Gendannelse af Remo – Opdateret 2020

Gendan gendannelse af Remo

Remo Recover er en datagendannelsesløsning, der bare ikke skærer sennep takket være en dårlig interface og buggy scanningsprocedurer. Det er dog godt prissat, så det har det, der går for det. Læs vores Remo Recover-anmeldelse for de beskidte dyster.


Bedste datagendannelsessoftware

I denne Remo Recover-gennemgang undersøger vi et af de mange applikationer derude, der hævder at hurtigt gendanne alle dine mistede filer. Vi ser på omkostningerne og funktionerne ved Remo Recover til Windows, især ved hjælp af virksomhedens “Pro” -udgave. I processen med vores test vurderede vi også den samlede brugeroplevelse og ydeevne.

Slutresultaterne var desværre ikke særlig imponerende. Selvom funktionssættet ikke helt retter sig med de topindstillinger, der er nævnt i vores bedste datagendannelsessoftwareguide, stammer de større problemer, vi stødte på, fra en klient, der er slurvede i design og tilbøjelige til nedbrud, især når du kører scanninger med fuld drev til slettede partitioner.

Uanset om du er en hjemmeforbruger, der ønsker at komme ud af et papirstop eller en IT-professionel, der ønsker at bygge din værktøjskasse, anbefaler vi at du tjekker Stellar Data Recovery i stedet, et firma, der spikrer brugeroplevelse med et dygtigt og, vigtigere, pålideligt gendannelsesværktøj (læs vores gennemgang af Stellar Data Recovery).

Hvis Stellar ikke opfylder dine behov, er EaseUS og Prosoft Engineering to andre servicetjenester, som vi kan lide for brugere af alle tekniske færdighedsniveauer. Hvis du gerne vil undgå at bruge nogen af ​​disse produkter helt, anbefaler vi at læse vores stykke på 3-2-1 backup eller vores bedste online backup guide.

Alternativer til Remo Recover

Prisfastsættelse & Licensing

Remo leverer datagendannelsessoftware til Windows, Mac og Android med separate licenser for hver. Windows gendannelsessoftware, som er fokus for denne gennemgang, findes i tre forskellige licenspakker: Basic Edition, Media Edition og Remo Recovery Pro. Hver licens er god for livet.

I modsætning til mange af de bedre softwareprodukter derude, lader Remo dig ikke prøve softwaren gratis. Så du kan ikke køre en scanning først for at se, om dine filer kan gendannes og derefter købe softwaren for at afslutte gendannelsen.

Det betyder, at du bare skal håbe, at det fungerer. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, men kun i tilfælde af at du opdager en fejl med softwaren, ikke hvis dine filer er ud over genoprettelsespunktet, hvilket sker.

Det er sandsynligvis en god grund til at overveje andre muligheder først, selvom de sandsynligvis vil være lidt dyrere. Stellar Data Recovery, EaseUS og Prosoft Engineering, de tre top gendannelsesløsninger, vi har gennemgået, koster alle omkring $ 99 for udgaver, der kan sammenlignes med Remo Recovery Pro. Vi anbefaler, at du tjekker vores EaseUS Data Recovery-gennemgang og Prosoft Engineering Data Rescue-gennemgang for at få flere oplysninger om disse to.

Funktioner

Remo Recover giver mange af de grundlæggende funktioner, du kunne forvente af et datagendannelsesprogram, herunder muligheden for at udføre hurtige scanninger for at gendanne slettede filer og dybscanningsalgoritmer til at rekonstruere RAW-data.

Der er også nogle manglende funktioner, der mest påvirker brugervenligheden. Vi vil diskutere nogle af de mange problemer, vi havde med Remo-gendannelsesprocessen, når vi taler brugervenlighed senere i denne gennemgang, men nogle af fejlene inkluderer manglende evne til at scanne efter filtype og ingen mulighed for at forhåndsvise filer, før du afslutter gendannelsen behandle.

Følgende tabel opsummerer alle de funktioner, du får med Remo Recover.

Remo gendanne logowww.remorecover.com

Start fra $ 111 per måned Alle planer

Version

Version
Windows, Mac

Scanningsindstillinger

Hurtig scanning

Dyb scanning

Sorter efter filtype

Scan efter filtype

Scan kapaciteter

Fuld harddisk-scanning

Gendannet / mistet filgendannelse

Korrupt partitiongendannelse

Slettet partitiongendannelse

Startbar USB-enhed

Gendannelses-cd

Kloning

Ekstern gendannelse

Gendannelse af eksternt drev

Genanvendelig mediegendannelse

Gendannelse af SD-kort

Optisk lagring gendannelse

Support

Gendannelsesproces

At sige, at Remo Recovery-klienten ikke er nøjagtigt øjen, er lidt af en underdrivelse. Farveskemaet kan bruge en vis alvorlig genovervejelse, men det større problem er, at teksten ikke passer til klienten, hvilket gør det svært at finde ud af, hvad der skal gøres på forskellige punkter gennem gendannelsesprocessen..

Der er heller ingen måde at justere programmets vinduesstørrelse til at løse disse problemer. I det mindste ikke tidligere: et par trin ind i processen kan du ændre størrelsen på skærmen vandret og lodret, skønt det ikke løser alle problemer.

Præsentation er ikke alt, men det er heller ikke noget, heller ikke for hjælpeprogram. Vær forberedt på at gætte nogle, hvis du går med Remo som din datagendannelsesløsning.

For at begynde gendannelsesprocessen skal du klikke på en af ​​tre knapper: gendanne filer, gendanne drev eller gendanne fotos. Den sidste mulighed burde faktisk læse “gendanne medier”, da den også bruges til at gendanne video og lyd.

Vælg “gendanne filer”, og du bliver bedt om at vælge en af ​​to muligheder: gendanne slettede filer og gendanne mistede filer. Disse etiketter er ikke nøjagtigt klare, og beskrivelserne af, hvad de gør, er naturligvis afskåret.

Grundlæggende fungerer den første som en hurtig scanning, mens den anden er en dyb scanning.

Forskellen er, at en dyb scanning udfører RAW-gendannelse og bevæger sig gennem dit drev en sektor ad gangen for at rekonstruere filer baseret på filmønstre. Vælg denne indstilling for slettede eller formaterede partitioner.

Vælg den første (hurtig scanning) mulighed, og du bliver derefter bedt om at vælge, hvilken partition du vil scanne.

Efter vil du være i stand til at vælge, hvilke mapper du vil scanne. Du kan vælge at scanne hele drevet ved at klikke på det øverste afkrydsningsfelt i navigations træet til venstre.

For gendannelse af slettet vare skal du sikre dig, at du i det mindste har markeret papirkurven-mappen (i stedet for den mappe, de slettede filer oprindeligt var i).

Derefter bliver du bedt om at angive en gendannelsesmappe. I tilfælde af at du gendanner dig til en mappe, hvor filer allerede findes, kan du vælge indstillinger som “overskrive” og “prompt” for at erstatte duplikatfiler. Du kan også komprimere gendannede data i en .zip-fil, hvis du foretrækker det.

Klik på pilen fremad, og du scanner vil starte. Hvis vi antager, at du foretager en hurtig scanning, skulle det kun tage et par sekunder at køre efter vores erfaring (se præstation nedenfor).

Når den hurtige scanning er afsluttet, åbnes den gendannelsesmappe, du angav, så du kan gennemse resultaterne. Denne tilgang er lidt anderledes end hvordan de fleste gendannelsesprogrammer fungerer, som ikke automatisk gendanner filerne, når din scanning er afsluttet.

I stedet giver programmer som Prosoft Engineering Data Rescue dig mulighed for at gennemse og endda få vist scanningsresultaterne i klienten først og vælge, hvilke filer du vil gendanne. Data Rescue har også filtreringsindstillinger og en søgefunktion til hurtigere at sortere data; Remo gør det ikke.

Selvom det er et forbedringsområde for den hurtige scanningsproces, havde de større problemer, vi løb med Remo, at gøre med dens dybe scanningsoperationer.

Remo Gendan indstillinger for dyb scanning

Hvis du vælger at køre en dyb scanning ved at vælge “gendanne drev” på Remo-startskærmen, får du mulighed for at køre to forskellige typer scanninger: partitiongendannelse og formateret / reformateret gendannelse.

Partitiongendannelse bruges til at gendanne utilsigtede slettede partitioner, mens formateret gendannelse bruges til at gendanne partitioner, der er blevet formateret. Generelt set, med al gendannelsessoftware, afhænger enten en succes af, om den fysiske hukommelse, der lagrede dine gamle filer, er overskrevet eller ej; i så fald er du heldig, og det er en af ​​grundene til, at det altid er bedst at være forberedt med en sikkerhedskopi-løsning i stedet for at tro, at du kan stole på gendannelsessoftware..

Hvis du kører en partitiongendannelsesscanning, kan du vælge, hvilke typer filer du vil scanne efter. Dette kan hjælpe med at fremskynde, hvad der kan være en temmelig langvarig proces, ud over at begrænse dit gendannelsesprodukt. Så vidt vi kan fortælle, er der imidlertid ingen måde at blot scanne efter hver filtype: du skal gennemgå og tjekke for hver filtypenavn, du vil scanne efter.

Vi kunne dog have forkert ved det: design af klienten er endnu en gang for fyldt, hvilket gør processen til et gætteri.

Værre, som vi vil diskutere næste, var vi aldrig i stand til rent faktisk at gennemføre en fuld drevscanning.

Ydeevne

Vi kørte både hurtige og dybe scanninger ved hjælp af Remo til at teste både scanningshastighed og, endnu vigtigere, værktøjets evne til at gendanne slettede poster.

For at teste den hurtige scanningsproces oprettede og slettede vi flere forskellige testfiler, herunder dokument-, billed- og videofiler. Disse test blev kørt mod en lille testpartition, som vi opsatte, som var 1,95 GB i størrelse med ca. halvdelen af ​​det plads fri. Selve drevet var en 250 GB SSD.

Her er resultaterne:

Partition Hurtig scanningstid5 sekunder
Word Doc gendannetJa
Videofil gendannetJa
Billedfil gendannesJa
Fuld skanningstid for drevKunne ikke afslutte
Slettet partition gendannetIngen

Vores hurtige scanningstest gik glat nok på trods af en vis forvirring forårsaget af det klodsede klientdesign. I begge tilfælde kunne vi finde vores slettede genstande.

Som nævnt løb vi problemer med at køre scanninger med fuld drev for at finde slettede partitioner. I hvert af et halvt dusin forsøg styrtede klienten efter cirka to minutters scanningstid.

Vi nåede frem til støtte for noget hjælp, men kunne ikke løse problemet og overlod det ved det. For det første ønskede vi ikke at køre mislykkede scanninger af frygt for, at det kunne skade vores harddisk. Når du arbejder med mistede data, er det desuden det sidste du ønsker, at arbejde med buggy-software, og ingen anden gendannelsessoftware, vi har testet, har haft disse problemer.

Som sådan kan vi ikke anbefale produktet til gendannelse af partitioner, kun slettet filgendannelse, som virkelig ikke er værd at koste selv (især med nogle af klientens designproblemer).

Kunde support

Remo tilbyder 24/7 support via e-mail. Virksomheden er baseret i Bangalore, Indien, som vi antager, hvor supportcentre også er. Der er ingen mulighed for live chat eller telefonisk support, som du får med Stellar Data Recovery og nogle andre værktøjer.

Vi startede et testspørgsmål til støtte for de nedbrudsproblemer, vi oplevede under scanningsprocessen med fuld drev. Imponerende fik vi et svar tilbage inden for fire minutter.

Desværre hjalp svaret ikke. Agenten rådede os om, at Remo går ned, når der er mange dårlige sektorer, interferens fra andre programmer og lav RAM. Vi lukker alle vores programmer ned og oplevede stadig nedbrud, og testcomputeren, vi kørte på, var kun et år gammel.

Endvidere kørte vi et par test ved hjælp af anden software, inklusive Wondershare Data Recovery (læs vores Wondershare-gennemgang) og oplevede ikke lignende problemer.

Remo vedligeholder også et supportwebsted. Videnbasen er dog noget begrænset og indeholder mange grammatiske fejl.

Vi fandt dog et afsnit om nedbrud, som Remo siger er et kendt problem med flere forslag til løsning af problemet. Ligesom med supportsvaret hjalp ingen af ​​disse forslag os med at komme rundt om vores crash-problemer.

Afsluttende tanker

Fraværet af bedre filsorteringsfunktioner og fileksempler tjener kun til at styrke vores indtryk af, at Remo Recover er den værste form for værktøj: et, der skimter fuldstændigt efter brugeroplevelse og får dig til at føle, at du er snoet tilbage i tiden i begyndelsen af ​​90’erne.

Det større problem, som nævnt, er, at Remo Recovery bare ikke fungerer, i det mindste ikke uden potentielt en hel del fejlfinding, som du virkelig ikke skulle have at gøre noget ved. Nedbrud, når vi prøver at dybe scanne vores drev er langt det mest presserende problem, da det gør softwaren ubrugelig i de fleste tilfælde.

Uanset om du er it-professionel eller hjemmebruger, anbefaler vi at bruge på et mere brugervenligt værktøj og et, der fungerer uden hik. Mens stjernegendannelse er vores personlige favorit, er EaseUS og Prosoft Engineering gode til it-brugere, og Wondershare er en billig, pålidelig løsning, der gør tricket for den gennemsnitlige forbruger.

Fortæl os, hvad du synes om Remo Recover i kommentarerne nedenfor, og tak for din læsning!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me