Gennemsnitlig gendannelse af data – Opdateret 2020

Gennemsnitlig gendannelse af data

Vores topvalg af datagendannelse, Stellar tilbyder en brugervenlig grænseflade, hurtig og grundig scanninger og en bred vifte af muligheder. Du kan ikke gå galt med at vælge denne løsning, skønt din kilometertal kan variere med hensyn til dens resultater.


Bedste datagendannelsessoftware

Stellar-mærket er i dag et af de mest anerkendte it-softwaremærker takket være en bred vifte af dataprogrammer, der er designet til at redde brugere ud af hårde situationer. Under denne gennemgang ser vi på virksomhedens datagendannelsesløsning, kaldet Data Recovery Professional, der fungerer til både Mac og Windows OS.

Stellar Data Recovery kan bruges til at genoplive filer, som du, et program, dit operativsystem eller en virus har slettet. Det kan også bruges til at gendanne data fra nedbrudte eller korrupte harddiske eller slettede, RAW- eller ikke-monteringspartitioner.

Fordele, som vi elsker, inkluderer evnen til at gendanne data fra eksterne harddiske, USB-flashdrev og beskadigede cd’er eller dvd’er. Værktøjet understøtter også kloning, som kan bruges til at kopiere hele filsystemet eller en lydstyrke til en ny harddisk i tilfælde af, at dit mislykkes.

For at afslutte det, fungerer Stellar effektivt og har en af ​​de mest funktionsrige guider i ethvert datagendannelsesværktøj, vi testede, med muligheder for at scanne efter filtype, scanne specifikke mapper og forhåndsvisningsfiler, mens din scanning stadig er i gang.

Vi var så imponeret over Stellar efter at have gennemført det gennem vores testregime, at vi udnævnte det til vores top datagendannelsesværktøj til pc i vores bedste datagendannelsessoftware roundup. Læs videre for at finde ud af det fulde omfang af dets muligheder, plus hvor det kommer lidt kort.

Tidligere

Næste

Alternativer til gendannelse af stjernedata

Prisfastsættelse & Licensing

En typisk Stellar-licens gælder for en enkelt enhed og er god for livet. For it-fagfolk findes der værktøjskitlicenser, der giver dig mulighed for at bruge softwaren på enhver computer og ethvert operativsystem, hvad enten Windows, Mac eller Linux.

Omkostningerne til gendannelse af data er ikke billige, men er i tråd med andre topløsninger som EaseUS (læs vores EaseUS Date Recovery Wizard review) og Prosoft (Prosoft Engineering Data Rescue review). Vi kan godt lide at der er en billigere “hjemme” -udgave, men dens manglende evne til at gendanne filer fra RAW-lager betyder, at det ikke hjælper dig med et af de mest almindelige datatabsscenarier.

For et billigere alternativ, se vores CleverFiles Disk Drill-gennemgang.

Funktioner

Her er en kort oversigt over de primære funktioner i Stellar Data Recovery Professional. Vi fremhævede denne softwarepakke, fordi den tilbyder RAW-partitiongendannelse, en vigtig funktion til al datagendannelsessoftware.

Stellar gendannelseslogowww.stellardatarecovery.com

Start fra $ 417 per måned Alle planer

Version

Version
Windows, Mac, Linux

Scanningsindstillinger

Hurtig scanning

Dyb scanning

Sorter efter filtype

Scan efter filtype

Scan kapaciteter

Fuld harddisk-scanning

Gendannet / mistet filgendannelse

Korrupt partitiongendannelse

Slettet partitiongendannelse

Startbar USB-enhed
Kun Mac

Gendannelses-cd
Solgt separat

Kloning

Ekstern gendannelse

Gendannelse af eksternt drev

Genanvendelig mediegendannelse

Gendannelse af SD-kort

Optisk lagring gendannelse

Support

Funktioner, der ikke tilbydes, inkluderer både server- og RAID-lagringsgenoprettelse. Piriform tilbyder dog disse, hvis det er vigtigt for dig. Læs vores Piriform Recuva Pro-anmeldelse for mere om dette.

Begge disse er inkluderet i den dyrere “tekniker” -udgave af Stellar Data Recovery. I modsætning til nogle andre værktøjer (som Data Rescue PC4), skal du også betale $ 20 ekstra, hvis du vil have gendannelse af opstartdisk. En startdisk giver dig mulighed for at gendanne data fra en computer, der ikke starter på grund af en beskadiget startpartition.

Stellar understøtter gendannelse af de fleste filtyper. Listen inkluderer:

 • Dokumenter: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Billeder: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Audio: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Videoer: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arkiv: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

I den sjældne tilfælde, at en filtype ikke understøttes, giver softwaren dig mulighed for at definere nye filtyper, hvis du har fem eksempler, som den kan bruge til at lære af.

Stellar understøtter også de almindelige filsystemer, der bruges af Windows og Mac:

 1. Windows: FAT, NTFS
 2. Mac: HFS, HFS+
 3. Fjernbar opbevaring: ExFat

Gendannelsesproces

I dette segment ser vi på den grundlæggende gendannelsesproces for Stellar Data Recovery. De trin, vi dækker, repræsenterer de to af de mest almindelige procedurer, som brugerne vil køre med Stellar. Vi vil ikke undersøge nogle af de ekstra processer, som hvordan man tilføjer nye filtyper eller hvordan man kloner en partition i dette rum.

Når du har installeret og startet Data Recovery Professional, beder guiden først dig om at vælge den filtype, du vil scanne efter. At være i stand til at vælge en bestemt filtype er en dejlig inkludering, da det reducerer scanningstiden.

Derefter skal du vælge en placering.

Du kan vælge en bestemt partition, der skal scannes, eller endda en mappe, en anden dejlig tidsbesparende. Der er også en mulighed under “andre placeringer” kaldet “kan ikke finde drev.” Ved hjælp af dette kan du gendanne data fra RAW-partitioner med relativ lethed.

Hvis du vælger denne mulighed, kan du på den næste skærm køre en hurtig scanning, der vil trække partitionsoplysninger fra din computer og vise, hvad den finder. Dette returnerer ikke drevbogstaver, men det viser drevoplysninger som størrelse. Dette skal give dig mulighed for at vælge og scanne slettede eller på anden måde mistede partitioner, så længe de ikke er overskrevet med nye data.

Uanset om du vælger et bogstavsdrev, en bestemt mappe eller en mistet partition, når du først har ramt “scanning”, starter Data Recovery Professional automatisk en hurtig scanning, først.

Dette er en afvigelse fra hvor mange andre datagendannelsesapplikationer, der giver dig mulighed for at vælge en hurtig eller dyb scanning. Da en hurtig scanning skal være dit første forsøg på at gendanne data og kun tager et par minutter med Stellar, bør forskellen i tilgang ikke være et problem.

Uanset om du kører den indledende hurtige scanning eller er gået videre til en dyb scanning, giver Data Recovery Pro data på skærmen for at fortælle dig, hvor meget af scanningen er afsluttet, hvor lang tid der er gået, og hvor meget mere tid scanning skal tage.

Når din scanning er afsluttet, kan du gennemgå gendannede data ved:

 • Filtype: sorterer indhold i filkategorier
 • Trævisning: viser indhold baseret på katalogstruktur
 • Slet liste: viser kun slettede og mistede filer

Vi satte pris på at have alle tre muligheder, som du ikke får med de fleste andre software. Der er også en søgemulighed.

Visning med den slettede listeindstilling segmenterer indhold i en “papirkurven” -mappe og en “rå data” -mappe. Papirkurvmappen indeholder data, som du personligt har slettet fra din harddisk, mens mappen med rå data indeholder ellers mistet indhold.

Når du klikker på en fil, hvis muligt, viser Data Recovery Professional dig en forhåndsvisning af dens indhold. Dette hjælper dig med at bestemme, om en given fil er det, du leder efter, inden du gendanner den. Da filnavne på slettet indhold ikke kan gendannes, er preview-funktionen vigtig. Dette er en begrænsning af al gendannelsessoftware.

Samlet set er søgning efter filer temmelig enkelt med flere indstillinger end andre gendannelsesværktøjer, vi har fastlagt. Vores eneste virkelige kritik er, at der ikke er nogen miniatureeksempel tilgængeligt, som der er med EaseUS.

Marker enhver mappe eller fil til gendannelse ved at markere afkrydsningsfeltet ud for dets navn. Når du er klar, skal du klikke på knappen “gendanne”. Du bliver bedt om at vælge en gendannelsesdestination, som skal være forskellig fra den partition, du gendanner fra.

Hvis du ikke er klar til at gendanne dig, kan du gemme dine scanningsresultater til senere.

Ydeevne

Under testprocessen målte vi både Stellars hurtige og dybe scanningsfunktioner til sammenligning med lignende produkter.

Vores testcomputer havde en en-terabyte harddisk. Vi testede dyb og hurtig scanningsfunktioner mod en 518 GB partition med 379 GB brugt plads. Under denne testning ledte vi efter at gendanne tre slettede testfiler: et Word-doc, en .jpg-fil og en .mp4-fil.

Vi kørte også en scanning mod hele vores harddisk for at se, om vi kunne gendanne en testpartition, som vi oprettede, indlæst med indhold og derefter slettet.

Her er resultaterne:

FeatureResultat
Hurtig scanning (500 GB partition)6 minutter
Deep Scan (500 GB partition)2 timer, 20 minutter
Full HD Scan (1 TB)5 timer
Word Doc gendannet
Videofil gendannet
Billedfil gendannes
Gendannet slettet partition

Stellar Data Recovery gjorde alt, hvad vi ønskede, og cementerede det som ikke kun et meget brugervenligt, funktionsrigt værktøj, men et, der giver effektive scanningsfunktioner.

Kunde support

Stellar leverer salg og teknisk support via en supportportal. Du kan finde en søgbar vidensbase og ofte stillede spørgsmål. Generelt forekommer vidensbasen lidt skimpy og læser i sig selv mere som en FAQ-ressource. Mere detaljerede tutorials, inklusive video, ville være rart.

Hvis du finder supportportalen så utilstrækkelig som vi gjorde, giver Stellar direkte supportmuligheder. Vi udvekslede flere e-mails med Stellar i løbet af vores test og modtog svar inden for 24 timer hver gang. Du kan også tale med en leveresupporttekniker over telefon eller chat i arbejdstiden.

Vi brugte nogen tid på at kommunikere med Stellar over live chat og fandt hjælpevenlig, kyndig og hurtig.

Afsluttende tanker

I løbet af gennemgangen af ​​næsten tredive datagendannelsesløsninger imponerede intet brand os mere end Stellar Data Recovery. Mærkets datagendannelsesværktøj er fyldt med indstillinger, meget brugervenligt og kører en snacks, grundig scanning. Det er sandt, det har ikke den mest budgetvenlige prisfastsættelse, men når du handler løsninger til gendannelse af data, har du en tendens til at få det, du betaler for.

Uanset om du er en forbruger, der har fundet sig selv i en katastrofalt datatabssituation eller en IT-professionel, der ønsker at bevæbne dig selv med overlegne værktøjer, er Data Recovery Professional det bedste valg, du kan tage.

Som altid er forebyggelse den bedste foranstaltning til at sikre, at du ikke mister dine filer, så vær sikker på, og sikkerhedskopier din harddisk, hvis du ikke allerede er det. Tak for din læsning og fortæl os venligst, hvis du har nogen tanker om Stellar i kommentarerne herunder!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map