12 най-добри безплатни хранилища в облак за 2020 г.: Sync.com, pCloud, MEGA и други

Ако вече не плащате за съхранение в облак, вероятно няма да имате желание да разгърнете абонамент, без да го опитате. За щастие, почти всички най-добри доставчици на съхранение в облак предлагат безплатен план, който ще ви позволи да съхранявате данните си онлайн, без да плащате нито цента за привилегията.


Тук сме, за да ви помогнем да сортирате лошото от доброто с нашия списък на някои от най-добрите планове за безплатно облачно съхранение на пазара днес. Тук имаме 12 от топ доставчиците, от pCloud до IDrive и всичко между тях, всеки с различни ограничения за съхранение и функции.

Какво е най-доброто безплатно съхранение в облак?

Нека отговорим бързо на този. Най-доброто безплатно съхранение в облак на пазара днес е pCloud, който се предлага с до 10 GB място за съхранение и много премиум функции, всичко това е абсолютно безплатно. За да получите пълните 10 GB, ще трябва да изпълните няколко задачи, но това е най-вече без усилия.

Sync.com обаче идва на близко секунда, а останалите доставчици не изостават, така че нека преминем през тях всички, един по един.

 1. pCloud – до 10GB безплатно съхранение на данни
 2. Sync.com
 3. Google Drive
 4. МЕГА
 5. Dropbox
 6. Amazon Drive
 7. Apple iCloud
 8. Microsoft OneDrive
 9. MediaFire
 10. Yandex Disk
 11. Degoo
 12. Аз карам

1. pCloud

Да започнем с любимия ни доставчик. Както показва по-ранният ни преглед на pCloud, ние бяхме големи фенове на този доставчик на облачно хранилище за известно време, тъй като той е всеобхватен, предлагайки много хранилище с голяма опция за сигурност и премиум възпроизвеждане на вашето медийно съдържание.

pcloud-десктоп приложения

Някои безплатни планове за съхранение в облак предлагат много място, но временно. Междувременно, предложението на 10 GB за pCloud е ваше добро – без ограничения, без проблеми. Ще трябва да направите няколко допълнителни задачи, за да получите пълните 10 GB, като например да насочите други потребители към pCloud. В противен случай ще ви останат доста основни 2 GB.

Най-доброто място за съхранение на музика

Освен за съхранение, вграденият HD Media Player за видеоклипове на pCloud го прави добро място за съхраняване на любимите ви телевизионни предавания и домашни видеоклипове. Това е и една от най-добрите безплатни опции за съхранение в облак за музика, благодарение на впечатляващо проектиран медиен плейър, който ви позволява да създавате свои собствени плейлисти от запазените си музикални файлове.

Единствените функции, които ще ви липсват в безплатния план на pCloud, са защита на паролата за файлове, дати на изтичане на публично споделяните файлове и криптиране с нулево знание за вашите важни документи. 

Ако това е проблем, можете да надстроите до pCloud Premium с 500GB или 2TB място за съхранение, като се започне от $ 4,99 на месец.

2. Sync.com

Ако pCloud не ви харесва, препоръчваме ви да вземете Sync.com за въртене като нашата втора най-добра алтернатива. Първо можете да разгледате нашия преглед на Sync.com за по-подробно разглеждане на услугата.

sync.com синхронизиране-уеб-приложения

Sync.com предлага само 5 GB хранилище на безплатния си план. Това е достатъчно, за да го подкарате, но след като започнете да го използвате, може да ви е трудно да устоите на изкушението да надстроите до 500GB или 2TB хранилище, достъпно от $ 60 на година. Също така няма ограничения за размера на файловете, което го прави една от най-добрите опции за съхранение в облак за големи файлове.

Ако предпочитате „свободен“ да означава безплатен и нямате нищо против бързане, можете да се възползвате от щедрата система за реферали на Sync.com. Накарайте истински хора да се регистрирате, за да използвате Sync.com (те трябва да бъдат истински, Sync.com прави проверка) и ще спечелите допълнителни 1 GB на регистрация. Въпреки че 20GB е капачката, компанията е известна, че я премахва, ако изпратите имейл.

Най-добро за Android

Sync.com е една от най-добрите безплатни опции за съхранение в облак за Android, благодарение на щедрото си съхранение и мощното, лесно за използване мобилно приложение. Той е един от най-добрите доставчици на облачно хранилище с нулево познание, като AES 256-битово криптиране на файлове и двуфакторна автентификация са включени като стандарт. 

Строгите закони за поверителност от Канада (където е базиран Sync.com) помагат да бъде един от най-сигурните доставчици на облачно хранилище в нашия списък. Премиум функциите също са достатъчно, с един месец история на файловете, защита с парола за вашите файлове, отдалечено изтриване на файлове и лесно достъпни дневници на акаунта, достъпни безплатно. 

Ако се чудите как Sync.com и pCloud се движат един срещу друг, сравнението ни Sync.com срещу pCloud трябва да помогне.

3. Google Drive

Би било лудост, ако статия за най-доброто безплатно онлайн хранилище не включва Google Drive. Както показва прегледът ни в Google Drive, това е едно от най-добрите безплатни решения за съхранение в облак, благодарение на безпроблемната му интеграция с Google Документи, както и на богатия лимит за съхранение от 15 GB за безплатни потребители.

Уеб интерфейс на Google Drive

Не е нужно да правите нищо, ако имате акаунт в Google, тъй като съхранението в Google Drive е включено като стандарт. Това хранилище се прилага за Диск, Gmail и други продукти на Google, като Google Photos. Това не е проблем, но е нещо, което трябва да се има предвид, ако вече имате голяма колекция от снимки, качена на сървърите на Google.

Той също така служи като хранилище за всички документи, които създавате с помощта на Google Документи, мощни (и безплатни) продукти за сътрудничество на Google. Всички продукти и функции на Google Документи са включени безплатно като стандарт. 

Има някои проблеми, свързани с поверителността (в края на краищата това е Google), които може да са неуспешни. Известно е, че Google сканира вашите файлове без разрешение и ако не им хареса това, което намерят, ще закрие акаунта ви. Има нещо, което трябва да имате предвид, ако поверителността е вашият основен фокус, особено тъй като Google Drive не включва криптиране на файлове.

Цени на Google Drive

Безплатните 15 GB хранилище за Google Drive са по-щедри от нашите основни препоръки, pCloud и Sync.com. Не можете да разширите това с безплатни или препратки, но можете да качвате определени масивни файлове с размер до 5TB.

Ако имате нужда от допълнително хранилище в Google Диск, това ще ви струва. Цената ще варира в зависимост от вашата страна, но потребителите в САЩ могат да очакват да плащат 19,99 долара годишно (1,99 долара на месец) за 100 GB хранилище, 29,99 долара годишно за 200 GB или 99,99 долара годишно за 2TB. Можете да споделите и това допълнително хранилище с членове на семейството.

4. MEGA

С име като MEGA наистина трябва да очаквате нещо впечатляващо. Това не е съвсем така, но MEGA има някои интересни функции и невероятно място за съхранение, което го поставя в топ пет.

МЕГА

Говорихме за основния фокус на MEGA върху поверителността в предишния ни преглед на MEGA – нещо, което произлиза от основателя на Ким Дотком. Нещастната му известност помогна да прокара MEGA в публичната сфера и въпреки че той отдавна е напуснал компанията, неговият етос остава в тайна на компанията: „Компанията за поверителност“. 

Страхотно онлайн съхранение

Подобно на Sync.com, MEGA също така осигурява криптиране на нулевите знания за вашите файлове. Съхраняването му обаче е най-привличащото внимание при MEGA. Новите потребители получават невероятно щедро 50GB безплатно съхранение, въпреки че това е временно и се предлага с прикачени низове. 

Количеството за съхранение по подразбиране в безплатния MEGA план е 15GB. Добавят се допълнителни 35GB за нови потребители, но това изтича след 30 дни. Можете също да отключите допълнителни 10GB, 15GB и 20GB, като инсталирате настолните и мобилните приложения и като насочите потребители. Те изтичат след 180 дни (за инсталиране на приложенията) и 365 дни (за препращане на нов потребител.)

След изтичане на тези квоти, ще се върнете към стандартното 15GB хранилище. Единственият начин да увеличите паметта си е да продължите да насочвате потребителите (печелете 10 GB за всяка регистрация) или да плащате, като платени планове предлагат между 200 GB и огромни 8TB в хранилище. 

Има и някои иновативни и отличаващи се функции, включени в MEGA, дори и в безплатния му план, от криптиране от край до край за сигурни чатове до интегрирана версия и възстановяване на файлове.

5. Dropbox

Dropbox е таткото на всички доставчици на съхранение в облак. Доставчикът е направил цялата идея за съхранение в облак да изглежда възможна още при стартирането му през 2007 г. и въпреки че това не е най-добрият облачен диск, наличен в наши дни, той все още е достатъчно достоен да влезе в топ пет.

Dropbox-уеб-приложения

Това все още е бърза и лесна за използване опция за онлайн съхранение за потребителите, но с много 2GB свободно място за съхранение, то никъде не е близо до надбавката на MEGA (прочетете нашето Dropbox vs MEGA сравнение) и няма да бъде подготвено за съхранение вашата колекция от снимки или видеоклипове. Неговите функции също са доста основни, но все пак ви позволяват да споделяте вашите файлове публично. Можете да разберете повече за тези функции в нашия преглед на Dropbox.

В безплатния план няма много други неща, но ако търсите обикновен магазин за файлове, Dropbox прави точно това. Тя работи и това е чудесно, но не очаквайте нищо премия или допълнително.

Цени за Dropbox

Ако сте готови за предизвикателството, можете да разширите безплатното си хранилище Dropbox до 16 GB, като насочите нови потребители. Всеки нов потребител ви осигурява допълнителни 500 GB, но ще трябва да насочите много потребители, за да ударите капачката. 

Ако искате допълнително, планът Dropbox Plus струва $ 9,99 на месец за до 2TB място за съхранение, а Професионалният план струва $ 16,58 на месец за до 3TB място за съхранение.

Dropbox обаче не е много добър за поверителност или сигурност. Той е претърпял нарушения на данните в миналото и, за разлика от pCloud, не поддържа криптиране на нулевите знания (прочетете нашето pCloud срещу Dropbox парче). Може да не искате да използвате Dropbox за важните си файлове, но с прост потребителски интерфейс, това е решението, което бихте могли да настроите за бабите и дядовците си и очаквате те да го използват с малко проблеми.

6. Amazon Drive

С огромното количество компютърни ресурси, с които разполага, Amazon има ясно предимство пред някои от другите по-малки играчи. Той може да предложи съхранение евтино и точно това прави с Amazon Drive.

Amazon-Drive

Не очаквайте обаче името да доведе до изключително качество. Amazon може да е мегабук компания, но Amazon Drive е афера по средата на пътя. Той е доста основен и лек за функциите, както показва по-ранният ни преглед на Amazon Drive. 

И за вашите файлове няма криптиране, така че очаквайте Amazon да държи всички карти, когато става въпрос за поверителността ви. Ако това е проблем, можете да засилите поверителността си, като използвате Amazon Drive с услуга за криптиране като Boxcryptor.

Добро съхранение за снимки

Това не е най-доброто онлайн хранилище за снимки, но определено влезе в нашия списък. Не само имате неограничено съхранение на снимки, но можете да създадете споделен „семеен трезор“, за да комбинирате и съхранявате семейните албуми в облака. 

Хубавото на Amazon Drive е, че той е безплатен за всеки, абониран за Amazon Prime, абонаментната услуга за all inclusive, която Amazon предлага за безплатна доставка, телевизия и др. Абонатите на Amazon Prime получават 5 GB хранилище за своите файлове, както и неограничено съхранение на снимки.

Ако 5GB не е достатъчно място за съхранение или ако не сте член на Amazon Prime, можете да увеличите надбавката си до 100GB за 19,99 щ.д. годишно или 1 ТБ за 59,99 долара годишно. Неограниченото съхранение на снимки обаче е достъпно само за абонати на Amazon Prime, така че ще трябва да се отчитате и цената за абонамент от $ 119 на година..

7. Apple iCloud

Истинската радост от използването на облачно хранилище от производители като Apple или Google е интеграцията. Ето защо Apple iCloud е едно от най-популярните безплатни решения за съхранение в облак, достъпно за потребителите.

iCloud

Потребителите на Apple не е нужно да правят много, за да започнат да използват iCloud. То е само там, предлага се като устройство за съхранение в приложението ви Mac Finder или се предлага като резервно решение за вашите устройства с iOS. Ако сте извън екосистемата на Apple, тя е по-сложна за използване, както ни обяснява прегледът на iCloud Drive.

Свързан с вашия Apple ID, безплатният план за съхранение на iCloud предлага 5 GB място за съхранение. Това може да свикне доста бързо, особено ако имате вашия iPhone или iPad, настроен автоматично да архивирате в iCloud.

Apple iCloud Планове

С течение на безплатното онлайн хранилище iCloud няма да печели награди за съхранение, но потребителите на Apple не могат да започнат да го използват. Можете вместо това да надстроите тънкото 5GB съхранение на безплатен план до 50GB, 200GB или 2TB. Потребителите на плановете от 200 GB или 2TB могат да споделят съхранението и с други членове на семейството си.

За потребители в САЩ 50 GB допълнително съхранение струва $ 0,99 на месец, 200GB струва $ 2,99 на месец, а 2TB струва $ 9,99 на месец.

Съхранението ви се предлага и с допълнителна сигурност. Облакът идва с двуфакторна автентификация и вашите данни се криптират с помощта на AES 128-битово криптиране. Това не е нулево познание, но Apple не е известно да предава данни набързо, така че е по-добре с iCloud от другите доставчици.

8. Microsoft OneDrive

Ние покрихме Google Drive, а решението за съхранение в облак, предлагано от Microsoft, е доста подобно, като интегрира облачното хранилище с все по-популярните услуги на Office и Outlook на Microsoft. Сравнихме Google Drive с OneDrive в отделен преглед, но разгледайте нашия преглед на OneDrive за по-ясна картина на услугата сама по себе си.

Файлове за уеб интерфейс на OneDrive

Безплатните потребители получават 5 GB място за съхранение, включено в плана им, с ограничение за размер на 20GB файл. Можете да използвате това хранилище с мобилни и настолни приложения на Microsoft или чрез директната му интеграция с приложенията на Office. Например, можете да запишете документи на Word направо във вашето хранилище на OneDrive.

Това ниво на интеграция е причината бизнес планът на OneDrive да го включи в най-добрия облачен хранилище за кратък списък.

Сигурността беше проблем за OneDrive, но сега Microsoft предлага AES 256-битово криптиране за файлове. Историята на Microsoft тук е малко несъмнена, особено с предполагаемото й участие в програмата PRISM.

Цени за OneDrive

Ако сте доволни от условията за поверителност на Microsoft, но се притеснявате за ограниченото 5GB хранилище, тогава можете да надстроите. Ако изберете абонамент за Office 365, ще спечелите 1 ТБ хранилище за 69,99 долара годишно.

Това включва пълен, неограничен достъп до продукти на Office за Windows и Mac, както и допълнителна поддръжка за защита от защита от софтуер и защита на парола. Ако това не ви интересува, можете да извадите обикновен абонамент за OneDrive за 1,99 долара на месец.

Това ви осигурява 100 GB допълнително място за съхранение, но не включва достъп до Office, защита с парола или защита от компютър.

9. MediaFire

Само защото нещо е безплатно, не означава непременно, че е чудесно или дори добро. Ние описахме MediaFire като „голи кости” в по-ранния ни преглед на MediaFire и това все още е така с тази услуга, която се намира в долната част на нашия списък.

Mediafire-уеб-клиент

Да започнем с доброто, защото говорим за съхранение на файлове, което не ви струва нищо и точно това предлага MediaFire. Безплатните потребители получават 10GB пространство безплатно, въпреки че можете да надстроите до 1TB за $ 5 на месец или невероятно големи 100TB за $ 50 на месец за бизнес потребителите. Можете също така да увеличите безплатните 10GB до 49GB с препоръки за регистрация. 

Само за платените клиенти получават всички неща, за съжаление. При безплатен план потребителите на MediaFire не могат да споделят файлове публично, да защитават парола до файловете си, да влизат в дневник за сигурност или да използват мобилните приложения на MediaFire за iOS или Android. Можете да плъзгате и пускате вашите файлове в уеб браузъра, но няма налично приложение за настолни компютри.

Проблеми с поверителността на MediaFire

Функциите не са нищо особено, дори и при платени планове. Истинският проблем обаче е доста страховитите процедури за поверителност и сигурност на MediaFire.

Той не е доставчик на нулеви знания (доколкото можем да кажем) и не предлага информация за това как защитава вашите файлове. Не можем да ви кажем дали MediaFire криптира вашите файлове или прави нещо специално, що се отнася до сигурността.

Политиката за запазване на данни на MediaFire предполага, че тя ще държи на някои от вашите данни. Включва доста неясна декларация, която казва, че ще съхранява „записи, необходими за спазване на закона“ в продължение на 10 години. Не можем да препоръчаме MediaFire за поверителност или за лесна употреба, но ако имате нужда от основен доставчик, това може да бъде.

10. Диск Yandex

Добър, лош, грозен. Ето как бихме описали Yandex Disk с три думи, защото има много за харесване на тази руска услуга, но има и много проблеми, които ще накарат много потребители да я избегнат, както ни обяснява прегледът на Yandex Disk.

Yandex-диск-уеб-клиент

Да започнем с доброто. Yandex Disk е достатъчно приятен за използване с мобилни приложения, настолно приложение за Mac и Windows и лесен уебсайт, за който можете да влачите и пускате вашите файлове. Налична е версия на файловете, като предишните версии на вашите файлове се съхраняват 90 дни. Yandex Disk също предлага интеграция с Microsoft Office Online за редактиране на вашите файлове онлайн.

Потребителите получават 10GB хранилище безплатно, но можете да увеличите това до 20GB с препоръки. Има и безплатно неограничено хранилище за снимки за потребители с наличните мобилни приложения.

Има и платени планове. Yandex Disk Pro предлага 100GB за $ 2 на месец или 1TB за съхранение за $ 10 на месец.

Проблеми с поверителността и сигурността

Преди да се втурите да се регистрирате с Yandex Disk, нека да покрием лошото. Компанията предлага много малко информация за това как обработва вашите файлове. Не можем да ви кажем дали криптира вашите данни, така че трябва да направите това сами, преди да качите файловете.

По-проблематичен обаче е фактът, че Yandex Disk е от Руса, страна, за която не се знае, че има най-добрите закони за поверителност. За потребителите в Европа финландската филиал на Yandex Disk отговаря за вашите данни, което означава, че трябва да бъдете защитени от по-строгите Общи разпоредби за защита на данните.

С неясните политики около задържането и криптирането на файлове, Yandex Disk не е една от нашите най-добри препоръки.

11. Degoo

Понижихме стандартите си за приемливи решения за безплатно съхранение, но това не означава, че даваме на Degoo безплатен пропуск. Неговите 100 GB безплатно хранилище са единственото добро нещо, което си струва да се спомене за този доставчик.

Degoo

Degoo нарича себе си облачна услуга за архивиране. Това означава, че не се предлага с ежедневните инструменти за подобряване на производителността, които предлагат Sync.com или Google Drive. Синхронизирането на файлове не е включено и не можете наистина да споделяте файловете си с други.

Изживяването на работния плот не е нещо, което препоръчахме в по-ранния ни преглед на Degoo, но мобилните приложения не са лоши, с поддръжка за Android и iOS.

Degoo Ценообразуване

Като „резервна“ услуга, 100 GB е щедър, но не е почти достатъчно. Можете да спечелите повече с реферали обаче, и това идва с поддръжка на мобилни приложения. 

Платените планове започват от $ 3 на месец за 500GB пространство или 9,99 USD на месец за 10TB. Това е по-скъпо от други доставчици на резервни копия в облака, като CrashPlan, който предлага неограничено пространство за съхранение от 10 долара на месец (вижте нашия преглед на CrashPlan). Той също идва с нулев отговор от поддръжката на клиентите, така че ако се сблъскате с проблеми, вие сте сами.

Професионалисти:

 • Масивни 100 GB безплатно хранилище
 • Поддръжка за мобилни устройства

Недостатъци:

 • Скъпи платени планове
 • Без поддръжка на приложение за производителност

Degoo лого

Degoo ревю

Започва от $ 093 на месец за 2000 GB
Наличен е безплатен план Всички планове

Посетете Degoo

12. Потърсете

IDrive е друг доставчик на резервни копия, но за разлика от Degoo, той също е малко хибриден вариант. Както споменахме в ревюто си на IDrive, това е доста стара компания за съхранение, датираща от 1995 г. С 5 GB безплатно хранилище, което набира плащане до 5TB в платените планове, това е и най-рейтинговият доставчик на резервни копия в нашия списък с най-добри облачни резервни копия на услуги.

IDrive-табло

IDrive предлага мобилни приложения за Android и iOS, плюс настолно приложение за Mac и компютри, работещи под Windows или Linux. Той също така има инструмент за управление, който ви позволява да контролирате своите резервни копия онлайн. Настолните клиенти поддържат синхронизиране на файлове, което ви позволява бързо да качвате файлове в облака.

Хибридно решение

Ето защо наричаме ICloud хибридна услуга, тъй като предлагането на синхронизиране на работния плот означава, че можете да използвате IDrive като решение в стил Dropbox за вашите файлове. Той идва с версия на файловете, както и споделяне на файлове чрез онлайн интерфейса.

Въпреки че IDrive предлага 5GB безплатно, личните потребители могат да надграждат до 2TB за съхранение за $ 52.12 на година (около $ 4 на месец) или 5TB за $ 74.62 годишно (около $ 6 на месец). Сигурността на IDrive е доста силна както в безплатните, така и в платените планове, като AES 256-битово криптиране се предлага като стандарт.

Вашият личен ключ за декриптиране не се държи от IDrive. Ако го загубите, губите способността да декриптирате данните си. IDrive съхранява вашите данни в САЩ, който няма най-добрите закони за поверителност в облака, но компанията силно подчертава своя ангажимент за поверителност, като заявява, че само вие – не IDrive – имате достъп до вашите файлове.

Професионалисти:

 • Хибридно съхранение в облак & резервно копие
 • Добри мобилни и настолни приложения

Недостатъци:

 • Добре (но не страхотно) безплатно съхранение
 • Данни, хоствани съгласно американските закони за поверителност

IDrive лого

IDrive Review

Започва от 579 долара на месец за 2000 GB
Наличен е безплатен план Всички планове

Посетете IDrive

Как избрахме нашите доставчици

Когато измисляме такива списъци, основните критерии, които търсим, включват съхранение, бързина, лекота на използване, цялостна сигурност и предлаганите функции. Очевидно това са безплатни доставчици, така че нашите стандарти не са толкова високи, колкото биха могли да бъдат за нашите платени отзиви за съхранение в облак.

Въпреки това ние очакваме основно ниво на качество и обслужване, дори от безплатни планове. Ето защо ние сме фенове на pCloud и Sync.com, тъй като и двамата доставчици предлагат безплатно продукт на първокласно ниво. От друга страна, ето защо доставчиците, като Yandex Disk и Degoo, не получават пълната ни препоръка.

Най-доброто безплатно неограничено съхранение в облак

Ако някога видите доставчик, предлагащ безплатно, неограничено пространство за съхранение в облак – и компанията, която го предлага, не се казва Google, Amazon, Apple или Microsoft – спрете и потърсете другаде. Понастоящем (доколкото знаем) няма доставчици, които да предлагат безплатно и неограничено хранилище в облак за потребителите и, за да бъдем тъпи, бихме били изключително съмнителни за всяка компания, която го е предложила.

Причините, поради които са доста очевидни. Съхранението в облак е скъпо за доставчиците и вероятността този вид продукт да бъде злоупотребена е висока. По принцип съществуват компании за съхранение, за да печелят пари, така че е малко вероятно някой доставчик да подбие потенциални платени планове и да пропиля печалби с такъв щедър продукт.

За съжаление, единствените неограничени планове за съхранение в облака на пазара ще ви струват. Не всички доставчици го предлагат, но някои го правят, като Dropbox е един от най-добрите.

Заключителни мисли

Стигнахте до края, така че това означава, че вероятно сте взели решение кой доставчик на безплатно облачно хранилище искате да опитате. Хубавото на цената – да обичате тези нули – е, че дори и да не харесвате pCloud (нашата най-добра препоръка), можете бързо да преминете към някой от другите продукти, например Sync.com.

Това обаче не означава, че можете да пренебрегнете някои от другите планове в нашия списък. Google Drive и iCloud винаги ще споменават благодарение на лекотата, в която те се интегрират с iPhone и Android устройства. Освен това не можете да сбъркате с огромното място за съхранение, което MEGA предоставя или простотата за плъзгане и пускане, която предлага Dropbox.

Какъвто и план да изберете, надяваме се, че той ще ви осигури съхранението и качеството, което търсите. Ако сте използвали някой от изброените от нас продукти или не сте съгласни с някой от нашите коментари, уведомете ни за вашите преживявания в коментарите по-долу. Както винаги, благодаря за четенето.

Sync.com лого

Sync.com преглед

Започва от 500 долара на месец за 1000 GB
Наличен е безплатен план Всички планове

Посетете Sync.com

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me