Millor còpia de seguretat en línia del Canadà el 2020

Si viviu al Gran Blanc del Nord i busqueu la millor còpia de seguretat per al Canadà, tenim algunes notícies dolentes: tot i tenir grans lleis de privadesa, actualment cap dels nostres millors proveïdors de còpia de seguretat en línia no té servidors al Canadà. Això significa que els usuaris canadencs patiran la mateixa vigilància que els seus veïns del sud en forma de Patriot Act, CLOUD i PRISM.


Per compensar-ho, hem posat especial èmfasi en la seguretat i la privadesa dels vostres fitxers i la velocitat de transferència d’aquesta llista, i ens hem assegurat que els serveis implementen correctament protocols de coneixement zero..

És del vostre millor interès crear una còpia de seguretat perquè no podeu estar segur de la durada del vostre disc dur i que es podrien perdre les vostres dades per fallades o fallades. Podeu utilitzar programes de recuperació de dades, però el seu èxit no és cert. Les unitats d’estat sòlid tampoc són del tot fiables, perquè experimenten més errors de dades, malgrat la seva menor taxa de fallada.

Si esteu buscant emmagatzematge, consulteu el nostre article sobre el millor emmagatzematge en núvol del Canadà. Abans de continuar amb la llista, definim els criteris que hem utilitzat per elaborar-la.

Millor còpia de seguretat en línia del Canadà 2020

Què ofereix la millor còpia de seguretat en línia del Canadà

Els serveis de còpia de seguretat han de proporcionar un xifratge en trànsit, en repòs i privat, cosa que no vol dir que ningú però pugui llegir les dades del núvol. El servei ha de proporcionar una autenticació de dos factors per protegir la vostra contrasenya contra els pirates informàtics.

La còpia de seguretat inicial pot trigar molt. Quant de temps depèn del proveïdor de serveis d’internet i la proximitat que teniu d’un servidor. Com més a prop estigueu, més forta serà la vostra connexió. El millor és si un servei permet ajustar la configuració de la transferència, la velocitat de l’acceleració i utilitzar un algorisme de transferència a nivell de bloc, que ajuda després de la còpia de seguretat inicial.

Tots volem obtenir més i pagar menys, i això és el que hem buscat en aquests serveis. Ens hem valorat i quants plans ofereix el servei a tenir en compte. Com més plans tingui, més opcions tens. És fantàstic si té un pla o prova gratuïta, de manera que pots provar el servei abans de subscriure’t.

Per últim, una bona experiència d’usuari us permetrà utilitzar el servei sense tenir mal de cap. Per garantir-ho, el client d’escriptori ha de treballar en la majoria dels sistemes operatius i les seves interfícies, juntament amb les del client web i l’aplicació mòbil, hauria de ser agradable i senzill..

1. Millor còpia de seguretat en línia del Canadà: IDrive

IDrive, una empresa veterana llançada el 1995, es troba al capdamunt de la nostra llista de comparació de còpies de seguretat en núvol. Utilitza xifratge AES de 256 bits per rastrejar els fitxers en trànsit i en repòs. Tanmateix, haureu d’habilitar el xifrat privat abans de la primera còpia de seguretat per utilitzar-lo. Si no ho és, IDrive us ajudarà a la vostra clau de xifrat. No hi ha autenticació de dos factors, de manera que feu que la vostra contrasenya sigui contundent.

IDrive-Client-Backup-Slider1
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Restore-Slider2
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Scheduler-Slider3
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Sync-Slider4
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

Els seus centres de dades dels EUA poden suportar incendis i desastres naturals, ja que tenen bastidors, terres elevades i zones de refrigeració. Per protegir-se contra l’intrusisme humà, fan servir vigilància, sensors de moviment i alarmes.

A les nostres proves, hem penjat una carpeta d’1 GB en uns 20 minuts. Està a prop dels 15 minuts teòrics que hauria de trigar. Les proves es van realitzar a través d’una xarxa des de Tailàndia, de manera que probablement es pugui atribuir la diferència a la distància dels servidors.

Altres motius ens agraden IDrive

Actualment, hi ha dos plans personals amb descompte: 2TB per 52 dòlars i 5TB per 75 dòlars. Obteniu 2TB o 5TB d’espai de sincronització, cosa que fa 4TB o 10TB en total. A més a més, ambdós us permeten fer còpies de seguretat d’ordinadors il·limitats.

IDrive Business comença a partir de 75 dòlars per als ordinadors i usuaris il·limitats i proporciona 250 GB d’espai de còpia de seguretat. Podeu augmentar l’espai fins a 12,5 TB.

Abans de decidir subscriure’s a llarg termini, podeu utilitzar el pla gratuït, que proporciona 5 GB d’emmagatzematge.

Haureu de triar fitxers de còpia de seguretat manualment perquè IDrive no realitzarà una còpia de seguretat per tipus de fitxer, com ara proveïdors de còpia de seguretat il·limitats. Això no serveix per a una experiència senzilla d’usuari. A més, hi ha moltes opcions que poden fer-lo més complicat per als usuaris principals.

IDrive té preus competitius, velocitats de connexió ràpides, xifratge privat per garantir la protecció de la vostra privadesa i que permet fer còpies de seguretat d’ordinadors il·limitats. Tanmateix, no té una autenticació de dos factors ni una experiència senzilla d’usuari. Tot i així, n’hi ha prou amb convertir-nos en la nostra millor selecció per al Canadà. Per obtenir els detalls, llegiu la nostra crítica d’IDrive.

2. Acronis Imatge veritable

Acronis es va llançar fa 15 anys, que és un negoci llarg en el programari, per la qual cosa no és estrany que True Image sigui un dels millors serveis de còpia de seguretat en línia..

El servei utilitza AES de 256 bits per xifrar els vostres fitxers abans de la transferència i el protocol TLS / SSL els protegeix en trànsit. El xifratge requereix que utilitzeu una contrasenya que només coneixeu, la qual cosa acronitza el coneixement zero. Per això, l’empresa no podrà recuperar la vostra contrasenya, així que assegureu-vos que no la oblideu. No hi ha autenticació de dos factors.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Destination-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Settings-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

Acronis ens va sorprendre amb la seva velocitat. Només van trigar 15 minuts per fer còpies de seguretat i recuperació d’una carpeta d’1 GB. Hem utilitzat la configuració “òptima” per descarregar, però també n’hi ha un de “màxim”, que és, possiblement, encara més ràpid..

Altres motius ens agrada Acronis True Image

Eviteu el pla de vida d’Acronis perquè omet molt. Funcionareu millor amb qualsevol dels dos plans anuals: Advanced o Premium.

Advanced proporciona 250 GB d’espai de còpia de seguretat per 49,99 dòlars o 500 GB per 69,99 dòlars. La Premium comença a 99,99 dòlars per 1TB d’espai de còpia de seguretat i acaba a 5TB per 259,95 dòlars. Podeu augmentar el nombre d’ordinadors a la còpia de seguretat i la quantitat d’espai de còpia de seguretat, però això us costarà més.

L’ús del client d’escriptori és fàcil i intuïtiu. Hi ha un menú a l’esquerra per navegar per l’aplicació. Podeu fer còpies de seguretat per tipus de fitxer, en comptes de seleccionar fitxers específics, que ocupen més espai, però fa molt més senzill crear un pla de còpia de seguretat. Si voleu estalviar espai, podeu excloure els fitxers que no vulgueu fer una còpia de seguretat.

Acronis té velocitats de còpia de seguretat ràpides i xifratge privat, però no té autenticació de dos factors i els seus preus no són tan competitius com IDrive. Això fa que s’apropi al segon lloc. Si voleu veure els detalls, la velocitat i les taules de preus, consulteu la nostra crítica d’Acronis True Image.

3. BigMIND

BigMIND Home és un nou servei de còpia de seguretat en línia de l’empresa que ha creat Zoolz Home Backup que inclou moltes funcions que el servei anterior no compta.

Els fitxers dels servidors es xifren mitjançant el xifrat AES de 256 bits. BigMIND gestionarà la vostra clau si no optau al xifratge privat mentre configureu el vostre pla de còpia de seguretat. Tingueu en compte que no ho podeu fer després. Si hi actives, BigMIND no podrà recuperar la vostra contrasenya. El protocol SSL protegeix els fitxers en trànsit, però, per estrany, cal activar-lo tu mateix.

Tauler de control d’escriptori BigMIND

Opcions de connexió BigMIND

Selecció intel·ligent BigMIND

Programació de còpia de seguretat de BigMIND

BigMIND Online Explore Files

Anterior

Pròxim

Hauríeu d’esperar velocitats de càrrega ràpida i baixada perquè BigMIND utilitza Amazon Glacier, un emmagatzematge en fred dissenyat per arxivar a llarg termini, per fer còpies de seguretat. Si us sembla una tassa de te, llegiu la nostra ressenya sobre Amazon Glacier. El temps de càrrega mitjà d’1 GB de dades hauria de ser d’uns 30 minuts.

Altres motius ens agrada BigMIND

El pla BigMIND Personal costa 2,99 dòlars mensuals, si es paga anualment, i només proporciona 100 GB d’espai de còpia de seguretat per a un usuari i fins a tres equips. El pla de Família costa 6,99 dòlars al mes i proporciona un tracte lleugerament millor amb 500 GB per a tres usuaris, nou ordinadors i sis dispositius mòbils.

Una quantitat adequada d’espai, 1TB, inclou el pla Family Plus, que costa 12,99 dòlars al mes. Encara no és la millor oferta per la quantitat d’espai que ofereix, però podeu compartir-la amb quatre usuaris més de 15 equips i dispositius mòbils il·limitats.

El client d’escriptori, per a Windows o macOS, és útil perquè us mostra el vostre estat de còpia de seguretat actual, quan es va fer la darrera còpia de seguretat, quants fitxers hi ha una còpia de seguretat i quants en queden pendents. Podeu optar per fer una còpia de seguretat per tipus de fitxer o ubicació. Oferir una elecció és molt agradable, tenint en compte que altres serveis utilitzen només un mètode.

La interfície web, que us proporciona categories i dispositius d’arxius, és més acolorida i us permet navegar fàcilment pel contingut al núvol. Hi ha un tauler de control que mostra quants dispositius estan connectats a BigMIND i quants se’n fan una còpia de seguretat. Un gràfic també mostra l’activitat de còpia de seguretat amb el pas del temps i un gràfic us ofereix una visió general dels tipus de fitxers.

Si no esteu al vostre ordinador, podeu utilitzar l’aplicació Android o iOS per accedir als vostres fitxers. Per obtenir una vista detallada de les funcions de BigMIND, llegiu la nostra crítica de BigMIND.

4. Retrocessament

Backblaze és un dels serveis més populars i es troba a la part superior de la nostra llista de ressenyes de còpia de seguretat en línia.

Té moltes funcions de seguretat, inclòs el xifrat privat. Si l’activeu, mantindreu la clau de xifratge, en cas contrari, Backblaze la mantindrà. De qualsevol manera, heu d’enviar la vostra contrasenya a Backblaze per tal que pugui recuperar els vostres fitxers. Suposadament, l’empresa la suprimeix després. També podeu habilitar l’autenticació de dos factors per protegir el vostre compte contra els pirates informàtics.

Backblaze-Slider1
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider2
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider3
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider4
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

A diferència de molts altres serveis, Backblaze no triga gaire a acabar les còpies de seguretat inicials. És ràpid i no limita la velocitat de càrrega o descàrrega. A més, podeu augmentar el nombre de fils de còpia de seguretat que teniu en marxa per fer la càrrega més ràpida. No obstant això, la distància que teniu dels servidors a Califòrnia serà un factor important per a les vostres velocitats més importants.

Altres motius ens agrada el retrovisor

Backblaze té un esquema de preus senzill amb un únic pla. Per 5 dòlars al mes, obteniu espai de còpia de seguretat il·limitat per a un equip. Com que és un pla mensual, podeu cancel·lar en qualsevol moment la que és una opció convenient que la majoria de serveis no ofereixen. Si pagueu per un any per avançat, obtindreu un descompte de 10 dòlars, mentre que dos anys netejaran un de 25 dòlars. Podeu provar el servei amb una prova gratuïta de 15 dies.

La configuració de la còpia de seguretat és tan senzilla com el pla de preus perquè no requereix que gestioneu quant o què feu una còpia de seguretat. Això es deu al fet que Backblaze pot fer còpies de seguretat per tipus de fitxer, excloent els fitxers del sistema i els temporals. Aquesta facilitat inclou un procés de còpia de seguretat més lent, així que assegureu-vos d’excloure fitxers que no necessiteu al menú “configuració”..

Si us interessa aprendre més sobre Backblaze, llegiu la nostra crítica de Backblaze.

5. Carbonita

Carbonite és un dels serveis de còpia de seguretat més antics, ja que funciona des del 2005 des dels seus negocis. S’adreça als usuaris domèstics i a les petites empreses.

El servei utilitza el xifrat AES de 128 bits per protegir els vostres fitxers en servidors, però si activeu el xifrat privat, canvia a AES de 256 bits i us permet mantenir la clau. Això el converteix en coneixement zero, cosa que significa que no podreu restablir la vostra contrasenya. Carbonite requereix que creeu una contrasenya contundent i proporcioneu autenticació de dos factors en cas que algú el robi.

El procés inicial de còpia de seguretat de Carbonite és lent i no s’acosta a les velocitats de càrrega dels seus competidors. Però pujar fitxers canviats és molt més ràpid gràcies a la transferència a nivell de bloc.

Altres motius ens agrada la carbonita

Podeu triar entre tres plans d’emmagatzematge il·limitats: Basic, Plus i Prime. Basic us ofereix un emmagatzematge il·limitat sense característiques especials per 72 dòlars l’any. A més, afegeix un disc extern i una còpia de seguretat automàtica de vídeo per 112 dòlars a l’any i Prime, a més d’un servei de recuperació de missatgeria per 150 dòlars l’any.

És fàcil treballar amb Carbonite ja que els seus clients d’escriptori són senzills i fàcils d’instal·lar. Només cal realitzar un pas per iniciar la còpia de seguretat, ja que la major part del procés està automatitzat.

El color del servei codifica els vostres fitxers de manera que podeu comprovar el seu estat d’un cop d’ull. Exclou alguns fitxers i extensions i no fa còpia de seguretat de fitxers superiors a 4 GB. Cal incloure-les manualment per incloure-les.

També hi ha una interfície web atractiva que us permet comprovar l’estat de la còpia de seguretat, accedir als fitxers i gestionar el vostre compte.

L’aplicació per a mòbils també permet fer-ho. Té una interfície clara i minimalista, de manera que no us confondrà. A més d’emmagatzemar fitxers, podeu utilitzar l’aplicació per a fer còpies de seguretat automàticament de les fotografies del telèfon. No ho podeu fer amb altres tipus de fitxers, però la còpia de seguretat de fotografies il·limitada és una gran quantitat. Per obtenir més informació sobre el servei, llegiu la nostra crítica sobre Carbonite.

Menció honorífica: còpia de seguretat del servidor segur de Carbonite

Carbonite va afegir una ubicació de còpia de seguretat del núvol al Canadà, però només per a la còpia de seguretat del servidor segur de Carbonite. És massa important per als consumidors individuals i petites empreses, però s’adaptarà a alguns usuaris empresarials.

El servei pot restaurar un sol fitxer o un servidor complet en uns quants passos. A més, podeu triar entre còpia de seguretat granular i completa del sistema, inclosa la còpia de seguretat d’imatges. La còpia de seguretat híbrida també permet protegir les dades localment i al núvol.

AES-128 bit protegeix els vostres fitxers, però hi ha una opció per canviar a AES-256 bit amb una clau privada. Durant la transferència, el protocol TLS / SSL assegura les vostres dades.

Per gaudir d’aquests avantatges, heu de subscriure-vos al pla d’energia per 50 dòlars al mes, facturats anualment. Proporciona 500 GB d’espai de còpia de seguretat i podreu fer una còpia de seguretat d’un servidor i 25 ordinadors. El pla Ultimate us proporciona la mateixa quantitat d’espai, però us permet fer còpies de seguretat de servidors i 25 ordinadors il·limitats per un import de 83 dòlars al mes.

Pensaments finals

La còpia de seguretat de les vostres dades al Canadà és una bona tàctica si voleu beneficiar-vos de les seves lleis de protecció de la privadesa, però hi ha una manca de proveïdors de còpia de seguretat en núvol. Ens hem vist obligats a mirar serveis als Estats Units, però ens hem assegurat que ofereixen una seguretat i protecció de privadesa molt durs.

IDrive és la nostra selecció més elevada a causa dels seus preus competitius, el xifrat privat i la connexió ràpida. Si voleu un servei més ràpid, però no tan barat, trieu Acronis True Image. Per a aquells que necessiten molt espai de còpia de seguretat, s’adaptaran els dos últims serveis de la llista.

Què en penses de la nostra llista? Viu a Canadà i utilitza un servei de còpia de seguretat diferent del que hem presentat? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me