FilesAnwhere Review – Opdateret 2020

FilesAnywhere gennemgang

FilesAnywhere er en solid EFSS-udbyder, der ikke helt tilbyder, hvad sine konkurrenter gør. Mens det får sin deling og synkronisering rigtigt, kan dets prisfastsættelse være lidt venligere, og dens interface kunne ryddes op. Læs vores fulde FilesAnywhere-gennemgang for detaljerne.


Bedste EFSS

FilesAnywhere er en amerikansk-baseret cloud-lagringstjeneste, der begyndte at fungere i 1999, hvilket gør den ældgamle i it-form. Virksomheden fokuserer på store virksomheder, og som de øvrige enterprise cloud-lagringstjenester kan FilesAnywhere hjælpe dig med at forbedre dine medarbejders samarbejde og gøre arbejdet lettere. Hold med os, mens vi detaljerede dets muligheder i denne FilesAnywhere-gennemgang.

FilesAnywhere har evner til synkronisering og deling, stærke sikkerhedsfunktioner og fremragende brugeradministration. Vi fandt imidlertid, at parringen af ​​gamle og nye grænseflader var underlig, fordi den nye grænseflade ikke kan gøre alt, hvad den gamle kan. 

Der er ikke mange produktivitetsværktøjer, du kan bruge, så hvis det er din vigtigste brug af FilesAnywhere, skal du overveje vores anbefaling i afsnittet “produktivitetsværktøjer” nedenfor. Abonnementsplanerne har god værdi, men de, der har brug for mere lagerplads, vil finde andre tjenester mere passende. Der er heller ingen chat eller 24/7 support. 

Alt dette gør FilesAwhere til en blandet taske, og en der ikke kan gøre vores liste over de bedste EFSS-tjenester. Der er dog mere til FilesAnywhere, og hvis disse mangler ikke har slået dig fra, skal du være hos os, da vi udforsker denne cloud-lagringstjeneste mere detaljeret i kategorierne nedenfor.

Styrker & Svagheder

Alternativer til filer hvor som helst

Prisfastsættelse

Vi kan godt lide FilesAnywhere priser, men lagringsstørrelsen overlader lidt at ønske. Planerne tilbyder ikke meget lagerplads, men det er muligvis nok for nogle virksomheder. Andre tjenester tilbyder dog meget mere til en lidt højere pris.

FilesAnywhere tilbyder tre planer: Business Starter, Professional og On Premise. Business Starter kræver, at du har to til fem brugere, og det er $ 4,49 per bruger, når der faktureres årligt eller $ 4,99 per bruger, hvis det faktureres månedligt.

Det tilbyder 100 GB lagerplads, som du kan øge op til 1 TB. Det tilbyder også ubegrænsede filstørrelser og alle standard EFSS-funktioner, herunder filversion, API-adgang, plug-ins og mobile apps. 

Business Starter er en anstændig plan, hvis du har få brugere, som du ikke behøver at administrere, hvis du ikke har brug for meget lagerplads, og hvis du ikke har behov for sikkerhedsfunktioner, såsom SSL og kryptering ved hvile. Business Starter inkluderer heller ikke FilesAnywhere’s desktop-app.

At låse disse hæfteklamefunktioner bag en dyrere plan er noget, som næsten ingen andre tjenester gør. For lidt mere kan du abonnere på OneDrive’s Plan One, som får dig 1 TB pr. Bruger for $ 60 pr. Bruger pr. År, og det starter med en enkelt bruger. Du kan læse mere om det i vores OneDrive for Business-gennemgang.

Filer overalt professionelt

Den professionelle plan giver 2 TB lagring, som du kan øge til 5 TB. Planen kræver også, at du har mindst fire brugere og højst 100. Det er $ 8,99 pr. Måned pr. Bruger, når det faktureres årligt eller $ 9,99 pr. Måned pr. Bruger, hvis du vælger at betale månedligt. 

Foruden at levere de standardiserede sikkerhedsfunktioner på markedet tilføjer Professional også muligheden for at administrere grupper, tildele roller, synkronisere filer ved hjælp af en desktop-app, søge i fulde tekster og mere. 

Denne plan har flere af de funktioner, der passer til markedsstandarden, men den begynder stadig med kun 2 TB lagerplads til 100 brugere. Hvis du har brug for mere end 5 TB lagringsplads, skal du tale med din kontorepræsentant for at få et tilbud.

Hvis du vil have så meget lagerplads, men prisen passer ikke dig, giver Egnyte Connect’s Office-plan 5 TB til fem til 25 brugere. Det er $ 8 pr. Bruger pr. Måned, når det faktureres årligt. Du kan lære mere om det i vores Egnyte Connect-anmeldelse.

Tilpasning af filer overalt

Den endelige plan, på stedet, kan tilpasses. FileAnywhere accepterer årlige og flerårige betalinger, som formodentlig giver større rabatter. Det giver ubegrænset lagerplads og kan understøtte ubegrænsede brugere, brugerdefineret udvikling og en on-site cloud-løsning, der svarer til det, vi kalder hybrid cloud.

Hybrid sky giver dig mulighed for at holde dataene adskilt mellem dine on-site-tjenester og FilesAnywhere’s servere, hvilket hjælper dig med at opnå hurtigere hastigheder. At have data på stedet betyder, at du kan justere sikkerhedsfunktionerne og implementere andre beskyttelsesforanstaltninger. Du skal dog kontakte FilesAnywhere for at få et prisoverslag for denne plan. 

Listen over funktioner, som planerne har, er omfattende, og vi kan ikke dække dem alle, så vi inviterer dig til at tjekke dem ud her.

Brugererfaring

Generelt gør FilesAnywhere et anstændigt stykke arbejde i brugeroplevelsesafdelingen, men det kan ikke virkelig sammenlignes med andre løsninger. Desktop-klienten er ikke tilgængelig for alle planer, og de to webgrænseflader har brug for mere arbejde, fordi den ene er uhyggelig, og den anden ikke har adgang til alle funktionerne.

FilesAnywhere giver dig adgang til din cloud-lagring ved hjælp af desktop, web eller mobile klienter. Desktop-klienterne er tilgængelige til Windows og Mac, men ikke Linux. Hvis du er en Linux-bruger, anbefaler vi Dropbox Business. Du kan læse mere om det i vores Dropbox Business-gennemgang.

CloudSync, FileAnywhere’s desktopklient, er tilgængelig for Windows, men synkronisering af filer på en Mac er en del af “backup til mac” -klienten. Til denne gennemgang brugte vi CloudSync til Windows. Hvis du bruger en Mac, kan din brugeroplevelse muligvis være noget anderledes.

I modsætning til andre tjenester er Windows-synkroniseringsklienten ikke tilgængelig med alle planerne; Du kan kun bruge det med Professional- eller Enterprise-planerne.

filer med overalt-desktop-klient

Tilsvarende bruger desktopklienten standardmodellen for synkronisering – en synkroniseringsmappe og et ikon i systembakken – men ikonet viser ikke dine nylige filer og andre nyttige oplysninger i et pænt popup-vindue, som nogle andre EFSS-tjenester gør.

FilesAnywhere Sync Status

Dette systembakkeikon åbner et vindue, der viser din synkroniseringsstatus og giver dig adgang til indstillingerne. Det er klart og nemt at bruge, men synkroniseringsstatusvinduet, som giver dig mulighed for at slukke for synkronisering, kan kombineres med indstillingsvinduet for at gøre det enklere. Når det er sagt, kan vi godt lide, hvordan synkroniseringsmappen beriger filerne med ikonemblemer, der viser deres synkroniseringsstatus.

Webklienten er et andet dyr. Afhængigt af om du logger ind som administrator eller standardbruger, får du adgang til adminklienten eller brugerklienten. Hvis du logger ind som bruger, kan du bruge den avancerede grænseflade eller den nye, strømlinede grænseflade, der giver færre indstillinger.

filer med overalt-admin-konsol

Administrationskonsollen føles moderne og attraktiv. Knapperne øverst giver dig adgang til brugere, grupper, opdelinger, rapporter, sikkerhedsindstillinger og stedskonfiguration. Desuden kan du hurtigt oprette brugere, grupper og opdelinger ved hjælp af knapperne i venstre sidefelt. Den højre sidebjælke giver dine kontooplysninger, resume og en liste over meddelelser.

Ulemperne er, at administrationskonsollen er lidt langsom, og nogle af operationerne har brug for flere trin end nødvendigt. For eksempel, når du tilføjer grupper til brugere, skal du indtaste navnet på gruppen, klikke på søgeknappen, vælge det fra en ny visning, klikke på “Gem” og derefter tilføje en gruppe på siden “Tilføj bruger”.

filer med overalt-web-klient

Standardgrænsefladen for standardbrugere ser gammel og uattraktiv ud, men den er funktionel og har mange muligheder. Den øverste menu har faner, som du kan bruge til at navigere i klienten og en søgefelt, der ser efter filer, mens du skriver. Søgningen er kraftig, fordi den giver mange muligheder, som du kan finjustere og endda giver dig mulighed for at søge efter tekst i dine filer.

Filer overalt

Klientens standardvisning er “mine dokumenter”, som viser dine filer i en trævisning, men “liste”, “ikon”, “bjælke” og “graf” -visninger er også tilgængelige. Du kan udføre handlinger ved at højreklikke på en fil eller mappe fra visningen. For at vælge flere objekter skal du dog genindlæse hele visningen. Denne visning giver dig også mulighed for at uploade indhold via træk og slip eller gennem et vindue.

Du kan finjustere din konto fra øverste højre hjørne eller få adgang til FilesAnywhere “lys” interface.

filer med overalt-web-client-lys

Den “lette” grænseflade er strømlinet, bruger masser af negativ plads, har et anstændigt farveskema, giver in-line handlingsknapper og har muligheden for at vælge flere filer uden at indlæse visningen igen. Dets søgefunktion kunne dog ikke finde en nyligt uploadet fil, og den brugte lagerbjælke viser ikke, hvor meget du i øjeblikket bruger, hvis du ikke opdaterer den manuelt.

Derudover åbner handlinger på individuelle filer og mapper et nyt vindue nær bunden af ​​siden. Vinduet er uklart, og en del af det skjules af hvidt rum.

Selvom webklienterne er brugbare, ville det gå langt, hvis FilesAnywhere opdaterede sit udseende og gjorde dem mindre klodsede.

FilesAnywhere har en mobilklient, men vi kunne ikke logge ind på den ved hjælp af vores legitimationsoplysninger, hvilket betyder, at den er ubrugelig i øjeblikket.

Brugeradministration

FileAnywhere har funktionsdygtige brugeradministrationsfunktioner, der inkluderer generering af rapporter, indstilling af en af ​​flere tilladelser for brugere og oprettelse af grupper og opdeling af brugere. Som administrator kan du også klone og fordømme brugerne, hvilket er gode muligheder, hvis du vil kontrollere, hvad deres op til.

Du kan administrere brugere ved hjælp af administrationskonsollen, som giver dig mulighed for at oprette brugere, grupper og opdelinger. Opdelinger giver dig mulighed for at adskille brugere for at forhindre uautoriseret deling af data, samt forbedre søgningen gennem brugere og deres klassificering. 

Grupper giver dig mulighed for at specificere en samling af tilladelser og en liste over brugere, der svarer til dem. Det gør det lettere at tildele et sæt tilladelser til nye brugere eller at tilbagekalde det sæt fra eksisterende brugere ved at fjerne dem fra gruppen.

filer med overalt-brugere

For at gøre det skal du dog først oprette nogle brugere. For at tilføje brugere skal du klikke på knappen “tilføj bruger” og specificere de nødvendige oplysninger. Udover standardbrugerinfo kan du specificere en brugers opdeling, manager, lagerplads, mappedelingstilladelser, gruppetilhørighed og noter om brugeren.

Derudover kan du justere brugerens grænseflade, aktivere eller deaktivere specifikke tredjeparts plugins, deaktivere desktop-klienten og aktivere tofaktorautentisering (2FA). Vi vil tale mere om 2FA i sikkerhedsafsnittet.

Filer overalt tilladelser

Når du opretter brugere, definerer du, hvilke delte mapper de kan få adgang til, og med hvilke tilladelser. FilesAnywhere giver dig mulighed for at indstille et af seks tilladelsesniveauer: 

 • Master-adgang: kan tilføje, ændre og slette delte data og også dele dem med andre brugere
 • Fuld adgang: kan ændre og slette delte data
 • Opret og opdater: kan ændre eller tilføje data, men kan ikke slette
 • Skrivebeskyttet: kan ikke ændre eller slette
 • Kun eksempelvisning: kan kun forhåndsvise
 • Upload kun: kan kun uploade

Som standard er disse tilladelser indstillet til aldrig at udløbe. Du kan dog specificere dem til at gøre det efter 24 timer eller et år. 

filer med overalt-add-gruppe

I stedet for at specificere mappetilladelser for en bruger, kan du dog oprette en gruppe med mappetilladelser og tildele en bruger til den. Derudover kan du aktivere 2FA for hele gruppen og tildele gruppen til en afdeling. 

Når du opretter en division, kan du angive dens navn, kode, delingstilladelser og det maksimale antal brugere, der er tildelt plads. Derudover kan du give kontorkontaktoplysninger til den person, der administrerer denne afdeling og definere divisionsadministratorer. Ved at kombinere alle disse funktioner kan du finjustere, hvad dine brugere kan gøre.

På toppen af ​​dette er der muligheder for at klone en bruger og efterligne dem. Denne liste over indstillinger er ikke udtømmende, men der er ikke en mulighed for at tilføje brugere i bulk, f.eks. Fra en CSV-fil. Det eneste, du kan gøre for at fremskynde tilføjelse af brugere, er at trykke på en knap, der giver dig mulighed for straks at tilføje en anden bruger efter den første.

Der er heller ingen mulighed for at tilføje brugere som eksterne samarbejdspartnere, hvilket sparer dig for en licensplads, men stadig giver dig mulighed for at arbejde med folk uden for din organisation.

filer med overalt-rapporter

Hvis du ønsker at få et generelt overblik over de forskellige aspekter af din konto, kan du generere en af ​​20 tilgængelige rapporter, herunder “mappeindhold”, “kontosammendrag”, “brugerdata” og “fil upload” rapporter. Du kan også få en kort oversigt og kontoinfo fra admin-dashboardet.

Mappe- og fildeling

FilesAnywhere har kraftfulde delingsindstillinger, der inkluderer generering af delingslink, billedlink, mappedeling, virtuel mappedeling. Der er også en side, der specificerer dine delinger, så du ikke behøver at kontrollere, hvilket indhold du har delt med andre. Du kan også generere en rapport, der indeholder detaljer om dine aktier og dele data vha. Desktop-klienten.

Du kan dele filer og mapper ved hjælp af enten internettet eller desktop-klienten. Webklienten giver dig mulighed for at dele filer ved at højreklikke på et objekt og vælge “deling” eller ved at oprette en deling fra visningen “deling”.

filer med overalt-web-aktie

filer med overalt-aktie-link

Hvis du vil dele en fil, skal du generere et link. Du kan beskytte linket med en adgangskode, indstille det til at udløbe efter en bestemt periode, aktivere eller deaktivere download, angive en downloadgrænse og få besked, når linket åbnes eller bruges til download. Desuden kan du oprette en brugerdefineret side, der skal bruges til dit link. Du kan kopiere og indsætte linket eller sende det via e-mail.

Deling af fotos

Der er et specielt “billedlink”, du kan oprette, hvis du vil dele fotos fra din konto. Derudover kan du bede andre om at sende dig filer, uploade en fil og dele den på én gang, sende filer direkte til brugere og endda faxfiler (for dem af jer, der er nostalgiske omkring 90’erne).

Hvis du vil dele filer fra forskellige mapper, kan du gøre det ved hjælp af virtuelle mapper. Først skal du oprette en virtuel mappe fra “værktøjer” -menuen på webklienten. Dernæst kan du tilføje undermapper og linke til filer på enhver måde, du ønsker. Når du er færdig, kan du dele mappen som et link, som en gruppedeling eller sende den som et billedlink.

filer med overalt-mappe-aktie

Du kan også dele mapper. For at gøre det skal du vælge en bruger eller en gruppe, du vil dele med, og tildele et tilladelsesniveau.

filer med overalt-aktie-desktop

Du kan også dele filer og mapper som links ved hjælp af desktop-klienten. Når du har genereret et link, kan du sende det, e-mail det via Microsoft Outlook eller kopiere og indsætte det.

FilesAnywhere leverer sider, der viser dine forskellige delte links og giver dig mulighed for at generere en rapport, der indeholder delte mapper. 

Synkronisere

FilesAnywhere bruger den klassiske synkroniseringsmodel til at overføre dine filer til skyen og dine tilsluttede enheder, men opnår ikke de bedste uploadhastigheder. Når det er sagt, giver det den selektive synkroniseringsfunktion og uploades efter den første fordel af synkroniseringsalgoritmen på blokniveau.

filer med overalt-sync-mappe

FilesAnywhere bruger en synkroniseringsmappe til at spejle dine filer til skyen og vice versa. Du kan vælge, hvor du vil placere din synkroniseringsmappe, som ikke er noget, som de fleste EFSS-tjenester tilbyder. Hvis du har brug for at spare plads, giver FilesAnywhere en selektiv synkroniseringsindstilling, som giver dig mulighed for at vælge, hvilke filer du vil synkronisere til dit skrivebord.

Du kan også synkronisere filer og mapper, hvis synkroniseringsmapperne begynder at give dig problemer. Det skete dog ikke, når vi synkroniserede vores 1 GB-zip-testmappe. Uploaden var færdig på 41 minutter og 55 sekunder, hvilket er 10 minutter langsommere end vi forventede. Det er ikke et dårligt resultat, men det er heller ikke godt.

Når det er sagt, bruger FilesAnywhere synkronisering på blokniveau til at fremskynde overførslen af ​​allerede uploadede filer. Det gør det ved kun at overføre de dele af filerne, der er ændret, snarere end hele filen. Det sætter det i det sjældne selskab med tjenester, der bruger synkronisering på blokniveau.

Vi vil dog gerne se en mulighed for at installere et netværksdrev, som vil gøre det muligt for dig at få adgang til filer fra skyen uden at downloade dem. 

Produktivitetsværktøjer

FilesAnywhere leverer en backup-klient, som ikke er almindelig blandt EFSS-tjenester. Det, der er almindeligt blandt EFSS-tjenester, er at integrere med mange tredjepartsapps, men FilesAnywhere gør ikke det. Det giver dig imidlertid mulighed for at forhåndsvise dine filer og oprette brugerdefinerede formularer ved hjælp af webklienten.

FilesAnywhere har ikke et bibliotek med apps fra tredjepart som andre EFSS-tjenester, hvilket er logisk, i betragtning af at det ikke tilbyder mange appintegrationer. Du kan redigere filer ved hjælp af Office Online, men det kræver et gyldigt Office 365-abonnement. Du kan dog bruge Google Office-dragt og Zoho til at redigere dokumenter gratis.

Derudover kan du bruge Adobe Sign, Aviary Photo Editor og Autodesk Freewheel. Hvis du bruger WordPress, har FilesAnywhere et plugin, der giver dig mulighed for at oprette en ny post i blogindlæg med filer fra skyen. Du kan også sikkerhedskopiere dine tweets ved hjælp af en tilføjelse.

filer med overalt-konto-værktøjer

FilesAnywhere har også kontoværktøjer, der kan hjælpe dig med at øge din produktivitet. Disse inkluderer forhåndsvisning af dine filer i forskellige grupper og konvertering af billeder og dokumenter til PDF.

Hvis du hurtigt har brug for adgang til specifikke filer, kan du bruge virtuelle mapper til at oprette mapper, der indeholder ofte anvendte filer.

På lignende måde kan du automatisere dine forretningsforløb ved at oprette en arbejdsgang. Arbejdsgange giver dig mulighed for at automatisere gentagne opgaver og deling af information mellem medarbejdere, hvilket sparer dig tid.

For dem, der har brug for at få feedback fra brugere, vil “eforms” -funktionen være værdifuld. Eformer giver dig mulighed for at oprette en brugerdefineret formular, dele den og se formularrapporter.

FilesAnywhere giver dig også mulighed for at tage backup af dine filer, hvilket er en sjælden funktion blandt EFSS-tjenester. Det giver et væld af muligheder, herunder oprette sikkerhedskopieringsprofiler og bruge en planlægning til sikkerhedskopiering. Du kan sikkerhedskopiere dine filer ved hjælp af FTP-, SFTP- og WebDAV-protokoller. Hvis du ikke er bekendt med dem, skal du læse vores separate, hvad der er FTP, og hvad er WebDAV-guider.

Det er imidlertid ikke let eller ligetil at bruge, og hvis du vil have en sådan backup-service, vil vores bedste business-backup-liste give dig nogle ideer.

FilesAnywhere har et anstændigt sæt værktøjer, men hvis du har brug for mere, skal du tjekke af i boksen. For mere information om dens produktivitetssuite af apps, se vores Box review. 

Sikkerhed

FilesAnwhere giver tilstrækkelig cloud-sikkerhedsfunktioner, men der er ingen mulighed for at aktivere privat kryptering eller fjernslette filer fra dine enheder. Når det er sagt, er stærk kryptering tilgængelig såvel som funktioner, der beskytter dine loginoplysninger. Dertil kommer, at FileAnywords datacentre ikke skimp på sikkerhedsforanstaltninger og overholder alle de nødvendige protokoller.

FilesAnywhere beskytter dine filer under transit ved hjælp af 2048-bit SSL / SHA-2-kryptering. Når dine filer når en FilesAnywhere-server, sikres de ved hjælp af AES 256-bit kryptering. Hvis du bruger CoolBackup-funktionen, krypterer den også dine filer lokalt ved hjælp af AES 256-bit. 

FilesAnywhere leverer ikke privat kryptering, hvilket ville gøre det så kun du kunne læse dine filer. Det er stadig tendensen med EFSS-tjenester.

FilesAnywhere begrænser dog adgangen til dine filer til kun et udvalgt antal teknikere. Teknikerne har ikke adgang til brugernes dokumenter, medmindre det kræves i henhold til loven. Derudover er de bundet af fortrolighedsaftaler til at respektere dit privatliv.

Udover at kryptere filer, skal du sikre dine legitimationsoplysninger ved at sikre dig, at dine brugere ikke opretter svage adgangskoder, men i stedet stærke. Det kan du gøre ved at definere den minimale adgangskodestyrke og længde fra administrationskonsollen.

Derudover kan du begrænse, om adgangskoder kan genbruges, indstille en grænse for logins pr. Dag, begrænse login fra specifikke IP-adresser og definere minimum og maksimal alder for adgangskoden. Du kan også instruere FilesAnywhere til automatisk at logge ud af brugere for at beskytte din konto mod enhver tredjeparts manipulation.

Derudover kan du slå 2FA til, hvilket kræver, at brugerne indtaster en ekstra kode, når de logger på fra en ukendt enhed. Abonnenter på Professional og On Premise-planerne får også adgang til single sign-on, som giver dig mulighed for at logge ind på flere systemer med de samme legitimationsoplysninger.

Datacenter Sikkerhed

Når dine filer lander i FileAnywhere’s datacenter, vil et væld af funktioner beskytte dem. For det første er datacentret SOC-2 verificeret og McAfee Secure testet. Datacenterfaciliteten giver også brandundertrykkelse, strømredundans, opvarmning, ventilation og klimaanlæg. 

Derudover er der 24/7 overvågning og et dedikeret infrastrukturhold, der arbejder på stedet for at sikre, at eventuelle hændelser eller opgraderinger udføres så hurtigt som muligt. Hvis der dog opstår en fiasko, er FilesAnywhere afhængig af N + 2-redundans for at forhindre, at enkeltpunktsfejl påvirker resten af ​​datacentret. 

FilesAnywhere bruger også automatisk sikkerhedskopiering, daglige snapshots af brugerkonti og gendannelse af data for at sikre, at du ikke mister dine oplysninger. Oven i det giver overflødige backbone-forbindelser dig mulighed for at nyde de højeste niveauer af forbindelse, uanset eventuelle netværksproblemer. 

Datacentret er også i overensstemmelse med ISO 27001, HIPAA, SSAE16, FINRA og andre protokoller. Samlet set giver disse funktioner en stærk datacentersikkerhed.

Der er dog ingen måde at fjernt slette dataene fra dine computere; du kan kun gøre det for mobile enheder. Det er stadig nyttigt, hvis nogen af ​​dine medarbejdere mister deres telefon, eller nogen stjæler den.

Support

Hvis du ikke ved, hvordan man gør noget ved hjælp af FilesAnywhere, eller hvis du støder på et problem, er den hurtigste løsning at åbne supportcenter. Du kan gøre det ved hjælp af menuerne i øverste højre hjørne af admin og brugerkonsoller.

filer med overalt-støtte

Centret er opdelt i kategorier for at gøre det lettere at søge efter det svar, du har brug for, men du kan også bruge søgefeltet til at finde det hurtigere. Der er ikke mange artikler, og hvad der er tilgængeligt er stramme, så det er en god chance at du vil kontakte support for hjælp.

Du kan kontakte supportteamet via e-mail eller telefon i arbejdstiden fra kl. 7 til 19. CST. Enterprise-brugere nyder 24/7 support i tilfælde af nødsituationer. Vi sendte flere e-mails, og et par modtog hurtige svar. Der er dog ingen chatstøtte, og dens tilføjelse ville være nyttig for brugere, der foretrækker at skrive.

Der er heller ikke nogen fællesskabsfora, som giver dig mulighed for at få en mulig løsning fra flere brugere.

Dommen

Hvis du kan se forbi dens ulemper, er FilesAnywhere en dygtig tjeneste. Det har stærk sikkerhed, pålidelig synkronisering, gode delingsindstillinger, et anstændigt sæt produktivitetsværktøjer og fremragende valg af brugeradministration.

De, der ønsker mest penge for deres sorteper, skal dog se andre steder. Det gælder også brugeroplevelsen. Support døgnet rundt er ikke tilgængelig, og et stort bibliotek med integrationer mangler også.

Hvad synes du om FilesAnwhere? Er det en god kandidat til din virksomhed? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map