Sådan krypteres dine data til Cloud Storage

I løbet af de sidste flere år har online-privatliv været et af de mest dominerende emner inden for teknologi. Spørgsmål om den enkeltes ret til at eje deres online fodaftryk, NSA-overvågning, berømthedstelefonhacks og de nyeste Facebook-datakontroverser er blot et par eksempler.  


For dem, der ønsker at begrænse muligheden for misbrug, mens de ikke opgiver fordelene ved Internettet, er der flere måder at begrænse mængden af ​​personlige data, der udsættes, f.eks. Dem, der findes i vores online privacy guide. I denne artikel fokuserer vi på emnet cloud-opbevaring, og hvordan du beskytter de filer, du holder der, så kun du kan dekryptere dem.

Tilnærmelsen kaldes undertiden nul-viden kryptering, og er et yndlingsemne her på Cloudwards.net. Nul-viden cloud-lagringstjenester dominerer vores placering for bedste cloud-lager, faktisk mest på grund af deres stærke tilgang til sikkerhed.

Selvom populære tjenester som Dropbox, Google Drive og de fleste af de andre, der findes i vores bibliotek for cloud-lageranmeldelser, ikke tilbyder den samme fordel, kan tredjepartssoftware ændre det. Om lidt viser vi dig, hvordan du bruger en af ​​de bedste, Boxcryptor, til at holde dine filer private.

Før vi finder ud af, hvordan du krypterer dine data til skylagring, skal vi dog gennemgå de grunde, du muligvis vil have lidt mere detaljeret.

Problemet med administreret kryptering

Næsten alle cloud-lagringstjenester krypterer datakunderne gemmer på deres servere med kun få bemærkelsesværdige undtagelser som Amazon Drive (læs vores Amazon Drive-anmeldelse). Det faktum, at de fleste af disse tjenester også administrerer nøglerne, der bruges til kryptering, betyder, at dine filer er mere sårbare, end de har brug for.

Selvom mange cloud-lagringstjenester ikke udnytter denne sårbarhed for økonomisk gevinst, tager virksomheder ikke altid den etiske vej, når der er penge, der skal tjenes. Google på sin side angiver i sine servicevilkår, at det kan scanne sendte, modtagne og lagrede data til markedsføringsanalyse:

”Vores automatiserede systemer analyserer dit indhold (inklusive e-mails) for at give dig personligt relevante produktfunktioner, såsom tilpassede søgeresultater, skræddersyet reklame og registrering af spam og malware. Denne analyse forekommer, når indholdet sendes, modtages og når det gemmes. ”

En af Googles nærmeste konkurrenter på skylagermarkedet, Dropbox, yder ikke lignende kvoter i dets privatlivsbetingelser. Faktisk siger ordene meget tydeligt, “Din ting er dit.” Det ændrer dog ikke det faktum, at Dropbox også scanner dine data, delvis for at blokere piratkopieret indhold.

Derudover er Dropbox, Google Drive, OneDrive og enhver anden amerikansk-baseret cloud-service underlagt lovligt håndhævede regeringsdataanmodninger. Det inkluderer anmodninger om at fodre masseovervågningsprogrammer, som NSA PRISM-initiativet.

Endelig er du nødt til at bekymre dig om cyberkriminalitet, idet brud på data er det mest relevante problem for skylagring. Mens skytjenester generelt er vært for data i sikre datacentre, der er bygget til at forhindre ondsindede angreb, er sådanne foranstaltninger historisk designet til at beskytte mod trusler udefra snarere end inden i trusler (f.eks. Uagtsomme eller frække medarbejdere).

Husk, at dine data er penge værd. Selv hvis et selskab synes fuldstændigt pålideligt, er der mere end en måde at skjule en kat på. Den bedste metode er kun at stole på sky-tjenester med dine data så meget som du skal, og ellers tage privatliv i dine egne hænder.

Nem rute: Nul-viden Cloud Storage

Den bedste måde at beskytte dine skydata mod beskyttelse af personlige oplysninger som markedsføring, overvågning og cyberkriminalitet er at tage muligheden for at dekryptere dine filer ud af virksomhedens hænder. Løsningen er privat, ende-til-ende-kryptering, som nogle hjørner af internettet har taget til at kalde nul-viden-kryptering, en sætning, vi brugte tidligere.  

Nul-viden kryptering betyder, at dine filer bliver krypteret, før de forlader din maskine og ikke bliver dekrypteret, før du downloader dem igen fra skyen. Kun du kender dekrypteringsnøglen, som er bundet til en adgangskode, du har indstillet, hvilket betyder, at din skyudbyder ikke kunne fjerne dine filer, selvom direktør for NSA kom og bankede på datacenterdørene.

For dem, der foretrækker enkelhed, kan du tilmelde dig en cloud-viden om nul-viden for at beskytte dine filer. Selvom der ikke er mange sådanne muligheder derude, er det bedste af flokken mere end kapable Dropbox-alternativer. For vores penge kan vi lide Sync.com, som ikke kun giver overlegen sikkerhed, men stor værdi, med 2 TB lagerplads til omkring $ 8 pr. Måned.

Med Sync.com bliver enhver fil, du slipper i synkroniseringsmappen installeret i dit system, krypteret ved hjælp af privat kryptering automatisk. Der er intet, du skal gøre for at lette processen, som vi diskuterer mere detaljeret i vores Sync.com-gennemgang.  

Så meget som vi Sync.com, har det dog ikke de samarbejdsfunktioner, der er drøftet i vores Google Drev-gennemgang, eller de af de fleste af de bedste virksomhedssynkronisering og delingstjenester. Det betyder dog ikke, at du behøver at opgive dit privatliv. Det betyder bare, at du skal arbejde lidt mere for at beskytte det.

Lidt mindre nem rute: Nul-videnkrypteringstjenester

I resten af ​​denne artikel skal vi se på, hvordan du selv krypterer filer, før du sender dem til skyen. Heldigvis er der en håndfuld nul-viden-værktøjer til rådighed, der integreres med store navne i skylagring for at give et ekstra sikkerhedslag.

nCrypted Cloud og Sookasa er to anstændige muligheder, men hverken tilbyder Boxcryptors alsidighed og værdi. En af de ting, vi kan lide, er, at Boxcryptor integrerer out-of-box med over 20 forskellige leverandører af cloud-lager.

Listen inkluderer Dropbox, Google Drive, Egnyte Connect, OneDrive, Box og Amazon Drive. Derudover kan du bruge Boxcryptor med enhver cloud-tjeneste, der er WebDAV i stand til minimalt med arbejde.

Vi har en komplet Boxcryptor-gennemgang, hvis du gerne vil vide mere om fordele og ulemper ved tjenesten. Lad os nu se nærmere på, hvordan du bruger Boxcryptor.

Tilmeld og installer Boxcryptor

Inden du begynder at kryptere dine filer med Boxcryptor for at overflytte Googles marketingteam og NSA-nerder på sort side, skal du oprette en konto. Boxcryptor tilbyder en gratis konto til ikke-kommerciel brug, der kan bruges til at integrere med en cloud-lagringstjeneste. Til forretningsbrug eller til at integrere med ubegrænset cloud-lagringstjenester skal du abonnere.

Når du er tilmeldt, kan du downloade og installere Boxcryptor-appen.

Derefter giver Boxcryptor dig en hurtig rundvisning i dens funktioner. Derefter er der en tutorial, der viser dig, hvordan du bruger disse funktioner. Du kan enten vælge at gennemføre selvstudiet eller ej.

Tilslut Boxcryptor til din skyopbevaring

Boxcryptor opretter et virtuelt drev på din computer, som du kan få adgang til via dit filsystem eller ved at højreklikke på ikonet Boxcryptor proceslinje og vælge “åben.”

Dette drev placerer alle filerne Boxcryptor beskytter for de forskellige sky-tjenester, du bruger et sted, hvilket i sig selv er temmelig praktisk. Først skal du først etablere integrationen mellem disse tjenester og Boxcryptor.

For at gøre det skal du højreklikke på ikonet Boxcryptor proceslinje og klikke på “indstillinger.” Et kontrolpanel åbnes med flere faner øverst. Fanen kaldet “placeringer” er hvor du kan oprette en cloud-lagringsforbindelse.  

En af de dejlige ting ved Boxcryptor er, at det automatisk registrerer enhver cloud-lagringstjeneste, du har installeret, så længe den understøttes uden for boksen. Alt hvad du skal gøre er at klikke på alternativknappen i nærheden af ​​den service, du vil kryptere filer til, og integrationen er etableret.

Fremover vises denne service i dit virtuelle Boxcryptor-drev.


© Cloudwards.net

Krypter filer med Boxcryptor

Selvom vi nu har tilsluttet Boxcryptor til Dropbox, betyder det ikke, at alle Dropbox-filer på vores testcomputer automatisk krypteres. Vi er nødt til at kryptere mapper og filer, der sendes manuelt til Dropbox.

For at gøre det skal du højreklikke på det objekt, mappe eller fil, du vil kryptere, og vælg “Boxcryptor > kryptere.”

Fremover vil dette objekt blive beskyttet i skyen.

Da kryptering af en masse forskellige filer individuelt kan tage en hel del tid og føre til fejltagelser, anbefaler vi, at du opretter en speciel krypteringsmappe til din cloud-lagringskonto. På den måde kan du bare flytte filer til den mappe, du vil krypteres.

I en sidste note krypteres filnavne ikke automatisk af Boxcryptor. Du skal klikke på en skifte i fanebladets sikkerhed i Boxcryptor-kontrolpanelet.

Denne funktion er forresten ikke tilgængelig på gratis konti. I betragtning af at filnavne i sig selv kan bruges til at fortælle et rimeligt beløb om en person, kan du overveje et abonnement, selvom du kun bruger en cloud-lagringstjeneste.

Afsluttende tanker

Der er mange måder, du kan beskytte dit privatliv online fra at bruge en af ​​de bedste VPN-tjenester, mens du gennemser websteder eller torrent, til at bruge en cloud-adgangskodehåndterer til at oprette mere komplekse adgangskoder end “iloveApplexoxo.” Privatkryptering af filer, du har til hensigt at gemme i skyen, er en af ​​de nemmeste ting, du kan gøre.

Uanset om du går med en top-nul-videnstjeneste som Sync.com eller pCloud, eller bruger Boxcryptor til at beskytte filer, kan du begrænse chancerne for dine personlige fotos, dokumenter og andre filer i en marketing- eller regeringsdatabase eller bruges til identitet tyveri eller afpresning.

Nogen spørgsmål? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og tak for din læsning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me