Huddle Review – Opdateret 2020

Huddle Review

En tjeneste, der er lige så meget som en task management-app som en EFSS-udbyder, vil Huddle sandsynligvis vinde loyale fans med nogle, mens de samtidig vender andre lige så hurtigt. Læs vores fulde Huddle-anmeldelse for detaljerne.


Bedste EFSS

Huddle er en interessant London-baseret tjeneste rettet mod dokumentsamarbejde og -styring. Det vil være bedst egnet til store virksomheder, der ikke har noget imod at betale meget for et fremragende samarbejdsværktøj. Selvom det ligner vores bedste EFSS-tjenester, er Huddle ikke en ægte EFSS, så sørg for at huske det under hele gennemgangen.

Hvis du tror, ​​at det på grund af dette muligvis ikke er det bedste værktøj for dig, kan du overveje at bruge en EFSS-service eller en af ​​tjenesterne på vores bedste cloud-lager til team-roundup.

Når det er sagt, er Huddle ikke uden sine styrker. Det kombinerer indholdslagring med fil- og opgavehåndteringsfunktioner, der appellerer til virksomheder, der ønsker at forenkle og forbedre, hvordan deres teams arbejder med projekter. 

Det har også en god brugeroplevelse, kapabel deling af filer og mapper, oprindelige produktivitetsværktøjer og Microsoft Office-integration. Derudover vil dens fremragende støtte hjælpe, hvis du støder på et problem. 

Der er dog ulemper, herunder en heftig prismærke, begrænset synkroniseringsevne og få brugerstyringsfunktioner. Hvis disse ikke synes som store tilbageslag for dig, skal du læse videre, mens vi går nærmere ind på Huddle i kategorierne nedenfor.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Huddle

Prisfastsættelse

Huddle har ikke de bedste priser på markedet. Faktisk kommer det ikke tæt på de bedst værdsatte tjenester. Der er dog to planer, der udgør deres høje pris ved at tilbyde gratis eksterne brugerlicenser. Plus, hvis du er en større forretning, kan den dyreste plan være den rigtige pasform, hvilket giver dig mere bang for din buck.

Huddles priser starter på $ 10 pr. Måned pr. Bruger, og de afhænger af, hvordan din virksomheds størrelse er. Der tilbydes fire planer: Huddle Starter, Huddle Huddle, Huddle Plus og Huddle Premier.

Huddle Starter-planen begynder ved $ 180 pr. Måned pr. Bruger og giver kun 100 GB lagerplads og mulighed for at oprette 100 arbejdspladser. Det kan rumme fra 10 til 99 ansatte og kan maksimere filstørrelsen på 2 GB.

For mere lagerplads, større filstørrelse og andre funktioner kan du abonnere på Huddle Huddle-planen. Med det får du 500 GB lagerplads, en maksimal filstørrelse på 20 GB, 500 arbejdsområder og gratis eksterne brugerlicenser på i alt op til tre gange antallet af dine ansatte. Det kræver mindst 15 brugere og er $ 240 pr. Måned pr. Bruger.

Huddle Plus-planen øger lagerpladsen til 1 TB, og den giver ubegrænsede arbejdsområder og gratis eksterne brugerlicenser på i alt op til fem gange antallet af dine brugere. For det bliver du nødt til at deltage med $ 360 pr. Måned pr. Bruger.

Premier plan

Hvis dine behov løber endnu højere, kan du abonnere på Huddle Premier-planen. Det kræver mindst 100 brugere, giver ubegrænset lagerplads, ubegrænsede arbejdsområder og ubegrænset eksterne brugerlicenser. I modsætning til de foregående to planer skal du dog betale for at tilføje eksterne brugere. Når det er sagt, bliver du nødt til at kontakte Huddle for at få et prisoverslag for denne plan.

Alle planerne har en rabat, jo flere ansatte du har, så det kan lønne sig at sigte mod det maksimale antal brugere, du muligvis har brug for. Planerne har også flere funktioner, som du kan gennemgå på denne side.

Disse priser er mildest talt stejle. Du får mere ved at udnytte de gratis eksterne licenser, du får med Huddle Huddle og Huddle Plus-planerne. 

Hvis du mener, at det ikke gør det meget bedre, eller at du ikke vil være i stand til at få dine penge værd, kan du overveje at bruge OneDrive for Business. Det er billigere, giver separat plads til hver bruger, integreres med andre Microsoft-apps og har mange andre upsides, som du kan læse om i vores OneDrive for Business-gennemgang.

Brugererfaring

Huddle gør et godt stykke arbejde for at levere en fornøjelig brugeroplevelse på tværs af desktop-, web- og mobilklienter. Grænsefladerne er klare og attraktive, så du ved hvad du skal gøre næste.

Huddle er ikke en ren EFSS-løsning, men det leverer alle de nødvendige klienter som disse løsninger. Desktop-klienten følger dog ikke standardmodellen for synkronisering, der indeholder en synkroniseringsmappe og et ikon i systembakken. Ikonet er til stede, men synkroniseringsmappen er ikke. I stedet viser desktop-klienten din fil i et rigtigt vindue.

huddle-desktop-klient

Vi finder, at dette er en noget langsommere løsning end at bruge din filudforsker til at gennemgå filer. Når det er sagt, viser desktop-klienten dine seneste filer, hvilket gør det lettere at få adgang til dem. Du kan også bogmærke filer for hurtigere adgang. Hvis du ikke selv kan finde dine filer, kan du stole på søgefunktionen, der ser efter filer, så snart du begynder at skrive.

Tilsvarende kræver upload af filer, at du vælger og vælger filer i stedet for at trække og slippe dem, ligesom du kan med almindelige synkroniseringsmapper. Hvis du imidlertid vil have det, kan du åbne webklienten ved hjælp af et link på desktop-klienten.

huddle-web-klient

Webklienten gør det nemt at uploade filer, fordi du bare kan trække og slippe overalt. Det lyder måske ikke som en big deal, men mange tjenester kræver, at du målretter mod et specifikt område eller et vindue. For dem, der ønsker en sådan tilgang, tilbyder Huddle det også. Desuden kan du uploade en mappe.

Visning af filer

Når du har uploadet dine filer, viser Huddle dem i en central rude i liste- eller gittervisninger. Den venstre sidepanel giver dig mulighed for at navigere i appen, mens den øverste bjælke giver dig adgang til dine nylige filer, bogmærker og søgning efter filer. Den højre sidepanel giver dig mulighed for at udføre handlinger i den aktuelle mappe og oprette nye filer og mapper. 

Du kan udføre filhandlinger ved at højreklikke på dem, klikke på de tre prikker, der er tilknyttet en fil eller vælge flere filer og udføre en handling fra højre sidefelt.

Webklienten er klar, glat, attraktiv og bruger masser af negativ plads. Takket være det mister du ikke hvad du skal gøre.

Hvis du er på farten, kan du bruge mobilappen til at få adgang til dine filer, uploade dem eller oprette en ny mappe, men ikke oprette filer. Det mindsker nytten, så du bliver nødt til at bruge webklienten, når du ikke er på dit skrivebord til at oprette filer.

Når det er sagt, giver appen dig mulighed for at se dine nylige filer, arbejdsområdeaktiviteter og opgaver, der er tildelt til dig. Derudover kan du søge efter filer, se underretninger og få adgang til dine bogmærker. Appen er klar og let at bruge.

Brugeradministration

Huddle har ikke stærke brugeradministrationskapaciteter, fordi dens manglende nøglekomponenter, såsom at tildele forskellige roller til brugerne, styre brugertilladelser på et brugerniveau og generere rapporter. Der er stadig nogle funktioner, som vi detaljeret nedenfor.

huddle-inviter-brugere

Ligesom med EFSS-tjenester, skal du invitere brugere til at slutte sig til dig for at kunne administrere dem. Huddle har en simpel grænseflade til at invitere folk. Når de har accepteret din invitation, vil de være en del af dit team. 

Du kan invitere brugere til mange teams på samme tid, men du kan ikke angive nogen af ​​deres tilladelser. For at gøre det skal du klikke på knappen “indstillinger” i venstre sidefelt og derefter på “brugere” -fanen. Derefter kan du ændre, hvilke teams brugerne er i, gøre dem til administratorer og fjerne dem fra arbejdsområdet.

Derudover kan du justere brugerrettigheder, som styrer, hvad brugerne kan gøre på arbejdsområdet. Disse privilegier inkluderer oprettelse af mapper, oprettelse af offentlig link af redaktører og aktivering af Office online, humørikoner og Word-sammenligning.

Sammenlignet med EFSS-løsninger efterlader Huddles brugeradministration meget at ønske. “Manager” -rollen er den eneste, du kan tildele, du kan ikke administrere tilladelser pr. Bruger, og der er ingen rapporter, du kan generere for at få et overblik over, hvad dine brugere laver. Til det bliver du nødt til at stole på aktivitetsfeed, men det er en svag erstatning.

Hvis du har brug for mere avancerede brugeradministrationsindstillinger, skal du overveje at give Citrix ShareFile en chance. Du kan lære mere om det i vores Citrix ShareFile-gennemgang.

Folder & Fildeling

Huddle leverer en simpel delingsfunktion, der gør jobbet, men ikke tillader dig at anvende indholdskontrolindstillinger på dine aktier. Du kan dog specificere, hvilke teams der kan få adgang til dine delte mapper ved at tildele en af ​​flere tilladelser.

Huddle lader dig dele filer og mapper ved hjælp af internettet eller mobilklienterne. Den nemmeste måde at gøre dette på er at højreklikke på en fil eller mappe og vælge “del.” I begge tilfælde åbner det et vindue, som giver dig mulighed for at tilføje de brugere, du vil dele dit indhold med.

huddle-web-aktie

Det er nemt at tilføje brugere, fordi du kun behøver at klikke på en bruger fra listen. Desuden kan du hurtigt finde brugere ved at indtaste deres navn i søgefeltet. Du kan også tilføje en meddelelse, der følger med delingen. Når du er færdig, kan du klikke på “del.” 

Der er ingen måde at specificere tilladelser til delingen på et individuelt niveau. Det er logisk, i betragtning af at Huddle drejer sig om team af brugere, men det ville være en nyttig tilføjelse, når du vil dele filer med brugere, der ikke har de samme privilegier som deres team. 

Huddle-arbejdsområder

Der er heller ingen måde at sikre filer, når de deler med eksterne brugere, men Huddle adskiller brugere i dedikerede “arbejdsområder”, som du har brug for at invitere brugere til. Det hjælper med at bevare sikkerheden og kontrollen over, hvem der kan se og redigere filer, hvilket gør indstillinger for klassisk indholdskontrol ikke så nødvendige. 

Derudover giver et arbejdsområde dig mulighed for at invitere eksterne samarbejdspartnere. Vi taler mere om arbejdsområder i afsnittet “produktivitetsværktøjer” nedenfor.

huddle-hold-adgang

Du kan dog specificere teamadgang for specifikke mapper. Hvis du gør det, kan du indstille en af ​​flere tilladelser for team af brugere:

  • Ingen adgang: kan ikke se eller få adgang til en mappe og dens undermapper
  • Viewer (kun online): kan kun se indhold i Huddle og kan ikke downloade, kopiere eller flytte indhold
  • Viewer: kan se, downloade og åbne indhold i apps ud over Huddle
  • Editor: kan se, downloade, tilføje og opdatere indhold i andre applikationer

huddle-fil-anmodninger

Hvis du ønsker at få en andel fra andre, kan du gøre det ved at oprette en filanmodning. For at gøre det skal du specificere, hvilke filer du vil have, hvor de skal gå, hvem der skal angive filerne, og hvor længe filerne skal være tilgængelige. Det er en nyttig og mere avanceret funktion sammenlignet med standardfilanmodninger.

Mobilappen tillader dig ikke at finpudse indstillingerne for mappeadgang, men du kan bruge den til at dele filer. Du skal åbne en fil, trykke på pilknappen og vælge de mennesker, du vil dele den med.

Hvis du har brug for en mere omfattende løsning til deling, anbefaler vi FileCloud. Det giver dig mulighed for at sikre dine aktier ved hjælp af indholdskontrolindstillinger og giver dig mulighed for at dele fra skrivebordet. Hvis du vil vide mere om dens deling og andre funktioner, skal du læse vores FileCloud-gennemgang.

Synkronisere

Huddle bruger ikke den klassiske synkroniseringsmodel, og desktopklienten har problemer med at uploade zippede filer. Der er heller ingen måde at trække og slippe dine filer på, så du bliver nødt til manuelt at vælge og vælge dem.

Da Huddle ikke bruger en synkroniseringsmappe, kan du ikke vælge hvilke filer eller mapper der skal synkroniseres til skyen. Faktisk fungerer Huddle som et netværksdrev i den forstand, at det streamer indhold til din computer, når du anmoder om at åbne det. Det hjælper dig med at spare plads, men det giver dig heller ikke mulighed for at arbejde på dine filer, mens du er offline.

huddle-desktop-upload

Da du ikke blot kan trække og slippe filer, skal du åbne desktopklienten og klikke på det lille upload-ikon nær toppen. Det åbner en dialog, som giver dig mulighed for at vælge de filer, du vil uploade. For at teste, hvordan synkronisering fungerer, og hvor hurtigt det uploader filer, valgte vi vores 1 GB-lynlåsemappe til at gemme i skyen.

Huddle kunne imidlertid ikke uploade det uden problemer, og vi fik en meddelelse om, at “noget gik galt.” Vi uploadede stadig andre filer uden problemer.

Når du synkroniserer filer med dit skrivebord, kan du åbne dem i tilstanden “read-only” og “edit and lock”. Filredigering vil være hurtig takket være brugen af ​​en synkroniseringsalgoritme på niveau niveau. Dette reducerer den tid, det tager at uploade filer, fordi det kun uploader de ændrede dele af filen i stedet for hele filen.

Produktivitetsværktøjer

Huddle leverer ikke et bibliotek med produktivitetsapps, som EFSS-tjenester gør, men det integreres med Office Online og dens desktop-modstykke. Bemærk, at du har brug for en aktiv Office 365-licens for at bruge begge. Desuden kan du oprette arbejdsområder omkring specifikke teams, som hjælper dig med at være mere organiseret og produktiv.

huddle-opgaver

Derudover giver Huddle indfødte opgaver til styring af opgaver. Det er nemt at oprette en opgave og finpusse den efter din smag. Først skal du navigere til “opgaver” -siden fra venstre sidefelt i webklienten. Dernæst kan du navngive opgaven, give den en status, tildele den til en person og give start- og slutdatoer.

Når du har oprettet opgaver, vises de på en liste, som du kan filtrere efter den person, de er tildelt, deres status og forfaldsdato. Hvis du har mange opgaver, og du har brug for at eksportere dem, kan du gøre det ved at oprette en CSV med dem. Plus, når du har mange opgaver at gøre, er det let at miste oversigt over, hvem der har gjort hvad, så Huddle giver et revisionsspor, der beskriver opgavens handlinger.

Hvis du er en virksomhedsejer og gerne vil sammenligne Huddles opgaveadministrationsmuligheder med en anden løsning, kan du se vores bedste artikeladministrationssoftwareartikel.

Huddle giver også muligheden for at oprette og administrere noter, svarende til de bedste apps, der tager notater. Noteaditoren indeholder ikke mange indstillinger, men de andre handlinger, du kan udføre, inkluderer oprettelse af opgaver, der er forbundet med noten, tilføjelse af kommentarer, administrering af versioner og forhåndsvisning af aktiviteter på noten. 

Desuden kan du tilføje godkendelse, låse den for at forhindre redigering og få et delbart link. Alle de nævnte handlinger er også tilgængelige for andre filer.

Alle disse handlinger og funktioner er indlejret i et logisk rum, som Huddle kalder et “arbejdsområde.” Du kan oprette arbejdsområder centreret omkring teams, projekt eller klienter. Du har adgang til et arbejdsområde ad gangen, men du kan nemt skifte mellem arbejdsområder, som du er en del af eller oprette nye. 

Arbejdsområder giver dig også mulighed for sikkert at interagere med klienter, der er uden for din organisation, uden at skulle administrere tilladelser og adgangsrettigheder.

Sikkerhed

Huddles skysikkerhed er stærk takket være den har solid kryptering, transitprotokol og hærdede datacentre. Dette plus dens tofaktorautentisering vil hjælpe dig med ikke at blive offer for cyberkriminalitet.

huddle-sikkerhed

Huddle bruger AES 128-bit eller 256-bit-kryptering – afhængigt af browseren – med TLS-protokollen til at beskytte dine filer, der er i transit til dets datacentre, og AES 256-bit for at beskytte dem i hvile. 

Privat kryptering er ikke tilgængelig, men hvis du vil have den, skal du overveje at prøve Egnyte Connect. Du kan lære mere om dets sikkerhedsfunktioner i vores Egnyte Connect-gennemgang.

Huddles datacentre er placeret i USA, Europa og Storbritannien, så du kan vælge det område, hvor du vil gemme dine data. Afhængigt af hvilket område du vælger, gælder forskellige skylove og -regler. Datacentrene er imidlertid ISO 27001-certificeret, hvilket betyder, at de giver tilstrækkelig informationssikkerhed. 

Derudover har datacentrene SAS 70 Type II og SSAE 16-akkrediteringer. De har også 24/7 overvågning, sikkerhedspersonale på stedet, biometriske scannere og et paskortsystem, der begrænser bevægelse inden for datacentret.

Datacentres sikkerhed og kryptering beskytter dig ikke, hvis nogen stjæler dine legitimationsoplysninger. For at forhindre det skal du have en stærk adgangskode i stedet for en svag adgangskode. Desværre hjælper Huddle dig ikke med dette, fordi det ikke giver dig mulighed for at indstille krav til tilpasset adgangskode. 

Du kan dog aktivere tofaktorautentisering, som beskytter din konto ved at kræve, at brugerne indtaster en sikkerhedskode, når de logger på fra en ukendt enhed. Huddle leverer også enkelt login, som giver dig mulighed for at logge ind på Huddle ved hjælp af de samme legitimationsoplysninger, som du bruger til at logge ind på dine andre forretningssystemer.

Hvis nogen stjæler en enhed fra en af ​​dine brugere, kan du fjerne brugeren fra arbejdsområdet for at deaktivere eventuelle fremtidige filsynkroniseringer. Det fjerner ikke de filer, der allerede er synkroniseret med den enhed, men en ekstern aftørring vil og Huddle giver dig mulighed for at udføre det.

Support

Huddles vidensbase er åben for alle kunder, mens chat, telefon og døgnet rundt kun er tilgængelig for abonnenter af Huddle Plus- og Huddle Premier-planerne. Du kan også indsende en e-mail-anmodning og få hjælp på den måde. Vi fik et svar i kort rækkefølge, hvilket er et godt resultat.

huddle-help

Du kan åbne vidensbasen fra webklienten ved at klikke på kontoikonet i øverste højre hjørne. Du kan søge i vidensbasen efter de artikler, du har brug for, eller gennemse det efter kategori. 

Artiklerne er kortfattede, lette at følge og har masser af skærmbilleder til at hjælpe dig med. Vidensbasen giver dig også mulighed for at tilmelde dig træning, hvilket væsentligt betyder, at du kan hente optagelser af on-demand træningssessioner. Det er stadig en god måde at undervise brugere i at have videoer.

Hvis du ikke kan finde et svar, kan du indsende en hjælpeanmodning. Vi gjorde det kl. 12:40 og fik svar på cirka en time, hvilket er en fremragende responstid. Der er ingen måde at samle svar fra mange brugere på, fordi der ikke er nogen fællesskabsfora.

Dommen

Huddle er en tjekket service. Det har mange styrker, herunder en god brugeroplevelse, native produktivitetsværktøjer, stærk sikkerhed og fremragende support. Det har imidlertid også flere svagheder, såsom dyre planer, begrænset synkronisering og få brugerstyringsfunktioner. At gøre fremskridt på disse områder ville gøre det til en mere lokkende service.

Virksomheder, der ikke har noget imod at imødekomme dens pris, og som kræver administrationsfunktioner sammen med indholdslagring, finder Huddle som en kapabel løsning. De, der har brug for filsynkronisering og delingsfunktioner, skal se andre steder.

Hvad synes du om Huddle? Leverer det det, du har brug for, eller har du en anden service, der matcher din forretningssag? Fortæl os i kommentarerne nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me