Samsung T5-gennemgang – Opdateret april 2020

Samsung T5 anmeldelse

Selvom det normalt er kendt for at lave harddiske, der går ind i en computer, er vi temmelig imponeret over Samsungs tilbud på det eksterne marked. Tjek hvorfor i denne fulde Samsung T5 anmeldelse.


samsung-t5-featuredsamsung-t5-2samsung-t5-1

Tidligere

Næste

Samsung T5
Editor Rating: 1 TB SSD179,97 $2 TB SSD320,48 dollar$ 249,99 $ 179,97Spar $ 70,02 (28%) Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 184,99(77 anmeldelser) Køb på Walmart$ 199,99(843 anmeldelser) Køb på Best Buy$ 479,99 $ 320,48Spar $ 159,51 (33%) Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 479,99 $ 349,99Spar $ 130,00 (27%)(77 anmeldelser) Køb på Walmart

Samsung er kendt for mange ting, men eksterne harddiske er ikke en af ​​dem. Det er bedre kendt for interne harddiske, især solid-state drev. Når det er sagt, er transport af data over PCI eller SATA ikke det samme som at overføre dem over USB. I denne Samsung T5-gennemgang vil vi se, om tech-giganten kan port den fremragende ydelse af sine interne drev til det eksterne rige. 

Heldigvis er specifikationerne der. T5 er i fast tilstand og transporterer data over USB 3.1 for maksimal båndbredde. Det er også bærbart, hvilket betyder, at du kan have en ultrahurtig overførsel, uanset hvor du er. 

Når det er sagt, er det dyr, ligesom alle SSD’er. Professionelle opvejer dog den lille ulempe. Med nogle af de hurtigste hastigheder, vi har set, support til Windows, macOS og Android, et attraktivt ydre og en generøs garanti, er T5 muligvis bare den bedste eksterne harddisk.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Samsung T5

Funktioner

Hvis du aldrig har åbnet et Samsung-produkt, er du klar til en godbit med T5. Som det er tilfældet med alle Samsung-tilbud, passer produktemballagen som en handske, der ligger i drevet og to USB-kabler indeni. Du får et USB-C til USB-C kabel samt et USB-C til USB-A kabel, som hver har en velcro rem til pæn transport. 

samsung-t5-1

Hvad der dog skiller sig ud mere er, hvor godt drevet er bygget. Som Samsung påpeger, er det mindre end et visitkort, der måler 57,3 mm med 74 mm og vejer kun 51 gram. Det er også dækket af metal, hvilket betyder, at det kan håndtere et fald mere end, for eksempel, Western Digital Elements-drevet (læs vores Western Digital Elements-gennemgang).

Det har ikke det ultra-robuste yderside af LaCie Rugged Mini, men som du kan læse i vores LaCie Rugged Mini-anmeldelse, kræver det drev polstring. T5 er i fast tilstand, hvilket betyder, at metalhuset kan håndtere næsten enhver juling og stadig fungerer. 

Samsung T5-opsætning

Opsætning af din T5 er en enkel affære. Sæt det bare i ved hjælp af et af de medfølgende kabler, og find drevet i din filhåndtering. Der finder du tre installationsprogrammer, der svarer til Windows, macOS og Android. Hvis du bruger Android, skal du tilslutte drevet ved hjælp af USB-C til USB-C-kablet. 

Når installationen er kørt, sendes du til en skærm, hvor du kan navngive dit drev og indstille et kodeord. Du kan springe det over, hvis du ikke ønsker den ekstra sikkerhed, men i betragtning af at det er en kendetegnende funktion på drevet, anbefaler vi at gå gennem processen. 

samsung-t5 opsætning

Ellers er softwaren ufruktbar. Du kan ændre din adgangskode, slukke for adgangskodebeskyttelse og omdøbe dit drev. I nederste højre hjørne kan du også se efter opdateringer. Selvom firmwareopdateringer ikke er den første ting, der kommer i tankerne med eksterne drev, kan de være vigtige, hvilket gør den inkluderede funktionalitet nyttig. 

Det er dog vigtigt at bemærke, at du skal deaktivere adgangskodebeskyttelse for at fortsætte med opdateringen. Du bliver også nødt til at indstille en ny adgangskode, når opdateringen er afsluttet, hvilket vi foreslår at gøre ved at generere en adgangskode med en af ​​vores bedste adgangskodeadministratorer, såsom Dashlane (læs vores Dashlane-anmeldelse). 

Samsung T5 Adgangskodebeskyttelse

Som nævnt leveres T5 med adgangskodebeskyttelse, som handler om det til funktioner. Desværre er der ingen sikkerhedskopi, som vi så med Seagate Backup Plus Portable (læs vores Seagate Backup Plus Portable-anmeldelse). 

Når det er sagt, er T5 ikke rettet mod det. Topping ud ved 2TB, en T5 er bedre til at tage filer på farten end det er til sikkerhedskopiering af en maskine. Hvis du er interesseret i det, er en desktop-løsning som Western Digital My Book en bedre mulighed (læs vores Western Digital My Book anmeldelse). 

Alternativt kan du bruge en af ​​vores bedste online backup-tjenester, såsom Backblaze (læs vores Backblaze-anmeldelse).

Skønt det er en bummer, at et sikkerhedskopieringsværktøj ikke er inkluderet, er tilføjelsen af ​​adgangskodebeskyttelse enorm, især med hvor bærbart drevet er. I betragtning af den robuste udvendige og lille størrelse, kan vi forestille os, at T5 vil have et naturligt hjem i rygsække. Adgangskodebeskyttelse sikrer, at tab ikke får katastrofale følger. 

 Samsung T5-funktionsoversigt

Start fra $ 17997Alle planer

Funktioner

Kapacitet
1 TB SSD, 2 TB SSD

Sikkerhedskopieringsværktøj

grænseflade
USB 3.0

Platform

vinduer

MacOS

Android

Ydeevne

Kør hastighed
N / A

Harddisk type
SSD

Support

Garantiperiode
36 måneder

Genopretningstjenester

Hastighedstabel

Pris

Selvom den er fremragende i funktioner og ydeevne, er Samsung T5 dyr. Det kan forventes af enhver SSD, især en bygget såvel som T5, men din tegnebog vil være lettere. Alligevel har Samsung ikke prissat sit drev højere end konkurrencen, hvilket betyder, at du ikke betaler for et navn. 

Samsung T5
Editor Rating: 1 TB SSD179,97 $2 TB SSD320,48 dollar$ 249,99 $ 179,97Spar $ 70,02 (28%) Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 184,99(77 anmeldelser) Køb på Walmart$ 199,99(843 anmeldelser) Køb på Best Buy$ 479,99 $ 320,48Spar $ 159,51 (33%) Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 479,99 $ 349,99Spar $ 130,00 (27%)(77 anmeldelser) Køb på Walmart

Det leveres i 250 GB, 500 GB, 1 TB og 2 TB kapacitet, hvor de to første får en lyseblå behandling på ydersiden og de sidstnævnte to bliver sort. Der er også guld- og røde varianter, men de er udelukkende til 1TB-modellen. 

Samsung T5 500GB er ikke den bedste løsning, og det er tilfældet den model, vi testede. 250 GB-modellen er faktisk dyrere som skrivningstidspunktet. Selvom 2TB-modellen koster mindre pr. Gigabyte, starter den over $ 300. 1TB-modellen er den samme pris pr. Gigabyte som 500 GB-versionen, så du kan købe to af dem, hvis du vil dele dine data.

Generelt set er prisen dog ikke dårlig, selvom den er højere end nogle af de billigere, roterende alternativer. Sammenlignet med, for eksempel, et G-Technology G-Drive, er prisen stor. Et 1 TB G-drev kører dig 21 cent pr. Gigabyte, mens T5 kun kører 17 cent pr. Gigabyte (læs vores G-Technology G-Drive-gennemgang).

Hastighed & Ydeevne

Det skulle ikke komme som en overraskelse, at Samsung T5 har fungeret godt. Solid-state-drevet viste USB 3.1-kraften under vores test, hvor vi kørte det gennem fire benchmarks for at teste hastighed og fejl. 

Seq ReadSeq WritRandom ReadRandom Writ2.3 GB Overførsel
Samsung T5
562,4 MB / s 520 MB / s 160,1 MB / s 195,7 MB / s 16.08 sek.

Den første test var CrystalDiskMark, og T5 fejede tavlen, når det kom til sekventiel og tilfældig læsning og skrivning. Selvom ydelsesydelsen er klar sammenlignet med Seagate Portable (læs vores Seagate Portable-anmeldelse), lykkedes det T5 stadig at have en fordel i forhold til konkurrence-SSD’er, såsom SanDisk Extreme Portable (læs vores SanDisk Extreme Portable-anmeldelse). 

Samsun-t5-CrystalDiskMark

Derefter overførte vi en 2,3 GB testmappe fyldt med musik, videoer og dokumenter til disken, og målte den tid det tog at overføre. T5 svævede omkring 145 megabyte pr. Sekund under overførslen, og selvom det stadig er vores hurtigste kunstner, er de meget billigere Toshiba Canvio Basics ikke langt bagefter (læs vores Toshiba Canvio Basic anmeldelse). 

Under disse test kørte vi også CrystalDiskInfo, så vi kunne kontrollere drevets status, inklusive dets temperatur og fejl, der måtte have vist sig. Disken var kølig under pres og viste ingen fejl eller mærkelig opførsel under vores test. 

Samsun-t5-CrystalDiskInfo

Til sidst kørte vi hjælpeprogrammet “chkdsk” på Windows for at grave gennem drevet til dårlige sektorer eller klynger. Som om håndværket af drevet ikke var klart nok, fandt vi ingen fejl på det, selv efter den skumle scanning. 

Garanti & Support

Som det er tilfældet med alle Samsung bærbare SSD’er, får du en tre års begrænset garanti. Den samme begrænsede garanti sang og dans er til stede: Samsung dækker kun defekter i udførelse eller fremstilling og overholder ikke garantianmodningen, hvis du har misbrugt drevet.

samsung-t5-2

Når det er sagt, er der flere bestemmelser end normalt. I garantioplysningerne siger Samsung, at den ikke overholder anmodninger om forkert afsendte drev, fysisk skade på produktet under eller efter forsendelse, åbent produkthus eller manglende serienumre. Ethvert datatab før eller som et resultat af en garantikrav dækkes heller ikke. 

Hvad angår support giver Samsung dig tre muligheder. Du kan ringe til supportlinjen, sende en e-mail til salgsteamet eller anmode om service gennem servicecentret. Den sidste giver dig mulighed for at planlægge en reparation i hjemmet, men i betragtning af Samsungs tætte produktlinje, kan vi forestille os, at få af disse anmodninger gennemgår. Vi har stadig gennemgået processen, og du kan indsende en anmodning. 

I betragtning af at Samsung ikke tilbyder gendannelsestjenester, er der dog lille grund til at anmode om en aftale. I de fleste tilfælde skal du indsende en garantianmodning, som kan være en langvarig proces.

Selvom alt det lyder som stønnen tilbyder Samsung flere supportmuligheder end de fleste, selvom der ikke er nogen supportdokumentation. Plus, drevet er så godt bygget, at vi tvivler på, at eventuelle anmodninger skal fremsættes.

Dommen

Samsung T5 er en powerhouse-harddisk, der kan håndtere de mest krævende opgaver. Det er ikke kun ultrahurtigt, det er også let og kompakt, hvilket gør det til den perfekte enhed til at tage på farten. Der er endda kameramonteringer til drevet, hvis du er interesseret i at optage video i høj opløsning. 

Selv når prisen er indregnet, er T5 en slam-dunk. Det er ikke godt med sikkerhedskopier, men intet ved drevet er rettet til det marked. Hvis du er mere interesseret i at tage backup af din maskine end at tage filer på farten, kan du læse vores andre eksterne harddiskanmeldelser. 

Hvad synes du om Samsung T5? Hvad planlægger du at bruge din til? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map