Sådan sikkerhedskopieres dine iPhone-kontakter

Min mobiltelefon er den vigtigste enhed, jeg ejer. Jeg bærer det overalt og bruger det dagligt. Den vigtigste ting på min telefon er min kontaktliste. Det er den ene ting, der gør min enhed så nyttig – uden min kontaktliste ville min telefon bare være en dyr webbrowser.


Tænk på de kontakter, du ofte taler eller tekst med – hvor mange af disse numre eller e-mails har du husket? Borte er de dage, hvor vi skulle huske telefonnumre eller notere dem i en fysisk adressebog.

Derfor vil jeg vise dig, hvordan du sikkerhedskopierer dine kontakter på iPhone- og Android-enheder. Det er hurtigt og nemt at gøre, og vi har allerede vist dig, hvordan du sikkerhedskopierer din iPhone fuldstændigt, så mit fokus her er kun at tage backup af dine kontakter. Vi har også beskrevet, hvordan du sikkerhedskopierer dine tekstbeskeder på iPhone og Android separat.

Jeg vil dække, hvordan du sikkerhedskopierer dine kontakter ved hjælp af iTunes, såvel som ved hjælp af noget af vores bedste cloud-lager til iPhone.

Hvad du har brug for

Du skal downloade og installere iTunes, hvis du vælger at bruge det. Det er gratis tilgængeligt for Windows-brugere og kommer forudinstalleret på Mac-computere.

iCloud er Apples egen cloud-platform og giver en nem løsning til sikkerhedskopiering af din iPhone. Alt hvad du behøver er et Apple ID, og ​​brugerne får 5 GB gratis lagerplads – dette er nok til at tage backup af dine kontakter. Hvis du gerne vil vide mere om iCloud, har vi sammenlignet iCloud vs IDrive tidligere, og vi har også en dejlig videoanmeldelse, som du kan tjekke nedenfor.

Jeg viser dig også, hvordan du eksporterer og sikkerhedskopierer dine kontakter fra iCloud til et vCard-dataformat, så du lettere kan importere dem til Google Kontakter. Dette er praktisk, hvis du beslutter at skifte til Android eller blot ønsker en anden sikkerhedskopi af din kontaktliste.

På Android-enheder kan du nemt tage backup af dine kontakter til Gmail eller et SD-kort. Jeg har et par billige, ældre SD-kort liggende, der er 2 GB i størrelse og fungerer godt til dette formål. Hvis du allerede har en Google-konto, kan du få den til at håndtere sikkerhedskopieringer til dig. Hvis du hellere vil håndtere sikkerhedskopieringer, kan du bruge et program som Super Backup & Gendan, som vi har skrevet om i vores guide til, hvordan du sikkerhedskopierer Android-tekstmeddelelser.

Sådan sikkerhedskopieres kontakter på iPhone

Den nemmeste måde at sikkerhedskopiere dine kontakter på iPhone er at bruge iTunes. Først skal du downloade og installere iTunes og tilslutte din iPhone til din computer med et lynkabel. Du skal trykke på “tillid” på din iPhone, når den spørger dig, om du har tillid til denne enhed.

Du kan se et enhedsikon øverst til venstre. Tryk på dette ikon for at vælge de data, du vil synkronisere. Du kan indstille iTunes til automatisk at tage backup, når din enhed er tilsluttet, eller du kan vælge manuelle sikkerhedskopier, hvis du foretrækker det.

Når det kommer til synkronisering af dine kontakter, skal du klikke på knappen “info” i venstre rude. Du får vist et afkrydsningsfelt i hovedvinduerne for at “synkronisere kontakter med” og et felt for at vælge dine indstillinger.

Du kan synkronisere med Windows-kontakter, og du har andre muligheder, afhængigt af hvilken software, du har installeret – Microsoft Outlook, for eksempel, vil være tilgængelig, hvis du har appen.

Sikkerhedskopiér dine iPhone-kontakter ved hjælp af iCloud

Dette er en af ​​de enklere løsninger til sikkerhedskopiering af dine kontakter. Hvis du allerede bruger iCloud-sikkerhedskopier, er dette sandsynligvis allerede aktiveret.

Tryk på “indstillinger” på din iPhone, og tap derefter på din ID øverst, eller tryk på “iCloud,” afhængigt af din version af iOS.

Når du først er i iCloud-menuen, skal du blot trykke på “kontakter” for at synkronisere telefonens kontakter med iCloud.

Eksporter iPhone-kontakter til Google

Som nævnt tidligere er vCard et dataformat til information såsom navne, titler, telefonnumre eller e-mails. Det er et fantastisk format at overføre eller sikkerhedskopiere din kontaktliste i, og jeg viser dig, hvordan du eksporterer dine kontakter fra iCloud til et vCard. Du kan derefter bruge vCard til at importere dem til Google Kontakter eller sikkerhedskopiere til en anden disk.

Log først på iCloud-webstedet. Klik på “kontakter”, og klik derefter på gearikonet nederst til venstre.

Klik nu på “vælg alle” efterfulgt af “eksporter vCard.” Når dit vCard er downloadet, er alt hvad du skal gøre at gå til Google Kontakter og klikke på “mere” fra venstre rude og derefter på “import”. Vælg dit vCard, og alle dine kontakter vil blive uploadet og tilgængelige fra Googles apps.

Du kan også benytte lejligheden til at kopiere den vCard-fil til et flashdrev eller din foretrukne skyudbyder, hvilket giver dig en anden backup-kontaktliste.

Sådan sikkerhedskopieres kontakter på Android

Den enkleste måde at tage backup af dine kontakter på er at give Google tilladelse til at tage backup af telefonens data. Processen varierer afhængigt af telefonen og versionen af ​​Android, men den er ret ligetil.

Tryk på “indstillinger”, og tryk på “personlig”, og kig derefter efter en “sikkerhedskopi & gendan ”-knap. Tryk på “sikkerhedskopier mine data” og tænd for dem. Du bliver nødt til at tilføje en konto, hvis din ikke allerede er listet. For at gøre det skal du blot trykke på “backup-konto” og derefter “tilføje konto.” Du skal muligvis indtaste din adgangskode eller pin og logge på den Google-konto, du har tilføjet.

Følgende synkroniseres som standard med din Google-konto:

  • Indstillinger for Google Kalender
  • Wi-Fi-netværk & adgangskoder
  • Hjemmeskærm tapet
  • Gmail-indstillinger
  • Apps installeret via Google Play
  • Skærmindstillinger (lysstyrke & søvn)
  • Sprog & Indtastningsindstillinger
  • Dato & tid
  • Indstillinger & data for apps, der ikke er oprettet af Google (varierer efter app)

Sådan sikkerhedskopieres kontakter på Android til SD-kort

Hvis du bare ønsker at tage backup af dine kontakter til et SD-kort, skal du blot trykke og åbne appen “kontakter” på din telefon. Se efter “menu” -knappen, og tryk på den, og tryk på indstillingen “import / eksport”. Vælg “SD-kort”, og din kontaktliste vil tage backup af dit kort som en vCard-fil.

Dette format er kompatibelt med de fleste applikationer på kontaktliste og giver dig mulighed for at importere / eksportere kontakter på andre enheder eller apps, du bruger. Det er en god ide at gøre dette på et ekstra SD-kort – hvis du mister din telefon, mister du det SD-kort, der også er i det, så hold en sikkerhedskopi gemt et sted sikkert.

Andre muligheder for sikkerhedskopiering af dine kontakter

Når det kommer til sikkerhedskopier, er der ingen mangel på muligheder. Det er ofte en god ide at have mere end en backup-løsning.

Vi har set et tidligt kig på den bedste cloud-backup til iPhone i 2017, hvor du kan finde flere flere udbydere at vælge imellem, hvis du gerne vil bruge noget udover iTunes, iCloud eller Google Kontakter.

Vi har også Android-brugere dækket med vores nylige opdatering af det bedste cloud-lager til Android. Vores team af eksperter har undersøgt hver udbyder for at gøre det lettere for dig at tage backup af din Android-enhed og holde dine data sikre.

Konklusion

Din kontaktliste er vigtig – uden den er din telefon ved siden af ​​ubrugelig. Det er nemt at sikkerhedskopiere dine kontakter på en iPhone, så tag dig tid til at gøre det nu, og hvis du er som mig, så brug en af ​​vores bedste cloud-lagringstjenester til automatiske sikkerhedskopier.

Hvis du nød denne artikel, så lad os vide, hvad du synes i kommentarerne. Du er velkommen til at kontakte os med alle de spørgsmål, du måtte have. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me