eFolder Anchor Review – Opdateret 2020

eFolder Anchor Review

En anstændig service, der sandsynligvis vil skræmme mange af sine potentielle kunder væk, da køb kræver at gå gennem en mellemmand.


Bedste EFSS

eFolder Anchor leverer hybride (cloud og lokale) EFSS-tjenester rettet mod SMB- og mellemvirksomhedskøbere. EFSS, kort for synkronisering og deling af virksomhedsfiler, giver dig adgang til indhold fra stationære og mobile enheder uden at skulle bruge tid på selv at styre filoverførselsprocessen.

Bedre endnu, nær synkronisering og deling i realtid betyder, at du kan samarbejde problemfrit med kolleger uanset afstanden mellem dig.

Det største problem med eFolder Anchor er dog, at du ikke kan købe det direkte fra eFolder: Du skal gennem en administreret servicepartner. Det gør Anchor en smerte at komme i gang med og en grund til SMB-ejere, der ønsker større fleksibilitet til at overveje andre muligheder.  

Under denne gennemgang vil Cloudwards.net lede dig gennem det grundlæggende i Anchor, så du kan beslutte, om det er den bedste EFSS-platform til din virksomhed. Mens Anchor kan synkronisere indhold med lokale servere, vil vi primært tale om dets cloud-lagringsfunktioner, hvilket er, hvad vi testede.

Vi starter med en funktions- og prisoversigt, før vi tager et mere detaljeret kig på Anchor-oplevelsen, herunder talende arbejdsproduktivitet, sikkerhed, privatliv og support.

Styrker & Svagheder

Alternativer til eFolder Anchor

Funktioner

Nedenstående tabel giver dig et hurtigt overblik over nogle af nøglefunktionerne i Anchor. 

eFolder Anchor-logowww.efolder.net

Gratis

Samarbejde

Enhedssynkronisering

Selektiv synkronisering

Blok-niveau synkronisering

Delte mapper

File linking

Filversionering

Maks filstørrelse
Ubegrænset GB

Microsoft Office-integration

Google Dokumenter Integration

Tredjeparts-appintegrationsbibliotek

Overvåg brugeraktivitet

Angiv brugerroller

Opret brugergrupper

Sikkerhed

Kryptering i hvile
AES-256

Kryptering under transit

Ende-til-ende kryptering integration

To-faktor godkendelse

Krav til tilpasset adgangskode

Single-sign on (SSO) integration

Fjern enhed

Support

Live chat

Telefon support

Brugerforum

24/7 support

Mens funktionslisten er god, er der et par bemærkelsesværdige fejl, især med hensyn til sikkerhed (krav til tilpasset adgangskode, SSO-integration) og ikke meget i vejen for applikationsintegrationer ud over Office Online.

Vi berører både hits og savner mere detaljeret i resten af ​​vores anmeldelse.  

Prisfastsættelse

eFolder sælger ikke Anchor direkte. Som SMB-ejer skal du gå gennem en partner med administreret service (MSP). Hvis dette udtryk giver dig pause, velkommen til klubben. At arbejde med en MSP kan være en blandet taske. Ikke kun skal du dyrlæge eFolder Anchor, du skal også dyrlæge, hvem du får fra.

Derudover sælger eFolder Anchor i engros til MSP’er i sit partnerprogram. Det viser ikke eller annoncerer en MSRP. Partnere sætter deres egne priser, som de finder passende. Gør tingene mere grumset, ud over at levere softwaren, leverer MSP’er også outsourcede IT-tjenester til støtte for Anchor.

Så skal du også sortere gennem disse omkostninger, hvis det endda er noget, du vil tage på. Vi giver ikke et omfattende overblik over tilgængelige MSP’er under denne gennemgang.

Inden du går på jagt efter en forhandler at købe service fra, kan du tage den med på en prøvekørsel, som (heldigvis) er tilgængelig direkte fra eFolder. Prøvekørslen giver dig 2,5 TB plads til at arbejde og tilføje op til 25 brugere. Fil uploads er afkortet ved 2 GB.

Brugererfaring

Med anker kan du få adgang til indhold i sky-host fra både din computer og mobilenhed.

Understøttede desktop-operativsystemer inkluderer Windows og macOS, men ikke Linux. Der er også et plugin til Microsoft Outlook. Download desktop-klienten, kaldet Synced Tool (yeah), direkte fra webportalen, når du er tilmeldt dig Anchor. Installation tager kun et minut,

Når det er gjort, har du en ny “SyncedTool” -mappe på dit skrivebord. Denne mappe er det, der kaldes en synkroniseringsmappe. Som standard gemmes filer, der er gemt i denne mappe, både på din harddisk og i skyen, som er en model, der ofte bruges af skylagringsindustrien.

Installation af SyncedTool tilføjer også et proceslinjeikon, der giver dig mulighed for at hoppe til din synkroniseringsmappe og få adgang til egenskaber. Fra egenskaber kan du administrere generelle indstillinger, begrænse, hvor meget båndbredde synkronisering bruger, opsætte en proxy, administrere selektiv synkronisering og overvåge løbende synkroniseringsaktivitet.

Mens desktop-klienten er kritisk, hænger meget af Anchor-oplevelsen på webgrænsefladen.

Hvis du er bekendt med tjenester som Dropbox, Box, OneDrive og de fleste andre cloud-lagringsværktøjer, ved du, at disse tjenester har en generelt minimalistisk, brugervenlig tilgang; Anker, ikke så meget.

Webgrænsefladen er oversvømmet med funktionalitet, der er lagt ud på en måde, der vil forbløffe de fleste brugere i starten. Hvis du selv kan trække dig hen over læringskurven, er Anchors egenskaber imponerende.

Den første ting at vide er, at Anchor leverer to forskellige webportalvisninger: den ene kaldet “organisation” og den anden kaldes “mine filer.” Du kan skifte mellem disse oversigter ved hjælp af de små links øverst til højre.

Organisationsvisningen indeholder et betjeningspanel til overvågning af kontoaktivitet, pladsallokering og andre målinger.

Oplysningerne, der præsenteres i instrumentbrættet, er mere end hvad du får med de fleste EFSS-værktøjer, og det er praktisk for dem, der har brug for at bevare en stram kontrol med deres forretningsgange. Derudover har webværktøjet andre faner til at se brugere og grupper, tilsluttede maskiner, delinger, sikkerhedskopieringer, aktivitet og køre rapporter.

For at komme til dit skyindhold skal du gå til visningen “mine filer”. Denne opfattelse er meget lettere på hjernen. Du kan gennemse filer og mapper og oprette og uploade nyt indhold.

Der er også faner for at kontrollere, hvilket indhold du har delt, se gæstekonti, sikkerhedskopier, filrapporter og en aktivitetslog. Anker-smartphones-apps er tilgængelige til Android, iOS og Windows Phone. Sørg for, og søg efter “Synkroniseret værktøj” i mobilbutikken og ikke i Anker.

Mobil kapaciteter inkluderer:

  • Se, slet, lås og flyt filer
  • Upload filer fra din enhed
  • Rediger Microsoft Office-filer
  • Lås filer for at forhindre ændringer
  • Del indhold
  • Download filer til offline adgang

Synkroniseret værktøj til Android giver dig også mulighed for automatisk at sikkerhedskopiere dine fotos i en “kamera uploads” -mappe, hvilket er en dejlig touch, som mange andre EFSS-værktøjer overser.

Den primære mobilvisning kaldes “mine filer” og giver dig hurtig adgang til indhold.

Fra menuen kan du også navigere til visninger for nyere filer, offline filer og sikkerhedskopier.

Når du lærer ind og outs fra weboplevelsen, tilbyder Anchor dejlig alsidighed og funktioner. Vi ser på nogle af disse funktioner, der er bygget op omkring at drive online-samarbejde i det næste segment.  

Brugeradministration

Ikke-kontrollerede samarbejde kan komme ud af handlen, og det er derfor, det er vigtigt at have præcis kontrol over, hvem der får adgang til dit indhold, og hvad de kan gøre. Når du bruger Anchor, kører det meste af denne kontrol gennem organisationsvisningen af ​​webapplikationen.

Tidligere gav vi dig et hurtigt kig på instrumentbrættet, som er en praktisk måde at se, hvor meget af din plads der er brugt, hvor mange brugere du har, og hvem dine øverste pladsforbrugere både hvad angår filer og brugere.

Du kan tilføje nye ankerbrugere fra fanen konti. Klik bare på det lille “+” ikon for at oprette en ny konto.

Når du opretter konto til en person, kan du gøre dem til en kontoadministrator og tildele dem til grupper og teamdelinger, som er abonnementsbaserede delte mapper (mere om dem senere).

Grupper giver dig mulighed for at tildele teamdelingsadgang og udføre andre aspekter af brugeradministration på flere enkeltpersoner på én gang.

Der er en anden kontoadministrationsside, du kan få adgang til kaldet “gæster”, som giver dig mulighed for at oprette gæstekonti. Den primære forskel mellem gæstkonti og almindelige konti er, at gæster kun kan få adgang til indhold.

De tildeles ikke skylagringsplads og kan ikke gives administratorrettigheder eller tildeles grupper. Organisationen “maskiner” fanen er en dejlig funktion, der giver dig mulighed for at kontrollere, hvilke enheder dine samarbejdspartnere har synkroniseret med Anchor.

Fanen Aktivitet giver dig et hurtigt overblik over den nylige aktivitet, så du kan være på toppen af, hvad der sker på din konto. Loggen, der kan filtreres, viser både handlingen, der er udført, og hvem der har taget den.

Rapporter-fanen er et andet nyttigt værktøj til at overvåge aktivitet. Derfra kan du vælge rapportmålinger og datointervaller, planlægge rapporter for at køre gentagne gange og indtaste e-mail-adresser til rapportlevering.

Mulige rapportmålinger inkluderer et lageroversigt, forbrug over tid, toplagringsbrugere, maskinsundhed og aktivitet, blandt andre.

Folder & Fildeling

Fil- og mappestyring sker fra filtypen i min filvisning. Fra denne fane kan objekter deles med andre ved at højreklikke på dem og vælge “del.”

De tilgængelige indstillinger, når du deler indhold med Anchor, er gode, og overgår de fleste EFSS ved at gøre nogle ting, der bør være almindeligt.

Du kan enten oprette en sikker del, som kun kan fås adgang til din arbejdsstyrke eller generere et offentligt link. Offentlige links er tilgængelige af nogen uden begrænsning, hvilket gør dem egnede til at dele indhold bredt via sociale medier og lignende kanaler.

Når du genererer et link, kan du indstille en udløbsdato for et link og begrænse antallet af samlede downloads. Fejlen med deling af link er, at du ikke kan indstille et linkadgangskode.

Generelt set skal du alligevel vælge en sikker andel. Sikker deling sendes via e-mail, brugernavn eller gruppenavn og kan kun fås adgang til dem, der er opført som modtagere. Hvis du indtaster en e-mail, der ikke er tilknyttet en konto, oprettes en gæstekonto automatisk.  

Fildelinger læses altid kun. Der er ingen måde at give brugerne redigeringsadgang. Men hvis de er kontohavere, kan de muligvis allerede have det.

Mappe-aktier tilbyder de samme muligheder som fildele, bortset fra at du kan vælge at give inviterede, inklusive gæstebrugere, ændre og slette tilladelser.

Holdandele er en interessant funktion, som nogle brugere vil elske, og andre aldrig vil bruge. De er kun tilgængelige for kontoindehavere (ikke gæstebrugere) og fungerer som abonnement på delte mapper.

De, der abonnerer på en team-del, synkroniseres deres enheder automatisk, når der ændres noget i team-delingsmappen. Team-skaberen kan manuelt justere, hvilke brugerenheder der synkroniseres fra fanen team-deling.

Der er også en switch til en “daglig fordøjelse”, der holder brugerne informeret om de seneste begivenheder i teamets andel. Du kan overvåge teamandele og delte mapper og filer fra fanen “delt”.

Denne form for bred oversigt over aktier er meget nyttig for SMB’er, der deler en hel del indhold. Det er meget let at miste oversigt over, hvad der er distribueret, hvilket igen kan sætte din intellektuelle ejendom i fare.

Det er uheldigt, at flere cloud-lagringstjenester ikke gør det samme.

Synkronisere

Synkronisering giver brugere mulighed for at hoppe fra en enhed til en anden og arbejde på den samme fil uden at skulle rode med tommelfinger eller e-mail-filer. Denne samme kapacitet lader samarbejdspartnere se indholdsændringer i næsten realtid.

eFolder Anchor kloner modellen, der er perfektioneret af Dropbox. Som vi nævnte tidligere, bruger vi en synkroniseringsmappe, der er integreret i dit filsystem.

Alt indhold, du tilføjer til denne mappe, sendes til skyen, derefter installeres andre enheder (din og andre brugere) med Synced Tool-klienten.

Ud over at flytte indhold til den synkroniserede mappe, kan du også højreklikke på en vilkårlig mappe i dit filsystem og vælge “backup” for at sende det til skyen. Fremover vil alle indholdsændringer, der er foretaget i den mappe, blive reflekteret i fanen “backup” på webgrænsefladen.

Foretag dog ikke fejlen ved at tænke dette som en backup-erstatning for tjenester som IDrive, CrashPlan eller CloudBerry. Forankring af sikkerhedskopier finder altid sted i nær realtid. Du kan ikke planlægge rutinemæssige sikkerhedskopier, indstille differentielle sikkerhedskopier eller gøre mange af de andre ting, som en god forretningskopi-løsning er i stand til.

Anker understøtter også selektiv synkronisering, som giver dig mulighed for at kontrollere, hvilke undermapper i din synkroniseringsmappe, der gemmes på din harddisk, og hvilke der kun er gemt i skyen. Denne funktion er fantastisk til at spare værdifuld plads på din computer og administreres let via ikonet Anchor taskbar.

Hvor Anchor kommer til kort, er det, hvor de fleste EFSS-løsninger kommer til kort: Det tilbyder ikke filsynkronisering på blokniveau. Blokniveau-synkronisering betyder, at kun de dele af filer, der er ændret, synkroniseres, hvilket betyder meget hurtigere synkroniseringstider for dig. Dropbox, der nogensinde er synkroniserende trendsetter, er en af ​​de få leverandører, der har implementeret blokniveauoverførsler i dens synkroniseringsalgoritmer. Egnyte er en anden.

Produktivitetsværktøjer

For at støtte samarbejde er mange EFSS-værktøjer integreret med native produktivitetsværktøjer, eller de lader dig integrere med tredjepartsværktøjer. eFolder Anchor har ikke sine egne værktøjer, ikke engang en notatoptagelse.

Dog kommer det forudintegreret med Microsoft Office.

Endnu bedre kræver de fleste EFSS-værktøjer, der integreres med Office, at du køber et Office 365-kontor og udfører alle filredigeringer på dit skrivebord. Anker integreres i stedet med Office Online, som både er gratis og giver dig mulighed for at oprette og redigere indhold direkte fra Anchor-webplatformen.

Office Online-værktøjer er imidlertid begrænset til Word, Excel og PowerPoint. Ikke-Office-dokumenter skal downloades for redigeringer. I modsætning til Dropbox, Box, OneDrive og en række andre top EFSS-løsninger er yderligere tredjepartsarbejdsproduktivitetsintegrationer ikke tilgængelige.

Denne mangel sammen med det faktum, at du er nødt til at købe service gennem en mellemmand, er den største grund til at overveje andre løsninger.

Sikkerhed

Stærke beskyttelsesforanstaltninger som filkryptering og tofaktorautentisering er afgørende for at sikre, at alt indhold, du gemmer i skyen, ikke kompromitteres. Anker, som de fleste EFSS-værktøjer i dag, får det grundlæggende rigtigt.

Dit indhold er krypteret på din enhed, inden det sendes til skyen ved hjælp af AES, den protokol, der er anbefalet af National Institute of Standards and Technology (NIST).

Data ved transit er yderligere sikret ved hjælp af TLS-overførselsprotokollen. Dette hjælper med at forhindre hackere i at aflyse dine dataoverførsler gennem såkaldte man-in-the-middle (MITM) hacks.

Når dine data ankommer til Anchor-datacenteret, bliver de dekrypteret. Filindhold krypteres derefter med det samme niveau af AES. Kryptering i hvile, som dette kaldes, gør indholdstyveri til en smule i tilfælde af dataovertrædelse.

Datacentre er hærdet, hvilket betyder, at de er designet til at modstå naturkatastrofer og fysiske og virtuelle angreb, hvilket yderligere sikrer dine filer.

Mens Anchor gør det meste af det, det skal med hensyn til filsikkerhed, er der et kritisk aspekt af skysikkerhed, der ikke helt ligger inden for dens kontrol: svage adgangskoder. I modsætning til krypteringsnøgler bruges svage adgangskoder let. Eller, hvis du har særligt skødesløse medarbejdere, skal du placere post-it-notater forkert.

For at forhindre svage adgangskoder giver flere EFSS-værktøjer dig mulighed for at indstille obligatoriske adgangskodekrav til at tvinge brug til at skabe stærke. Anker er endnu ikke tilsluttet denne bevægelse, men tjenesten giver dig mulighed for at kræve tofaktorautentisering, hvilket er endnu bedre.

To-faktor-godkendelse betyder, at når brugere logger ind på deres konti fra ukendte maskiner, skal de indtaste en særlig sikkerhedskode, der sendes via tekst til deres mobile enhed. På den måde, hvis nogen knækker eller stjæler en adgangskode, vil de stadig ikke kunne logge ind.

I tilfælde af en stjålet enhed giver Anchor dig mulighed for at skære synkronisering på den enhed fjernt fra administrationskonsollen. Dette gøres ved at tørre alt synkroniseret indhold fra den enhed.

En anden sikkerhedsmiss er ingen SSO (single-sign on) integration. SSO-værktøjer er et middel til at give brugerne mulighed for at logge ind i flere forretningsapplikationer med de samme legitimationsoplysninger, mens de samtidig giver administratorer bedre tilsyn med disse legitimationsoplysninger.  

Support

Du kan få selvhjælp og direkte support til Anchor ved hjælp af eFolder’s online supportwebsted.

Direkte supportmuligheder inkluderer telefonisk support i åbningstider og et billet-system tilgængeligt døgnet rundt. Når du indgiver en billet, besvares dog kun spørgsmål, der er opført som kritiske, 24/7. Alle andre besvares i arbejdstiden. Live chat er ikke en mulighed.

E-mail-svarstider afhænger af sværhedsgraden:

  • Kritisk: under 60 minutter
  • Høj: under fire arbejdstider
  • Medium: under en arbejdsdag
  • Lav: under to arbejdsdage

Vi sendte et par test-e-mails til Anchor for at teste responstid, en med “middel” hastighed og en med “høj” hastighed. Begge modtog svar inden for de fremsatte tidspunkter.

Til DIY-fejlfinding og generel produktkendskab kan du få adgang til eFolder Knowledgebase gennem supportportalen. Tilgængelige hjælpekategorier inkluderer “Kom godt i gang med anker”, “Konfigurer anker” og “Anker mobile apps.” Der er også sektioner til fejlfinding og servicevejledninger.

eFolder er også vært for live webinarer, hvis du foretrækker at lære ved at se. Du kan tilmelde dig en kommende udsendelse eller se arkiverede.

Ud over support via Anchor tilbyder mange MSP’er også support. Ofte får du ofte et grundlæggende supporttilbud med en mulighed for udvidet support, hvis din virksomhed kræver det.

Dommen

Det er sandsynligvis ikke helt korrekt, at eFolder Anchor skyldes fejl ved brug af MSP’er. Nogle SMB-brugere, især dem, der ikke er IT-kyndige, eller som kører kritiske produktionsmiljøer foretrækker muligvis denne tilgang.

Selvom tjenesten bestemt er mere kompliceret end Dropbox og lignende værktøjer, er det ikke så svært at bruge, at mange SMB-ejere sandsynligvis ikke hellere ville afbryde mellemmanden.

Ud over at skulle gennemgå en MSP, er det største problem med Anchor manglen på tredjeparts produktivitetsapps ud over Office Online. Hvis disse problemer angår dig, vil du bestemt se på andre muligheder.

Hvis de ikke gør det, har Anchor nogle gode funktioner at tilbyde. Vi var især imponeret over dens rapporterings- og delingsfunktioner. Vi kan også godt lide, at Anchor giver dig mulighed for at tilføje gæstebrugers konti, tilbyder selektiv synkronisering og kan bruges til at sikkerhedskopiere filsystemmapper.

Som altid vil vi anbefale, at du prøver at prøveperioden, før du køber. Og selvfølgelig ville vi meget gerne høre dine egne tanker om eFolder Anchor i kommentarerne herunder. Tak for at have læst!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me