Aplicacions de batalla de la productivitat: Totist vs Llista de comandaments i Any.Do

En un món on ens distreu fàcilment un nou tema de tendències a Twitter o un nou filtre a Snapchat, necessitem aplicacions de productivitat per mantenir-nos motivats i ajudar-nos a recordar tot el que necessitem per aconseguir-ho en un dia..


Per descomptat, hi va haver un moment en què la gent guardava diaris llargs per a fer llistes quotidianes o fer notes al calendari al seu escriptori, però com que el treball es va traslladar als ordinadors, no té sentit més fer una llista en paper: la nostra productivitat depèn sobre el medi ambient i el ritme amb què gestionem les nostres tasques.

Per ajudar-vos a trobar les millors aplicacions de productivitat en línia, comparem tres de les més competents: Todoist, Wunderlist i Any.do.

Si bé la batalla està molt a prop fins al final, el guanyador és clarament Wunderlist gràcies a la seva versió gratuïta.

No és que els altres no tinguin cap mèrit: Todoist té una aplicació mòbil fluida mentre que Any.do té una interfície web elegant i una extensió única del navegador. Al final, però, cap dels dos va poder donar una lluita a Wunderlist.

Criteris per triar l’aplicació de productivitat adequada

Amb tantes aplicacions de productivitat disponibles en línia, pot ser difícil trobar-ne la correcta. D’una banda, s’assemblen molt a les llistes de comprovació i a les dates de venciment, però, d’altra banda, són molt diferents entre si..

A continuació, es detallen alguns dels criteris que podeu tenir en compte abans de triar l’aplicació de productivitat adequada:

Interfície

Si sou algú que descobreix que una interfície sense embussos us permet concentrar-vos millor i augmentar la productivitat, opteu per obtenir una aplicació neta. Tot i que Any.do té la interfície més elegant entre totes les aplicacions, Wunderlist és realment la que mostra tota la informació en una sola pantalla..

Suport per a mòbils

No us odia quan feu una llista completa de queviures a la interfície web d’una eina de productivitat només per adonar-vos que aquesta eina no té una aplicació mòbil? Si utilitzeu diversos dispositius cada dia, és important triar una eina de productivitat que sigui de plataforma multiplata per poder accedir a les vostres dades allà on vulgueu. Per sort, totes les aplicacions que revisem en aquest article tenen aplicacions per a mòbils.

Compartir

Si el vostre objectiu principal per triar una aplicació de productivitat és compartir i assignar tasques a altres usuaris, aleshores trieu un servei que permeti compartir i col·laborar de manera perfecta. Si teniu previst utilitzar només la versió gratuïta, assegureu-vos que l’aplicació no té limitacions pel nombre d’usuaris compartits.

Per exemple, Any.do només permet compartir tasques i llistes en un projecte alhora i Todoist té un límit de 5 usuaris.

Integració de calendaris

Després de provar totes aquestes tres aplicacions de productivitat, hi ha una cosa absolutament clara: una aplicació de bona productivitat hauria de tenir una integració de calendari per crear automàticament esdeveniments per als terminis de cada tasca..

Algunes d’aquestes aplicacions ofereixen una integració perfecta amb Google Calendar i algunes funcionen bé amb iCal, però la més adequada per a vosaltres dependrà del calendari que utilitzeu.

Todoist vs Wunderlist vs Any.do – La comparació

Com es veuen en pràctica aquests criteris? Fem una ullada.

Interfície

Comencem per Todoist: té un fons blanc i vermell senzill amb altres tres opcions de color. Per obtenir més colors, haureu de comprar una versió premium.

La interfície és força neta amb una barra lateral esquerra i una opció de configuració. A la barra vermella superior, hi ha un botó addicional per afegir tasques a l’instant i una barra de cerca.

A diferència dels temes de color a Todoist, Wunderlist us permet canviar la imatge de fons i el tema del color canvia amb ella, tot i que desitjo que els usuaris pengessin imatges personalitzades, encara que fos una característica premium..

Wunderlist és clarament l’aplicació més carregada de funcions, però tot i així aconsegueix mantenir la seva interfície relativament senzilla.

L’aplicació té una vista de tres panells útil, ja que ajuda als usuaris a veure tota la informació d’una sola vegada.

Any.do té, amb molt, la interfície més mínima i elegant. L’eina vol mantenir les coses senzilles alhora que proporciona als usuaris totes les funcions essencials.

També m’encanta com es desdibuixa tota la interfície quan escrius una tasca nova. Aquestes tasques es poden moure d’una llista a una altra arrossegant i deixant anar.

Guanyador: Qualsevol any

Any.do té clarament la interfície més elegant i moderna. Totist li dóna una bona lluita, però la combinació clàssica i el blanc i el blau és immillorable.

Creació de tasques i recordatoris

Abans de començar en aquesta secció, és important comprendre la diferència entre una tasca i un recordatori. Una tasca de la vostra llista de tasques és una acció que no depèn del temps. Pot ser que hi hagi una data límit, però no un període de temps específic en què s’hagi de realitzar la feina.

Un recordatori és un esdeveniment crític puntual que només cal fer en aquest moment, com ara trucar a algú o fer una cita del metge.

Per crear una tasca a Todoist, primer heu de seleccionar el projecte per al qual voleu crear tasques o crear un nou projecte. Podeu afegir tasques una a una afegint text o podeu afegir diverses tasques copiant files d’un full de càlcul i enganxant-les juntes.

Un cop creada la tasca, podeu establir una data de venciment, prioritat, traslladar-la a un altre projecte o arxivar-la.

Fent clic al petit quadre de comentaris s’obriran comentaris per a la tasca. Tot i que potser veieu algunes altres funcions d’aquest quadre a part dels comentaris, com ara fitxers adjunts, comentaris mitjançant correu electrònic i registre d’activitats, en realitat són funcions premium i no estan disponibles quan s’utilitza la versió gratuïta..

També es poden crear tasques recurrents a Todoist establint la data de venciment a una programació diària, setmanal o mensual.

Per crear subtascos, només cal arrossegar les tasques cap a la dreta. La fàcil característica d’arrossegament a Todoist significa que podeu crear diversos nivells de tasques (tingueu en compte que els subtascs només es poden crear a la vista del projecte i no a les visualitzacions filtrades)..

A Wunderlist, podeu crear tasques afegint text i fent clic a Enter. A diferència de Todoist, no es poden crear múltiples tasques copiant files de fulls Excel.

Un cop creada una tasca, podeu fer doble clic sobre ella i s’obriran tot un conjunt d’opcions com ara la data de venciment, recordatori, subtasques, notes i fitxers adjunts.

Es poden carregar o afegir fitxers des de Dropbox, però no hi ha cap integració de Google Drive. Wunderlist té un límit de càrrega de 5 MB per a les càrregues de fitxers, però si feu servir Dropbox no hi hauria d’haver cap problema amb això.

També es poden configurar tasques recurrents i m’agrada la flexibilitat que proporciona Wunderlist en comparació amb Todoist.

Arribant a Any.do, podeu fer clic al botó més per afegir una tasca després d’haver obert un projecte o crear-ne una de nova.

Un cop creada la tasca, podeu definir una data de venciment, afegir notes, adjuntar fitxers, afegir subtascs o posar un recordatori a les tasques. Tot i que Any.do permet compartir llistes o tasques; no us permet assignar tasques a un usuari.

Any.do permet fer tasques recurrents, però només podeu definir-ne la durada personalitzada si sou usuaris premium.

Guanyador: Llista de visuals

Amb fitxers Wunderlist es poden carregar fàcilment des de l’ordinador o Dropbox. El més important, Wunderlist permet establir tasques recurrents a durada personalitzada, que no està disponible en cap de les altres dues aplicacions.

Extensions del navegador

L’extensió del navegador de Totist és d’ossets molt nus i només té dues funcions. Podeu veure tots els vostres projectes i tasques de Totist des de qualsevol pestanya sense obrir el lloc web de Todoist

Podeu afegir una nova tasca fent clic dret a qualsevol part del navegador (aquesta funció està disponible a les tres aplicacions).

L’extensió del navegador de Wunderlist funciona molt com la d’Evernote. Ajuda a retallar dades d’una pàgina web i crear-les en una tasca. Per exemple, si trobeu un regal fantàstic per a un amic a Amazon, podeu clipar de forma instantània les dades de la pàgina i afegir un recordatori per comprar el producte..

Amb Any.do, podeu revisar les tasques de la llista o afegir una nova tasca, però la millor part sobre la seva extensió del navegador és que s’integra molt bé amb Gmail.

Sempre que rebeu un correu electrònic nou, Any.do recollirà automàticament paraules actuables i us demanarà que creeu una tasca o un recordatori nou. Per a algú com jo, que respon a almenys 20 correus electrònics al dia, aquesta és una manera ràpida d’afegir recordatoris per a coses importants sense deixar la interfície de Gmail.

Guanyador: Qualsevol any

Todoist permet als usuaris veure totes les tasques de la seva llista o afegir una nova tasca des de l’extensió del navegador, mentre que Wunderlist permet retallar dades de les pàgines web i assignar-les com a tasques.

Tot i que Wunderlist pot resultar útil, l’extensió del seu navegador és bàsicament una versió definitiva d’Evernote. Si volgués retallar dades de les pàgines web i desar-les fora de línia, preferiria utilitzar Evernote, que ofereix multitud d’opcions per fer-ho.

D’altra banda, la capacitat de Any.do de triar ràpidament paraules actuables des d’un correu electrònic i crear-ne una tasca és exclusiu i pot ser de gran ajuda per als usuaris de Gmail.

Compartir i col·laboració

A Todoist, podeu compartir tots els projectes amb un màxim de cinc persones. També podeu obtenir l’enllaç a una tasca determinada i compartir-lo amb altres. Però, fins i tot amb l’enllaç, la tasca no es pot veure en mode públic, cal que inicieu la sessió al vostre compte Todoist i tingueu accés a la tasca.

Per facilitar la col·laboració, Todoist permet comentaris, però malauradament no hi ha fitxers adjunts.

Wunderlist és realment excel·lent a l’hora de compartir i col·laborar. Els usuaris poden assignar fins a 25 tasques dins de cada llista compartida, crear fins a 25 subxarxes i pujar fitxers de fins a 5 MB de mida.

Totes les tasques poden tenir notes i comentaris associats a la mateixa, cosa que facilita als usuaris discutir el treball correcte a Wunderlist.

Per fer una llista disponible al públic a Wunderlist, només heu d’anar a “més” i seleccionar “publicar”.

Fer pública una llista significa que obteniu una URL que es pugui compartir de forma instantània amb altres persones; no cal crear un compte amb Wunderlist.

Amb Any.do, podeu compartir tot el projecte o tasca amb altres usuaris. Si sou un usuari gratuït, només podeu compartir una tasca a la vegada, que és sens dubte.

Els comentaris no estan disponibles a Any.do, així que haureu d’ajustar-vos amb Notes. Any.do permet adjuntar fitxers directament des del vostre ordinador, Google Drive i Dropbox.

Guanyador: Llista de visuals

Un cas de matemàtiques senzilles per ser sincer – Totist permet compartir tasques amb un màxim de cinc usuaris i Any.do permet compartir tasques i llistes amb només un usuari alhora. Amb Wunderlist, el límit és de 25.

Integració amb iCal i Google Calendar

Todoist proporciona una integració directa amb iCal, però aquesta característica només està disponible per a usuaris premium.

Tot i que IFTTT es pot utilitzar per convertir els esdeveniments de Google Calendar en tasques de Totist o viceversa. Malauradament, no hi ha cap manera de connectar iCal amb Todoist si no sou un usuari premium.

La integració del calendari de Wunderlist és molt més fàcil que la de Totist. L’eina proporciona un enllaç de calendari sota la configuració del compte i aquest enllaç permet que Wunderlist s’integri fàcilment amb iCal, Google Calendar i fins i tot Outlook.

Any.do no proporciona cap forma d’integrar iCal o Google Calendar.

Guanyador: Llista de visuals

Wunderlist és l’única eina de les tres que proporciona una integració senzilla i ràpida amb iCal, Google Calendar i Outlook. Todoist només permet la integració d’iCal per a usuaris premium i Any.do no proporciona cap integració de calendari.

Integracions de tercers

Les integracions de tercers són essencials per a les aplicacions de productivitat, ja que ajuden a combinar la potència d’altres eines i fan que el treball sigui encara més ràpid.

Aplicacions com IFTTT i Zapier permeten als usuaris combinar dues aplicacions en què un esdeveniment d’una aplicació desencadena una acció per l’altra..

Tant Todoist com Wunderlist tenen una fàcil integració amb IFTTT i Zapier, cosa que fa que sigui senzill afegir tasques automàticament.

Per exemple, cada vegada que es crei un recordatori nou per a iOS, es crearà una nova tasca amb el mateix nom a Wunderlist.

O cada vegada que es crea una nova targeta a Trello, es configura una nova tasca a Todoist.

Any.do s’integra amb Gmail mitjançant la seva extensió del navegador i també té una integració de Google Now, però es tracta.

Guanyador: empat entre Todoist i Wunderlist

Tant Todoist com Wunderlist proporcionen una fàcil integració de tercers mitjançant Zapier i IFTTT. El nombre d’aplicacions amb què s’integra és més o menys el mateix. Per contra, Any.do només permet la integració amb dues aplicacions de Google.

Funcions de preus i pagaments

PreuCaracterístiques gratuïtesFuncions pagades
Totist28,99 dòlars anuals
 • Crea tasques
 • Crea projectes
 • Afegeix comentaris
 • Creeu tasques recurrents
 • Afegiu subtasques
 • Tasques compartides (màxim 5)
 • Afegiu recordatoris
 • Crea etiquetes
 • Afegiu tasques basades en la ubicació
 • Creeu tasques per correu electrònic
 • Sincronitza les tasques amb iCal
 • Adjunteu fitxers a tasques
 • Veure registres d’activitats
 • Afegiu filtres de cerca personalitzats
 • Tasques compartides (màxim 25)
 • Alertes de tasques
Llista de llistes5 dòlars mensuals
 • Crea tasques
 • Crea recordatoris
 • Crea projectes
 • Afegeix comentaris
 • Afegiu notes
 • Adjunteu fitxers
 • Tasques recurrents
 • Afegiu subtassons (màxim 25)
 • Tasques compartides (màxim 25 usuaris)
 • Còpies de seguretat del compte
 • Compartiu tasques il·limitades
 • Sense límit en els fitxers adjunts
 • Subarrems il·limitats
Qualsevol.do2,25 dòlars al mes
 • Crea tasques
 • Crea projectes
 • Crea recordatoris
 • Creeu tasques recurrents
 • Afegeix comentaris
 • Afegiu notes
 • Tasques compartides (màxim 1 usuari)
 • Adjunta fitxers (límit de 1,5 MB)
 • Compartiu tasques
 • Personalització de les tasques recurrents
 • Recordatoris basats en ubicació

Totist pot oferir la major quantitat de funcions amb la seva versió premium, però és només perquè té la versió gratuïta més restrictiva. Any.do i Wunderlist les proporciona de forma gratuïta les funcions de què Totist cobra de forma addicional.

Guanyador: Any.do per ser el més assequible

Any.do és la millor oferta, però Wunderlist ofereix algunes opcions excel·lents tot i que és la més cara. Tot i això, Wunderlist també ofereix les opcions gratuïtes més àmplies, cosa que és interessant per a aquells que estem operant amb un pressupost.

Aplicacions mòbils

L’aplicació mòbil de Totist és mínima, intel·ligent i intuïtiva. Podeu anar ràpidament d’un projecte a un altre per veure totes les tasques. Per marcar una tasca com a completa, feu lliscar d’esquerra a dreta i reprogramació, feu lliscar de dreta a esquerra.

En definitiva, l’aplicació mòbil de Todoist no deixa res a desitjar, i tot el que trobeu a la interfície web es pot trobar a l’aplicació mòbil..

Tan aviat com vaig descarregar l’aplicació de Wunderlist al meu telèfon, vaig notar com era de elegant la seva interfície (molt millor que la seva interfície web, per ser sincer). Hi ha un botó més al centre per crear noves tasques i tots els projectes s’enumeren. L’actuació de cada projecte proporciona les opcions següents:

 • Notificació d’activació / desactivació
 • Edita el projecte
 • Suprimeix el projecte

L’opció de notificació m’ha impressionat realment, ja que ni Totist ni Any.do no ofereixen aquesta opció, i és especialment útil per a projectes compartits on sempre rebeu notificacions..

Hi ha una casella de selecció per marcar totes les tasques com a completa i si toqueu la tasca, s’obrirà el menú de configuració. En general, Wunderlist té una excel·lent aplicació per a mòbils, tot i que vull que en lloc de caselles de selecció, les tasques es puguin marcar com a completament.

L’aplicació per a mòbils de Any.do té alguns crits i no funciona de la manera que sembla. Si toqueu tasques individuals, s’obren opcions per protagonitzar, programar, configurar un recordatori, afegir subtascs o compartir la tasca amb altres usuaris. Desplaçar la tasca d’esquerra a dreta la marca com a completa.

Desitjo que tota la informació sobre cada tasca es pugui mostrar en una sola pantalla. En general, l’aplicació per a mòbils de Any.do funcionarà per a vostès si només vols utilitzar-la com a aplicació per fer, però si vols utilitzar l’aplicació com a eina de col·laboració de projectes, potser voldries seguir amb la seva interfície web..

Guanyador – Todoist

Todoist té la millor interfície amb funcions de desplaçament fàcils per retardar una tasca o marcar-la tal com s’ha fet. Wunderlist té caixes de verificació per marcar una tasca com a completa i Any.do té molts errors.

El Veredicte

Tot i que Todoist, Wunderlist i Any.do, són bons de les seves maneres respectives, Wunderlist destaca clarament per diverses funcions que ofereix en la seva versió gratuïta.

Todoist cobra suplement per adjuntar fitxers, integració d’iCal, compartir tasques amb més de cinc membres i fins i tot configurar un recordatori. D’altra banda, Any.do no proporciona cap integració de calendari absolutament, permet compartir amb només un usuari alhora i no permet personalitzar tasques recurrents.

Wunderlist proporciona de forma gratuïta totes aquestes funcions incloent tasques recurrents personalitzades, integració de calendaris, creació de recordatoris i càrregues de fitxers. Any.do també permet adjuntar fitxers, però hi ha un límit d’1,5 MB, molt baix. Per contra, Wunderlist té un límit de càrrega de fitxers de 5 MB.

Heu utilitzat alguna d’aquestes aplicacions? Comparteix els teus pensaments amb nosaltres en els comentaris que es mostren a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me