Asana VS Basecamp: Find ud af, hvad der er bedst for 2020

Projektstyringssoftware findes i mange sorter, men hvis du ønsker et indbydende, venligt værktøj, kan du ikke gøre meget bedre end Asana eller Basecamp. Du undrer dig måske over, hvilken af ​​de to der er bedst egnet til dit team, og det er derfor, vi har sammensat denne Asana vs Basecamp-sammenligning.


Asana har et stærkt sæt klienter, der inkluderer Sony, NASA og Google. Det kan prale af over 50.000 betalende kunder og blev for nylig værdsat til en kølig 1,5 milliard dollar.

Basecamp har imponerende 3 millioner tilmeldinger. Det har en række positive brugerudtalelser på sin hjemmeside, men vælger ikke at prale af sine højeste profilerede klienter, som vi mener siger noget om dens tilgang. Det er lavet af udviklerne af Ruby on Rails, tidligere kendt som 37signaler.

Asana og Basecamp sigter mod at være brugervenlige og tilgængelige. På trods af deres afslappede holdninger har de imidlertid begge masser af funktioner og tilbyder ledere flere måder at gøre deres arbejde lettere på.

Du kan læse mere om, hvad vi tænkte på tjenesterne i vores Asana-gennemgang og Basecamp-gennemgang. Lad os nu se, hvordan de sammenlignes. Under disse pastelfarver og smil tror vi, at vi finder glimt af tand og klø.

Opsætning af en kamp: Asana vs. Basecamp

Vi vil se på disse værktøjer over fire runder og se, hvad der er den stærkeste i hvert område. I slutningen tæller vi pointene for at finde vores samlede vinder. I tilfælde af uafgjort ser vi, hvem der vandt sine runder mere klart for at afgøre sejreren.

For at starte med vil vi fokusere på funktioner, fordi de er grunden til, at du bruger softwaren i første omgang. Derefter går vi videre til pris for at se, hvilken der får den mindste bukke på dit budget, og hvilken der giver den bedste værdi.

Vi vil se, hvad der er nemmest at bruge i hvad der skal være en tæt omtvistet runde, fordi begge konkurrenter er særligt stærke i området. Endelig ser vi på sikkerhed og privatliv for at finde ud af, hvilken platform der gør mest for at beskytte dine data mod cyberkriminalitet.

1

Funktioner

Først skal vi se på funktioner og se, om Asana eller Basecamp giver mere funktionalitet. Vi leder efter stærke kernefunktionsstyringsfunktioner såvel som opbevarings-, kommunikationsfunktioner og enhver speciel sauce, som konkurrenterne tilbyder.

asana

Asana har en venlig, godt designet udvendig såvel som en stærk grundstruktur med subtasks og afhængighedsstyring. Sidstnævnte er nyttigt, hvis du vil sikre dig, at intet vil holde dit projekt op og jonglere din tidsplan, så folk ikke venter på hinanden.

asana-afhængigheder

Ud over dens standardliste og kanbanvisninger kan du arbejde med opgaver på dens kalender og tidslinje. Du kan generere rapporter baseret på opgaverne og indstille en overordnet projektstatus til at advare teamkammerater, hvis ting går af sporet.

Der er masser af integrationer, inklusive Zapier, som giver dig adgang til data fra et stort udvalg af værktøjer. Du kan også importere .csv-filer, hvilket er nyttigt, hvis du arbejder med regneark.

Hvis du foretrækker at arbejde med et regnearklignende interface, skal du læse vores Smartsheet-gennemgang for at lære om et værktøj, der passer til dig.

Asana giver dig mulighed for at tilføje vedhæftede filer på op til 100MB til opgaver uden nogen total lagerpladsgrænse. Det er ikke for lurvet, men du har sandsynligvis brug for mere, hvis du arbejder med video. Hvis det er tilfældet, skal du læse vores bedste cloud-lager til videoguide.

Du kan bruge Asana overalt, fordi det har apps til Android og iOS.

Base Camp

Basecamp fakturerer sig selv som en erstatning for en række apps, såsom Slack, Dropbox, G Suite og Asana. Det er en interessant sammenligning, men det er ikke det eneste værktøj, der tilbyder chat, fildeling og dokumentoprettelse, så hvor godt det klarer sig i hvert område vil være nøglen til dens chancer i denne runde.

basecamp lejrbål

Dets “Campfire” -gruppesamtaler giver dig mulighed for at dele lyde og video, men vi havde problemer med det, da vi prøvede det. Der er også et team-meddelelsestavle, så du får masser af måder at kommunikere på.

Det tilbyder 500 GB lagerplads med en maksimal filstørrelse på 2 GB, som er generøs og vil være mere end nok for mange hold. Når det er sagt, hvis du er i en virksomhed, der har brug for mere plads end normalt, kan du kigge på vores bedste cloud-lagerplads til store filer.

basecamp-opgaver

Basecamp har en opgaveliste, der giver dig mulighed for at oprette opgaver, samt en kalender, hvor du kan lave begivenheder. Opgaver kan tildeles personer, og du kan tilføje noter og frister.

Det har ikke subtasks eller afhængighedsstyring, hvilket holder ting enkelt. Hvis du imidlertid har brug for disse funktioner, kan du tage et kig på et af vores foretrukne værktøjer i vores Wrike-gennemgang.

Ligesom Asana har Basecamp mobile versioner til Android og iOS, men har også desktop-apps til Windows og macOS.

Det har også et godt udvalg af integrationer. Du kan dele data med hundredvis af apps via Zapier. Andre integrationer giver dig mulighed for at forbinde det til alternative projektstyringsapps, herunder Asana, så hvis du ikke kan vælge mellem de to, kan du bruge dem sammen.

Basecamp fungerer også med flere tidssporings- og faktureringsplatforme. Hvis du dog har brug for økonomiske og regnskabsmæssige funktioner, er det værd at se på vores Mavenlink-gennemgang for at få flere oplysninger om et værktøj, der er stærkt på dette område.

Runde 1 tanker

Her er tingene stramme. Asana har ubegrænset lagerplads, men Basecamp tillader meget større filer, som vi foretrækker. Basecamp har desktop-apps, hvilket er en dejlig ekstra. Vi kan også lide dens kommunikationsværktøjer.

Asana har dog en mere avanceret struktur med subtasks og afhængighedsstyring, der muliggør detaljeret projektplanlægning. Når det drejer sig om planlægning og tildeling af opgaver, foretrækker vi dets værktøjer og valg af synspunkter. Det vinder første runde.

Runde: Funktioner Point for Asana

Asana-logo
Basecamp-logo

2

Pris

Det er vigtigt at holde dit budget under kontrol, så vi får se, hvilket værktøj der vinder på prisen. Hvis de er så venlige på din tegnebog, som de er på dine øjne, kan dette være en konkurrencedygtig runde. De scorede 90 procent på prisen i deres respektive anmeldelser, så det skulle være tæt på.

Lad os se på Asana og Basecamp for at se, hvad der giver den bedste værdi.

asana

Asana har et gratis lag, der er fantastisk til at planlægge enkle projekter og bruge som en opgaveliste til dig selv eller dit kontor. Den 15-personers teamgrænse der er ikke for restriktiv, men på de betalte planer får du mange flere funktioner. Den gratis plan er dog overraskende funktionel og en god måde at tjekke ud på tjenesten.

Der er også en gratis prøveperiode. Vi blev bedt om at indtaste kortoplysninger, når du tilmelder dig, men der er en mulighed for at springe det over, hvis du ser. Retssagen er en fantastisk måde at prøve Asanas mere avancerede funktioner til at beslutte, hvilken plan der passer til dig.

De betalte planer fjerner holdstørrelsesgrænsen og tilbyder flere funktioner, når du går op på niveauerne. Opgaveafhængigheder og milepæle låses op på Premium-niveau sammen med brugerdefinerede felter og tidslinjevisningen.

På forretningsniveau får du korrektur og formularer, og på Enterprise-planen får du tilpasset branding, prioriteret support og flere sikkerheds- og privatlivsfunktioner.

Alle dens planer er i gennemsnit til billig side sammenlignet med konkurrenters tilsvarende planer. Vi tror ikke, at mange af jer vil blive fratrådt at bruge det med omkostningerne. Hvorvidt det er lige så god værdi som Basecamp er en anden historie.

Base Camp

Basecamp har en simpel prisordning. Det koster $ 99 per måned, uanset hvor mange brugere du har. Det er fantastisk værdi, hvis du har et stort hold. Selvom der kun er nogle få af jer, er det stadig billigere end de dyreste planer, som mange tjenester tilbyder.

Der er også en 30-dages gratis prøveperiode, som giver dig meget længere tid til at prøve det end mange andre. Ideelle organisationer kan også få rabatter.

Selvom det ikke har en gratis version for de fleste mennesker, er det gratis for skoler, så hvis du vil få dine studerende til at gøre noget nyttigt med deres skærmtid, er Basecamp et strålende valg, og du behøver ikke bursarens tilladelse til sæt det op.

Runde 2 tanker

Basecamps prissystem med en størrelse, der passer til alle, er stor værdi. Sammenlignet med Asana svarer Basecamps sats til et team på 10 på Premium-planen eller fem forretningsbrugere. Naturligvis er Asanas gratis plan billigere, men hvis du har et team med anstændigt størrelse og vil have de bedste funktioner, er Basecamp meget bedre værdi. Det er også gratis for undervisere og har en generøs prøve.

Uddannere er måske også interesseret i vores bedste skylager til skoler, gymnasier og universitetsguider.

Vi giver denne runde til Basecamp, fordi de potentielle besparelser i den øverste ende af prisskalaen er meget større end de mere begrænsede besparelser i bunden. Basecamp har gjort en indsats for at hjælpe forskellige grupper med sit gratis tilbud, som forsegler runden.

Nederlaget er dog hårdt på Asana, fordi det også er et af de bedste værktøjsmaskiner derude og har en brugbar gratis version. Når det er sagt foretrækker vi Basecamps system.

Runde: Prispoint for Basecamp

Asana-logo
Basecamp-logo

3

Brugervenlighed

I denne runde skal vi se på, hvor brugervenlige værktøjerne er, hvad de gør for at gøre dem tilgængelige og hvor meget hjælp de tilbyder, hvis du sidder fast. Dette er et stærkt område for begge platforme. Det er værktøjer, vi har glæde af at bruge, og de tager en mindre seriøs tilgang til projektledelse end nogle af deres konkurrenter.

Det er ikke at sige, at de er lette, men snarere at de er bygget til at lette engagement og forhindre, at arbejde bliver en opgave.

asana

Asana er et af de letteste værktøjer til projektstyring at lære. Når du først bruger det, byder det dig velkommen med en rundvisning i dens funktioner, og du får forklaringer, når du kigger rundt om udsigterne og kontrollerne.

asana nyt projekt

Grænsefladen er attraktiv og læsbar. Kontroller er lette at identificere, og det har et layout, der gør tingene enkle at finde ud af.

Lidt underholdning er altid velkommen. En af Asanas mest sjove og populære funktioner er dens festligheder. De animerede vidundere sker, når du markerer opgaver, men ikke hver gang. De er sikre på at få kontoret til at tale og kan inspirere til venlig kontorkonkurrence.

asana-fejring

Asana har et udvalg af skabeloner, som du kan bruge til at komme hurtigt i gang, samt tjene som eksempler på, hvordan du selv konfigurerer ting.

asana-projektskabeloner

Der er også masser af tutorials og hjælpesider til at læse igennem, hvis du har brug for at finde ud af noget. Hvis du vil have ekstra hjælp til at komme i gang, skal du læse vores Asana begyndervejledning.

Base Camp

Basecamp bruger bløde farver og blide billeder, hvilket giver det en varm og indbydende fornemmelse. Det er den slags applikation, som folk er glade for at bruge tid på. Det betyder noget, når du prøver at få store hold af mennesker til at engagere sig i en ny platform.

basecamp team

Dens sektioner er godt designet og intuitive. Det har et tykt, tabletvenligt design, der er let at forstå. Dets hovedskærm føles dog dateret og kompakt.

Hvis du vil se et eksempel på et af de bedst designede projektstyringsværktøjer, kan du kigge på vores monday.com-gennemgang.

Basecamp har masser af nyttige hjælpefunktioner, hvor pop-ups giver dig råd og tip. Det har endda nogle boilerplate-meddelelser til at kontakte dit team.

basecamp-meddelelse

Vi så et par problemer i grænsefladen i vores tid med det. F.eks. Lukkede videoer ikke, og elementer accepterede ikke input. Det er bare mindre ting, men de regner ikke med Basecamp, når det kommer til brugervenlighed.

Runde 3 tanker

I kampen om brugervenlighed har begge værktøjer meget at tilbyde. De er tilgængelige platforme med bred appel. De lægger måske endda det underlige smil på brugernes ansigter.

Sammenlignet direkte har Asana kanten. Basecamp har et par mindre mangler, og vi kan ikke undgå at elske Asanas festligheder. Det skiller sig ud blandt de bedste projektstyringssoftware som et af de mest underholdende produkter at bruge, og det gør det til en stor vinder i runde tre.

Runde: Brugervenlighedspunkt for Asana

Asana-logo
Basecamp-logo

4

Dernæst skal vi se på sikkerhed og privatliv. At holde dine data ude af forkerte hænder er en stor bekymring, når du arbejder online. At ønske et brugervenligt værktøj betyder ikke, at du kan forsømme dette område. Faktisk, hvis du har et team med mindre tekniske brugere, skal du tage ekstra omhu for at holde dem ude af skades måde.

Heldigvis er Asana og Basecamp solide under hætten og tilbyder masser til at holde dit team ude af problemer. Lad os se, hvad de tilbyder, og som er bedre.

asana

Asana overholder den generelle databeskyttelsesforordning og EU-U.S. Beskyttelse af personlige oplysninger. Enterprise-brugere får fuld sletning af data såvel som dem, der er i EU. Den har også SOC Type 1-certificering. Det tager helt klart webstedets sikkerhed alvorligt.

TLS 1.2-kryptering bruges til at holde dine data sikre under transport, så hvis nogen aflytter på din forbindelse, vil de ikke være i stand til at dekryptere de data, de får. Kryptering i hvile er tilgængelig på Asanas Enterprise plan, men vi foretrækker det, hvis det var standard.

Denne kryptering hjælper med at holde dine data private. Vores hvordan du beskytter din privatlivsguide tilbyder flere tip til beskyttelse af dine data.

Asana deltager i bug-bounty-programmer. Læs vores artikel om penetrationstest for at lære mere om dem.

Enterprise-brugere får flere ekstra sikkerheds- og privatlivsfunktioner. Du får SAML-baseret login og kan tvinge brugere til at bruge det eller en Google-konto, hvis du ikke føler, at Asanas regelmæssige adgangskodebaserede login er sikker nok. Vores hvordan man indstiller en stærk adgangskodeartikel kan også hjælpe dig der.

Base Camp

Basecamp respekterer dit privatliv og lover at holde dine data skjult, medmindre de er tvunget til at udlevere dem. Hvis det er lovligt i stand, informerer det dig om det også sker, hvilket er noget, det har til fælles med de bedste VPN-udbydere.

Dine data gemmes ved hjælp af AES-256 / SHA-256-kryptering, hvilket gør alt andet end umuligt at få adgang til af hackere. Læs vores beskrivelse af krypteringsartikel for at lære mere om emnet.

Det laver sikkerhedskopier hver time for at sikre, at datatab ikke er permanent og har også et bug-bounty-program, så hackere med hvide hat (de gode fyre) kan hjælpe med at holde det beskyttet mod de nyeste trusler. Læs vores fem ting, du har brug for at vide om cyberkriminalitetsguide for at lære mere om farerne online.

Det er i overensstemmelse med EU-U.S. Privacy Shield og lover ikke at læse brugernes chats, på trods af at de er i stand til det. Dine data slettes også inden for 30 dage efter lukning af din konto.

Du kan få tofaktorautentisering via Google, hvilket er bedre end ikke at have den. Læs vores bedste 2FA-appsvejledning for mere hjælp til opsætning af funktionen.

Runde 4 tanker

Med stærke show i denne runde har Asana og Basecamp igen vist, at de har masser af kvalitet under deres smilende ydre.

Vi tror ikke, at der er meget at vælge imellem dem på sikkerhedsfunktioner, men Basecamp tilbyder ting i sin ene størrelse passer til alle planer, der kræver et Enterprise-abonnement hos Asana. Af den grund tager det snævert denne runde.

Runde: Point for Basecamp

Asana-logo
Basecamp-logo

5

Dommen

Det var en tæt konkurrence. I to omgange skal vi se nærmere på kandidaterne for at erklære en vinder. Da de fleste runder er tæt, sætter Asanas store gevinst i runde tre den foran.

Basecamps gevinster i pris- og sikkerhedsrunder var tætte opkald, hvor funktionerne rundt snævert går i Asanas fordel. Vi tøvede ikke med at gøre Asana vinderen i runde tre, og det vinder det konkurrencen generelt.

Vinder: Asana

Asana er en værdig vinder. Det er en af ​​vores langvarige favoritter hos Cloudwards.net og sikkerhedskopierer dets pæn design med stærke værktøjer, der hjælper dig med at organisere dine projekter. Alle elsker dets festlighederne, og udover at gøre projektledelse sjov er det et stærkt værktøj.

Basecamp er dog god. Det er et godt valg, hvis du vil holde teamkommunikation ét sted og dele oplysninger og filer på en fælles platform. Så længe din projektstruktur er enkel, er det en fantastisk måde at holde alle i løkken. Det er også fremragende værdi for store hold.

Hvis du overvejer disse værktøjer, håber vi, at vi har hjulpet dig med at tage et informeret valg. For at se, hvordan Asana billetpriser mod en af ​​de andre stærke spillere på banen, skal du se på vores Wrike vs. Asana-sammenligning.

Asana og Basecamp har meget til fælles. Begge er gode valg, hvis du vil have noget brugervenligt og tilgængeligt. De er sjove at bruge. Desuden har de masser af nyttige funktioner og er gode steder for dit team at hænge ud og dele information.

Vi foretrækker Asana generelt, men du kan tjekke dem ud gennem deres gratis forsøg for at se, hvad du synes.

Hvis du har prøvet Asana eller Basecamp, så lad os vide, hvad du troede i kommentarerne nedenfor. Tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map