iCloud Drive o IDrive: quin servei de fitxers que ofereix la major utilitat?

Si sou un dels aproximadament 588 milions d’usuaris d’Apple a tot el món, hi ha molt bones possibilitats d’utilitzar iCloud Drive per emmagatzemar contingut en línia. Probablement, perquè Apple no sempre facilita als usuaris allunyar-se dels seus ecosistemes estretament clavats


En aquest article, veurem de prop un excel·lent servei que és fàcil d’utilitzar si teniu un Mac. IDrive és un servei de còpia de seguretat en núvol versàtil i fàcil d’utilitzar que ofereix una integració completa amb tots els productes d’Apple.

L’enfocament híbrid d’IDrive per a l’emmagatzematge remot de fitxers fa que sigui una elecció fantàstica per protegir el disc dur i sincronitzar el contingut entre dispositius. Tot i que manca d’aplicacions integrades significa que encara no està preparat per substituir el vostre compte iCloud Drive, les àmplies capacitats i la seguretat de IDrive el converteixen en una elecció millor de la majoria de les altres maneres..

Durant aquesta revisió al costat, desglossaré els dos serveis al núvol per ajudar-vos a comprendre millor on i quan la utilitat de IDrive marca la de iCloud Drive.

Pros i contres generals

Un dels avantatges d’utilitzar iCloud Drive és que no s’esforça gaire a posar-lo en marxa. Això és perquè si teniu un iPhone, iPad, iPod o Mac, ja ho teniu. A diferència d’altres solucions d’emmagatzematge al núvol, iCloud s’incorpora directament al sistema operatiu Apple.

De fet, iCloud és realment una suite d’aplicacions, de les quals iCloud Drive només n’és una. Els 5 GB d’espai d’emmagatzematge gratuït que posseeixen els propietaris d’Apple s’utilitzen per fer còpia de seguretat de la configuració del dispositiu, correus electrònics i iTunes també. Atès que s’utilitzen centenars de milions de dispositius Apple, no és d’estranyar que iCloud reclami 780 milions d’usuaris a tot el món tot i que es va llançar el 2011.

Per comparació, IDrive es va llançar el 2003 i només té tres milions d’usuaris. Tot i això, IDrive ha aprofitat la seva primera sortida.

Si bé iCloud sempre ha fet un bon treball de sincronització de dispositius, limitacions en l’accés al contingut, errors i vergonyes de seguretat, com ara l’incompliment de iCloud 2014, l’han convertit en l’objecte del tipus de desconcert que Apple evita normalment. És per això que Cloudwards.net va reunir una llista d’alternatives d’emmagatzematge en núvol per als usuaris de Mac desencantats.

Mentrestant, IDrive és una solució de còpia de seguretat polida dissenyada per protegir de forma fàcil i segura les vostres dades del disc dur amb opcions com el xifrat end-to-end privat. IDrive no només es troba entre les millors opcions de còpia de seguretat en núvol, sinó que es diferencia de competidors com Backblaze, CrashPlan i Carbonite, duplicant-se com a solució d’emmagatzematge en núvol.

Emmagatzematge al núvol o còpia de seguretat en línia

Un dels punts claus dels que volen aprofitar al màxim el núvol hauria de tenir en compte és que hi ha una distinció del sector entre l’emmagatzematge al núvol i la còpia de seguretat en línia.

La diferència principal és que l’emmagatzematge al núvol transfereix fitxers mitjançant una carpeta de fitxers dedicada anomenada carpeta de sincronització, mentre que la còpia de seguretat en línia et permet etiquetar fitxers per transferir-los al núvol independentment d’on estiguin ubicats al disc dur.

A més, les solucions d’emmagatzematge en núvol solen tenir aplicacions de productivitat laboral integrades directament amb l’espai d’emmagatzematge al núvol. Aquest és especialment el cas dels noms més grans en emmagatzematge al núvol com Google Drive, Dropbox, OneDrive i iCloud.

Mentrestant, les solucions de còpia de seguretat en línia, comunament, tenen aplicacions d’escriptori dissenyades per simplificar el procés de còpia de seguretat del disc dur amb eines de selecció de fitxers, restauració d’opcions i planificadors de còpia de seguretat.

Si us interessa aprendre més sobre les diferències clau entre l’emmagatzematge en núvol i la còpia de seguretat en línia, aquest article és un bon lloc per començar.

iCloud Drive vs. IDrive: La concordança

Una de les millors coses sobre IDrive és que no només és una eina de còpia de seguretat molt bona, sinó que ofereix algunes funcions tradicionalment associades a l’emmagatzematge en núvol, com ara compartir i sincronitzar fitxers. Aquest és un dels elements clau que proporciona a IDrive més valor que la vostra còpia de seguretat mitjana al núvol o la selecció d’emmagatzematge al núvol. També és per això que IDrive és una de les plataformes de núvols favorits aquí a Cloudwards.net.

El fet que la iCloud renovada o la IDrive híbrida proporcionin als usuaris una major utilitat depèn en gran mesura de les necessitats específiques de la vostra plataforma de núvol. Durant quatre rondes, desglossaré cada servei basat en emmagatzematge de fitxers, sincronització, col·laboració i seguretat per ajudar-vos a decidir quin servei és el més adequat per a qualsevol tasca determinada..

Si bé aquests dos serveis es superposen de diverses maneres, també tenen diferències importants que els fan més adequats a determinades tasques.

Primera fase: Emmagatzematge d’arxius

El primer que pensa la gent quan pensa en el núvol, deixar els fitxers de manera que no es molesti el disc dur és una funció molt útil. Com s’amunteguen els nostres contendents?

iCloud

Tothom que s’inscrigui a un compte iCloud obtindrà 5 GB d’espai d’emmagatzematge de forma gratuïta. Tenint en compte que iCloud està estretament integrat amb la línia de productes d’Apple, això és una bona cosa. L’espai d’emmagatzematge iCloud no només l’utilitza iCloud Drive, sinó que el correu electrònic d’Apple, iTunes, iCloud Keychain, iCloud Fotos i còpia de seguretat de la configuració del dispositiu.

5 GB es poden esgotar bastant ràpidament. Un dels avantatges de iCloud és que Apple ofereix un assortiment de plans de preus molt més flexible que el que ofereixen la majoria dels serveis d’emmagatzematge al núvol.

Espai d’emmagatzematgeCost mensual
50 GB0,99 USD
200 GB2,99 dòlars
1TB9,99 dòlars
2TB9,99 dòlars

El preu d’1TB coincideix amb la competència. Abans del 2015, els preus inflables d’i iCloud d’aleshores (1 TB costava 20 dòlars) eren un altre motiu perquè molts usuaris es quedessin fora.

Un dels avantatges que té iCloud Drive sobre serveis com Dropbox i Google Drive és que està integrat al sistema operatiu, el que significa que no haureu de descarregar cap programa perquè funcioni..

A partir de Sierra, els fitxers emmagatzemats a l’escriptori i les carpetes de documents del Mac es sincronitzen automàticament amb iCloud Drive. Si el vostre Mac comença a funcionar curt en l’espai del disc dur, iCloud Drive eliminarà els fitxers usats poc freqüentment del vostre equip mentre els mantindrà al núvol. Això és especialment útil en dispositius que tinguin llum a l’espai com el MacBook Air.

iCloud Drive no funciona bé amb versions anteriors de Mac OS o iOS, així que voldreu assegurar-vos que esteu executant les darreres versions de cada sistema operatiu..

Tot i que la compatibilitat amb Android no està disponible, iCloud Drive es pot utilitzar per sincronitzar contingut amb màquines Windows. Per als usuaris de Windows, iCloud Drive crea una carpeta d’arxius dedicada per a contingut sincronitzat. També podeu accedir als vostres fitxers des de qualsevol dispositiu visitant icloud.com.

iCloud Drive pot emmagatzemar qualsevol tipus de fitxer de fins a 15 GB de mida. Els fitxers suprimits es poden recuperar, però només poden arribar fins a 30 dies. No hi ha manera d’estendre aquesta configuració, tal com hi ha amb alguns altres serveis d’emmagatzematge en núvol. Els subscriptors de Sync.com Pro, per exemple, poden recuperar fitxers suprimits de manera indeguda.

A diferència de la majoria dels altres proveïdors d’emmagatzematge en núvol, iCloud Drive us permet restaurar les versions anteriors del fitxer per a qualsevol fitxer. Tot i això, les aplicacions natives que s’integren amb iCloud Drive inclouen la funció de “tornar a” d’Apple, que us permet fer el mateix.

Condueixo

IDrive es va desenvolupar tenint en compte una còpia de seguretat del disc dur i avui en dia es considera una de les millors opcions del mercat de consum per a aquesta tasca. Podeu provar el servei primer gràcies a 5 GB d’espai de còpia de seguretat gratuïta, però és probable que necessiteu més per protegir completament el dispositiu.

IDrive no ofereix molts plans, però té 1TB que ofereix un preu tan competitiu que no és un gran negoci. Actualment, IDrive ofereix un descompte per al primer any, de manera que el cost varia fins a una mitjana de només 4,34 dòlars al mes. No obstant això, hauràs de pagar per tot l’any per avançat.

Si preferiu un servei de còpia de seguretat en línia que ofereix una opció de mes a mes, Backblaze (5,00 dòlars al mes) és una elecció més popular. CrashPlan (5,99 dòlars al mes) és un altre servei fort que protegeix bé contra IDrive.

Tots dos d’aquests serveis també ofereixen un espai de còpia de seguretat il·limitada. El problema és que només us permeten fer una còpia de seguretat d’un sol dispositiu, mentre que IDrive us permet fer còpia de seguretat de dispositius il·limitats.

Un altre avantatge clau que IDrive té sobre Backblaze i Crashplan és que inclou funcions de sincronització. IDrive no t’obliga a gestionar junts l’espai de còpia de seguretat i la sincronització, cosa que podria frustrar-se ràpidament. En lloc d’això, obteniu 1 TB d’espai de còpia de seguretat i 1 TB d’espai de sincronització inclòs amb la vostra subscripció.

La selecció de fitxers i carpetes amb IDrive es fa etiquetant qualsevol contingut que vulgueu desar de la interfície d’escriptori.

Com que no t’obliga a moure el contingut que vols guardar a una carpeta dedicada com iCloud, IDrive és una opció molt millor per recuperar el contingut i l’estructura del disc dur en cas de fallada o un altre problema..

Com la majoria de solucions de còpia de seguretat en línia, IDrive us permet planificar còpies de seguretat de rutina des del seu client d’escriptori. D’aquesta manera, podeu designar hores perquè s’executin còpies de seguretat per tal que els requisits d’amplada de banda dels processos no afectin el vostre altre treball.

IDrive també admet còpies de seguretat contínues. La còpia de seguretat contínua significa que els canvis es reflecteixen al núvol IDrive en temps real. Aquest mètode de còpia de seguretat es recomana si es treballa en fitxers delicats que no poden esperar a la còpia de seguretat programada regularment. La còpia de seguretat contínua està limitada a fitxers de fins a 500 GB de mida.

La majoria de professionals de còpia de seguretat recomanen no només emmagatzemar una còpia del contingut del disc dur de forma remota, sinó també mantenir-ne una a mà localment en un disc dur extern. Això es deu al fet que les restauracions completes de les unitats externes són molt més ràpides que les restauracions completes dels centres de dades remots.

IDrive us permet gestionar tant la còpia de seguretat remota com la unitat externa en conjunt des del seu client d’escriptori. És un bon toc, ja que en cas contrari, haureu de dedicar-li temps a comprovar les dues dades per assegurar-vos que es feren una còpia de seguretat dels mateixos fitxers i carpetes..

Un altre punt de venda d’IDrive que la converteix en una excel·lent opció de còpia de seguretat és el seu servei gratuït IDrive Express. Amb aquest servei, en lloc de processar la còpia de seguretat completa en línia, IDrive us enviarà un disc dur extern.

Ompliu aquesta unitat amb totes les dades que voleu fer una còpia de seguretat i enviar-les de nou i IDrive la carregarà al vostre espai de còpia de seguretat al lloc web. Això us pot estalviar dies i fins i tot setmanes de temps, segons quantes dades hagueu de fer una còpia de seguretat. IDrive Express també es pot utilitzar per a restauracions completes.

IDrive ofereix el control de versions per a qualsevol tipus de fitxer, mantenint les deu versions anteriors de qualsevol fitxer. Els fitxers suprimits també es mantenen durant 30 dies.

Guanyador de la primera fase: IDrive

Des del punt de vista del valor, la selecció entre iCloud Drive i IDrive es basa parcialment en funció de les vostres necessitats. Per exemple, si simplement necessiteu més 50 GB d’espai de sincronització per mantenir els vostres productes Apple connectats, té sentit que s’adhereixi a iCloud ja que podeu aconseguir-ho per només un dòlar al mes..

Si creieu més grans, l’opció 1TB d’IDrive costa només la meitat de la de iCloud. A més, l’opció 1TB d’IDrive és realment 2TB d’espai d’emmagatzematge dividit entre la sincronització i la còpia de seguretat en línia.

El fet que IDrive sigui també una veritable solució de còpia de seguretat en línia és probablement la consideració més important per decidir amb quin servei preferiu emmagatzemar els fitxers. iCloud està dissenyat per protegir un conjunt de contingut important emmagatzemat a l’escriptori i a les carpetes de documents, però res més enllà. Mentrestant, IDrive es pot utilitzar per emmagatzemar qualsevol carpeta del disc dur i no us permetrà tornar a ordenar l’estructura de fitxers..

El fet que també ofereix una interfície d’escriptori per gestionar tot el procés de còpia de seguretat és la guinda del pastís. Quan es tracta d’utilitzar l’emmagatzematge d’arxius, IDrive és fàcilment el guanyador.

Segona ronda: Sincronització

És important per a qualsevol persona que utilitzi més d’un dispositiu en la seva vida diària mantenir els fitxers sincronitzats entre tots els vostres dispositius. Quin dels dos serveis és millor en aquest sentit?

iCloud

Històricament, Apple ha estat una empresa una mica fastigosa a l’hora de treballar amb plataformes no directament sota el seu paraigua. Apple s’ha desvinculat d’una mica d’aquesta tendència permetent-vos descarregar una carpeta de sincronització de iCloud Drive a la vostra màquina Windows. El suport a Android seria bo, però els passos per a nadons.

Per a quins dispositius limitats fa que els usuaris se sincronitzin, iCloud Drive funciona de manera perfecta. Els usuaris de productes Apple no han de preocupar-se de descarregar i configurar res. N’hi ha prou amb habilitar el servei si inicieu la sessió a l’iCloud (situat a “preferències”) amb el vostre Apple ID.

En endavant, qualsevol contingut de les carpetes de iCloud Drive, escriptori i documents es sincronitzarà automàticament amb el núvol.

Els usuaris de Windows hauran de descarregar i instal·lar primer l’aplicació iCloud al seu equip. Un cop instal·lat, les carpetes del vostre iCloud Drive, de l’escriptori i dels documents estaran disponibles a la carpeta.

Per comparar millor les velocitats de sincronització de iCloud amb les IDrive, vaig realitzar unes quantes senzilles proves de càrrega i descàrrega per veure la velocitat de sincronització del contingut entre el meu portàtil i el núvol. He utilitzat una carpeta comprimida de 258 MB composta per diversos tipus de fitxers diferents per a aquestes proves. La velocitat de descàrrega i càrrega d’Internet en el moment d’aquestes proves eren 32 Mbps i 12 Mbps segons speedtest.net.

Prova UnProva DosMitjana
Carregueu4:584:464:52
descarregar0:350:240:30

Aquests números no són dolents, però són una mica més lents que altres serveis que he utilitzat, inclòs IDrive. Tanmateix, tingueu en compte que les velocitats de càrrega i descàrrega variaran d’usuari a usuari en funció d’una sèrie de variables, incloses les especificacions del dispositiu, la velocitat d’Internet i la ubicació física..

El problema més gran que tinc amb iCloud és que no incorpora transferències de fitxers incrementals a nivell de bloc a la seva arquitectura de sincronització. Aquesta arquitectura significa que els fitxers no es poden tornar a penjar ni descarregar en la seva totalitat sempre que es faci un canvi de fitxer. Com veureu amb IDrive, aquest enfocament pot accelerar la sincronització considerablement.

Condueixo

La sincronització amb IDrive funciona com passa amb la majoria dels serveis d’emmagatzematge en núvol mitjançant el mètode popularitzat per Dropbox. Simplement crea una carpeta de fitxers al dispositiu quan descarregueu l’aplicació IDrive.

Anomenada carpeta de sincronització, es comporta igual que qualsevol altra carpeta del sistema, tret que qualsevol contingut que s’emmagatzemi s’emmagatzemi tant al disc dur com al seu espai d’emmagatzematge al núvol IDrive..

La sincronització IDrive funciona com un servei tradicional: baixar l’aplicació d’escriptori crea una nova carpeta al disc dur. Qualsevol contingut emmagatzemat en aquesta carpeta estarà disponible per a altres dispositius connectats al vostre compte IDrive.

IDrive disposa d’aplicacions d’escriptori tant per a Mac OS com per a Windows, a més d’aplicacions mòbils per a iOS, Android i Windows Phone.

Vaig realitzar les mateixes proves de velocitat de sincronització que vaig fer amb IDrive com ho vaig fer amb iCloud.

Prova UnProva DosMitjana
Carregueu3:463:323:39
descarregar0:180:240:21

Aquests resultats no només eren millors que iCloud, ja que l’esmentat IDrive utilitza transferències de fitxers incrementals a nivell de bloc per ajudar a agilitar les futures transferències de fitxers.

Per veure la quantitat de transferències a nivell de bloc ajudat, vaig realitzar algunes proves de càrrega addicionals. En obrir la carpeta comprimida de 258 MB, he suprimit un dels fitxers. Després, es va mudar va substituir el fitxer alterat a la carpeta de sincronització de l’escriptori.

La carpeta modificada es va penjar a les 1:56. En realitat, és una mica més llarg del que m’esperava, ja que proves similars en el passat han provocat càrregues de menys de trenta segons. Tot i així, com podeu veure, en no perdre el temps carregant de nou la carpeta sencera, IDrive us pot estalviar una mica de temps i amplada de banda..

IDrive també permet accelerar l’amplada de banda que utilitza, cosa que afecta la velocitat de còpia de seguretat i la sincronització. D’aquesta manera, si treballeu amb fitxers grans i experimenteu algunes desacceleracions, podeu ajustar-lo en conseqüència.

Guanyador de la segona ronda: IDrive

Tot i que sou un usuari dedicat de dispositius Apple, pot tenir sentit donar-li una oportunitat a IDrive per sincronitzar el vostre contingut. Les transferències inicials de fitxers són més ràpides amb IDrive que iCloud, sinó que l’ús de càrregues i descàrregues incrementals a nivell de bloc us estalviarà un temps considerable, sobretot quan es treballa amb fitxers més grans..

El fet que IDrive també sigui compatible amb Android fa que sigui un guanyador clar per als usuaris de Mac que no siguin fan de l’iPhone.

Tercera ronda: Compartir fitxers

La possibilitat de compartir arxius amb companys de feina, amics i familiars és un dels principals beneficis del núvol, finalment Apple tornarà a recuperar alguns dels punts que ha perdut per IDrive.?

iCloud

Els usuaris de iCloud Drive no poden compartir carpetes amb altres persones, per la qual cosa és una mala elecció per a les col·laboracions de l’equip. Us permet compartir fitxers individuals, fins i tot permetre que usuaris que no siguin iCloud els visualitzin. No obstant això, hi ha una tapa en la mida del fitxer de 200 MB.

Quan decidiu compartir un fitxer, iCloud Drive crea un enllaç que apunta a aquest fitxer, que després es pot compartir a través de correu, missatge, Twitter, Facebook, AirDrop o simplement copiar i enganxar.

Els permisos de visualització o d’edició s’adjunten directament a aquest enllaç, el que significa que qualsevol persona que tingui aquest enllaç tindrà els mateixos permisos.

Malauradament, iCloud no ofereix cap mitjà de contrasenya que protegeixi els enllaços ni estableix dates de caducitat, cosa que suposa un problema a l’hora de controlar qui té accés al contingut..

iCloud compta amb alguns útils components de col·laboració recolzats en les aplicacions de productivitat natives, que inclouen:

 • Pàgines: un processador de textos
 • Nombres: un full de càlcul
 • Keynote: una eina de presentació

Aquestes funcions es poden utilitzar per comentar les obres en curs o suggerir o fer modificacions.

Condueixo

IDrive és compatible amb la compartició de fitxers i carpetes. Si el contingut es troba al vostre espai de còpia de seguretat o de sincronització, només cal que feu clic amb el botó dret a l’objecte i seleccioneu l’opció “Compartir”. Això es pot fer des de l’escriptori o del lloc web d’IDrive.

Quan trieu compartir una carpeta o fitxer, es crea un enllaç que apunta a aquest objecte que podeu copiar i enganxar, o publicar-lo directament a Facebook o Twitter. També hi ha una opció per enviar l’enllaç en un correu electrònic.

Un dels avantatges de compartir amb IDrive és que podeu definir la protecció de contrasenya i accedir a les dates de caducitat en qualsevol enllaç que creeu. No només iCloud no ofereix aquestes mateixes funcions, ni Google Drive ni OneDrive.

L’avantatge d’IDrive és que no té aplicacions integrades com aquests serveis per ajudar a millorar les col·laboracions. En canvi, aquells permisos d’edició concedits hauran de descarregar el contingut, fer modificacions i, després, tornar-lo a carregar al vostre compte IDrive.

La interfície web IDrive presenta una pestanya “compartida” des de la qual podeu fer un seguiment dels enllaços que heu creat i suprimir o modificar l’accés. Una pestanya “compartida amb mi” us permet revisar el contingut que altres usuaris IDrive han compartit amb vosaltres.

Guanyador de la ronda de tres: empat 

L’emmagatzematge al núvol amb aplicacions integrades és una de les maneres més fàcils i productives de col·laborar en el contingut amb altres. Aquesta hauria de ser una raó convincent per compartir contingut amb iCloud en lloc d’IDrive. No obstant això, la incapacitat per crear carpetes compartides és un desavantatge important en comparació amb serveis com Dropbox i Google Drive.

Per l’acte senzill de compartir contingut, IDrive és l’opció més segura perquè té millors opcions de control de contingut. L’inconvenient d’IDrive és que els convidats a visualitzar o editar el vostre contingut hauran de descarregar-los per fer-ho. Ni tan sols hi ha una opció per visualitzar prèviament el contingut en línia.

Al final, cap dels dos serveis és una excel·lent opció per compartir contingut, ja que tenen un gran inconvenient.

Quarta ronda: seguretat

Per últim, però no per això menys important, mantenir les vostres dades segures dels pirates informàtics hauria de ser una prioritat per a qualsevol. Com surten els nostres dos desafiants aquí?

iCloud

Apple escorre dades mentre es troba en trànsit per Internet mitjançant la seguretat de la capa de transport (TLS) i mentre està en repòs als centres de dades d’i iCloud. En ambdós casos, s’utilitza un mínim de xifratge AES de 128 bits. Tot i que molts serveis al núvol opten per AES de 256 bits, no es creu que el nivell de xifrat sigui crebable per atacs de força bruta fins i tot amb els supercomputadors més avançats del món.

Les contrasenyes de iCloud Drive tenen restriccions força fortes, incloent un mínim de 8 caràcters, un número i almenys una lletra majúscula i minúscula. També hi ha una opció per afegir la verificació en dos passos per accedir a iCloud des d’un dispositiu nou o iCloud.com.

Apple us permet utilitzar un gestor de contrasenyes en núvol anomenat iCloud Keychain. Igual que LastPass, iCloud Keychain us permet definir contrasenyes de difícil creació sense haver-les de recordar vosaltres mateixos.

Si bé el vostre contingut està xifrat en els servidors de l’Iclock Drive, continua sent accessible per als empleats d’Apple perquè l’empresa conserva una còpia de la vostra clau de xifratge. Això vol dir que no només podrien accedir a les vostres dades a Apple, sinó que també podrien fer-ho a través de l’ordre judicial de la NSA o d’una altra agència governamental.

Hi ha rumors des de fa aproximadament un any que Apple planteja seguir els passos dels serveis al núvol com Sync.com per convertir-se en un servei de coneixement zero. Això posaria les claus de xifrat només a les vostres mans, impedint que Apple o qualsevol altra persona desxifri el contingut. Però fins ara no s’ha produït aquest moviment.

Apple manté centres de dades d’última generació a les dues costes dels Estats Units (Oregon, Carolina del Nord, Califòrnia i Nevada) dissenyades per protegir les vostres dades de desastres naturals i artificials. També estan treballats nous centres de dades internacionals.

Condueixo

IDrive també protegeix les dades de trànsit amb un túnel TLS segur. La companyia opta per AES de 256 bits en lloc de 128-bit. Aquest mateix nivell de xifratge s’utilitza per protegir el contingut mentre està en repòs als servidors IDrive.

Encara millor, IDrive us ofereix l’opció de xifrar de manera predeterminada o privada. Amb el xifratge predeterminat, IDrive assigna una clau de xifrat i la manté per a vostè. Si opteu pel xifratge privat, podeu definir la vostra pròpia clau, que IDrive desconeix. Això converteix IDrive en una solució de coneixement zero i ofereix la millor seguretat possible per a les vostres dades.

Si configureu una clau de xifrat privat, IDrive no podrà restablir la vostra contrasenya en cas d’oblidar-la. Això és cert per a qualsevol servei de coneixement zero, de manera que és bona idea utilitzar un gestor de contrasenyes de núvol. També és un altre motiu bo per incorporar un disc dur extern a la vostra estratègia de còpia de seguretat.

Per assegurar-se que les dades dels usuaris estan disponibles les 24 hores del dia, IDrive manté diversos centres de dades a tot el món. Per tercers, els centres de dades d’IDrive són auditats periòdicament per comprovar les vulnerabilitats i fer recomanacions de millora.

Les funcions del centre de dades inclouen tota mena de característiques de seguretat física, com ara la vigilància de vídeo, els sensors de moviment i les proteccions contra terratrèmols i altres desastres naturals..

Guanyador de la Quarta Quarta: IDrive

Tant iCloud com IDrive xifren les vostres dades en núvol de forma transitòria i en repòs, que és el més important. Tots dos serveis també protegeixen les vostres dades en centres de dades d’última generació.

IDrive ofereix, però, un avantatge de seguretat convincent, ja que us ofereix l’opció de xifrar el coneixement zero. Fins que Apple decideixi començar a fer el mateix, IDrive s’hauria de considerar l’opció més segura.

El Verdict – Guanyador: IDrive

Si sou un usuari de productes d’Apple, probablement serà difícil desactivar iCloud Drive del tot, ja que està tan estretament relacionat amb l’experiència d’Apple. No està bé, tot i que, malgrat alguns defectes, encara és la millor manera d’emmagatzemar iTunes i té uns beneficis decents per a la productivitat gràcies a les aplicacions integrades d’oficina d’Apple..

En general, però, és difícil no veure IDrive com el millor servei al núvol. IDrive us permet sincronitzar contingut entre més plataformes del que iCloud Drive, i es sincronitza més ràpidament que iCloud Drive, gràcies a les transferències de fitxers incrementals a nivell de bloc..

IDrive també està dissenyat per imaginar fidelment el disc dur, mentre que iCloud t’obliga a traslladar el contingut que desitges emmagatzemat de forma remota a carpetes especialitzades. Amb una opció de seguretat de coneixement zero, les vostres dades també són més segures amb IDrive.

Finalment, tenint en compte que el pla 1TB d’Idrive us ofereix 1TB de còpia de seguretat i 1TB d’espai de sincronització per aproximadament la meitat del cost del pla 1TB d’Apple, també ofereix més valor..

No hi ha dubte que iCloud ha vist una millora tremenda durant els últims anys i, quan es parla de l’encriptació de coneixement zero a l’horitzó, sembla que Apple encara s’ha invertit en l’elaboració d’un producte de consum molt bo. Però ara per ara, atesa l’opció d’invertir en més espai iCloud o subscriure’s a IDrive, l’opció segona és l’opció intel·ligent.

Estar d’acord o en desacord? Si us plau, digueu-nos què en penseu sobre iCloud i IDrive als comentaris següents. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map