Com fer còpies de seguretat de missatges de text a iPhone

La majoria de la gent entén la importància de fer una còpia de seguretat del seu equip. Les vostres dades són valuoses. A Cloudwards.net, el nostre equip d’experts es compromet a ajudar-vos a trobar els millors proveïdors de còpia de seguretat en núvol per protegir les vostres dades, no només a l’escriptori o portàtil, sinó també als dispositius mòbils..


Textem diàriament als nostres amics, familiars i companys de feina. Compartim imatges, receptes, notes, terminis i qualsevol cosa que sigui més fàcil d’escriure del que és fer una trucada telefònica o redactar un correu electrònic.

Què passa si perds el telèfon? Hi ha una còpia de seguretat de les dades al núvol? Massa persones no s’adonen de la importància de fer una còpia de seguretat del telèfon fins que no sigui massa tard.

És per això que avui us mostraré com fer còpies de seguretat de missatges de text en un iPhone, mitjançant iCloud o altres serveis i aplicacions.

Què necessitareu

Haureu de tenir el telèfon a mà i hauríeu d’estar connectat a WiFi. Podeu fer servir les vostres dades mòbils, però la WiFi sol ser més ràpida.

Us mostraré com fer una còpia de seguretat de missatges de text a iPhone a iTunes, que requereixen un cable llamp a USB per connectar el telèfon a l’escriptori o portàtil.

iTunes realitzarà una còpia de seguretat dels vostres missatges i altres dades i inclou macOS. També està disponible de forma gratuïta per als usuaris de Windows, però no tothom vol utilitzar iTunes. Us mostraré algunes aplicacions alternatives que podeu utilitzar per fer còpies de seguretat dels vostres missatges de text a iPhone de forma gratuïta, en cas que preferiu evitar iTunes.

Necessitareu un compte iCloud si voleu utilitzar el propi núvol d’Apple per fer còpies de seguretat dels vostres missatges de l’iPhone. Els usuaris proporcionen 5 GB d’emmagatzematge gratuït d’i iCloud i, si necessiteu més emmagatzematge, els preus són assequibles. Podeu veure què pensem d’ iCloud en el nostre article comparant Dropbox vs iCloud o a la nostra revisió de vídeos d’i iCloud a continuació.

Com fer còpies de seguretat de missatges de text a iPhone mitjançant iCloud

Començarem per utilitzar iCloud ja que és gratuït per a usuaris d’iPhone i és una de les opcions més convenients, tot i que hi ha moltes alternatives que explorarem més endavant.

Podeu fer còpies de seguretat dels vostres missatges a l’iPhone 5/6/7 a iCloud en uns senzills passos. Abans d’encendre aquesta funció, heu de connectar el telèfon a una font d’alimentació i connectar-vos a WiFi.

  1. Toqueu “Configuració”
  2. Toqueu “iCloud” o toqueu el bàner d’usuari a la part superior de la pantalla i, a continuació, toqueu “iCloud”
  3. Toqueu “còpia de seguretat” o “còpia de seguretat de iCloud”

El vostre telèfon farà una còpia de seguretat automàtica a iCloud quan es carrega, connectat a WiFi i bloquejat. Per obtenir més detalls sobre aquest procés, consulteu com podeu fer una còpia de seguretat de l’article iPhone a iCloud.

Com fer còpies de seguretat de missatges de text a iPhone mitjançant un equip

Si bé Apple ofereix iTunes als usuaris de Windows, no a tothom li agrada. Quan iTunes va arribar per primera vegada a Windows, molts usuaris van experimentar errors o els va agradar la interfície d’usuari o com va canviar amb les actualitzacions de programari.

Moltes persones van deixar d’utilitzar iTunes i mai no van mirar enrere. Si sou d’aquests usuaris, presentaré una llista d’alternatives a iTunes. També tractaré com fer còpies de seguretat de missatges de text a iPhone mitjançant la versió de Windows d’iTunes, en cas que no l’hagis utilitzat mai o estiguis disposat a provar-ho.

CopyTrans

CopyTrans és una alternativa a iTunes i ofereix còpies de seguretat manuals, així com un clic “còpia de seguretat intel·ligent”. Pot funcionar com a reemplaçament d’iTunes i pot fer còpies de seguretat de vídeos, missatges i molt més, tot i que només la versió de prova és gratuïta.

CopyTrans té aplicacions natives per a iOS que us permeten fer còpia de seguretat de contactes, fotos i música, però cal pagar aquesta funcionalitat. Els paquets CopyTrans us donaran un valor de 29,99 dòlars.

iExplorer

iExplorer és una altra alternativa, que afirma ser més ràpida que els seus competidors. Un cop més, només la versió de prova és gratuïta, però aquesta aplicació està empaquetada amb funcions i molt pulida, proporcionant una magnífica interfície per als usuaris de Windows.

És un excel·lent reemplaçament d’iTunes i farà una còpia de seguretat dels vostres missatges, contactes, fotos i molt més, fins i tot podeu guardar missatges de veu al vostre ordinador, una funció útil que no està disponible a CopyTrans. iExplorer costa 39,99 dòlars per una llicència, però si us permetrà evitar iTunes, pot ser la vostra millor alternativa.
iTunes a Windows

Podeu descarregar iTunes per a Windows 7 i posterior des del lloc web d’Apple. Instal·leu iTunes i inicieu la sessió amb el vostre compte d’Apple. Fer una còpia de seguretat de l’iPhone és tan fàcil com connectar el cable i buscar la icona dels dispositius a la part superior esquerra. La primera vegada que utilitzeu iTunes, trieu el que voleu sincronitzar amb l’ordinador. Toqueu “confiança” quan se us demani que “confieu en aquest equip”.

Seleccionareu quin contingut voleu sincronitzar de la llista del panell esquerre de l’iTunes.

Nota: si sincronitzes amb iCloud, es podrà desactivar la sincronització amb iTunes. Haureu de triar si voleu mantenir les còpies de seguretat al núvol o localment al dispositiu. Feu clic a “resum” i seleccioneu l’opció “còpia de seguretat ara” o “xifra la còpia de seguretat del dispositiu” i configureu una contrasenya si voleu les còpies de seguretat xifrades..

Podeu restaurar una còpia de seguretat al vostre iPhone fent clic a “resum” i seleccionant “restaurar la còpia de seguretat”.

Conclusió

Heu vist com és fàcil fer una còpia de seguretat de missatges de text a l’iPhone, ja sigui a un ordinador local o al núvol. Fins i tot podeu crear còpies de seguretat locals xifrades del vostre iPhone i copiar-los a qualsevol dels millors proveïdors de núvol que hem investigat.

No espereu fins que no sigui massa tard, escolliu un dels programes que he enumerat avui i feu una còpia de seguretat del vostre iPhone. Si també utilitzeu un telèfon Android o si teniu familiars i amics a Android, feu-los saber què és fàcil fer còpies de seguretat de missatges de text a Android.

La tranquil·litat que obteniu en conèixer totes les dades del vostre telèfon és segur val molt fàcilment els cinc o deu minuts que triga a instal·lar una aplicació i executar-la. Com sempre, si us enganxeu a qualsevol lloc del camí o teniu alguna pregunta, no dubteu a comentar a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me