A2 Hosting vs SiteGround: Hvilken er valg af 2020-kuldet?

SiteGround og A2 Hosting er to tjenester, der er stærkt omtalt i vores bedste guide til webhosting. Som to uafhængige titaner i webhostingbranchen – hver passer til en rimelig pris og en lang liste med funktioner – er det svært at tage et dårligt valg, når man beslutter sig imellem. Som vi så i vores SiteGround vs. InMotion-sammenligning, er der stadig forskelle, selv når de to tjenester er fremragende. 


I denne A2 Hosting vs. SiteGround matchup vil vi undersøge disse forskelle. Mens det lige så godt matches på de fleste tællinger, kan ting som A2 Hosting’s udvidede serie af planer eller SiteGround’s tilhørsforhold til WordPress muligvis gøre en forskel for dig. 

Vi anbefaler dog at læse vores individuelle A2 Hosting-gennemgang og SiteGround-gennemgang ud over denne vejledning. Som vi så i vores SiteGround vs. Dreamhost-matchup, kan kontrasttjenester en-til-en lejlighedsvis afsløre forskelle, der ikke umiddelbart ses, når man sammenligner dem med resten af ​​markedet. 

Opsætning af en kamp: A2 Hosting vs. SiteGround

Vores sammenligninger følger de oplevelser, vi havde, da vi gennemgik hver enkelt tjeneste. På grund af dette kan vi systematisk finde, hvor en tjeneste udmærker eller falder fladt. 

Vi gennemgår normalt tjenester i otte sektioner, hvilket ikke er rimeligt at sammenligne, fordi ikke alle disse kriterier har samme vægt. Af den grund har vi kombineret nogle sektioner, så vi kun står tilbage med fem: funktioner, priser, brugervenlighed, hastighed og sikkerhed. Hver runde er et point værd, og den udbyder, der har flest point i slutningen, vil være vores vinder.

Runden starter med, at vi sætter forventningerne til hver service. I runde 1 ser vi for eksempel efter indbygget cache og daglige sikkerhedskopier, mens vi i runde tre leder efter en lukket checkout-proces. Derefter skal vi tale om, hvor godt hver service lever op til vores forventninger, og derefter give nogle tanker om, hvordan de sammenligner. I slutningen erklærer vi en vinder og tildeler et point. 

Som en ansvarsfraskrivelse – en, som vi satte i alle vores sammenligninger – anbefaler vi, at du læser gennem hvert afsnit i stedet for bare at scanne, hvilken tjeneste der vandt. Det er især vigtigt i en tæt matchup som denne, da vi erklærer en vinder baseret på, hvad vi mener er relevant for de fleste. Som nævnt i introduktionen er det imidlertid svært at tage et dårligt valg mellem de to.

1

Funktioner

Webhosting handler om funktioner. I stedet for at segmentere denne runde for blot at tale om annoncekreditterne til iPage (læs vores iPage-gennemgang) eller den miljøvenlige tilgang til GreenGeeks (læs vores GreenGeeks-anmeldelse), fandt vi tre områder, hvor funktioner er vigtige. 

En god webhost tilbyder funktioner, der hjælper dig med at opbygge, optimere og sikre dit websted. Alt, der falder ind under disse tre kategorier, er vigtigt, og alt uden for dem er bare et kirsebær på toppen. Hvis en webhost dækker disse tre områder, er vi indhold.  

A2 Hosting

A2 Hosting har så mange funktioner, at det kan være overvældende. Når det er sagt, er det væsentlige stadig til stede. Det inkluderer et datagendannelsesprogram, iscenesættelse af websteder, flere sikkerhedsfunktioner og ubegrænset solid state-lagring – som, som du kan læse i vores bedste guide til eksterne harddiske, gør en enorm forskel. 

Derudover har du adgang til en webstedsbygger, der begrænser dig til et enkelt-sidedesign. Påfallende tilbyder en lignende begrænsning af gratis planer (læs vores Slående gennemgang). Desuden er du begrænset til kun 100 MB lagerplads. Hvis du ønsker at bruge en webstedsbygger, er det bedst at holde sig til vores bedste webstedsbygger, Wix (læs vores Wix-anmeldelse).

wix editor

Mens de er fyldt til randen med funktioner, er A2 Hosting mest unikke tilbud dets “turbo” -servere. Det hævder op til 20 gange hurtigere hastighed, med færre brugere pr. Server og flere ressourcer pr. Bruger. Selvom en 20-gangs forøgelse af ydelsen muligvis er lidt langsigtet, er turboserverne ikke noget at stikke næsen på. 

De bruger en Apache-alternativ serversoftware, kendt som LiteSpeed, som vi har set brugt meget med Hostinger og Hosting24 (læs vores Hostinger-anmeldelse og Hosting24-gennemgang). LiteSpeed-servere har mindre netværksomkostninger end normale Apache-servere, hvilket betyder, at brugere kan få mere ud af de tilgængelige ressourcer. Endvidere giver A2 Hosting dig adgang til LiteSpeed-cachen, hvilket drastisk reducerer belastningstider.

SiteGround

SiteGround har lige så mange funktioner som A2 Hosting minus muligheden for at bruge LiteSpeed-servere. På tværs af dets planer har du adgang til daglige sikkerhedskopier, et gratis SSL / TLS-certifikat, enkel Cloudflare-integration og mere. Hvad der dog skiller sig mest ud er SiteGround’s webstedsbygger. 

I modsætning til A2 Hosting tilbyder SiteGround ikke sin egen builder. Tværtimod har du adgang til Weebly, en af ​​de bedste webstedsbyggere, vi har gennemgået. Weebly er miles over enhver værtsudviklet webstedsbygger, inklusive hvad A2 tilbyder og GoDaddy GoCentral (læs vores GoDaddy GoCentral-anmeldelse). 

Som du kan læse i vores Weebly-anmeldelse, har den en no-nonsense tilgang til at opbygge et websted, der er fyldt med funktioner.

weebly blogindstillinger

SiteGround’s unikke kommer igennem med dens WordPress-planer. Selvom vi er vant til at se funktioner, som iscenesættelse, i dyrere administrerede WordPress-værter (læse vores Kinsta-anmeldelse for eksempel), opkræver SiteGround det samme beløb for sine WordPress-planer, som det gør for de normale delte dem.  

Desuden har du adgang til SuperCacher, der udfører den samme funktion som LiteSpeed-cachen på A2 Hosting, men på normale Apache-servere. Som vi ser i runde fire, får det tjenesterne til at fungere meget på samme måde, når det gælder hastighed, men SiteGround er i stand til det på et langt lavere prispunkt. 

Rundtanker

A2 Hosting har flere funktioner end SiteGround – alle nyttige. Disse funktioner er dog ikke næsten lige så vigtige som SiteGrounds inkluderede webstedsbygger. Begge er fremragende i denne runde, men for vores penge er SiteGround vinderen.

Round: Funktioner Point for SiteGround

A2 Hosting Logo
SiteGround-logo

2

Pris

Prissætning er normalt et problem for webhostingtjenester (læs vores Arvixe-gennemgang for et eksempel). Heldigvis er det ikke for meget et problem her. Alligevel vil vi tale om prisen på A2 Hosting og SiteGround i denne runde, samt hvor tydeligt de kommunikerer denne pris gennem hele kassen.

A2 Hosting

Mens A2 Hosting ikke er lige så klar som DreamHost eller 1&1 IONOS når det kommer til prisfastsættelse (læs vores DreamHost-gennemgang og 1&1 anmeldelse af IONOS), den er tæt. Hver produktside viser de tilgængelige hostingniveauer såvel som prisen, hvis du køber den længste sigt. 

Nedenfor er der en tabel, der ikke kun viser den pris, du betaler for hver varighed, men også den pris, du betaler ved fornyelse. Flere års rabatter og niveauerne struktur for de fleste webhost kan være forvirrende (læs vores MDDHosting anmeldelse for undtagelsen), men A2 Hosting gør det nemt at fordøje, hvad dens priser faktisk er. 

Satsen er heller ikke dårlig, især med den oprindelige rabat. Når det er sagt, er det klart, at A2 Hosting opkræver en præmie for sine LiteSpeed-servere. Sammenlignet med Hostinger og Hosting24, som ikke opkræver mere end en standard delt plan for LiteSpeed-servere, er prisen for høj (læs vores Hostinger-gennemgang og Hosting24-gennemgang).

A2 Hosting kompenserer for denne ulempe ved at tilbyde en fremragende refusionspolitik. Hvis du ikke kan lide tjenesten, kan du få dine penge tilbage når som helst. I de første 30 dage modtager du hele betalingen tilbage. Derefter kan du få en forholdsmæssig tilbagebetaling baseret på den varighed, du har købt, og dens resterende tid.

SiteGround

SiteGround, ligesom A2 Hosting, er klar over prisfastsættelsen. Det meste af det, vi ser med, siger, at Bluehost er til stede, hvilket betyder, at det tilbyder flerårige planer, og du får en rabat for din indledende periode (læs vores Bluehost-anmeldelse). I modsætning til Bluehost tilbyder den imidlertid også en månedlig plan, og prisen ændres ikke baseret på den varighed, du køber. 

Du kan købe en måned eller mellem et og tre år for den samme introduktions- og fornyelsesgrad. Den eneste forskel er et installationsgebyr på $ 14,95, der anvendes til månedlige planer. Mens vi er irriterende, tager vi et installationsgebyr på $ 15 hver dag for at blive tvunget til at købe flere år.

Prisen er også imponerende. Mens SiteGround ikke bliver så billigt som Namecheap (læs vores Namecheap-anmeldelse), er det i tråd med resten af ​​markedet. Desuden er WordPress-planerne den samme pris som de delte standardplaner, mens de leveres med funktioner som iscenesættelse og SuperCacher. 

Men inden for rækkevidden begynder prisen at miste sin glans. VPS og dedikerede planer er ret dyre og kompenserer sandsynligvis for de billige delte indstillinger. Tilbagebetalingsgarantien er heller ikke stor. SiteGround tilbyder kun 30 dage på delte planer, 15 dage på sky og intet på dedikeret. Hvis du ønsker et større sikkerhedsnet, skal du læse vores anmeldelse af InMotion Hosting. 

Runde to tanker

Denne runde er interessant, da der ikke er nogen klar vinder. A2 Hosting er dyrere end SiteGround, men tilbyder en klar prisstruktur med en mere generøs tilbagebetalingsgaranti. SiteGround er på den anden side billigere – men kun på den delte ende af tingene – og kommer med en værre pengene-tilbage-garanti til at starte. 

Vinderen for dig afhænger af, hvilken type hosting du har brug for, og hvad du er villig til at betale. I betragtning af hvor billige de delte planer er med SiteGround, vil vi dog give det gevinsten. 

Runde: Prispoint for SiteGround

A2 Hosting Logo
SiteGround-logo

3

Brugervenlighed

Der er meget, der går til webhosting, fra at vælge en plan til at tjekke til opsætning af dit websted. At gøre denne proces sømløs er noget af en kunst – noget, der eksperter viser af Dreamhost og A Small Orange (læs vores A Small Orange anmeldelse). I dette afsnit vil vi evaluere, hvor hurtigt A2 Hosting og SiteGround får dig gennem processen.

A2 Hosting

Hvis du kunne beskrive A2 Hosting’s websted med et enkelt ord, ville det være “tæt.” Der er en massiv serie af planer, hver med undertyper, med information om de planer, der spænder over hvert hjørne. I modsætning til GoDaddy gør A2 Hosting imidlertid alt fordøjeligt (læs vores GoDaddy-anmeldelse). 

Checkout er på samme måde kompliceret, men i modsætning til HostGator har A2 Hosting ikke forudvalgte tilføjelser (læs vores HostGator-anmeldelse). Du kan forlade alt, som det er, minus fanen “autoinstallationsprogram” og “serverplacering”. Førstnævnte giver dig mulighed for automatisk at installere, siger, WordPress, mens sidstnævnte giver dig mulighed for at vælge den server, som dit websted skal være vært på. 

Derefter lander du i klientområdet. A2 Hosting gør den enorme mængde information i klientområdet let at forstå. Du kan hurtigt se dine tjenester, fakturaer, supportbilletter og mere, alt gennem en strømlinet grænseflade. Der er også en fane, der fører dig direkte til cPanel, som vi gerne vil se.

A2-hosting review-cpanel

cPanel er god, selvom den ikke er lavet af de ting, der er værd at vores bedste webhosting med cPanel-guide. Det er hovedsagelig lageropbygning, som ikke er en dårlig ting, men ikke så imponerende som cPanel på JustHost (læs vores JustHost-anmeldelse). Når det er sagt, giver A2 Hosting dig mulighed for at gøre alt i cPanel, som du kan gøre i klientområdet, hvilket er praktisk. 

SiteGround

SiteGround har langt færre planer end A2 Hosting, hvilket gør navigering på webstedet til en leg. Der er minimale niveauer inden for hver hostingtype samt en kort sammenligning mellem niveauerne. I stedet for at bruge tekniske aspekter til sammenligning, viser SiteGround ganske enkelt forskellene i lagerplads og det omtrentlige antal besøgende, som et websted kan håndtere.

Hvis du forstår eller er interesseret i at se på de tekniske forskelle, har SiteGround et detaljeret sammenligningskort, så du kan forkæle venstre side af din hjerne. Det er på samme måde let at tjekke ud, da SiteGround blot beder dig om at indtaste dine faktureringsoplysninger og indstille dine loginoplysninger. 

Ting falder ned efter det. SiteGround er ikke ødelagt, men det er forældet. Klientområdet er klemt til skærmens centrum, idet den har en samlet arkaisk æstetik. Mens hovednavigationen fungerer fint, viser det sig at være mere besvær at finde nogle funktioner i klientområdet end det er værd. For eksempel at få adgang til cPanel kræver, at du finder et link begravet inden for flere andre indstillinger.

Siteground review-cpanel

cPanel er lige så dateret. Selvom det bruger det ikonbaserede layout for moderne implementeringer, ligner disse ikoner og teksten, der omgiver dem, de er fra det foregående årti. Det gør det ikke vanskeligt at bruge, men det gør det bestemt mindre attraktivt. 

Runde tre tanker

SiteGround kan bruges som enhver anden vært, men – som vi har sagt i andre sammenligninger og i vores gennemgang – en ansigtsløftning går langt med at gøre et kontrolpanel mere spændende. Mens A2 Hosting er mindre strømlinet, når det gælder valg af en plan, er processen ikke for smertefuld – og med det fremragende kontrolpanel er det at finde en plan det værd. Det er nok til, at A2 Hosting kommer på tavlen i denne runde.

Runde: Brugervenlighedspunkt til A2-hosting

A2 Hosting Logo
SiteGround-logo

4

Hastighed og oppetid

Runde fire er den nemmeste at evaluere, fordi den udelukkende er baseret på de tal, vi har samlet. Vores hastighedstestningsproces består i at købe et abonnement med det laveste niveau for delt hosting, installere WordPress med standardskabelonen og intet indhold og køre det gennem to benchmarks: Pingdom-hastighedstest og Load Impact. 

I denne runde sammenligner vi de resultater, vi har samlet til A2 Hosting og SiteGround, og sammenligner deres oppetidsgarantier. 

A2 Hosting

A2 Hosting er en af ​​de hurtigste tjenester, vi har testet, med undtagelse af Pagely, som til den rigtige pris vil gøre dit websted til en af ​​de hurtigste på nettet (læs vores Pagely-anmeldelse). Pingdom gav A2 Hosting 96 ud af 100, hvilket er usædvanligt. I alt tog webstedet mindre end 300 millisekunder at indlæse, hvoraf 82 var dedikeret til DNS-opløsning. 

A2-hosting review-speed-test

Som du kan se i diagrammet ovenfor, blev der brugt meget lidt tid på “vent” -metrikken (angivet i gult), som viser A2 Hosting’s “turbo” -funktion i aktion. Mellem LiteSpeed-serverne ‘formindskede overhead og den cache, der følger med den, gør A2 Hosting dit websteds indlæsning så hurtigt som muligt. 

Pingdom tester dog et enkelt punkt. For at se, hvordan webstedet ville fungere under belastning, vendte vi os om Load Impact, der sendte 50 virtuelle brugere til serveren inden for fem minutter. A2 Hosting er en af ​​de bedste kunstnere, vi har haft i denne test. Hver bruger indlæses inden for 10 millisekunder fra hinanden, hvilket giver en hurtig og konsekvent responstid. 

A2-hosting review-load-effekt

A2 Hosting falder dog fladt, når det kommer til dens oppetidsgaranti. Deres garanti på 99,9 procent siger, at for hver time dit websted er under 99,9 procent oppetid for hele måneden, får du en kredit på fem procent af dit månedlige gebyr. Denne kredit kan dog kun nå op til en måneds værdi af gebyrer.

SiteGround

SiteGround fungerede såvel som A2 Hosting i vores Pingdom-test, på trods af at det tog næsten tre sekunder for vores site at indlæse – mere om det på et minut. Alligevel vurderede Pingdom stedet 96 ud af 100, sandsynligvis på grund af SuperCacher. Det er en af ​​grundene til, at SiteGround blev vores bedste webhosting til WordPress-guide.

Siteground review-speed-test

Indlæsningstiden var lang, men det meste var dedikeret til DNS-opløsning, hvilket ikke er SiteGround’s skyld. På grund af dette blev vores websted stadig indkapslet med en fremragende score. Du kan se, at ventetiden var omkring 200 millisekunder, hvilket er tre til fire gange mindre end hvad vi forventede til billig delt hosting. 

Vores Load Impact-test var den samme: 50 brugere inden for fem minutter. SiteGround fungerede godt, dog ikke så godt som A2 Hosting. Der var en stor pigge i begyndelsen og mere inkonsekvens under hele testen. Sammenlignet med andre værter er SiteGround’s Load Impact-ydelse dog fremragende. 

Siteground review-loadimpact

SiteGrounds garanti for oppetid af kvalitet kompenserer for enhver inkonsekvens. Ligesom A2 Hosting garanterer SiteGround 99,9 procent oppetid, men kompensationen er mere generøs. Du modtager en gratis måned med hosting, hvis dit websted falder under 99,9 procent oppetid. Derudover får du en ekstra måned for hvert fuld procentpoint under 99 procent. 

Runde fire tanker

Vi sagde i starten af ​​denne runde, at det er den nemmeste at evaluere, men det er desværre ikke tilfældet her. A2 Hosting og SiteGround matches lige så meget når det kommer til hastighed. På grund af dette vil vi hente nogle yderligere faktorer til at erklære en vinder. 

SiteGround leverer lignende ydelser som A2 Hosting, men det gør det for mindre penge. Derudover har den en mere generøs oppetidsgaranti, hvilket er nok til at give det gevinsten denne runde.

Runde: Hastighed og oppetidspunkt for SiteGround

A2 Hosting Logo
SiteGround-logo

5

Sikkerhed og privatliv

Til sidst vil vi sammenligne A2 Hosting og SiteGround inden for sikkerhed og privatliv. Selvom privatlivets fred normalt ikke er et emne for vores webhostinganmeldelser, er det meget vigtigt, fordi hosting af monolit, som Endurance International Group, miner data for fortjeneste. I dette afsnit skal vi se på, hvor godt A2 Hosting og SiteGround beskytter dit websted og dine data. 

A2 Hosting

A2 Hosting beskytter dit websted gennem dets evige sikkerhedsinitiativ. På tværs af enhver hostingplan inkluderer A2 Hosting en pakke med websidesikkerhedsfunktioner designet til at beskytte dig mod nuværende og fremtidige trusler. Det starter med KernelCare, der opdaterer kernen hver dag uden driftsstop. 

Derudover har du adgang til HackScan, der scanner og forsvarer dit websted mod malware. Når det er sagt, giver HackScan dig kun besked om en trussel på dit websted. Hvis du bliver inficeret med malware, giver A2 Hosting en omfattende guide til at finde og fjerne det fra dit websted. 

Hvad angår privatlivets fred, er A2 Hosting temmelig vag. Privatlivspolitikken er kort og sød, idet det siges, at A2 Hosting kan dele dine personlige oplysninger med retshåndhævende agenturer og partnertjenester. Selvom ordlyden antyder, at det ikke sælger dine personlige data til reklamepartnere, er det ikke eksplicit angivet. 

A2 Hosting inkluderer heller ikke domænefortrolighed. For mindre end $ 10 om året opkræver A2 Hosting ikke så meget som, for eksempel, HostGator for domæneprivatitet, men det ville have været rart at se det inkluderet gratis. Hvis det er det, du er interesseret i, skal du læse vores Midfase-gennemgang og WestHost-gennemgang. 

SiteGround

SiteGround handler meget mere direkte om privatlivets fred. Som A2 Hosting kan de dele dine personlige oplysninger med retshåndhævelsesbureauer og tredjepartsleverandører, men ikke af hensyn til fortjenesten. Denne informationsdeling giver sandsynligvis yderligere tjenester, såsom at bruge Google Maps, på dit websted. 

Fortrolighedspolitikken gør det klart, at SiteGround “ikke … vil sælge, leje, dele eller på anden måde videregive personlige identificerbare oplysninger til kommercielle formål på nogen måde.” Det er temmelig sjældent at finde en webhost, der klart siger, at den ikke vil sælge dine data. Heldigvis er SiteGround en af ​​disse værter. 

Hvad angår sikkerhed, er SiteGround ikke så imponerende som A2 Hosting, men det er stadig meget godt. På delte servere er kontiene isoleret i separate mapper, hvilket betyder, at hvis et websted er inficeret, forbliver resten ikke understreget. Derudover er din konto beskyttet med en webapplikations firewall, daglige sikkerhedskopieringer, AI-drevet anti-bot-system og DDoS-beskyttelse. 

Hvad SitGround mangler i sammenligning med A2 Hosting er et scanningsværktøj til malware. SiteGround tilbyder SG Site Scanner, men det kører dig $ 20 pr. År. Når det er sagt, i modsætning til HackScan, vil SG Site Scanner kontrollere dit domæne dagligt mod sortlister.

Fem runde tanker

Tingene er ret ens for denne sidste runde. A2 Hosting har en lidt bedre sikkerhedspakke med inkludering af et malware-scanningsværktøj, men SG Site Scanner er billig nok. Den største forskel for os er, hvor tydeligt SiteGround handler om dit privatliv. Vi ved ikke, om A2 Hosting sælger data på siden eller ej, og selvom privatlivspolitikken indebærer, at det ikke er tilfældet, siger de det aldrig eksplicit.

Runde: Sikkerheds- og privatlivspunkt for SiteGround

A2 Hosting Logo
SiteGround-logo

6

Afsluttende tanker

SiteGround kom med fire sejre, hvilket gjorde det til mester for denne sammenligning. For funktioner, priser, hastighed og sikkerhed er SiteGround en af ​​de bedste webhosts rundt omkring. Det har også nogle af de bedste kundeservice, hvilket er noget, vi ikke rørte ved.

Vinder: SiteGround

Når det er sagt, SiteGround vandt næppe de fire runder, det hævdede. A2 Hosting er lige så imponerende, og du kan komme med et solidt argument for det i alle de runder, det tabte. Hvis du tjekker vores webhostingsarkiv, vil du se det vises lige så ofte som SiteGround og med god grund.

Er du enig i, at SiteGround er den retmæssige vinder? Er der nogen runder, du har givet til A2 Hosting i stedet? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map