WordPress-blog, hvis du ikke har lyst til at bruge WooCommerce og integrere BigCommerce-backend via API’er. Det kræver dog dybere teknisk viden.

best-ecommerce-platforme-Bigcommerce-hovedløs

Ud over BigCommerce tilbyder Magento og Shopify denne funktionalitet, men fordi Magento er en alt for stor omkostning og Shopify kun tilbyder det med ShopifyPlus-abonnementet, er BigCommerce den bedste platform til hovedløs handel.

Magento

Hvis Magento er kendt for en ting, er det omfanget af dets funktioner. Med det kan du opbygge hvad du vil. Det er teknisk, men hvis du kender til bit og byte, kan du bygge magtfulde butikker med open source-løsningen. 

Det er muligt at indstille Magento som back-end og forbinde det til en anden front-end for hovedløs handel. Hvis du ikke er tilfreds med designet af Magentos temaer eller dets dårlige interface af Magento, men du vil bruge dens funktioner, kan du bede en udvikler om denne opsætning. Bemærk dog, at det hurtigt kan blive dyrt.

Det giver ikke mening at liste alle Magentos funktioner, fordi der bare er for mange. Når det er sagt, er det en kendsgerning, at open-source-løsningen tilbyder de fleste funktioner og er utrolig tilpasselig. Uanset hvad du vil bygge, kan du gøre det med Magento.

Prisfastsættelse

Hver krone tæller, især i begyndelsen af ​​din virksomhed. Derfor har vi gennemgået platformene med hensyn til omkostninger. Vi var ikke kun opmærksomme på anskaffelsesomkostningerne, men også driftsomkostningerne, prisen pr. Transaktion og skjulte ekstraomkostninger.

WooCommerce

WooCommerce er gratis. Det eneste, du har brug for, er en hosting-service, der kører WordPress. Du kan leje en server for så lidt som $ 3,95 på, for eksempel, SiteGround (læse vores SiteGround-gennemgang) og installere WordPress der. 

En anden fordel er, at WooCommerce ikke opkræver behandlingsgebyrer for ordrer som Shopify og BigCommerce gør. Hvis du vil tilføje avancerede ting til din WooCommerce-butik, skal du dog købe udvidelser, der normalt ikke er meget overkommelige. I begge tilfælde, hvis du er nybegynder eller ejer en lille virksomhed, er WooCommerce det bedste valg for dig.

Shopify

Shopify har ikke en gratis plan, men den leveres med en 14-dages prøveversion, som giver dig mulighed for at teste platformen. Hvis du beslutter at gå med det, kan du vælge mellem ShopifyPlus, Shopifys virksomhedstjeneste, eller du kan få “Basic Shopify” for $ 29 om måneden, “Shopify” for $ 79 pr. Måned eller “Advanced Shopify” for $ 299 om måneden. 

Planerne er forskellige i funktioner, men er dybest set de samme. Med de dyrere rapporter får du mere detaljerede rapporter, en rapportbygger til tilpasset analyse og bedre rabatter med leverandører.

Når det er sagt, anvender Shopify behandlingsgebyrer for indgående ordrer. Hvis du bruger en alternativ betalingsudbyder, som stort set er alt undtagen Shopify Pay, opkræver Shopify 2 procent for hele ordren. Hvis ordren betales med kreditkort, vil der blive et ekstra gebyr afhængigt af planen. Det varierer mellem 2,4 og 2,9 procent.

Hvis du får en større plan, betaler du et højere månedligt gebyr for Shopify men nyder mindre gebyrer pr. Transaktion. Denne mulighed giver mening, især for større virksomheder med mange ordrer. Den bedste måde at omgå gebyrer er at bruge Shopifys betalingsgateway Shopify Pay.

best-ecommerce-platforme-Shopify-pricing

BigCommerce

BigCommerce leveres med en 15-dages prøveperiode og tre planer at vælge imellem. Priserne er de samme som Shopifys. Den billigste plan, “BigCommerce Standard”, koster $ 29 om måneden, og “BigCommerce Plus” er $ 79 om måneden.

BigCommerce er billigere, når du tager den største plan, “BigCommerce Pro.” Det er $ 249,95 om måneden, hvilket er $ 50 billigere end Shopifys tilsvarende “Advanced Shopify” -plan.

I sine pristabeller annoncerer BigCommerce, at det ikke opkræver transaktionsgebyrer, hvilket ikke er helt sandt. Efter at have gravet dybere, opdagede vi, at det kun er sandt, hvis du bruger betalingsportalen, som BigCommerce tilbyder. Den nederste linje er den samme som med Shopify. 

Hvis du tilbyder betaling med kreditkort, er transaktionsgebyret 2,9 procent for den mindste plan og 2,2 procent for den største plan. Når det er sagt, er det ikke helt rigtigt, at der ikke er nogen behandlingsgebyrer. 

En anden speciel ting ved BigCommerce er, at planerne er baseret på den samlede omsætning i din butik. Så snart din butik genererer mere end $ 50.000 om året, skal du skifte til mindst BigCommerce Plus.

best-ecommerce-platforme-Bigcommerce-pricing

Volusion

Volusion adskiller næppe i pris fra de tidligere e-handelsplatforme. Med det kan du vælge mellem følgende planer:

 • Personlig – op til $ 50.000 i salg om året – koster $ 29 om måneden.
 • Professionel – op til $ 100.000 i salg om året – koster $ 79 om måneden.
 • Forretning – Op til $ 500.000 i salg om året – koster $ 299 om måneden.

Hvis du tjener mere end $ 500.000 pr. År med din e-handel, tilbyder Volusion dig en tilpasset plan. 

Den største ting ved Volusion er sandsynligvis, at planerne varierer meget i deres funktionalitet, og antallet af produkter, der kan sælges online. Med den billigste plan, for eksempel, kan du kun sætte 100 produkter online, og klassificerings- og gennemgangsfunktionerne er ikke tilgængelige.

Den største ulempe er, at du kun kan tilbyde PayPal og andre betalingsmetoder, hvis du følger forretningsplanen, der er $ 299 om måneden.

best-ecommerce-platforme-Volusion-pricing

Magento

Magento Community Edition er open source og gratis, men som med WooCommerce, skal du være i stand til at konfigurere hosting selv. Magento er også kompliceret og ikke brugervenlig. 

Det kræver en masse teknisk know-how, hvilket kan føre til ekstra omkostninger for ikke-tekniske mennesker, fordi du bliver nødt til at ansætte udviklere til de fleste ændringer i din butik. 

Der er to versioner udover den gratis. Hvis din virksomhed fortsætter med at vokse, kan du opgradere til Magento Enterprise Edition, som bærer et årligt gebyr på $ 18.000.

Der er også Magento EE Cloud-version, hvor du kan leje en Magento-instans med hosting, der allerede er konfigureret. Til $ 2.000 om året er det meget billigere, og du kan gemme dig selv alt installationsarbejdet. 

Brugervenlighed

I dette afsnit skal vi se på, hvor let det er at etablere en butik med den respektive e-handelsplatform. Vi fokuserer på tilpasning af skabeloner og websteder, onboardingprocessen og produktstyring. 

WooCommerce

Hvis du allerede har et WordPress-websted, kan WooCommerce opsættes på kort tid. Hvis ikke, skal du installere WordPress, før du kan fortsætte med WooCommerce. 

E-handelsplatformen er struktureret og opereret som WordPress, fordi den bruger den som en base. Hvis du kan håndtere WordPress, har du ikke problemer med WooCommerce. 

Produkter kan nemt tilføjes, betalingsudbydere kan indstilles med bare et par klik, og med de tilsvarende WordPress-plugins, såsom Elementor, kan endnu mindre teknisk dygtige mennesker bygge smukke websteder, der konverterer potentielle kunder til kunder.

Magento

Lad os sige det på denne måde: hvis du bruger Magento villigt, er det ikke for svært for dig at håndtere dens usædvanlige måde at betjene på. Alt i alt ser grænsefladen overfyldt og skal vænne sig til. 

Derudover tager det tid at indstille Magento, fordi du først skal installere open source-platformen på en server, i det mindste hvis du ikke bruger Magento-skyen.

Shopify

Shopifys onboarding-proces er enkel. Da det er en hostet e-handelsplatform, er der ingen grund til at installere noget. 

Du kan tilmelde dig en gratis prøveperiode og komme i gang med det samme. De vigtigste funktioner forklares i enkle tutorials, og butiksfronten, dvs. designet, indstilles på ingen tid. Domæner kan integreres med et par klik, og du kan redigere hundredevis af produkter i bulk.

Med den tydelige skabeloneditor kan siderne og udseendet på din butik let justeres og ændres.

best-ecommerce-platforme-Shopify-lethed-i-brug

BigCommerce

Da BigCommerce også er en SaaS-løsning, er installation og teknisk konfiguration ikke nødvendig. Når du er logget ind, kan du bruge BigCommerce. Du lander altid i menuen “Hjem”, som er kontrolpanelet for din butik, hvor du kan få adgang til de vigtigste statistikker for din butik samt nogle funktioner.

best-ecommerce-platforme-Bigcommerce--analytics

Hvis du ser på BigCommerces navigation, vil du bemærke, at BigCommerce også er let at bruge, men det er funktionelt mere overvældende end Shopify.

best-ecommerce-platforme-Bigcommerce-dashboard

Volusion

Ligesom BigCommerce og Shopify har Volusion en enkel onboarding-proces. Når du er logget ind, sendes du til dashboardet, der fungerer som dit kommandocenter. Derfra kan du navigere gennem alt arbejde i din butik og få adgang til de vigtigste funktioner.

best-ecommerce-platforme-Volusion-dashboard

Skalerbarhed

Som iværksætter ønsker du ikke at forblive lille. Du ønsker at skalere din online forretning, så skalerbarhed er et vigtigt kriterium, når du vælger den rigtige e-handelsplatform.

I dette afsnit gennemgår vi, hvor skalerbar hver softwareløsning er. Det inkluderer priser og transaktionsgebyrer, automatiseringsmulighederne for de vigtigste e-handelsopgaver og hvor godt platformene kan håndtere store produktporteføljer.

Shopify

Shopify gør et ganske godt job, når det kommer til skalerbarhed. Afhængig af størrelsen på din produktportefølje kan du vælge det passende tema i Shopify Theme Store. Det tilbyder endda fire eller fem gratis temaer til store produktporteføljer. 

Afhængig af hvor langt du vil gå, kan du opgradere din plan til ShopifyPlus. Det giver mening, fordi du ikke kun sparer meget på transaktionsomkostninger, men du får også mange ekstra funktioner, såsom Shopify Flow. 

Shopify Flow er en workflow-motor, der giver dig mulighed for at automatisere processer i din e-handel. Med det kan du automatisere monotone opgaver, såsom segmentering af kunder, tildeling af kunder til den rigtige marketingkampagne og tilpasning af automatiserede svar. Det giver dig tid til at udvide din virksomhed og arbejde på mere strategiske opgaver. 

Selv uden opgradering til ShopifyPlus tilbyder Shopify anstændige automatiseringsindstillinger. For eksempel er ordrebehandling stort set automatiseret. Med de rigtige apps, såsom Oberlo, kan du fuldføre ordrer med kun to klik. 

Desuden tilbyder Shopify masser af integrationer. Du kan synkronisere det med Xero (læs vores Xero Review) for at overføre de ordrer, du modtager i din Shopify-butik direkte til din regnskabssoftware.

Volusion

Ligesom Shopify tilbyder Volusion gratis temaer. Når det er sagt, er de fleste ikke egnede til store produktporteføljer.

best-ecommerce-platforme-Volusion-tema-butik

Hvis du ser på Volusions planer, vil du desuden bemærke, at de begrænser dit sortiment. Med den mindste billetpris kan du uploade 100 produkter med Volusion. Den automatiserede bulkimport / eksportfunktion for produkter er ikke tilgængelig med denne plan.

Hvis du vil skalere din butik, er en af ​​Volusions interessante funktioner batchordrebehandlingsfunktionen. Hvis du får en masse ordrer, hvilket er målet med en vellykket e-handelsvirksomhed, gør funktionen meget af det manuelle arbejde for dig. 

Det giver dig mulighed for at automatisere ordreafgivelse og behandle flere ordrer i en batch. Du kan acceptere betalinger for mange ordrer på samme tid, udskrive fakturaer og meget mere. Det er et ganske nyttigt værktøj, hvis du ikke ønsker at spilde en masse tid på manuelt arbejde. 

Når det er sagt, er batchordrebehandlingsfunktionen kun tilgængelig med forretningsplanen, som vil køre dig 299 dollars om måneden.

Magento

Hvis Magento er designet til noget, er det sandsynligvis skalering og store produktkataloger. Med det kan du tilbyde tusinder og hundreder af tusinder af produkter uden transaktionsomkostninger, og de fleste design er lavet til store produktkataloger. 

Det faktum, at det er open source, førte til, at mange udviklere specialiserede sig i det. Det betyder, at der er mange gode Magento-udviklere, som du kan leje til en god pris, hvis du har brug for at ændre noget, hvilket er ideelt, når du vil skalere din virksomhed og pludselig står overfor en udfordring. 

Desuden giver Magento en veldokumenteret guide, som du kan bruge til at optimere din Magento-butik på et teknisk niveau. Tekniske optimeringer er vigtige, fordi du er nødt til at forberede dit websted til høj webtrafik og tusinder af ordrer. 

Du skal tage dig i hjertet og overveje den generelle butikpræstationer og for mange andre aspekter af din butik, hvis du vil skalere din virksomhed, fordi en butik, der ikke er teknisk fejlfri, ikke sælger noget.

Med Magento kan du også automatisere mange processer, men som med så mange ting i e-handelsplatformen er det ikke let at implementere uden teknisk know-how. Mange opgaver kan løses med udvidelser, men de kan hurtigt koste nogle få hundrede dollars.

best-ecommerce-platforme-magento-forlængelse

På grund af sin utrolige mangfoldighed af funktioner, fleksibilitet og skalerbarhed er Magento langt den bedste e-handelsplatform for virksomheder.

BigCommerce

Uanset om du er interesseret i tilknyttet marketing, loyalitetsprogrammer eller andre marketingaktiviteter, har BigCommerce du dækket. SaaS-udbyderen tilbyder mange måder at få din marketingautomation op til hastighed på. 

Med hensyn til teknisk skalerbarhed er dine hænder bundet, når det kommer til SaaS. Når det er sagt, ser vi ikke nødvendigvis dette som en ulempe, fordi folk på BigCommerce er professionelle. De ved, hvordan man bygger skalerbare løsninger. Sandsynligheden for, at noget går galt, er højere, hvis du gør det selv. 

Derudover giver BigCommerce ubegrænset båndbredde, produkter, der skal oprettes og arkiveres, uanset hvilken plan du bruger. Det er perfekte betingelser for at tage din virksomhed til det næste niveau.

best-ecommerce-platforme-Bigcommerce-forlængelse

WooCommerce

WooCommerce hævder, at det ikke har nogen begrænsninger med hensyn til produkt- og transaktionsvolumen. Da det ikke er et SaaS, afhænger det af din tekniske opsætning, hvor skalerbar din butik er. Skalerbarheden varierer afhængigt af, hvordan du konfigurerer din WordPress-instans, hvilke plugins du har installeret og hvor mange. Derfor kan vi ikke sige, hvor skalerbar WooCommerce er. 

Hvad vi dog kan bemærke, er, at WooCommerce kan tilpasses, fordi softwaren er baseret på WordPress. Det hjælper også med automatiseringen af ​​alle processer.

Især når det kommer til marketingautomation er WooCommerce overbevisende. Du skal blot installere udvidelsen AutomateWoo, og resten er en formalitet.

best-ecommerce-platforme-woocommerce-automatisering

SEO

Søgemaskineoptimering er den mest almindelige måde at dirigere organisk trafik til din online shop. I starten giver det måske ikke mening for en e-handelsvirksomhed, men i det lange løb skal du være opmærksom på din Google-placering. 

I dette afsnit har vi kontaktet de vigtigste punkter fra et SEO-perspektiv, såsom tilpasningsevnen af ​​metabeskrivelser, overskrifter, URL-struktur og mange andre ting.

Fordi SEO uden indholdsmarkedsføring giver så meget mening som en sandkasse i ørkenen, kontrollerede vi også blogfunktionen for hver udbyder.

WooCommerce

I betragtning af at WooCommerce bruger WordPress som dens fundament, er det langt de bedste e-handelsplatforme til SEO. I overensstemmelse hermed kan permalink-strukturen, overskrifter og metabeskrivelser tilpasses. På grund af WordPress er blogfunktionaliteten tilgængelig i udtalt omfang.

BigCommerce

De fleste temaer i BigCommerce følger den såkaldte “stencil temaramme.” Dette betyder, at alle temaer, der tilbydes til download på BigCommerce, skal overholde en bestemt standard. På den måde kan BigCommerce sikre, at temaerne blandt andet er SEO-optimeret.

Permalink-strukturen såvel som overskrifter, metabeskrivelser, tags og meta-nøgleord kan ændres og optimeres på alle BigCommerce-sider. BigCommerce scorer også med en indbygget blog, som du kan oprette på få sekunder.

Magento

Magento leveres som standard med en SEO-venlig opsætning. Hvis du vil tage det videre, er Magento den rigtige platform for dig. Open source-e-handelsplatform overbeviser først og fremmest om dens tilpasningsevne. Den eneste ulempe er, at du ofte skal gå ind i koden for at optimere din Magento-butik til SEO.

Plus, Magento leveres ikke som standard med blogfunktionalitet. Dette kan dog installeres og konfigureres som en widget.

Shopify

Shopify er stor på mange måder, og SEO er en af ​​dem. Du kan tilpasse overskrifter, domæneintegrationen fungerer fejlfrit, og metabeskrivelserne kan ændres. SaaS-platformen leveres med en god SEO-opsætning og integreret blogfunktionalitet. 

Når det er sagt, har det også sine problemer. For eksempel kan du ikke ændre URL-strukturen. Der er arbejdspladser, men de er ikke nemme at implementere, og med en butik med hundreder af produktsider bliver ting hurtigt kedelige. 

Hvis du er bekendt med SEO, ved du, at webadressestrukturen i din butik er vigtig for din placering. Problemet med Shopify er, at de følgende URL-komponenter er rettet og ikke kan ændres uden work-oms: 

 • / produkter / for produkter.
 • / kategorier / for kategorier.
 • / sider / for sider.

Support

Det er svært at køre en e-handelsvirksomhed. Du vil ofte støde på vanskeligheder og problemer, tekniske eller ej. Derfor testede vi også support fra de respektive udbydere. 

Vi så på, hvor venlig, hjælpsom og hurtig støtte fra hver udbyder var. Vi har også tjekket kontaktindstillingerne, fordi live chat kan være livreddende, især hvis du har problemer, du skal løse hurtigt. Selvbetjeningsmuligheder, såsom en veldokumenteret vidensbase, var også inkluderet i vores evaluering.

Magento

Da Magento er en open source-platform, er koden frit tilgængelig på internettet. Derfor er samfundet omkring teknologien stærkt og aktivt, og dokumentationen er detaljeret. Udviklerdokumenterne er især nyttige.

best-ecommerce-platforme-magento-støtte

Hvis du stadig har brug for at kontakte support, fordi du har et avanceret problem, kan du kontakte Magento direkte. Vi fandt ikke e-mail-support, men når du har oprettet en Magento-konto og logget ind på webstedet, kan du oprette en supportbillet og indsende den.

Shopify

Shopify tilbyder en veldokumenteret vidensbase. Nogle vil endda sige, at dets dokumentlandskab er overdokumenteret. Du finder en masse information om nybegynderproblemer, men for en person, der leder efter et hurtigt svar på et mere avanceret problem, kan det være ret frustrerende at læse dig vej gennem dokumenterne.

Der er også et aktivt samfund. Hvis du ikke finder noget i Shopify-dokumentationen, kan du søge efter svar i foraene. 

best-ecommerce-platforme-Shopify-støtte

Hvis du stadig har brug for at kontakte Shopify, kan du sende en e-mail. Support er tilgængelig døgnet rundt via e-mail, uanset hvilken plan du har købt. Desværre er der ingen live chat.

WooCommerce

WooCommerces vidensbase findes godt. Det er ikke så godt som Shopifys eller Magentos, men det er stadig godt. Fordi WooCommerce er en gratis platform, er der ingen forskelle i støtteniveauet fra plan til plan. 

Community er tæt knyttet til WordPress community, så du kan forvente aktive og nyttige fora. 

Du kan kontakte WooCommerce support via e-mail, men den har faste driftstider og er ikke tilgængelig 24/7. WooCommerce support svar inden for 24 timer efter modtagelse af din anmodning. Desværre, som Shopify, tilbyder den ikke live chat.

best-ecommerce-platforme-woocommerce-støtte

BigCommerce

BigCommerce var i stand til at overbevise os med hensyn til support. Vi kunne især lide videnbasen, som er pænt struktureret og dokumenteret. Alle skal kunne finde deres vej. 

best-ecommerce-platforme-Bigcommerce-støtte

Denne e-handelsplatform får flere point, fordi den ikke skelner mellem planer. Uanset hvilken plan du har købt, behandles du den samme. Den eneste forskel i support findes i brugerdefinerede planer. Mennesker med dem får præferencebehandling, og deres supportanmodninger behandles hurtigere. 

For alle andre er der 24/7 live agent support som standard. Du kan let finde support. Du går til “helpcenter”, og der ser du en “kontakt” -knap ved siden af ​​dit login. Så snart du klikker på den, får du kontaktindstillingerne, der ligner følgende:

best-ecommerce-platforme-Bigcommerce--support-muligheder

Derudover finder vi det bemærkelsesværdigt, at BigCommerce har en live chat-funktion. Den eneste ulempe er, at du har brug for en supportnål, som du skal indtaste, før du kan kontakte support.

Volusion

Den support, du modtager fra Volusion, vil variere afhængigt af den plan, du har købt. Nedenfor er støtteniveauet for hver plan: 

 • Personlig – kun online support.
 • Professionel – online og telefonisk support.
 • Forretning – prioriteret support.
 • Brugerdefineret – VIP support.

best-ecommerce-platforme-Volusion-støtte

Volusionens selvbetjeningsområde er godt struktureret, og du finder hurtigt vej rundt. Alle vil finde den hjælp, de har brug for. Volusions artikler er detaljerede og værd at læse. Udviklerafsnittet er også tilstrækkeligt beskrevet. 

Hvis det ikke er nok, kan du bruge Volusions support, men det er ikke så let, som du måske tror.

Ved første øjekast ser det ud til, at Volusion har live chat, men hvis du klikker på chat-knappen i nederste højre hjørne, vil du se følgende:

bedst-ecommerce-platforme-Volusion-pseudo-live-chat

Den pseudo-live chat er intet andet end en praktisk måde at skrive en e-mail på. Plus, det er den eneste måde at kontakte support. Vi kunne ikke finde en support-e-mail. 

Dommen

Hovedpunkterne er, at der ikke findes noget som “den bedste e-handelsplatform.” Hver har sine styrker og svagheder og er designet til forskellige anvendelsessager. Selvom drop-shipping er mere for Shopify, kan teknisk dygtige udviklere foretrække Magento eller WooCommerce. 

Afhængig af din forretningsmodel, strategi og budget, skal du beslutte, hvilke af de fem platforme, du vælger til din online forretning. 

Har du erfaring med nogen af ​​ovennævnte platforme? Har vi glemt din favorit? Fortæl os venligst i kommentarerne, og tak for at have læst.

Bedste e-handelsplatforms ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste e-handelsplatform?

Som det ofte er tilfældet med software, er der ingen sølvkugle, der løser alle dine problemer. Hver platform har sine styrker og svagheder. Den bedste e-handelsplatform for dig afhænger af mange ting, såsom dit budget, forretningsmodellen til din butik og din tekniske dygtighed.

Hvad er den bedste e-handelsplatform for en lille virksomhed?

Hvis du er stram med kontanter, er det fornuftigt at satse på WooCommerce, men uden udvidelser.

Hvilken e-handelsplatform skal jeg bruge?

En god tommelfingerregel er at bruge den e-handelsplatform, der passer bedst til din forretningsmodel. Når alt kommer til alt ønsker du ikke, at din forretningsstrategi skal ændres bare på grund af den teknologi, du bruger. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map