Millor emmagatzematge al núvol per a Enterprise 2020

Els serveis d’emmagatzematge al núvol han crescut de forma exponencial durant els últims deu anys i han estat extremadament rendibles. La qual cosa els converteix en millors opcions per a empreses de nivell empresarial que busquen utilitzar el núvol de manera eficaç. Avui estem aquí per presentar els cinc primers proveïdors de núvol empresarial del 2020.


En un passat no tan llunyà, l’única opció que tenien les empreses d’emmagatzemar dades era comprar, configurar i administrar els seus servidors o granges d’emmagatzematge privat. Però aquest mètode tenia diversos inconvenients.

En primer lloc, el maquinari físic només costa massa diners. En segon lloc, va erosionar els beneficis de la línia de fons d’una empresa augmentant els costos generals, com els costos de personal i de manteniment, i va trigar molt temps intentant gestionar una infraestructura interna personalitzada.

Avui, però, les coses han canviat dràsticament. Les tecnologies d’emmagatzematge al núvol s’han tornat tan eficients i omnipresents que moltes empreses opten per estalviar temps i diners passant al núvol..

La nostra millor opció en aquesta llista és Egnyte. Ens complau veure les funcions que faciliten als professionals de les TI gestionar els fitxers dels empleats, establir permisos i controlar Active Directory. Seguiu llegint la nostra llista completa de serveis.

Millor emmagatzematge al núvol per a Enterprise 2020

1. Egnyte

Egnyte és una gran opció per a les empreses, sobretot perquè està pensada per a empreses. Egnyte permet a les empreses personalitzar les capçaleres de missatges, els logotips i fins i tot l’URL d’un volum d’emmagatzematge al núvol.

El branding és una faceta important per a les empreses, però encara hi ha més avantatges funcionals per pensar. Tot i que Egnyte ofereix funcions útils de compartició i col·laboració, que permeten als usuaris compartir informació perfecta, la seguretat es té en compte.

Altres motius pels quals ens agrada Egnyte

A més del xifratge estàndard, també inclouen permisos d’accés d’usuaris i grups, que són essencials per a empreses que gestionin unitats funcionals com ara el departament legal, el departament de recursos humans, el departament de comptabilitat, el departament de PR i el departament informàtic..

intro.mobile.access.egnyte
intro.mobile.access.egnyte

Egnyte també estalvia molt de temps els administradors, ja que els permet aplicar els permisos d’accés als grups d’usuaris alhora, i les activitats dels usuaris del seu sistema d’auditoria..

Llegiu la ressenya

2. Tresorit

La proposta principal de venda de Probalby Tresorit és que els centres de dades es troben a Europa, cosa que la converteix en una elecció ideal per a les empreses que han de mantenir el compliment de GDPR i simplement es preocupen perquè les seves dades siguin emmagatzemades en servidors nord-americans. 1

Tresorit-homepage-2019

Preu: des d’aprox. 10 dòlars mensuals per usuari per a equips amb més de 10 usuaris i amb necessitats d’emmagatzematge aproximadament d’1 TB. Els clients de l’empresa paguen aproximadament. 25 $ per usuari, però obté més funcions com ara l’accés a l’API. 

URL: www.tresorit.com

3. Capsa

Box també té mecanismes estrictes de seguretat. No només proporcionen eines per gestionar els permisos d’usuari, sinó que també són un proveïdor de seguretat de coneixement zero. A les empreses que necessiten mantenir el compliment de la HIPAA, Box no us defallirà.

La versió inicial del seu servei només costa 5,00 dòlars per usuari al mes, però les empreses haurien d’estar més interessades en el paquet empresarial, que costa 15,00 dòlars per usuari al mes..

Altres motius pels quals ens agrada la caixa

Box ofereix algunes funcions exclusives per a clients empresarials, com ara la col·laboració segura, les eines de gestió de projectes i els conjunts de regles per a l’automatització de flux de treball.

El quadre també ofereix eines d’integració que s’uneixen perfectament amb altres serveis, com Google Docs, i us permetran logotips de marca personalitzats, capçaleres de missatges i l’URL per crear un aspecte professional..

Llegiu la ressenya

4. Citrix Sharefile

Sharefile és la solució d’emmagatzematge en núvol de classe empresarial de Citrix i són coneguts a la indústria de programes i serveis comercials. Les funcions destacades de Sharefile inclouen un sistema d’auditoria que genera informes d’activitat, integració amb l’inici de sessió únic, alertes de descàrrega i autenticació de dos factors.

Això redueix la quantitat de temps que trigarà a imprimir un document, signar-lo i escanejar-lo al núvol. Tot i que tenen un límit de mida d’arxiu, el límit és força gran (10 GB), que hauria d’acollir la majoria dels usuaris empresarials.

Altres raons per les quals ens agrada el Citrus Sharefile

Per protegir les dades de les empreses, van establir llocs de recuperació de desastres tant als EUA com a Europa. També asseguren transferències de dades amb xifratge AES-256 bits i SSL / TLS (encara que no són un proveïdor de coneixement zero).

Citrix ShareFile Review

No només millora la productivitat amb funcions de col·laboració, sinó que també permet estalviar temps, amb la seva característica de signatura electrònica (RightSignature).

Llegiu la ressenya

5. Dropbox per a negocis

Dropbox for Business té molts més avantatges que el servei d’usuari individual i no és especialment costós. Per començar, la versió comercial de Dropbox té una capacitat d’emmagatzematge il·limitada.

Dropbox per a negocis

I, a diferència del servei d’únic usuari, el servei empresarial inclou eines que ajuden els administradors a controlar els comptes d’usuari i els permisos d’accés a grups, que són un element bàsic de seguretat de l’empresa moderna. Aquestes eines poden fins i tot limitar l’accés dels usuaris a carpetes especificades, cosa que pot ajudar a una empresa a organitzar dades en unitats funcionals com ara, informàtica, informàtica, recursos humans, etc..

Altres motius pels quals ens agrada la caixa

La versió d’un sol usuari només permet la recuperació de fitxers fins a 30 dies. Tanmateix, la versió empresarial permet recuperar i versionar fitxers il·limitats, així que no hi ha cap problema!

Revisió empresarial de Dropbox

Tot i que ofereixen funcions de compartició i col·laboració per millorar la productivitat, tanquen l’accés als fitxers amb enllaços protegits amb contrasenya. A més, Dropbox for Business disposa d’eines d’integració per a Office 365.

Llegiu la ressenya

Els avantatges dels emmagatzematge en núvol per a les empreses

El major problema de la majoria dels serveis d’emmagatzematge en núvol és la manca de controls de seguretat adequats. Per descomptat, molts serveis al núvol dissenyats per a individus inclouen mecanismes de caducitat de temps i data, que controlen quan un usuari extern pot accedir a fitxers, però aquesta solució no és adequada.

Perquè les empreses gestionen freqüentment informació sensible dels clients dels departaments legals, pràctiques mèdiques i fins i tot empreses tecnològiques. Si es produís una fuga de dades i es vegi la intel·ligència per part de les parts no desitjades, les conseqüències poden ser veritablement perjudicials.

És per això que tenir un control de seguretat adequat és tan crític amb els serveis d’emmagatzematge al núvol. Dit això, la majoria de solucions d’emmagatzematge en núvol de qualitat empresarial contenen una estructura de compte, la qual l’administrador té un alt grau de control sobre els fitxers que poden accedir els usuaris individuals.

A més, els millors serveis empresarials permeten als administradors agrupar usuaris en grups funcionals, permetent així aplicar polítiques de grup i permisos d’accés, per a una millor gestió i seguretat. Per fer les coses un pas més, aquestes solucions d’emmagatzematge en núvol ofereixen fins i tot eines d’auditoria. Qualsevol empresa entendrà la importància de les auditories per a una organització i els ajudarà a que els administradors trobin forats a la configuració del permís de l’usuari.

Els millors sistemes d’auditoria marquen el temps de cada activitat de l’usuari. Des de les càrregues de fitxers, fins a les operacions de lectura i escriptura, l’administrador podrà controlar tot el que fa cada usuari amb un servei d’emmagatzematge en núvol. Actualment, les empreses necessiten emmagatzematge en núvol per gestionar de manera més eficient les relacions amb els socis, millorar la productivitat i proporcionar accés mòbil.

Alguns dels avantatges són els següents:

  • Accés remot a fitxers millorat
  • Millora de la productivitat mitjançant la col·laboració
  • Millora de les relacions amb els clients mitjançant l’intercanvi de dades
  • Seguretat de diverses capes mitjançant xifrat & controls de grup
  • Elimina la necessitat d’acollir centres de dades interns 
  • Disminució de la gestió dels recursos informàtics

Conclusió

L’emmagatzematge en núvol per a empreses ofereix molts més avantatges en comparació amb la creació, la implementació i la gestió d’una infraestructura d’emmagatzematge intern. Ajuda a eliminar la càrrega de la gestió, oferint col·laboració, compartició de fitxers segura i una productivitat millorada.

Mitjançant un servei de núvol centralitzat. Tenint cura dels requisits de seguretat i recuperació de desastres, les empreses poden concentrar-se en allò que més importa: el funcionament del negoci.

L’informàtica és un servei de suport que pot perjudicar la línia de fons d’una empresa, però l’emmagatzematge en núvol ajudarà a estalviar temps i diners alhora que millorarà la velocitat i l’eficàcia del treball dels empleats. Què en penseu dels nostres cinc primers llocs? Comparteix qualsevol idea o idea que puguis tenir a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me