Gennemgang af EaseUS Data Recovery Wizard – Opdateret 2020

EaseUS-gendannelsesguide til gendannelse

EaseUS Data Recovery Wizard er et grundigt stykke datagendannelsessoftware, der endda vil imponere IT-fagfolk, der ønsker at skærpe deres kant. Det ville slå konkurrencen bortset fra et par små mangler. Læs vores fulde EaseUS-gennemgang for detaljer om det.


Bedste datagendannelsessoftware

EaseUS producerer et stærkt sortiment af datafunktioner, der begge er kraftfulde nok til at imødekomme behovene hos it-fagfolk og lette nok til at bruge til alle andre. Under denne gennemgang vil vi undersøge dens datagendannelsesløsning, guiden til gendannelse af data.

EaseUS Data Recovery Wizard, der er tilgængelig for både Windows og Mac, hjælper dig med at gendanne både utilsigtede slettede filer og filer, der er slettet af programmer. Det kan også bruges til adgang til ikke-montering, rå eller beskadigede partitioner. Avancerede brugere vil også sætte pris på dens evne til at gendanne data fra servere og RAID-lagring.

Samlet set er brugeroplevelsen som en af ​​de bedste af alle gendannelsesprogrammer, vi har gennemgået, og placeret den nær toppen af ​​vores 2017-roundup for bedste datagendannelsessoftware.

Desværre mangler tjenesten en hovedfunktion, der forhindrer den i at slå Stellar eller Prosoft Engineering (læs vores Prosoft Engineering Data Rescue-gennemgang) som det bedste allierede gendannelsesværktøj: det kan ikke scanne din fulde harddisk, kun partitioner. Vi vil se på konsekvenserne af dette senere i denne anmeldelse.

Vi vil også undersøge EaseUS ellers stærke funktionssæt, interface, ydelse og support netværk.

Tidligere

Næste

Alternativer til EaseUS Data Recovery Wizard

Prisfastsættelse & Licensing

For gennemsnitlige Windows-forbrugere kaldes den bedste EaseUS-software Data Recovery Wizard Pro til Windows + WinPE. “WinPE” giver dig mulighed for at gendanne data fra computere, der ikke starter på grund af problemer med deres boot-partitioner. Mac-versionen kaldes Data Recovery Wizard Pro til Mac med Bootable Media.

Både Windows- og Mac-brugere kan vælge en billigere mulighed, der ikke inkluderer en gendannelses-CD. EaseUS leverer også gendannelsessoftware til iPhones og Android-enheder. Udover almindelige forbrugerplaner er der dyrere licenser rettet mod it-fagfolk.

EaseUS leverer prøveversioner af dens software, som kan bruges til at gendanne op til 2 GB data på pc’er og Mac’er. En prøvekørsel hjælper dig med at bestemme, om dine mistede data kan gendannes, inden du køber softwaren. Fordi det tilbyder en prøveversion, finder EaseUS ’30-dages refusionspolitik ikke anvendelse på ikke-tekniske omstændigheder, så sørg for at vide, hvad du køber.

Funktioner

Følgende tabel skitserer de væsentlige funktioner, du får med en EaseUS Data Recovery Wizard Pro-licens.

EaseUS-gendannelsesguide til datagendannelsewww.easeus.com

Start fra $ 111 per måned Alle planer

Version

Version
Windows, Mac

Scanningsindstillinger

Hurtig scanning

Dyb scanning

Sorter efter filtype

Scan efter filtype

Scan kapaciteter

Fuld harddisk-scanning

Gendannet / mistet filgendannelse

Korrupt partitiongendannelse

Slettet partitiongendannelse

Startbar USB-enhed
Solgt separat

Gendannelses-cd
Solgt separat

Kloning
Solgt separat

Ekstern gendannelse

Gendannelse af eksternt drev

Genanvendelig mediegendannelse

Gendannelse af SD-kort

Optisk lagring gendannelse

Support

Mens funktionslisten ser imponerende ud, er der nogle mærkbare ting, der mangler. Nogle af disse er tilgængelige via separate softwarepakker, der er tilgængelige fra EaseUS. Disse funktioner inkluderer muligheden for at klone din harddisk og oprette en startbar disk eller USB til, når en computer slet ikke starter.

Andre funktioner, der overhovedet ikke tilbydes af EaseUS, inkluderer muligheden for at tilføje nye gendannelige filtyper og muligheden for at gendanne data fra optisk opbevaring (CD’er, DVD’er).

Hvad angår understøttede filtyper, dækker EaseUS alle de grundlæggende:

  • Dokumenter: Word, Excel, Powerpoint, PDF
  • Billeder: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
  • Audio: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
  • Videoer: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
  • Arkiv: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

Understøttede filsystemer inkluderer:

  • Windows: FAT, NTFS
  • Mac: HFS, HFS+
  • Fjernbar opbevaring: ExFat

Gendannelsesproces

Dernæst undersøger vi den generelle gendannelsesproces ved hjælp af Data Recovery Wizard Pro til Windows. Den samlede oplevelse med Mac-versionen af ​​softwaren er den samme. Når applikationen åbnes, kræver trin ét at vælge en scanningsplacering.

Du kan vælge at scanne dit skrivebord, Windows-biblioteker, en bestemt partition eller et eksternt drev. Hvis du har at gøre med en ikke-montering eller slettet partition, viser Datagendannelsesguiden disse også ved at trække oplysninger fra partitionstabellen. I modsætning til de fleste datagendannelsesværktøjer, behøver du ikke køre en fuld harddiskscanning først.

Ud over det er valgene lidt mere begrænsede her, end vi kunne ønske. Med Stellar kan du f.eks. Vælge den filtype, du vil scanne efter, eller angive en bestemt mappe (læs vores fulde gennemgang af Stellar Data Recovery for at få flere oplysninger). Hvis du gør det, kan du begrænse, hvor lang tid den samlede scanning tager at køre.

Der er heller ingen mulighed med EaseUS til at scanne hele harddisken. Vælg den partition, du vil arbejde med, og tryk på “scan.” Guiden til gendannelse af data udfører automatisk en hurtig scanning og starter derefter en dyb scanning. Under scanning viser programmet en statuslinje øverst i applikationen sammen med en nedtælling af, hvor lang tid det er tilbage før færdiggørelse.

Du kan gennemse og forhåndsvise filer inden scanningen er afsluttet, da de er gendannet eller vente til den er slut. Preview-funktionen hjælper, da gendannede filer får generiske navne, som med de fleste datagendannelsesværktøjer til Windows. Imidlertid begrænser et filstørrelseshætte på 100MB dets brugbarhed.

Når scanningen er afsluttet, kan du gennemse indhold efter filtræ, filkategori (grafik, lyd, dokument, video, e-mail, andet) og søge efter filer. Søgning er praktisk, fordi du kan søge efter en bestemt filtype ved at søge efter en udvidelse (.txt, .jpg).

Indhold, som du personligt har slettet, vil være i mappen “papirkurven”. Indhold, der slettes via andre midler, f.eks. Et program, kan findes i en speciel mappe markeret med “mere mistede filer (RAW).”

Gendannelse af indhold er enkelt. Klik bare på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​filnavnet, tryk på “gendanne” -knappen og vælg en gendannelsesplacering. Denne placering skal være en separat partition eller drev, og du kan vælge et eksternt drev.

Ydeevne

For at finde ud af, hvordan EaseUS Data Recovery Wizard blev stablet op mod konkurrencen, udførte vi nogle grundlæggende gendannelsestests under vores gennemgangsproces. Grundlæggende slettet filgendannelsestest blev kørt på en 518 GB, NTFS-formateret partition med 379 GB brugt plads. Til denne test blev tre testfiler oprettet og slettet: et Word-dokument, en .jpg-fil og en .mp4-video.

Vi testede også gendannelse af en 10 GB testpartition, som vi oprettede, indlæst med data og slettet.

Se vores resultater:

FeatureResultat
Hurtig scanning (500 GB partition)2 sekunder
Deep Scan (500 GB partition)1 time, 45 minutter
Full HD Scan (1 TB)Ikke en mulighed
Word Doc gendannet
Videofil gendannet
Billedfil gendannes
Gendannet slettet partition

Datagendannelsesguide’s hurtige scanning kører på kun få sekunder. De resultater, der kom tilbage, var dog begrænsede. Scanningen ser ud til kun at kontrollere, om der er noget nyligt slettet indhold, som den kan gendanne. De fleste hurtige scanninger bygger også hele mappestrukturer af intakte filer.

Det er okay, at gendannelsesguiden er anderledes.

Det betyder bare, at EaseUS havde en anden tilgang til at opbygge sin algoritme til hurtig scanning. Den virkelige test af, hvor grundigt et datagendannelsesværktøj udfører, ligger i dets dybe scanningsresultater. Den dybe scanning blev afsluttet på under to timer. Det er hurtigere end gennemsnittet og returnerede stadig alt det, vi ledte efter.

Kunde support

EaseUS er muligvis det bedste samlede datagendannelsesværktøj, når det kommer til support. Tjenesten tilbyder en grundig videnbase, der inkluderer en downloadbar brugermanual, søgbare supportartikler og videotutorials. Det største plus er dog inkluderingen af ​​live chat support.

Det er en fordel, du ikke finder med low-end datagendannelsestjenester.

Live chat, tilgængelig i arbejdstiden, giver dig næsten øjeblikkelig kontakt med en servicerepræsentant. Uden for åbningstider kan du sende EaseUS en e-mail. Tjenesten lover at vende tilbage til dig inden for to timer, og vi fandt, at løftet blev holdt selv i weekenderne.

Desværre er telefonstøttekanalen beregnet til forhåndsforespørgsler, ikke teknisk support. Det er dog ofte lettere at kommunikere tekniske problemer via tekst end at tale, alligevel. Du kan også sende EaseUS teknisk support en e-mail direkte fra skrivebordsværktøjet ved at klikke på ikonet “mere” på overheadværktøjslinjen og derefter vælge “kontakte teknisk support.”

Afsluttende tanker

Mens oplevelsen ikke er perfekt, kom vi væk imponeret efter at have brugt lidt for meget tid på at lege med EaseUS Data Recovery Wizard. Den dybe scanning, der blev udført, var ikke så grundig som nogle tjenester, der vurderede de samlede fundne filer, men den returnerede alle de filer, vi ledte efter.

Muligheden for at gendanne data fra HDD’er, SSD’er, RAID-lagring, servere og endda optiske drev gør det til et fleksibelt værktøj. Gratis kloningssoftware er også rart, selvom det er en separat applikation.

Faktisk er løsningen så omfattende, hvis du er en it-professionel, er der lidt spørgsmål i vores sind om, at EaseUS-datagendannelsesopstillingen vil gøre det til en uvurderlig tilføjelse til dit værktøjssæt.

Har du brugt EaseUS? Hvad troede du? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og tak for din læsning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me