Най-добро съхранение в облак за юристи 2020 г.

Адвокатите имат много в чинията си, като повечето от тях включват купища фактури, доклади, документи за изследвания и други документи. Събирането на всички тези документи с чувствителна информация и организирането им може да отнеме стотици часове. По-лесно е да ги съхранявате онлайн, така че създадохме списък с най-добрите облачни хранилища за адвокати.


Важна причина за преместване на важните ви документи в облака е да се избегнат неизправности на твърдия диск, което би унищожило работата ви (прочетете нашата статия за това колко дълго ще продължи вашия твърд диск.) Можете да разчитате на външни устройства, DVD и флаш устройства, но те могат да се повредят или откраднат. 

Твърдо състоятелните устройства имат отказ от по-малко от 1%, което бие твърди дискове. Въпреки това, солидните устройства имат повече грешки в данните. Плюс това, всички тези възможности са уязвими при пожари, наводнения или други природни актове. Със сигурност центровете за данни за съхранение на облак също могат да бъдат унищожени, но тези съоръжения са оборудвани за справяне със заплахата от подобни аварии.

Основната стратегия за това как облачните центрове за съхранение на данни защитават вашите данни е излишността, което означава, че те съхраняват множество копия на вашите данни в географски отделни места. Това е подобно на това как работи RAID. Центровете за данни също предпазват от проникване и кражба.

Ако това ви е убедило в стойността на преместването на вашите файлове в облака, можем да започнем с нашия списък с предложения. Въпреки това, преди да стигнем до нашия най-добър избор, ще говорим за критериите, които сме използвали при избора си.

Какво прави най-доброто облачно съхранение за юристи

Не е изненада, че силната облачна сигурност трябва да бъде основната ни грижа при избора на подходяща услуга. Адвокатите имат чувствителни данни и е от първостепенно значение да не попадат в грешни ръце. 

Сигурността трябва да включва функции като криптиране в покой, защита от защита от софтуер, SSL / TLS протокол – който защитава вашите файлове по време на транзит – и други. Важно е също двуфакторното удостоверяване, което защитава вашия акаунт.

По очевидни причини услугата за съхранение в облак трябва да има частно, криптиране от край до край, което гарантира, че никой освен вас не може да чете вашите данни (прочетете повече за това как работят нулевите знания в облака.)

Тъй като юристите са много заети, услугата трябва да работи бързо и да има просто и приятно потребителско изживяване. Настолните му клиенти трябва да работят в повечето операционни системи и да улесняват синхронизирането и достъпа до файлове. Като цяло, услугата трябва да бъде достатъчно проста, че масовите потребители няма нужда да се обаждат на експерт за помощ.

Юристите може да печелят много зелено, но се обзалагаме, че те не искат да плащат повече, отколкото трябва. Ето защо ще разгледаме колко добри са плановете за абонамент. Най-добре е, ако има много място за съхранение евтино. 

Също така е добре, ако дадена услуга има повече планове, което улеснява намирането на подходящ за вашата настройка. Ако имате нужда от много място обаче, прочетете нашето най-доброто неограничено ръководство за доставчици на онлайн хранилища.

Споделянето също е важно, защото адвокатите си сътрудничат с други хора и трябва да изпращат своите файлове по лесен и сигурен начин. Ето защо ще разгледаме какви опции за споделяне са налични и колко са сигурни. 

Опциите за контрол на съдържанието – като дати на изтичане на срока, защита на паролата и разрешения – помагат за това (прочетете нашата статия за сигурното съхраняване на пароли в облака.) След като подробно описахме критериите си, можем да започнем с нашия най-добър избор, синхронизиране .com.

Най-добро съхранение в облак за юристи: Sync.com

Нашите дългогодишни читатели няма да се изненадат от факта, че Sync.com е в горната част на този списък. В крайна сметка това е услугата, която седи в горната част на нашето най-добро сравнение в облачно съхранение. Най-големият принос за това са силната сигурност и поверителност на Sync.com.

Sync.com-уеб-Control Panel--Slider-1

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-папка-плъзгача-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-Two-Factor-Authentication-Slider-5

предишен

Следващия

Sync.com използва 256-битово криптиране на AES, за да кодира вашите файлове в покой и TLS протокол, за да ги предпази от атаки от човек в средата, докато са транзитни към сървърите си. Услугата също така осигурява частно криптиране от край до край (прочетете повече в нашата статия за опасностите от обществения Wi-Fi.)

Освен това можете да използвате двуфакторно удостоверяване, за да защитите паролата си от хакери. Това обаче не бива да ви пречи да предприемете стъпките за задаване на силна парола.

Sync.com използва RAID архитектура за сървъри в своите центрове за данни, за да предотврати отказите на хардуера да доведат до загуба на данни. Центровете за данни също са сертифицирани по SOC 1. Благодарение на тези функции, Sync.com също е в горната част на нашия най-сигурен списък за съхранение в облак.

Лесно е да използвате Sync.com, независимо дали използвате неговите настолни, уеб или мобилни клиенти. Настолният клиент работи на Windows и macOS, но не и Linux. Ако искате услуга, която работи добре с пингвина, прочетете най-доброто ни съхранение в облак за Linux кръг. Можете да стартирате настолния клиент чрез иконата на лентата на задачите, а останалата част от опита е проста.

Ако сте на друг компютър, можете да получите достъп до един и същ набор от функции, използвайки уеб клиента. Интерфейсът му е бърз и ясен, което прави лесно да забележите това, от което се нуждаете.

Приложенията за смартфони са рационализирани и са достъпни за Android и iOS. Можете да го използвате за автоматично качване на снимки и видеоклипове в облака, за достъп до файловете в облака и да ги направите достъпни офлайн.

Други причини, които харесваме Sync.com

Преди да поставите вашия лот с Sync.com, можете да използвате безплатния план, наречен Sync Starter, за да тествате услугата. Дава ви 5GB безплатно хранилище, което не е много, но можете да завършите процес, дълъг няколко стъпки, за да получите 1 GB съхранение на бонус. Плюс това получавате 1GB за всеки човек, който реферирате, до 20GB. 

Тези, които искат личен план, могат да избират между Personal Pro 500GB и Personal Pro 2TB. Първият струва $ 49 на година, което достига около $ 4 на месец, а вторият струва $ 96 на година, което е $ 8 на месец, което го прави една от най-добрите сделки в облачното съхранение. Трябва обаче да платите за цялата година предварително. 

Лесно е да споделяте файлове или папки като връзки. Sync.com ще ги шифрова, дори в безплатен акаунт. Можете да ги изпратите по имейл или да ги копирате и поставите. Независимо от метода, можете да зададете парола с безплатен акаунт, да изтриете връзка, за да спрете споделянето или да активирате подобрена поверителност, което дава възможност за криптиране от край до край на споделените връзки. 

Можете също да създадете екипни папки с помощта на уеб клиента, който можете да защитите с разрешения, като например само за четене или четене и запис. Лесно е да разберете защо Sync.com е в горната част на нашия най-добър облачен склад за списък за споделяне.

Sync.com върши чудесна работа във всяка категория. Той е сигурен, евтин, лесен за използване и осигурява силни възможности за контрол на съдържанието при споделяне. Въпреки това, потребителското изживяване може да бъде по-излъскано и възможността за плащане на месец би била добре дошла. Ако искате да научите повече за услугата, прочетете нашия преглед на Sync.com.

pCloud

pCloud е швейцарска компания, която се нарежда точно зад Sync.com в този списък и нашето общо сравнение. Все пак разликата не е огромна и pCloud също ви осигурява силна сигурност, добра лекота на използване и способни възможности за споделяне. PCloud обаче заплаща допълнително за неговото частно криптиране. pCloud го нарича „pCloud Crypto“ и ви таксува $ 3,99 на месец, за да го използвате. Съветваме ви да го получите, като се има предвид законите и разпоредбите на САЩ.

pCloud файлове за уеб интерфейс

pCloud Sync Folder

pCloud Share File Link

pCloud Връзки за изтегляне

pCloud Drive Client

предишен

Следващия

Плюс това, някои от нашите читатели съобщават, че ако не използвате Crypto, pCloud ще сканира вашите файлове, за да се увери, че нищо не нарушава условията му за употреба. Ако вашите файлове се справят, те ще бъдат премахнати.

Освен частно криптиране, pCloud използва 256-битово криптиране AES за защита на файловете в покой и TLS / SSL протокол за защита на файловете по време на прехвърляне. Когато файловете достигнат до един от центровете му за данни, pCloud създава пет копия и ги разпространява на поне три сървъра. 

Центровете за данни на pCloud са под охрана и имат 24/7 наблюдение. Освен това той използва двуфакторно удостоверяване, за да защити акаунта ви, ако някой открадне вашите идентификационни данни.

Лесно е да използвате настолния клиент на pCloud. Можете да получите достъп до него, като използвате иконата на системната лента или pCloud устройството в системния мениджър на файлове. Интерфейсът не е привлекателен, но е ясен и интуитивен.

Други причини, които харесваме pCloud

Преди да въведете данните за кредитната си карта, можете да се уверите, че pCloud е добър избор, като използвате безплатния си план, който ви осигурява до 10 GB място за съхранение. Това е страхотно предложение и това помогна на pCloud да направи най-добрите ни облачни компании с големи безплатни сервизни планове.

Има само два лични плана, но това е достатъчно, защото те са конкурентни. Premium предоставя 500GB за $ 4,99 на месец, което се намалява до $ 3,99 на месец, ако плащате за година предварително. 

Premium Plus ви връща обратно в размер на 7,99 долара на месец, ако плащате за цялата година, и осигурява 2TB място за съхранение. Ако решите да платите за месец, ще платите 9,99 долара. 

За да споделите файл или папка с вашите сътрудници с помощта на pCloud, трябва да добавите техните имена или имейли. Други могат да използват връзки за качване, за да качват файлове във вашия облак.

Можете да зададете пароли и срокове на годност, за да защитите връзките, но и двете изискват да се абонирате за премиум план. pCloud предоставя полезна таблица, която също показва статистика за вашите акции. Обърнете внимание, че можете да споделяте само файлове, които не са шифровани с добавка за шифроване на нулево знание на pCloud.

Както казахме, разликата между pCloud и Sync.com се свежда до безплатно срещу платено нулево познание. Не е малка разлика, а тази е pCloud на второ място в този списък. И все пак pCloud има много въздействия, които излизат извън обхвата на този списък. Можете да прочетете повече за тях в нашия преглед на pCloud.

Tresorit

Подобно на предишните услуги, Tresorit е в този списък благодарение на широкия си арсенал от силни функции за сигурност. Поради тях обаче Tresorit не е евтин.

Tresorit използва 256-битово криптиране AES за защита на файловете в покой, криптиране с нулево знание, за да защити вашата поверителност и TLS протокол за предотвратяване на атаки, насочени към файлове по време на прехвърляне. Плюс това, осигурява двуфакторно удостоверяване, за да защити акаунта ви в случай, че някой успее да открадне вашите идентификационни данни.

Tresorit-страница-2019

Tresorit проведе открито хакерско предизвикателство, но никой не успя да пробие защитата на услугата. Ако искате да научите повече за многобройните функции за защита на Tresorit, прочетете информацията за сигурността му.

Tresorit поддържа и своите сървъри в центровете за данни на Microsoft Azure в Ирландия и Холандия. Microsoft Azure има силна сигурност, както можете да прочетете в нашия преглед на Microsoft Azure. 

На всичкото отгоре, Tresorit копира вашите файлове на множество сървъри в център за данни, за да намали риска от загуба на данни и да увеличи наличността на вашите файлове.

Настолният клиент на Tresorit работи на Linux, както и на Windows и macOS. Тя е ясна и привлекателна, но е и по-сложна за използване от обикновения клиент за настолни компютри, защото за синхронизиране на файлове трябва да създадете отделни папки за синхронизация, наречени „tresors“..

Освен настолния клиент, можете да използвате и уеб приложението Tresorit за достъп до вашето облачно хранилище. Той се отличава с минималистичен дизайн, който улеснява навигацията.

Приложението за смартфони на Tresorit работи на Android и iOS. Можете да го използвате за качване на снимки и видеоклипове от телефона си, за достъп до облачното ви хранилище и за предоставяне на файлове за офлайн употреба. Плюс това, той има заключване на парола, за да го направи по-сигурен.

Други причини, които харесваме Tresorit

Трудно е да харесате цените на Tresorit, но поне има безплатна пробна версия, която можете да използвате, преди да решите да платите. Най-евтиният план е Premium, който таксува 10,42 долара на месец и ви дава само 200 GB място за съхранение. Solo, другият личен план, осигурява 2TB място за 24 долара на месец.

Ако имате нужда от хранилище за цялата адвокатска кантора, можете да използвате един от бизнес плановете на Tresorit. Малък бизнес е $ 20 на месец за потребител за 1TB място за съхранение за всеки потребител. В момента бизнесът е с 50-процентова отстъпка, което го прави 12 долара на месец на потребител. 

Можете да споделяте файлове и папки с помощта на уеб или настолното приложение. За да споделяте съдържание с конкретни лица, можете да изпратите връзка по имейл или да генерирате връзка и да я копирате и поставите. Можете да споделите папка, като генерирате връзка или поканите потребители чрез имейл.

Ако Tresorit ви заинтригува и смятате, че това може да е подходящо, прочетете повече за това в нашия преглед на Tresorit.

МЕГА

MEGA се рекламира като компания за поверителност и това е оправдано от нейното криптиране с нулеви знания, което е достъпно дори за безплатни потребители. Плюс това има и други функции за сигурност.

Използва AES криптиране, за да кодира файлове в покой, но нивото му е 128-битово, което не е толкова силно, колкото AES 256-битовото. Това каза, никой не успя да го пробие, доколкото някой знае. Плюс това, той използва TLS протокол за защита на данните по време на трансфер. 

МЕГА-страница на 2018 г.

На разположение е и двуфакторно удостоверяване, за да защитите вашите идентификационни данни. Друг напредък е фактът, че неговият изходен код е публичен, така че всеки, който иска да провери сигурността на MEGA, може да го направи.

Настолният клиент на MEGA е привлекателен и пряк. Работи в Windows, macOS и Linux. Уеб интерфейсът е бърз, ясен, лесен за използване и ви позволява да плъзгате и пускате почти навсякъде, за да качвате вашите файлове. Повечето услуги не предлагат толкова лесен начин за плъзгане и пускане.

Приложението за смартфони е достъпно за Android и iOS и те са лесни за използване. Освен че ви позволява да получите достъп до вашите файлове, автоматично да качвате снимки и видеоклипове и да правите файлове достъпни за офлайн употреба, можете да използвате приложението и за чат с други потребители на MEGA.

Други причини, които харесваме МЕГА

Безплатният план започва с 50 GB, но 35 от тях изчезват след месец. Можете да преминете през определени стъпки, за да надстроите пространството си до 45GB, но това също изтича. В крайна сметка това ви оставя с 15GB, което все още няма какво да се подигравате.

Професионалните абонаменти не са толкова добра сделка. Първият, Pro Lite, струва $ 5,79 на месец само за 200 GB място за съхранение. За 11,59 долара на месец получавате 1 ТБ място, което е прилична сделка, ако затворим очите си за други сделки на пазара. Останалите два плана също не са много добри сделки.

Можете да споделяте вашите файлове с вашите контакти MEGA директно или чрез генериране и изпращане на връзка. За да споделяте папки, можете да генерирате връзка или да изпратите покана чрез имейл. Ако използвате имейл, можете да предоставите различни нива на разрешения, включително четене, четене и запис и пълен достъп. 

Приятно докосване е, че с дяловете си с нулево знание, MEGA не може да види какво споделяте. Други, които искат да имат достъп до вашето съдържание, ще трябва първо да използват ключ за декриптиране. Платените абонаменти ви позволяват също да добавите дати и срокове на годност и пароли към вашите връзки.

MEGA е сигурен и частен, но няма най-добрите планове за ценообразуване, а също така имаме отчети, че скоростта му може да варира с голям марж. Ако искате да научите повече за това обаче, прочетете нашия MEGA преглед.

OneDrive

Microsoft OneDrive е една от най-популярните услуги, до Google Drive и Dropbox (вижте как тези услуги се сравняват в нашия преглед на Dropbox с Google Drive). OneDrive нямаше силни защитни функции, но наскоро ги надстрои, което го направи подходящ да бъде в този списък. 

Това каза, че OneDrive липсва частно криптиране, което е основната причина, че е в края на списъка. OneDrive включва криптиране в покой, което се състои от криптиране на ниво диск на BitLocker и криптиране на файл на потребителско съдържание. Нивото му е 256-битов AES. 

Файлове за уеб интерфейс на OneDrive

Плъзгач за папка за синхронизиране на OneDrive

Приложение за стартиране на OneDrive

OneDrive Създаване на споделяне на файлове за връзка

OneDrive Word Online

предишен

Следващия

Плюс това, OneDrive използва TLS протокол, за да защити файловете при транзит към сървъри. И двата плана на Office 365 могат да открият атаки за извличане на софтуер и да ви помогнат да възстановите вашите файлове в OneDrive. Когато OneDrive открие атака, ще получите известие по имейл или нейните мобилни или настолни приложения, след което ще бъдете насочени през процеса на възстановяване.

Както при повечето услуги, настолният клиент на OneDrive се състои от папка за синхронизация и икона на системна област. Използва се лесно, но работи само в Windows и macOS. Това обаче не е изненада, като се има предвид, че идва от Microsoft.

Уеб приложението е лесно, лесно за навигиране и ви позволява да манипулирате вашите файлове в облака. Интерфейсът има цветове, които подчертават важните, ясни линии на разделяне и много отрицателно пространство, което го прави приятен за окото.

Други причини, които харесваме OneDrive

OneDrive има няколко лични плана. Планът от 50GB е само $ 1,99 на месец. Това е прилична сделка, но не осигурява много място за съхранение. Все пак това може да е достатъчно за адвокатите, ако те качват само документи.

Ако имате нужда от повече място, можете да се абонирате за личен план на Office 365 за $ 6,99 на месец или $ 69,99, ако плащате за годината. Получава ви 1TB съхранение.

Ако искате множество потребители и се нуждаете от бизнес функции, можете да се абонирате за OneDrive for Business Plan 1 или 2, които са част от отделна услуга, наречена OneDrive for Business. Ако това ви заинтригува, прочетете нашия преглед на OneDrive for Business. 

Бизнес план 1 е 5,00 долара на месец на потребител и предлага 1 TB място за съхранение на потребител, докато бизнес план 2 е 10,00 долара на месец на потребител и предлага неограничено пространство за съхранение.

OneDrive е способна услуга, но тази, която не включва частно криптиране и не поддържа Linux. За повече информация относно други функции на OneDrive, прочетете нашия преглед на OneDrive.

Заключителни мисли

Изборът на услуга, подходяща за адвокати, зависи най-много от силната сигурност и лекотата на използване. Отразихме това в нашия списък и натиснахме Sync.com и pCloud до върха, докато Tresorit е на трето място, благодарение на високите си цени. MEGA е достоен избор, но този, който се бори да съответства на цените на първите две услуги. OneDrive се цени по-добре, но липсва частно криптиране.

Знаете ли за друга услуга, която е подходяща за адвокати, която не успяхме да включим тук? Разкажете ни всичко за това и ни дайте своите мисли за статията в коментарите по-долу. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me