Les millors eines de còpia de seguretat per a Amazon Glacier el 2020

Els avantatges d’Amazon Glacier per a la còpia de seguretat de dades pot ser que no es tracti de problemes en dòlars i cèntims, però l’aplicació tendeix a fer un desconcert de fumadors si no sabeu què fer després d’haver publicat a Amazon els vostres dígits de la targeta de crèdit. La pregunta és com incorporar les dades del dispositiu a una calaire de Glaciar i, per sort, hem rebut la resposta.


Al contrari de l’opinió popular, no es tracta de cridar a la pantalla de l’ordinador. El problema és que Amazon Glacier és un dipòsit de dades, però no té el mitjà per obtenir dades de trànsit. Necessita un sistema de transport i, en aquest article, anem a cobrir el millor, liderat pel que pot ser el ferriquet de dades més sofisticat de tots ells, CloudBerry Backup.

Amazon-Glacier-Vault

Què és Amazon Glacier?

La solució d’emmagatzematge en fred d’Amazon és un dels serveis d’infraestructura del núvol més barats i ho hem detallat a la nostra revisió d’Alacant d’Alacant. Amb tarifes a mig centenar per gigabyte o menys, Glacier suposa aproximadament un 20 per cent el cost de Amazon S3, Google Cloud i altres grans noms de la nostra millor guia IaaS al núvol.

.

Est dels Estats Units (Ohio):0,004 dòlars
Oest dels EUA (Oregon):0,004 dòlars
Oest dels Estats Units (N. Califòrnia):0,005 dòlars
Àsia Pacífic (Seül):0,005 dòlars
Àsia Pacífic (Sydney):0,005 dòlars
UE (Frankfurt):0,0045 dòlars
UE (Irlanda):0,004 dòlars

El problema amb Amazon Glacier és que serveix per a un propòsit estret: arxivística. És perfecte per a una còpia de seguretat de fitxers, però no funciona bé per al disseny d’aplicacions o processos que requereixen un accés regular als fitxers emmagatzemats. Això és degut a que, malgrat el seu emmagatzematge barat de brutícia, les tarifes d’ús no només són cares, sinó que les velocitats de recuperació de dades són doloroses a menys que es vulgui pagar per una recuperació ràpida.

Tarifes de recuperació d’Alacant d’AmazonCost per GB: Temps de recuperació:
Estàndard:0,01 dòlars per GB i 0,05 dòlars per cada 1.000 sol·licituds3-5 hores
A granel:0,0025 $ per GB i 0,025 $ per sol·licitud5-12 hores
Acceleració:0,03 dòlars per GB i 0,01 $ per sol·licitud1-5 minuts

No és un gran problema per a les empreses o fins i tot els consumidors domèstics que busquen una solució de còpia de seguretat més fiable que, per exemple, Memopal o Degoo, dos serveis de buggy que freqüentment tenen parades i que tenen plantejaments sospitosos per al servei d’atenció al client que et permeten més preguntes que respostes..

Amazon no només compta amb un excel·lent suport, sinó que Glacier és fiable per a la velocitat de càrrega i la integritat de les dades, gràcies a una xarxa de centres de dades global que abasta 18 regions geogràfiques de tot el món.

Amazon-Web-Services-Data-Centres

A continuació, exposarem les nostres opcions per obtenir les millors eines de còpia de seguretat per a Amazon Glacier. Malauradament, les recollides són primes. A part de CloudBerry, els únics noms notables són Duplicati i Arq. Us suggerim que comenceu amb la prova de còpia de seguretat de 15 dies de CloudBerry, però hi haurem esbiaixat per raons que aviat es quedaran clares.

Què és la millor eina de còpia de seguretat per a Amazon Glacier?

La majoria de les eines de còpia de seguretat en línia tenen servidors propis. Això és cert amb Acronis True Image, Backblaze, SpiderOak i la majoria d’altres entrades que figuren a la nostra millor guia de còpia de seguretat en línia. Tot i que això fa que aquests serveis siguin fàcils d’utilitzar, també els fa incompatibles amb els serveis IaaS com ara Amazon Glacier. Això fa que opcions més limitades i congestionades, mal finançades, xarxes de servidors.

Per fer una còpia de seguretat a un proveïdor de IaaS en núvol, com ara Glacier, haureu de tenir un proveïdor de “triat el vostre propi núvol” amb capacitats de còpia de seguretat. No n’hi ha massa, però, és a dir, el primer que hem buscat en fer les nostres seleccions.

Després d’això, vam buscar funcions.

Una inclusió crítica és el xifrat de final a extrem privat. Per al registre, Glacier xifra de manera predeterminada els fitxers emmagatzemats en repòs als seus servidors utilitzant el xifrat AES de 256 bits. La diferència és que gestiona les teves claus de xifrat. Un client de còpia de seguretat amb xifratge privat significa que ningú, ni tan sols Jeff Bezos, pot desxifrar els vostres fitxers.

Jeff-Bezos-Amazon

També hem buscat clients que us permetin establir la versió de fitxers. Versió significa que a mesura que s’editen fitxers, es conserven còpies d’abans que es realitzessin aquestes edicions. Això us permet recuperar fitxers en cas d’edicions accidentals. També és útil si els fitxers estan danyats, ja que podeu tornar a netejar còpies.

A més, la versió és una manera d’escapar d’un atac de ransomware sense haver de pagar les còpies no xifrades dels teus fitxers. Alguns proveïdors de còpia de seguretat disposen d’algorismes de prevenció de ransomware més avançats, com ara Acronis True Image (llegiu la nostra revisió True Image), però, de les entrades d’aquesta llista, només CloudBerry Backup fa el mateix.

Ransomware-Graphic

Les còpies de seguretat a nivell de blocs i la còpia de seguretat multi-threaded són dues característiques més que hem tingut en compte, totes dues que serveixen per accelerar els processos de còpia de seguretat. La compressió és un altre, tot i que el seu propòsit no és la velocitat. Redueix la quantitat d’espai que ocupen els vostres fitxers a la part posterior, cosa que us permet estalviar diners.

Hi ha altres funcions que varien d’un proveïdor de còpia de seguretat a un altre. Anem a cobrir els que es mostren a continuació, a més dels costos de conversa.

Millor còpia de seguretat per a Amazon Glacier: CloudBerry Backup

Ens sentirem els fanàtics d’Arq i Duplicati per aquí, però, amb qualsevol mesura raonable, CloudBerry Backup és de molt el millor servei de còpia de seguretat per a Amazon Glacier. Això exclou que Duplicati és gratuït, però.

CloudBerry-Backup-Plans-Slider1
© Cloudwards.net

CloudBerry-Cloud-Storage-Slider2
© Cloudwards.net

Modalitat del núvol-còpia de seguretat-slider3
© Cloudwards.net

CloudBerry-Backup-Source-Slider4
© Cloudwards.net

CloudBerry-Backup-Schedule-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

El que fa que CloudWid Backup sigui millor que Arq i Duplicati és que suporta més serveis al núvol, té una interfície d’usuari més atractiva, una experiència d’usuari més fluida i, el que és més important, moltes més funcions per mantenir els teus fitxers segurs i la còpia de seguretat funcionant sense problemes..

Entre les característiques de la nota s’inclou el xifrat privat de punta a extrem amb AES 256-bit, en trànsit de xifrat mitjançant el protocol TLS i polítiques de retenció personalitzables.

Aquestes funcions ajuden a mantenir els vostres fitxers segurs en cas d’incompliments de dades, atacs de mà al mig, atacs de ransomware i altres cibercriments. CloudBerry Backup fins i tot té una protecció ransomware integrada que busca les possibles infeccions contra programari maliciós i fa que es facin còpies de seguretat netejades en cas que es trobi alguna cosa sospitosa..

Llegiu el nostre article sobre la millor còpia de seguretat en línia per a la protecció del ransomware per obtenir més informació.

Altres funcions de la nota inclouen còpies de seguretat continuades i còpies de seguretat programades. Tot i que es recomana una còpia de seguretat contínua, per a còpies de seguretat més grans, podreu executar millor els processos durant la nit.

CloudBerry-Backup-Schedule-Slider5

CloudBerry Backup també té capacitats de còpia de seguretat a nivell de bloc. Amb aquesta opció, sempre que es modifica un fitxer, no es tornarà a tornar a copiar al servidor. Només es substitueixen les parts canviades del fitxer, estalviant temps i conservant recursos.

CloudBerry Backup pot realitzar còpies de seguretat basades en imatges. En lloc de fer una còpia de seguretat de carpetes i fitxers específics, la còpia de seguretat basada en imatges té una captura de tot, cosa que fa que les restauracions siguin més completes. Llegiu la nostra millor revisió de còpia de seguretat basada en imatges per esbrinar on es troba CloudWorld en contra de la competència.

Altres motius ens agrada la còpia de seguretat de CloudBerry

A més d’Amazon Glacier, CloudBerry Backup es combina amb més de 50 proveïdors de núvol diferents. Inclou opcions IaaS com Amazon S3, Google Cloud, Microsoft Azure, Backblaze, Rackspace i Wasabi. Inclou proveïdors d’emmagatzematge en núvol tradicionals com OneDrive, Google Drive i Amazon Drive.

CloudBerry-Cloud-Storage-Slider2

Hi ha diverses llicències de còpia de seguretat de CloudBerry disponibles, cadascuna de les quals és perpètua. Les versions d’escriptori estan disponibles per a Windows (49,99 $), macOS (29,99 $) i Linux (29,99 $). Cadascuna té una versió freeware, però no inclouen còpia de seguretat basada en imatges, compressió o xifrat, entre altres funcions.

La versió gratuïta està limitada a 200 GB de còpia de seguretat, mentre que les versions de pagament són bones per a 5 TB. Si en necessiteu més, haureu de comprar el CloudBoot Backup Ultimate molt més car per 299,99 dòlars. Aquesta versió pot fer còpies de seguretat de Windows Server, SQL Server i Exchange Server, de manera que sigui més viable per a còpies de seguretat de negoci, almenys.

Feu-vos una prova gratuïta de 15 dies per comprovar si CloudBerry Backup és el company que vas cercar d’Alacant d’Amazon. També obteniu 10 GB d’espai d’emmagatzematge gratuït de Amazon Glacier, de manera que hauria de ser suficient per posar-lo a la pràctica.

Còpia de seguretat d’Arq

Suggerir que a Arq Backup no hi ha l’artística de CloudBerry Backup és una subestimació. És sens dubte poc atractiu. L’esquema de colors és gris i blanc, es tallen les línies de text i no es poden redimensionar moltes finestres per millorar la visibilitat. A més, el text és tan petit que potser necessiteu una lupa per deixar-lo fora.  

Deslizador de pantalla de còpia de seguretat de l'arq Backup

Arq AWS Select Bucket Slider4

Slider5 de tipus Arq Cloud Storage Slider5

Anterior

Pròxim

Dit d’una altra manera, l’experiència dels usuaris no està al capdavant del pensament de l’equip d’Arq. Dit això, la funcionalitat és millor. Tot i que només es pot connectar a una fracció dels proveïdors de núvol que suporta CloudBerry, les opcions inclouen Amazon Glacier.

El programari inclou un bon nombre de funcions útils. Arq xifra els fitxers abans que surtin del vostre ordinador, de manera que els usuaris d’Amazon no tindran ni idea de quines són les vostres claus de xifrat ni de manera de xifrar-les. El problema és que si perds la contrasenya, també perds l’accés a la teva còpia de seguretat, però aquest és el preu que pagues pels agents secrets que no es passen per les teves selfies..

Si bé la interfície d’usuari és la que la majoria de la gent utilitzarà per fer còpies de seguretat de dades, Arq també té una utilitat de línia de comandes de codi obert. Per a aquells que tinguin l’experiència tècnica, us ajudarà a que no hi hagi cap negoci divertit, com no xifrar metadades o enviar els vostres fitxers a un búnquer de guerra cibernètica subterrània a Sibèria..

Altres funcions de la nota inclouen les càrregues a nivell de bloc per assegurar-se que només es carreguen les parts canviades dels fitxers després de la càrrega inicial, la deduplicació del costat del client, de manera que els mateixos fitxers no es carreguen diverses vegades i la compressió per reduir les mides de càrrega.

A partir del que ens diuen les persones de Arq, el programari analitza fitxers amb un sol fil, les cues penjades, després utilitza diversos fils per accelerar el procés de càrrega. Si l’exploració supera el procés de càrrega, la cerca s’atura fins que la cua es redueixi a un nivell manejable.

Es mantenen còpies de seguretat incrementades dels fitxers en versió actual, de manera que podeu invertir el temps en cas de canvis no desitjats o corrupció del fitxer. Tanmateix, no hi ha cap manera de personalitzar la vostra política de versió com es pot fer amb CloudBerry. En canvi, tot es manté. Això vol dir que s’utilitzarà més emmagatzematge de la glacera, però no hauria de ser un gran problema, ja que els fitxers es processen a nivell de blocs i es comprimeixen.

Altres motius ens agrada Arup Backup

A banda de Glacier, Arq pot fer còpies de seguretat de dades a Amazon S3, Google Cloud, Backblaze B2, Wasabi, Dropbox, Google Drive, OneDrive i Amazon Drive. Hi falta, però, notablement Microsoft Azure, que pot ser la més atractiva de totes les solucions IaaS en núvol, gràcies a 52 centres de dades de tot el món (llegiu la nostra ressenya de Microsoft Azure).

Arq-Destin-Cloud

El cost d’Arq 5, la versió més recent del programari, és de 49,99 dòlars per una llicència perpètua. La llicència és útil per a un equip o un servidor. S’ofereixen tant versions Windows com macOS i hi ha una prova de 30 dies que us recomanem aprofitar, sobretot perquè és el mateix preu que pagueu per un producte superior a CloudBerry Backup..

Duplicati

Duplicati adopta un enfocament diferent de CloudBerry Backup i Arq perquè la interfície està basada en el navegador. Això no significa que la vostra còpia de seguretat s’aturi un cop tanqueu Chrome o Firefox, però, ja que també hi ha un client d’escriptori en segon pla per mantenir les vostres còpies de seguretat.

Afegeix una còpia de seguretat Slider1 de Duplicati

Aplicar una destinació Slider2 de la destinació

Aplicar Slide3 en la configuració de la glacera

Afegeix fitxers Slider4

Duplicati Encryption Slider5

Anterior

Pròxim

L’UX de Duplicati, com Arq, podria utilitzar una reforma. En el cas de Duplicati, és més comprensible ja que és un producte gratuït, però el disseny maldestre s’hi pot acostumar. Per sort, Duplicati té uns bons recursos de suport que us ajudaran.

La darrera versió de Duplicati no admet Amazon Glacier directament. És compatible amb Amazon S3, però que podeu utilitzar per connectar-vos a un Vaig Glacier. Duplicati té instruccions sobre com fer-ho si necessiteu una ajuda.

Quan configureu una còpia de seguretat, podeu optar per no xifrar, xifrar AES de 256 bits o GNU Privacy Guard. També haureu de crear una frase de contrasenya que només coneixereu. Com que Duplicati està basat en el navegador, podeu desar la vostra contrasenya en un gestor de contrasenyes de núvol com LastPass o Dashlane, per si us oblideu.

Hi ha una opció per activar SSL: Duplicati vol dir que TLS ja que la SSL és defectuosa, que haureu d’utilitzar a menys que desitgeu que un nerd de Mountain Dew-guzzling viu a un apartament soterrani que publiqui els vostres fitxers a Reddit..

Hi ha opcions per excloure fitxers ocults, temporals i del sistema, així com fitxers superiors a una mida determinada. Tots els fitxers es comprimeixen abans de carregar-se per reduir l’espai d’emmagatzematge necessari i també és compatible la còpia de seguretat a nivell de bloc.

Com Arq, Duplicati no ha inclòs la funció multi-threading com a funció. Això vol dir que les càrregues es faran més lentes del que faran amb CloudBerry Backup. Suposadament, l’equip de desenvolupament de Duplicati hi treballa, però sense un full de ruta publicat, no hi contaríem en un futur proper..

La còpia de seguretat es pot configurar per funcionar contínuament o podeu crear una planificació. Per a la versió de fitxers, podeu triar no guardar fitxers anteriors, tots els fitxers o crear una política de retenció personalitzada.

Altres motius ens agraden els Duplicati

Duplicati admet Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud, Backblaze B2, Box, Dropbox, Google Drive, Jottacloud, Mega i OneDrive com a destinació de núvol per a còpies de seguretat. Hubic també és compatible, però en cas que us perdeu la notícia, ha sigut el camí de les fundes per a telèfons intel·ligents i els paquets fantàstics..

Duplicati té clients per a Windows, macOS i diversos sabors de Linux (Debian, Ubuntu, Fedora i RedHat). Fins i tot hi ha una versió per a Synology, però estem enterrant el lideratge. Com a programari de codi obert, a diferència de CloudBerry Backup i Arq, Duplicati no us costarà ni un centèric. Tot el que haureu de pagar és Amazon Glacier o qualsevol proveïdor de núvol que vulgueu combinar.

Pensaments finals

CloudBerry Backup, Arq i Duplicati són els únics serveis de còpia de seguretat que recomanaríem per utilitzar amb Amazon Glacier, i només un d’ells és molt recomanable. Dit això, el programari de còpia de seguretat no és l’única manera d’introduir fitxers a la vostra Glacier Vault.

Hi ha clients de transferència de fitxers, també coneguts com a exploradors de núvols, com Cyberduck, CloudBerry Explorer i FileZilla, que també faran el truc, igual que també. Són eines de càrrega manuals que no estan dissenyades per crear relacions de còpia de seguretat persistents. Per obtenir més detalls, llegiu el nostre millor article sobre el client de transferència de fitxers.

L’altra opció és crear una unitat de xarxa connectada a Amazon Glacier. Una unitat de xarxa s’assembla a una unitat amb lletres amb el vostre ordinador, tret que emmagatzemi fitxers al núvol en lloc del disc dur.

També tenim un article sobre com crear una unitat de xarxa, que també funciona amb Dropbox, Google Drive i altres proveïdors, com passa amb Glacier. Tanmateix, com passa amb els exploradors de núvol, les unitats de xarxa requereixen molta feina manual per fer-los un programari de còpia de seguretat viable.

Per a còpia de seguretat, CloudBerry Backup és una elecció fàcil per arxivar dades amb Amazon Glacier. També s’ha classificat entre els millors serveis de còpia de seguretat en línia i val la pena fer-ho en un procés de 15 dies.

Comparteix els teus pensaments sobre Amazon Glacier i com ho fas per arxivar fitxers a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Ens agradaria sentir informació sobre el programari que vam perdre, especialment si està dissenyat per a còpies de seguretat del disc dur. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me