Bedste Asana-alternativer til 2020: Find festligheder andetsteds

Asana er et af de hyggeligste værktøjer til projektstyring. Med sine søde fester og attraktive design går det videre end de fleste værktøjer til at gøre organisationen underholdende. Der er masser at lide det, men dens konkurrenter har også meget at tilbyde. I denne artikel skal vi se, hvad de bedste Asana-alternativer bringer til bordet.


Hvis du ikke er bekendt med Asana, kan du tage et kig på vores Asana-gennemgang. Hvis du kan lide det, kan vores Asana begynderguide hjælpe dig med at komme i gang med den.

Bedste Asana-alternativer i 2020

Hvad Asana gør for dig

Asana gør et stort stykke arbejde med at gøre arbejde mindre af en opgave. Det har et godt udvalg af visninger, der giver dig mulighed for at arrangere opgaver på forskellige måder. Det giver dig mulighed for at koordinere med teammedlemmer og dele filer. Hvis du imidlertid ønsker at komme rundt på dens vedhæftningsgrænse på 100 MB, kan du tage et kig på vores skylagringsartikler.

asana-projekt-skabeloner

Vi kan godt lide Asana, men der er mange projektstyringsværktøjer derude med deres egne styrker og svagheder.

Mange af Asanas funktioner er kun tilgængelige på dens betalte planer, så du foretrækker muligvis et værktøj, der giver dig mere gratis. Ikke alle de værktøjer, vi dækker her, har gratis planer, men de har alle gratis forsøg, så du kan undersøge dem for intet.

Hvis Asanas lethjertede tilgang ikke er noget for dig, kan du kigge på noget mere forretningsfokuseret, såsom monday.com, Wrike eller Aha. Hvis du vil have noget enklere, er Trello og Todoist gode muligheder. Lad os dog starte med det bedste rundt.

Bedste Asana-alternativ: monday.com

monday.com er vores foretrukne projektstyringsværktøj, der sidder stolt øverst på vores bedste projektstyringssoftwareliste. Hvis du vil sammenligne det med Asana direkte, skal du læse vores monday.com vs. Asana sammenligning.

monday.com har en fremragende grænseflade, der ligesom Asanas, er godt designet og tilgængelig. Når det er sagt, går det videre med brugervenlighed end Asana. Selvom Asana bruger animation for at være sjov, bruger monday.com den til at hjælpe dig omkring dens kontroller, hvoraf mange ændrer sig for at indikere, hvad der sker, når du klikker på dem.

mandag-board

Det giver dig også en høj grad af kontrol over dine opgaver. Du kan tilføje og justere de felter, som hver enkelt indeholder. Det er et fleksibelt system, der kræver tilbageholdenhed for at kunne bruge dem godt, men giver dig mulighed for at indstille tingene, præcis hvordan du ønsker dem.

Heldigvis indeholder monday.com mange skabeloner, der kan hjælpe dig. Det gør et godt stykke arbejde at vise dig, hvad hver enkelt også gør, hvilket tager gætteriet ud af at vælge.

Ud over tofaktorautentisering har den flere sikkerhedsindstillinger, så du kan indstille balancen mellem sikkerhed og brugervenlighed. Den bruger stærk 256-bit kryptering for at beskytte dig mod cyberkriminalitet.

monday.com Omkostninger

Det har ikke en gratis plan, men dens startpris på $ 25 pr. Måned inkluderer fem brugere, hvilket er fremragende værdi. Du kan prøve det gratis i 14 dage uden at give kreditkortoplysninger, som vi anbefaler at gøre.

Det klarer sig også godt på support med en kontaktformular, stor vidensbase og webinarer for at hjælpe dig med at lære platformen. Dets fire minutters svar på vores spørgsmål var et af de hurtigste, vi har oplevet.

Ud over browserversionen har monday.com desktop-apps til Windows og macOS og mobile apps til Android og iOS. For at lære mere skal du starte med vores monday.com begyndervejledning og monday.com gennemgang.

Trello

Hvis du vil holde tingene enkle, gør Trello et godt stykke arbejde med at lade dig planlægge tingene via en enkelt, ligetil visning. Det er baseret på et kanban-bord. Hvis du ikke er bekendt med det, skal du læse, hvordan du bruger en kanban-tavlevejledning.

Trello-board

Du opretter opgaver, der sorteres i navngivne kolonner. Du flytter opgaverne fra venstre mod højre, efterhånden som arbejdet bliver gjort. Det er hurtigt, men effektivt. Vi har sammenlignet det direkte med Asana før i vores artikel om Trello vs. Asana.

Selvom det er enkelt, har det fremragende “power-ups”, som giver dig mulighed for at bringe dets funktionalitetsniveau op til det, der er mere avancerede værktøjer. Af særlig bemærkning er “butler” power-up, som giver dig mulighed for at automatisere almindelige opgaver og tildele dem til en knap.

Trello integreres også med flere platforme, herunder andre projektstyringsplatforme, såsom Asana og Jira, som du kan læse om i vores Jira-gennemgang og sammenligne med Asana i vores Asana vs. Jira-artikel.

Ud over at organisere dine opgaver, kan du bruge Trello til at oprette offentlige tavler, der viser alt fra restaurantmenuer til arrangementer med sædeplaner.

Selvom det er enkelt, har Trello fremragende støtte med guider i massevis, en vidensbase, et aktivt samfund og direkte support, hvis du har brug for det.

Trello har også stærk sikkerhed, herunder tofaktorautentisering og domænebegrænset invitationer. Det krypterer også data under transit og i hvile. Læs vores beskrivelse af kryptering for mere om det.

Trello omkostninger

Trello har en fremragende gratis plan, der blev vist på vores liste over den bedste gratis projektstyringssoftware. Dens betalte planer starter ved $ 3,75 pr. Måned for enkeltpersoner eller $ 9,99 pr. Måned for hvert teammedlem, så det er ikke for dyrt. Betalte planer giver dig flere power-ups, ekstra tilpasningsfunktioner og løfter brugergrænserne på “butler” power-up.

Du kan bruge Trello på Windows, macOS, Android og iOS såvel som i browseren. Du kan læse mere om det i vores Trello-gennemgang og få tip i vores Trello begyndervejledning.

Wrike

Hvis dit team har for meget sjov med Asana, og du vil have dem til at kneppe ned, er Wrike et godt valg. Det har en professionel fornemmelse af det og er et af de bedste kvalitet projektstyringsværktøjer. Vi placerede den øverst på vores liste over de bedste projektstyringsværktøjer til små virksomheder.

Ligesom Asana har det afhængighedsstyring, så du kan reagere på forsinkelser og flaskehalse. I modsætning til Asana har den ikke animerede flyvende dyr til at distrahere dig. Hvis du vil have dit team fokuseret på forretning, vil Wrike hjælpe dig.

wrike-afhængigheder

Det har flere visninger, f.eks. En liste og et bordvisning. Den har også en kalender og et Gantt-diagram. Vores hvordan man bruger en Gantt-diagramartikel taler mere om dem.

Wrike har en indlæringskurve, men dens understøttelse er fremragende, med det tre minutters svar på vores spørgsmål er det fælles-hurtigste, vi har oplevet, sammen med Basecamp, som du kan læse om i vores Basecamp-gennemgang.

For at hjælpe dig med at komme i gang inkluderer Wrike en masse skabeloner, så du kan komme i gang med det samme. De dækker også forskellige ting, såsom begivenhedsstyring og produktlancering.

Wrike inkluderer masser af integrationer med andre værktøjer, herunder Slack, Microsoft Outlook og Adobe Creative Cloud.

Forkert sikkerhed

Wrike har nogle af de bedste sikkerhedsfunktioner. Ud over tofaktorautentisering kan Enterprise-brugere indstille deres egne netværksadgangspolitikker og adgangskodekontroller. Hvis du har problemer med adgangskoder, skal du læse vores bedste guide til adgangskodemanager.

Wrike har en gratis plan, og betalte planer starter ved $ 9,80 per bruger per måned. Ud over at køre i browseren er den tilgængelig til Windows, macOS, Android og iOS.

Hvis du vil sammenligne værktøjerne direkte, skal du kigge på vores Wrike vs Asana-artikel og derefter læse vores Wrike-anmeldelse for mere på platformen.

Todoist

Hvis du ikke har brug for alle klokker og fløjter i et projektstyringsværktøj, skal du i stedet henvende dig til opgavestyring. Der er masser af apps, der hjælper dig med at blive organiseret med et minimum af ståhej. Todoist er en af ​​vores favoritter. 

Todoist-velkomst

Det er populært og kan prale af, at over en milliard opgaver er afkrydset af dets brugere. Det er en af ​​tungvægterne i opgavestyringsverdenen og er fremragende til dens kernefunktioner.

Du kan oprette opgaver, give dem forfaldsdatoer, tildele dem til folk og afkryds dem, når du er færdig med dem. Det er enkelt og effektivt. Det er flere ekstra funktioner, men du behøver ikke mere end det grundlæggende for at det fungerer.

Du kan også vedhæfte filer til opgaver, men hvis du vil dele filer online, kan det være bedre at bruge en dedikeret løsning, såsom en af ​​dem, der findes i vores bedste cloud-opbevaringsartikel.

Todoist er en hurtig, lydhør applikation, der tilbyder masser af hjælp og support, herunder et startprojekt for at gøre dig bekendt med det. Det integreres med tjenester som Zapier og Google Kalender og har et udvalg af farveskemaer.

Todoist Support

Todoist har et hurtigt supportteam, der besvarede vores spørgsmål på en knapp time. Der er også en brugervejledning og en FAQ, der hjælper dig, hvis du sidder fast. Der er skabeloner, der også hjælper dig med at komme i gang.

Todoist har en god, brugbar gratis plan. Dens Premium-version koster $ 29 pr. År. Du kan prøve de betalte funktioner i en to ugers gratis prøveperiode, men du skal indtaste dine kreditkortoplysninger.

Der er versioner til de fleste platforme, herunder Windows, macOS, Android, iOS og Linux, såvel som bærbare versioner, browserudvidelser og e-mail-plugins. Se nærmere i vores Todoist-gennemgang.

Aha!

Aha er et projektstyringsværktøj af høj kvalitet, men fordi det er en af ​​de dyrere platforme, er det ikke for dem, der har et stramt budget. Der er en masse forretnings- og marketingprat på sin hjemmeside, og det appellerer til dem, der tager deres arbejde alvorligt.

aha-strategi

Det har et professionelt look uden frills, der står i kontrast til Asanas venlige stil. Det er fyldt med funktioner og er en fantastisk måde at spore opgaver på, når de bevæger sig mod færdiggørelse. Elementerne i dets system kaldes forvirrende “funktioner”, men du kan ændre det. Aha kan tilpasses.

Du kan tilføje alle mulige oplysninger til genstande og oprette knapper, der automatisk håndterer statusskift. Hvis du for eksempel altid flytter noget fra produktion til iscenesættelse, kan du oprette en knap for at gøre det. 

Sammenlignet med et kanban-kort betyder det, at standardhandlinger skrives ud for dig på hvert emne, og detaljerne i din arbejdsgang er indbygget i systemet.

Du kan indstille dens interface til at vise så meget eller så lidt som du vil og omdøbe ting for at afspejle din arbejdsgang. Det er værd at se nærmere på dens indstillinger, selvom nogle af dets funktioner, såsom at invitere andre brugere, findes der.

Ud over dets aktivitetslog kan du bruge dens kapacitetsplanlægning og tidsporingsfunktioner til at holde øje med detaljerne i dine projekter.

Aha! Sikkerhed

Det har et skræmmende udvalg af sikkerhedsfunktioner, der inkluderer stærk kryptering, omfattende certificeringer og IP-adgangskontrol til dem, der er på dets Enterprise plan. Det tager online sikkerhed alvorligt.

Alle disse funktioner betyder, at det kan være vanskeligt at finde ud af det først, men der er en enorm mængde information på sit websted og praktisk support er tilgængelig. Der er en vidensbase, videovejledningsartikler og et samfund, hvor du kan stille spørgsmål. Dets supportteam kom tilbage til os på kun 25 minutter, da vi stillede et spørgsmål.

Det er dog ikke den billigste platform, med sin Premium-plan, der koster $ 59 pr. Bruger pr. Måned. Når det er sagt, kan du muligvis få en bedre aftale, hvis du taler med dets salgsteam. Der er også en lang, gratis 30-dages prøveperiode, og du behøver ikke et kreditkort for at tilmelde dig. 

Aha har en marketingversion og produktudviklingsversion, men du kan bla mellem de to og de deler funktioner, så du ikke går glip af noget, hvis du vælger en af.

Hvis du leder efter noget, der kan forbedre din virksomhed og ikke har noget imod at bruge, kan du se vores Aha-gennemgang.

Andre muligheder

Der er et par andre værktøjer, der er værd at se på, som ikke er lige så tæt som de, vi lige har set. Lad os gennemgå dem.

Mavenlink

Mavenlink er et forretningsfokuseret projektstyringsværktøj. Det har masser af økonomiske funktioner, der hjælper dig med at tage sig af din bundlinje.

mavenlink-security-indstillinger

Det har flere visninger. Der er en aktivitetsvisning, time tracker, Gantt-diagram og en tids- og udgiftsvisning. Hvis du vil spore hvor lang tid bestemte opgaver tager og finde ud af, hvad de koster dig, er Mavenlink værktøjet for dig.

Det starter på $ 19.99 pr. Måned for fem brugere. Der er en 10-dages prøveperiode, hvis du vil tjekke den ud, uden at der kræves et kreditkort.

Hvis du er fokuseret på at styre pengestrømme, kan Mavenlink være en god pasform. Læs mere om det i vores Mavenlink-anmeldelse.

LeanKit

LeanKit bringer kanban til det næste niveau, med sine tavler opdelt i flere sektioner for forskellige hold at arbejde med. Det er dyrt og ser dateret ud, men det er overraskende tilgængeligt, når du begynder at bruge det.

leankit-kanban

Det er dejligt for ledere, der ønsker at styre flere hold. Alle kan fokusere på deres eget arbejde, mens de forbliver opmærksomme på det store billede. Hvert af sine kort har sin egen mini-kanban-bræt, der giver dig subtask og giver folk mulighed for at nedbryde det arbejde, de har fået tildelt.

LeanKit starter ved $ 19 pr. Bruger pr. Måned og har en 30-dages prøvefri kreditkort. Det er ikke billigt, men det er godt at styre teams, der er store nok til at blive opdelt i sektioner. Læs vores LeanKit-anmeldelse for flere detaljer.

Podio

Podio er mere seriøs end Asana, men den har en ligetil struktur uden subtasker eller afhængigheder for at forvirre dine planer.

Podio-opgaver

Det har en klar grænseflade og giver dig vejledning, når det er nødvendigt. Du får stram kontrol over, hvilke poster der består af, og kan omdøbe felter, så de indeholder de oplysninger, du har brug for. Dets beregningsfunktion giver dig også mulighed for at sammenligne data, der er gemt i andre felter.

Podio krypterer dine data ved hjælp af AES 256-bit kryptering. Hvis du vil vide mere om, hvordan du holder dine data private, skal du læse vores hvordan du beskytter din beskyttelse af personlige oplysninger.

Podio har en gratis plan, der giver dig mulighed for at have op til fem personer på dit team, og dets betalte planer starter ved $ 9 pr. Bruger pr. Måned. Se nærmere på i vores Podio-gennemgang.

Afsluttende tanker

Værktøjerne her gør ting anderledes end Asana. Trello er enklere, og dets enkle kanban-tilgang giver dig mulighed for at håndtere opgaver hurtigt og nemt. monday.com er mere avanceret med forskellige funktioner til at hjælpe dig. Todoist holder ting så grundlæggende, som det kan være, men det har ekstramateriale, hvis du har brug for dem.

Aha har endnu flere funktioner, hvis du er villig til at betale for dem, og Wrike giver en mere professionel fornemmelse end Asana.

Som vi har set, er Asana et nyttigt værktøj, men dens rivaler har også meget at tilbyde. Forhåbentlig fandt du noget værd at tjekke ud på vores liste. 

Hvis du har prøvet noget af værktøjerne her, eller har bedre at foreslå, så lad os vide det i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me