Syncplicitetsanmeldelse – Opdateret 2020

Syncplicitetsgennemgang

Syncplicity gør et godt stykke arbejde med at administrere brugere, sikre filer og synkronisere dem, markere alle hovedbokse i en EFSS-løsning. Opbevaring er dog lidt lav, og integration fra tredjepart skuffer. Læs vores fulde Syncplicity-gennemgang for alle detaljerne om denne fantastiske udbyder.


Bedste EFSS

Axway er et firma dedikeret til at integrere og forbinde enheder og i forlængelse af det forbedre forretnings- og teamsamarbejdet. På grund af det er det ikke underligt, at det forgrenet sig til cloud-lagringstjenesternes område med Syncplicity. Denne Syncplicity-gennemgang giver dig detaljerne om, hvad den gør rigtigt, og hvad den ikke gør.

Syncplicity er ikke den bedste EFSS-løsning, vi kom på tværs af, men det er en overkommelig mulighed med fremragende brugeradministrationsfunktioner, kraftfuld synkronisering og stærke sikkerhedsfunktioner. Det har dog ikke et stort bibliotek med appintegrationer, hvilket er noget, vi kunne forvente af en EFSS-løsning. Det giver heller ikke meget lagerplads med sin “forretningsplan”.

Hvis du dog føler, at Syncplicity muligvis er den rigtige løsning for dig, skal du holde dig med os, da vi går nærmere ind på, så du kan gøre dig opmærksom.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Syncplicity

Prisfastsættelse

Syncplicity har fire tilgængelige planer, men der er to muligheder inden for den “personlige” plan, som er beregnet til individuelle brugere. Dens gratis udgave får dig 10 GB, mens den betalte version får dig 100 GB for $ 5 pr. Måned pr. Bruger, når du betaler for et år i forvejen.

Når det er sagt, er den “personlige” plan på 100 GB langt fra hvad konkurrerende tjenester tilbyder til en lignende pris. For eksempel kan du få 500 GB med Sync.com for $ 4 pr. Måned, der betales årligt. Hvis du vil lære mere om det, skal du læse vores Sync.com-gennemgang.

Udover den manglende opbevaringsplads giver Syncplicity ‘personlige’ plan dig imidlertid mulighed for at uploade filer af enhver størrelse, forbinde et ubegrænset antal enheder, gøre brug af filversion, integrere med Office 365 og have ubegrænsede eksterne samarbejdspartnere.

Den næste plan, ”forretning”, er rettet mod, små virksomheder, og det er derfor, det kræver, at du køber mindst tre licenser. Når det er sagt, er prisen stadig $ 5 pr. Måned pr. Bruger, der betales årligt. Planen giver dig 300 GB lagerplads til alle brugere plus 5 GB ekstra for hver bruger, hvilket ikke er meget, især hvis du har mange af dem. 

Til samme pris får OneDrive for Business dig 1 TB pr. Bruger. Hvis det lyder tiltalende, kan du finde ud af mere i vores OneDrive for Business-gennemgang.

Oven på alle funktionerne i den “personlige” plan giver “forretningsplanen” dig adgang til gruppe- og brugerbaserede sikkerhedspolitikker plus “syncdrive”, en moderne erstatning for fildeling. Det er de eneste nye funktioner, du får, men den tredje plan, “virksomhed”, tilføjer mere. 

De ekstra funktioner med “enterprise” inkluderer Microsofts Active Directory, single sign-on integration (SSO), fjern enhedssletning, integration med værktøjer til forebyggelse af datatab, kundeadministreret krypteringsnøgler, premium 24/7 support med live chat i arbejdstiden , offentlig skylagring i USA eller EU, privat skylagring med AWS, Azure eller Google Cloud med mere.

Hvis du ikke er bekendt med disse tjenester, kan du finde ud af mere om dem i vores separate Amazon S3-gennemgang, Google Cloud-gennemgang og Microsoft Azure-gennemgang.

For “enterprise” -planen skal du kontakte Syncplicity for at få oplysninger om priser og opbevaring. Det kræver, at du har mindst 25 brugere.

Der er også en anden plan, “U.S. regering, ”som er rettet mod lokale, statslige og føderale agenturer. Det kræver også, at du har mindst 25 brugere, men i modsætning til “virksomheds” -planen, kan du ikke bruge sikre delte links. Den er imidlertid FedRAMP klar og lader dig bruge en sky, der er certificeret med den.

Bemærk også at Syncplicity’s ”lagringshvelv” på stedet, som giver dig mulighed for at gemme indhold i en hybridsky, der består af offentligt offentlig skyopbevaring eller lokal opbevaring. Det er tilgængeligt for “virksomheden” og “U.S. regeringsplaner.

Brugererfaring

Inden du uploader dine filer til Syncplicity, skal du downloade og installere klienten på din enhed. Syncplicity’s desktopklient er tilgængelig til Windows og MacOS, mens mobilklienter er tilgængelige til Android og iOS.

synplicity-desktop-klient

Når du har installeret desktop-klienten, opretter den en mappe til Syncplicity. Som standard gemmes de filer, du placerer i denne mappe, på din harddisk og replikeres til skyen. 

Denne mappe kaldes almindeligvis en “synkroniseringsmappe.” Desktop-klienten har også et ikon i systembakken, og denne opsætning er, hvordan de fleste cloud-lagringstjenester fungerer i dag. Vi taler mere om, hvordan dette fungerer i afsnittet “synkronisering”.

Desktop-klienten er enkel og let at bruge. Det har nogle ekstra indstillinger, du kan finjustere, men det er ikke meget mere nyttigt end bare at gå til din synkroniseringsmappe. For en yderligere oversigt over din konto, ønsker du at bruge Syncplicity-webportalen.

synplicity-web-klient

Webklienten føles ikke så moderne som nogle af de andre på markedet, da designet ser ud som en underlig krydsning mellem de tidlige 2000’ere og moderne designtrends. 

Du har standard “brødkrumm” -navigering, men den fælles navigationssidefelt mangler, og linkene er øverst. Dette er ikke en alvorlig ulempe, men denne konfiguration er mindre intuitiv.

Når det er sagt, giver linkene øverst dig mulighed for at navigere mellem din aktivitet, filer, delte links, installere side, konto og admin indstillinger.

Nedenfor er centerruden, der som standard viser styringspolitikkerne i administratorvisningen. Hvis du skifter til “filer”, viser centret dit indhold. Der er masser af negativ plads, og farveskemaet er behageligt.

Øverst på dit indhold kan du se handlinger, der giver dig mulighed for at oprette en ny mappe, vise slettede poster og gå ind i redigeringsfunktion. Der er dog ingen knap, der giver dig mulighed for at oprette nye filer. 

Valg af indhold opfører sig også sjovt, fordi du kun kan venstreklikke på en mappe eller fil i stedet for at klikke på et afkrydsningsfelt. Hvis du rammer knappen “redigeringsfunktion”, vises der dog et afkrydsningsfelt. Generelt er webklienten ikke vanskelig at bruge, men den skal opdateres og poleres.

Hvis du skal være produktiv på vejen, hvilket er tilfældet for mange forretningsejere, kan du få adgang til alt dit cloud-indhold fra din mobile enhed ved at downloade Syncplicity-appen. 

synplicity-mobil-klient

I modsætning til webklienten føles appen moderne og intuitiv. Du kan nemt navigere gennem dine mapper takket være en sidepanel, der giver dig mulighed for hurtigt at flytte mellem dem. 

Der er også en “plus” -knap, som giver dig mulighed for at oprette dokumenter, inklusive Word, Excel og PowerPoint. Knappen giver dig også mulighed for at optage lyd, optage fotos og videoer og uploade filer, fotos og videoer.

Appen giver dig også mulighed for at redigere Microsoft Office-filer. Du kan tagge filer til offline brug, se en forhåndsvisning af din aktivitet, gennemgå dine delte links og få en kort oversigt over din konto.

Brugeradministration

Som mange andre løsninger giver Syncplicity’s administrationskonsol dig mulighed for at udøve kontrol over dine samarbejdspartnere og dine cloud-lagringsindstillinger. Konsollen er opdelt i faner, der svarer til forskellige anvendelser.  

Synplicity-politikker

“Policies” er standard fanen, som giver dig mulighed for at oprette gruppepolitikker, så du kan kontrollere forskellige aspekter af sikkerhed, samarbejde og klientinstallation. Nogle af de muligheder, du kan finjustere, er “fjernsletning”, deling, Active Directory og webapps.

Når du har defineret en politik, kan du tildele den til en gruppe, men der er ingen måde at oprette en gruppe i det samme trin, hvilket ville være nyttigt.

synplicity-add-brugere

For at oprette en gruppe skal du navigere til fanen “grupper”, men du skal først tilføje brugere. Du kan gøre det fra fanen “brugerkonti”, forudsat at du har nok åbne licenser. Fra denne fane kan du sende invitationer via e-mail til dine samarbejdspartnere og tildele enkeltpersoner til en af ​​fem roller:

  • Bruger: kan ikke udføre administrative handlinger
  • Support administrator: nogle administrative handlinger, herunder bruger-, mappe- og enhedsstyring
  • eDiscovery-administrator: efterligning af en bruger og adgang til kun visning
  • Global administrator: fuld adgang til alle administrative handlinger
  • API-bruger: kun til API-adgang

synplicity-styre-grupper

Når du inviterer brugere, kan du tildele dem til en gruppe, eller du kan gå til fanen “grupper” og tildele dem derfra.

Et andet vigtigt aspekt af lagringsadministration er generering af rapporter. Du kan gøre det fra fanen “rapporter”, som giver dig mulighed for at specificere revisioner, der er målrettet mod specifikke brugere, mapper, filer, filtyper og mere. 

I modsætning til konkurrencen genererer Syncplicity dine rapporter til filer, som du først skal placere i din skylager eller en lokal mappe, før du kan åbne dem manuelt. Hvis du ønsker flere brugervenlige rapporter, skal du overveje at prøve Egnyte Connect. Du kan lære mere om det i vores Egnyte Connect-anmeldelse.

Fanen “enhed” giver dig mulighed for at se alle enheder, der er tilsluttet din skyopbevaringsplads, fjerne enhedsadgang og fjernt synkroniseret indhold.

En anden interessant fane er “dashboard”, der viser hvor mange licenser du har aktiveret sammen med din resterende lagerplads og forbrugshistorie.

Samlet set har Syncplicity omfattende brugeradministrationsindstillinger, der ikke tilbydes af mange dyrere EFSS-indstillinger.

Folder & Fildeling

synplicity-mappe-deling

Du kan dele mapper med samarbejdspartnere på individuel basis via e-mail. Når du inviterer, kan du give enten “læse” eller “redigerer” tilladelser, og de inviterede behøver ikke at få tildelt pladser på din Syncplicity-konto. Husk, at eksisterende samarbejdspartnere som standard kan få adgang til mapper, hvis mappeadgangen er blevet tildelt til deres gruppe.

synplicity-link-deling

Du er ikke begrænset til kun at dele mapper. Du kan også invitere andre til at se specifikke filer ved at generere et URL-link knyttet til den fil. Derudover kan du manuelt kopiere og indsætte linket eller e-maile det via webportalen. Der er også muligheder for at indstille en udløbsdato og kodeordbeskytte linket. Desktop-applikationen giver dig også mulighed for at dele filer og mapper.

Desuden inkluderede udviklerne en fane “delte links” i webportalen. Det giver dig mulighed for hurtigt at forhåndsvise, hvad du har delt med andre, og hvad andre har delt med dig. Desuden kan du se dine udløbne links.

Synkronisere

For at udføre filsynkronisering bruger Syncplicity en synkroniseringsmappe til at forbinde din computer til skyen. Denne synkroniseringsmappe ligner en almindelig filsystemmappe, men den har en speciel vri.

synplicity-sync-mappe

Synkroniseringsmappen giver dig mulighed for at kopiere filer fra din enhed til Syncplicity’s cloud-lagerplads og alle andre enheder, der er synkroniseret med den. Med dette i spil kan dine samarbejdspartnere arbejde på den samme fil i næsten realtid. 

Det afhænger af dine synkroniseringshastigheder, som afhænger af, hvor tæt du er på en skyserver og din forbindelsesbåndbredde. Vi testede Syncplicity-overførselshastigheder ved hjælp af en 1 GB lynlåset testmappe. Overførslen blev afsluttet på et par minutter mere, end vi forventede, hvilket stadig er et godt resultat. 

Når det er sagt, er efterfølgende uploads ikke så hurtige, som de kunne være, fordi tjenesten ikke indeholder blokering af filniveau på blokniveau, hvilket kun ville synkronisere kun de dele af filer, der ændres, snarere end hele filen.

Hvis du har brug for overførsler på blokniveau, skal du prøve Dropbox for Business. Du kan lære mere om dets synkroniseringsfunktioner og dets andre funktioner i vores Dropbox Business-gennemgang. 

Syncplicity giver dog en funktion kaldet “selektiv synkronisering”, som giver dig mulighed for at slå synkronisering fra for bestemte mapper. Dette betyder, at disse mapper kun gemmes i skyen, hvilket reducerer belastningen på din harddisk.

Der er en anden funktion, der giver dig muligheden for at synkronisere en hvilken som helst mappe på din harddisk, ikke kun din synkroniseringsmappe. For at gøre det skal du navigere til en mappe, du vil synkronisere, højreklikke på den og vælge “tilføj til Syncplicity” i menuen “Syncplicity”. På lignende måde kan du slukke for synkronisering eller forhåndsvise filen online.

Endelig har Syncplicity en funktion kaldet “SyncDrive”, som gør det muligt for dig at få vist og få adgang til dit indhold fra skyen uden at skulle synkronisere det til din computer og optage dyrebar harddiskplads. Du kan også mærke indhold som “favorit”, så du kan få adgang til det, når du er offline.

Produktivitetsværktøjer

Produktivitetsværktøjer er vigtige, fordi de hjælper små og store virksomheder med at forbedre deres medarbejders fjernsamarbejde. Af den grund tilbyder tjenester ofte native apps og tredjepartsapps. Synkplicitet giver dog ikke mange integrationer.

Synplicity-apps

Syncplicity integreres med Office 365 og Office Online sammen med Microsofts Active Directory. Derudover kan Syncplicity oprette forbindelse til løsninger til forebyggelse af datatab. Derudover kan du finde flere integrationer til Syncplicity på Axway-markedspladsen. 

Markedsfunktionerne inkluderer integrationer med Jira, Confluence, OneNote, Microsoft Teams, Axway Secure Transport, Adobe Sign og Syncplicity for Chrome. 

Plus, vi blev underrettet af en Syncplicity-repræsentant om, at forskellige andre integrationer, såsom Okta, er tilgængelige uden specifikke integrationer. De kræver blot en vis konfiguration, som er beskrevet i produktdokumentationen. 

Hvis du ikke ønsker at rodet med konfiguration og gerne vil have et større bibliotek med apps, kan du overveje at bruge Egnyte Connect, Dropbox Business eller Box. Du kan lære mere om Box i vores Box-anmeldelse.

Sikkerhed

Cloud-sikkerhed er vigtig, hvis du flytter dine forretningsdata til skyen. Syncplicity har alle de funktioner, som vi typisk gerne vil se.

Syncplicity sikrer dine data i hvile ved hjælp af 256-bit AES-kryptering, hvor hver fil er krypteret ved hjælp af en separat nøgle. Plus, TLS-protokollen beskytter data under transit. Syncplicity giver dig også mulighed for at gemme indhold i dit eget datacenter, hvilket betyder, at du kommer til at beslutte, hvem der har adgang til det. 

Du kan også vælge at bruge din egen private nøgle. I dette tilfælde genkrypterer Syncplicity hver fil med den bruger-specificerede nøgle. Det kræver noget arbejde, men Syncplicity giver dig betingelserne for at sikre, at dine data er beskyttet af privat kryptering, eller som det undertiden kaldes, nul-viden. 

Det er en fantastisk tilføjelse, i betragtning af at mange tjenester ikke leverer privat privat kryptering. Mange integreres med Boxcryptor, hvilket betyder, at du ikke behøver at eje et datacenter for at nyde nul-viden. Hvis du vil have det, kan du overveje at prøve Box. Oven på Boxcryptor har Box sin egen oprindelige funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere deres nøgler.

Derudover tilbyder Syncplicity StorageVault-godkendelse, der fungerer som et ekstra lag af beskyttelse, hvilket kræver brugergodkendelse, når de får adgang til dokumenter.

synplicity-adgangskode-styrke

Kryptering beskytter dig ikke mod brute-force angreb med det formål at knække din adgangskode. Oprettelse af en stærk adgangskode vil dog være, og du kan sikre, at dine brugere opfylder visse krav gennem indstillingerne for adgangskodepolitik. Disse indstillinger giver dig mulighed for at justere kravene til administratorbrugere, men ikke for almindelige brugere, hvilket er underligt.

Syncplicity understøtter også Microsofts Active Directory og LDAP single sign-on (SSO), som giver dig mulighed for at logge ind på flere tech-systemer ved hjælp af det samme brugernavn og adgangskode. Det giver dig mulighed for at komme hurtigere til dit arbejde uden at skulle tænke over, hvilke legitimationsoplysninger der går hen.

Hvis du aktiverer SSO, kan du også implementere tofaktorautentisering, som hjælper med at beskytte dine loginoplysninger. Det gør det ved at kræve, at du indtaster en speciel kode, du modtager via SMS, når du logger ind fra en ukendt enhed. At aktivere tofaktorautentisering og oprette en stærk adgangskode er en fantastisk måde at sikre dine login-oplysninger på.

For yderligere at sikre din cloud-lager kan du give mandat til, at administratorer kun kan få adgang til det fra en liste over specificerede IP-adresser. Det er en dejlig tilføjelse og en funktion, som du ikke ser sammen med de fleste andre tjenester. 

På lignende måde kan du definere, hvilke forhold Syncplicity skal tage, når den registrerer samtidig brug af en enhed fra flere steder (angiver en overtrædelse):

  • Af: deaktiverer ikke brugerens konto eller giver dig besked
  • Detektivrespons: deaktiverer ikke kontoen, men sender en e-mail til administratorerne og eventuelt den berørte bruger
  • Forebyggende reaktion: blokerer brugerens transaktioner, deaktiverer den berørte konto og sender en e-mail til brugeren og administratoren

Som vi sagde, giver Syncplicity dig mulighed for at udføre en fjerntørring af dine enheder, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig, hvis de går tabt eller stjæles.

Endelig revideres Syncplicity’s datacentre SOC1 og SOC 2, hvilket betyder, at de tilbyder tilstrækkelig kontrol over den økonomiske rapportering samt korrekt sikkerhed, fortrolighed og tilgængelighed.

Support

synplicity-support

Når du støder på et problem, skal dit første stop være Syncplicitys supportportal, som du kan få adgang til ved hjælp af linket “support” i sidefoden til webklienten. Det har et afsnit til almindelige brugere og til “IT” -brugere, hvilket er nyttigt, hvis du vil undgå de mere techie-artikler. Hvis du ikke kan finde et svar, kan du bruge søgefeltet til at kigge efter det.

Derudover er der ”Syncplicity-universitetet”, et supportafsnit, der indeholder korte, nyttige videoer og hurtige tip, så du bliver bekendt med Syncplicity.

Hvis vidensbasen ikke hjælper, kan du kontakte support, men de tilgængelige kanaler afhænger af dine prisplaner. Faktisk, hvis du har en “personlig” eller “forretning” -konto, er du begrænset e-mail-support. 

“Virksomheden” og “U.S. regeringsplaner har dog adgang til “premium 24/7” support og live chat support i arbejdstiden. “Enterprise” -kunder får også en dedikeret kundesucces manager, som kan hjælpe dem med implementering.

Chat support er tilgængelig fra admin side af Syncplicity. Hvis du foretrækker at tale med nogen, kan du kontakte teknisk support via telefon. Telefonstøtte er tilgængelig 24/7 og har dedikerede linjer til forskellige lande og regioner.

For at teste support sendte vi et enkelt spørgsmål via e-mail og fik et svar på seks timer, hvilket er et anstændigt resultat.

Derudover kan du konsultere med personer fra supportfællesskabet, som er en god måde at samle ressourcer på og hjælpe hinanden. Samfundet er ret aktivt, og medarbejdere fra Axway besvarer spørgsmål. Vi kan godt lide, hvordan der er dedikerede samfundsartikler og søgefunktionen, hvilket gør det nemt at finde en diskussion, der matcher dit problem.

Afsluttende tanker

Syncplicity er en god service takket være dens overkommelige priser, kapabel brugeradministration, anstændig fildeling og kraftfulde synkroniseringsfunktioner. Derudover er sikkerhed fremragende og har nogle interessante funktioner, såsom fjernsletning, SSO, krav til tilpasset adgangskode og overtrædelsesforebyggende foranstaltninger. 

Det giver også betingelser for at oprette og administrere din egen nul-viden beskyttelse, hvilket er sjældent for en virksomhedstjeneste.

Dog har dens webbaserede brugeroplevelse brug for arbejde, “forretningsplanen” inkluderer ikke meget lagerplads, og der er få appintegrationer, hvilket er en alvorlig ulempe for en EFSS-service.

Hvad er dine tanker om Syncplicity? Har du prøvet det ved hjælp af dets gratis 30-dages prøveversion? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me