Wondershare Data Recovery Review – Opdateret 2020

Wondershare Data Recovery Review

En af de mest populære datagendannelsesløsninger på markedet i dag, Wondershare Data Recovery tilbyder et budget og brugervenlig oplevelse for alt sammen. Selvom det ikke er så magtfuldt som nogle indstillinger på markedet, kan det ikke slå til pris, som du kan læse i vores Wondershare-anmeldelse.


Bedste datagendannelsessoftware

Wondershare Data Recovery rangerer som et af de mest populære datagendannelsesværktøjer til rådighed. Denne popularitet hviler primært på dens budgetvenlige priser (til pc) og en venlig guide. Fortrolig besluttede vi at downloade og sætte Wondershare på prøve for at se, hvordan det blev målt mod dyrere løsninger som dem, der blev sat ud af Stellar og EaseUS.

Hvis du undrer dig over, hvad et værktøj til gendannelse af data kan gøre for dig, skal du huske og tjek vores bedste software til datagendannelse. I en nøddeskal bruges dog datagendannelsesløsninger generelt til at gendanne fejl eller system-slettede filer, beskadigede, slettede eller formaterede partitioner eller data på nedbrudte harddiske.

Vi undersøgte Wondershares licensindstillinger, funktioner, brugeroplevelse og kundesupport i løbet af vores gennemgang. Vi udførte også flere scanninger for at se, om det faktisk gjorde, hvad det skulle.

Vi må indrømme, vi var imponeret over, hvad Wondershare Data Recovery kunne gøre for dets pris. Det stemmer ikke overens med dyrere værktøjer med hensyn til funktioner og hastighed, og det appellerer sandsynligvis ikke til it-fagfolk eller seriøse teknikere; men for en lægmand i et bind, får det jobbet gjort.

Tidligere

Næste

Alternativer til Wondershare Data Recovery

Prisfastsættelse & Licensing

Wondershare leverer separate datagendannelseslicenser til pc- og Mac-brugere. De har både enkeltcomputermuligheder og licenser til flere computere. Disse er rettet mod familier og virksomheder.

Wondershare har mange flere gendannelseslicenser til deres Mac-gendannelsessoftware til virksomheder, med den største mulighed for 100+ computere (kræver tilbud). Mærkeligt nok tilbyder det ikke de samme købsindstillinger for pc-softwaren.

Hvis du vil prøve softwaren, før du køber, er en prøveversion tilgængelig. Du kan kun gendanne op til 100 MB data med prøveperioden, men du kan i det mindste se, om de ønskede filer er tilgængelige, før du køber en licens.

Funktioner

På trods af at det er et værktøj til gendannelse af budgetdata, tilbyder Wondershare Data Recovery stadig masser af funktioner. Det er dog mere sandt for sin Mac-software, som koster hvad et højere niveau værktøj ville have.

Wondershare Data Recovery Logodatarecovery.wondershare.com

Start fra $ 111 per måned Alle planer

Version

Version
Windows, Mac

Scanningsindstillinger

Hurtig scanning

Dyb scanning

Sorter efter filtype

Scan efter filtype

Scan kapaciteter

Fuld harddisk-scanning

Gendannet / mistet filgendannelse

Korrupt partitiongendannelse

Slettet partitiongendannelse

Startbar USB-enhed

Gendannelses-cd

Kloning

Ekstern gendannelse

Gendannelse af eksternt drev

Genanvendelig mediegendannelse

Gendannelse af SD-kort

Optisk lagring gendannelse

Support

En af de bedste grunde til at købe Wondershare i forhold til andre løsninger er, at det understøtter gendannelse af mobilenheder til Android og iOS – kaldet Dr. Fone – og kan også gendanne data fra MP3-afspillere og digitale kameraer. Bemærkelsesværdige manglende funktioner, som andre datagendannelsesløsninger, såsom Stellar Data Recovery, inkluderer, er kloning af harddisk, opstart-disk gendannelse til ikke-opstartede computere og optiske medier gendannelse (læs vores Stellar Data Recovery anmeldelse for det fulde billede).

Der er heller ingen mulighed for at tilføje nye filtyper til scanningsprocessen. Det skulle dog ikke være et problem, da Wondershare understøtter gendannelse af over 550 forskellige filtyper. Disse inkluderer:

 • Dokumenter: DOC / DOCX, XLS / XLSX, PPT / PPTX, PDF, CWK, HTML / HTM, INDD, EPS, osv..
 • Billeder: JPG, TIFF / TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MRW, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW, osv..
 • Video: AVI, MOV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM / RMVB osv..
 • Audio: AIF / AIFF, M4A, MP3, WAV, WMA, MID / MIDI, OGG, AAC, osv..
 • E-mail: PST, DBX, EMLX osv.
 • Arkiv: ZIP, RAR, SIT osv.

Understøttede filsystemer inkluderer alle de vigtigste:

 • Windows: FAT16, FAT32, NTFS
 • Mac: HFS, HFS+
 • Eksterne medier: exFAT

Linux-filsystemer – EXT2, EXT3 – understøttes ikke.

Gendannelsesproces

I dette segment undersøger vi den grundlæggende oplevelse af at bruge Wondershare-guiden. Selvom det ikke betyder noget omfattende, bør dette give dig en god idé om softwarens udseende og fornemmelse. Når du har startet Wondershare Data Recovery, bliver du bedt om at vælge en filtype, der skal gendannes.

Mange datagendannelsesværktøjer inkluderer ikke dette trin, selvom de burde. Scanning efter specifikke filtyper hjælper med at fremskynde processen. Til vores test besluttede vi dog at scanne efter alle filtyper. Det næste trin beder dig om at vælge en scanningsplacering.

Igen er der nogle gode muligheder for at tilpasse scanningen. Søg efter “papirkurv” for at finde filer, du har slettet, eksternt drev eller angive en placering. Hvis du har at gøre med en slettet partition, skal du vælge “Jeg kan ikke finde min partition.” På den næste skærm bliver du bedt om at vælge dit drev.

Derefter trækker Wondershare oplysninger fra din enheds partitionstabel for at vise, at du vil have partitioner, den kan se.

Drevbogstaver vil ikke være tilgængelige, så du bliver nødt til at gætte, hvilken partition der er den, du ønsker, baseret på størrelse. Ingen drevnavne er normale for gendannelsessoftware. Din slettede partition vises her, medmindre den lydstyrke, den besatte, allerede er overskrevet.

Når du vender tilbage til trinnet “vælg placering” ved at vælge indstillingen “i en specificeret placering”, kan du også gennemse og vælge partitioner efter deres partitionsbogstav. Dette vil ikke hjælpe dig med mistede partitioner, men det vil hjælpe dig med ikke-montering.

For at illustrere resten af ​​scanningsprocessen valgte vi vores “D” -partition, hvor vi oprettede og slettede et par testfiler. Ved at trykke på knappen “næste” kan vi vælge at “aktivere dyb scanning.” Dette udvider scanningsalgoritmen til at søge i dit drev sektor for sektor. Hvis du ikke aktiverer denne indstilling, udfører Wondershare Data Recovery en mere begrænset “hurtig scanning” i stedet.

Normalt bør en hurtig scanning være dit første forsøg på at gendanne mistede data, da det kører meget hurtigere. Når du har startet din scanning, viser en proceslinje øverst på værktøjet procentdelen af ​​scanning fuldført. En estimeret nedtælling viser dig, hvor lang tid scanningen har tilbage.

Mens scanningen kører, kan du se gendannede filer i eksempelvisningsruden. On-the-fly-forhåndsvisning er et andet nyttigt trick, end mange dyrere gendannelsesværktøjer ikke inkluderer.

En anden bekvemmelighed, vi kan lide: uanset om scanningen er i gang eller udført, kan du gennemgå gendannede filer af både filtype og sti. Mange værktøjer begrænser dig til sti. Der er også et søgefelt øverst. Slettede filer gendannes dog med generiske filnavne, så denne funktion er virkelig kun nyttig i de tilfælde, hvor dine filer og filsystem er intakte.

Én ting, vi ikke kunne lide, er, at Wondershare ikke lader dig filtrere resultater ved kun at vise slettede filer. Mens du kan finde filer, du personligt har slettet i papirkurven, er det umuligt at finde filer, der er slettet af et program, medmindre du ved nøjagtigt, hvilken mappe den fil skal være i.

For at gendanne ethvert dokument skal du blot klikke på det tilsvarende afkrydsningsfelt og trykke på knappen “gendanne”. Du bliver nødt til at gemme til en partition eller køre separat fra den scannede.

Hvis du ikke er klar til at gendanne dig, kan du gemme dine scanningsresultater til behandling senere. Dette sparer dig for at skulle køre scanningen igen. Generelt har Wondershare skabt en simpel brugeroplevelse, som alle skal være i stand til at navigere let.

Ydeevne

Vi testede Wondershares hurtige og dybe scanninger på vores datapartition for at benchmarke dens ydelse. Disse test blev kørt på en 518 GB partition på vores testcomputer, som havde 379 GB brugt plads. Før vi kørte partitionsscanninger, oprettede og slettede vi tre testfiler: et Word-dokument, et .jpg-billede og en .mp4-video.

Vi oprettede og slettede også en lille testpartition på 10,76 GB for at se, om Wondershare kunne finde den. Endelig kørte vi en dyb scanning mod hele vores 1TB-harddisk for at kontrollere køretid. Her er vores resultater:

FeatureResultat
Hurtig scanning (500 GB partition)5 sekunder
Deep Scan (500 GB partition)7 timer, 30 minutter
Full HD Scan (1 TB)13 timer
Word Doc gendannetJa
Videofil gendannetJa
Billedfil gendannesJa
Gendannet slettet partitionJa

Alle vores slettede testfiler blev fundet med en hurtig scanning, der kørte på kun få sekunder. Wondershares dybe scanning tog dog dog hele 7,5 timer at køre. En fuld harddiskscanning tog 11 timer. Disse tider er meget længere end førende værktøjer til gendannelse af data som Stellar og EaseUS (læs vores EaseUS Data Recovery Wizard anmeldelse for mere om dette produkt).

Bemærk, at runtime generelt set ikke forudser suksessen eller grundigheden af ​​en algoritme til datagendannelsesløsning, heller ikke.

Kunde support

Hjælp til brug af Datagendannelse kan findes ved at besøge Wondershares supportwebsted. Der findes separate kategorier til brugermanualer og ofte stillede spørgsmål, sammen med et søgeværktøj til at finde information hurtigere. Online brugermanualer komplimenterer skriftlige og videotutorials. Mens et touch er lavt, tjener Wondershare bonuspoint for nem navigation.

Hvis du ikke kan finde svarene på dine spørgsmål, kan du indsende e-mail-forespørgsler 24/7. Wondershare-supportteamet er dog ikke nøjagtigt hurtigt i at vende tilbage til dig. To forespørgsler, din anmelder indsendte, blev ubesvaret i to uger, indtil de blev sendt en påmindelse.

Denne påmindelse førte dog til et hurtigt svar, der dog erklærede, at der var en systemfejl af en eller anden art.

Der er heller ingen mulighed for live chat eller et telefonnummer til teknisk support. Hvis du bruger datagendannelsessoftware til din virksomhed, vil du sandsynligvis have det bedre med at bruge mere på en løsning med mere aktiv support.

Afsluttende tanker

Guiden til gendannelse af Wondershare Data Recovery er muligvis lige så godt designet som enhver. Værktøjet er meget intuitivt og tilbyder fremragende granularitet til at skræddersy scanninger til dine behov. Vi elsker evnen til at scanne efter filtype og scenarie. Hvor værktøjet mest kommer til kort, er dog ret stort. Dyb scannetider kører lang, og understøttelsen er dårlig.

Nogle nøglefunktioner, som gendannelse af startdisk og kloning af drev, mangler også. Mens Wondershares pc-software muligvis er fornuftig, hvis du har et budget, skal it-fagfolk og dem, der lægger stor værdi på deres data, overveje mere robuste og godt understøttede datagendannelsesværktøjer som dem, der understøttes af Stellar Data Recovery og Prosoft Engineering Data Rescue (læs vores Prosoft Engineering Data Rescue-gennemgang).

Har du brugt Wondershare? Hvad troede du? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og tak for din læsning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map