MAGIX Movie Edit Pro Revisió: actualitzada el 2020

MAGIX Movie Edit Pro Revisió

MAGIX Movie Editor Pro és un programari útil que falta una mica en els departaments més avançats, però en general fa una gran tasca d’edició de vídeo. Consulteu la nostra revisió completa de Movie Editor Pro per a tots els detalls.


revisions d’editor de vídeos

Les nostres vides estan sent capturades en càmera més que mai, ja que les càmeres de vídeo a preus accessibles permeten a qualsevol persona rodar les seves pròpies pel·lícules. Gràcies a YouTube i a les xarxes socials, és fàcil compartir els vostres resultats amb el món. Afortunadament, hi ha moltes eines d’edició excel·lents. Estem donant un cop d’ull a una d’elles en aquesta revisió de MAGIX Movie Edit Pro.

El millor programari d’edició de vídeo no només ha de ser excel·lent per fer els conceptes bàsics, sinó que també ha d’oferir molts més. Movie Edit Pro és molt fàcil d’utilitzar i no triga gaire a recollir-se. No ho fa tot, però és certament una eina que val la pena tenir en compte.

Vam trobar que ocupava un terreny mitjà útil entre profunditat de característiques i facilitat d’ús. Funciona bé i ofereix molts extres, tot i no ser l’eina més elegant. Té diversos problemes petits que tractarem a continuació, però cap d’aquests s’arriba a la forma de ser un programari útil.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a MAGIX Movie Edit Pro

Característiques

Movie Edit Pro facilita l’edició bàsica, amb una interfície d’usuari sensible i controls que es poden llegir majoritàriament. Té totes les funcions estàndard, com ara pistes de vídeo i àudio, una biblioteca per a funcions multimèdia i un botó per tallar els clips abans de reordenar-los i suprimir el que no necessiteu.

Movie Edit Pro també inclou una selecció de transicions, que podeu arrossegar fàcilment entre escenes. Les diferents transicions presenten icones grans que indiquen el seu aspecte, fent un treball millor que Hitfilm, alhora que distreuen menys que els equivalents animats de VideoStudio (consulteu la nostra revisió de Corel VideoStudio Ultimate per obtenir més informació)..

Es pot gravar directament des de diverses fonts, com ara una càmera o un micròfon connectat, així com els seus propis fitxers de vídeo i àudio. Necessiteu molt d’espai per a tots els suports, per la qual cosa val la pena revisar el nostre millor article sobre emmagatzematge en núvol.

magix-enregistrament-font

Als vostres menús hi ha diferents opcions d’exportació disponibles. Aquests inclouen l’exportació directa a una selecció de formats de vídeo, àudio i imatge.

Carregades de pel·lícules Edit Edit Pro

Podeu penjar vídeos a YouTube i Vimeo, així com gravar en un DVD, CD o Blu-ray. La nostra manera de desbloquejar la guia de YouTube paga la pena comprovar si viuen en algun lloc de difícil accés. 

Movie Edit Pro també s’integra amb Shutterfly. Si voleu aprofitar l’emmagatzematge en núvol per conservar tots els vostres vídeos en un sol lloc, mireu el nostre millor emmagatzematge en núvol per a vídeo.

També hi ha opcions per exportar a dispositius. En lloc d’enumerar desenes de dispositius específics, inclouen categories amb nombres sensats, com ara “resolució mitjana iOS”.

magix-device-diàleg

Movie Edit Pro té molts efectes per triar. En lloc d’oferir només una llarga llista d’efectes prematurs, però, podeu ajustar vosaltres mateixos paràmetres de configuració, cosa que us permet ajustar les coses exactament com voleu.. 

Hi ha distorsions i filtres. Podeu ajustar el color, la brillantor i el contrast, així com la velocitat dels videoclips. També hi ha moltes opcions predefinides, com ara filtres de pel·lícules antigues, distorsions de lentilles, ajustaments de colors i moltes altres.

Efectes magix-video

Crear un efecte ràpid és tan senzill com altres eines, però si voleu alguna cosa concreta, podeu tenir la possibilitat de configurar-la vosaltres mateixos. Amb tant de control, podeu aconseguir ser creatiu i fer que els efectes de les vostres pel·lícules destaquin de la multitud. També podeu estalviar qualsevol efecte que es faci conjura per utilitzar-lo posteriorment.

magix-audio-Filtres

Si us agrada tinker amb l’àudio, us atendrà tan bé. Hi ha efectes de ressò, filtres per a diversos tipus d’ambients i habitacions, i també coses com un filtre de compressor per fer l’àudio més intens. Podeu centrar-vos en el grau o el diàleg o aplicar distorsions.

Efectes magix-audio

Hi ha una mescla útil que us permet aprofundir més, a més dels efectes personalitzables fàcilment seleccionables. Aquesta configuració té, de nou, diverses opcions per fer-vos una idea d’on començar.

També s’inclou el teclat de crom. Podeu seleccionar-ho al tauler d’efectes del vídeo i escollir quina part del vostre vídeo es fa transparent. És una manera excel·lent d’afegir fons o d’afegir els vostres efectes a les vostres pel·lícules.

El seguiment de moviments és una característica potent, que permet dibuixar una caixa al voltant d’un objecte i tenir la seva ubicació seguida –per efectes o fins i tot de text– a través del vídeo. No és perfecte, però amb una mica de prova i error, podeu fer molt amb això.

De manera predeterminada, es selecciona una opció per enviar dades d’anàlisi a MAGIX. Suposem que només vol dir allò que feu clic, però si sou paranoics sobre aquest tipus de coses, potser voldreu deslligar-ho. 

Llegiu els nostres articles sobre el Estat del núvol per obtenir informació sobre quines companyies usen les seves eines. Llegiu la nostra guia de privadesa en línia per obtenir més informació sobre com es pot recuperar una mica de control.

En general, Movie Edit Pro us ofereix moltes maneres de manipular i millorar les vostres pel·lícules i obté una bona puntuació aquí.

MAGIX Movie Edit Pro

Logotip de MAGIX Movie Edit Prowww.magix.com

Comença des de 194 dòlars al mes Tots els plans

Sistema operatiu

Windows

Mac

Linux

Característiques

Edició 4K

Eines per a accions
Plantilles

Tecla de Chroma (pantalla verda)

Edició de vídeo de 360 ​​graus
Només versions versions Plus i Premium

Edició multicam
Només versions versions Plus i Premium

Exporta a YouTube

Exporta a Facebook

Exporta a Vimeo

Optimització del dispositiu

Grava al DVD

Grava al Blu-ray

Preu

Els possibles propietaris de Movie Edit Pro disposen de diverses versions del programari. La versió Pro té un preu raonable per al programari d’edició de vídeo a 69,99 dòlars, mentre que les versions Plus i Premium costen 99,99 i 129,00 dòlars, respectivament..

La versió Plus té transicions, plantilles i efectes addicionals. També inclou funcions addicionals, com ara l’edició multicam i de 360 ​​graus, així com l’edició directa i les rutes de viatge. La versió Premium inclou efectes addicionals.

Hi ha una prova gratuïta de 30 dies en què no necessiteu cap targeta de crèdit per registrar-vos. La versió de prova està limitada a vídeos de sortida de tres minuts, però això és més que suficient per provar-ho. Tenim un pop-up al intentar exportar un vídeo MPEG, però, dient-nos que el codi no estava disponible a causa de les condicions de llicència.

Després de registrar-nos a MAGIX, hem rebut molts missatges bruts, així que estigueu avisats. Per ser just, però, es va aturar després de donar-se de baixa.

També hi ha una botiga integrada a l’aplicació. Inclou diversos extres, com ara transicions, plantilles i una àmplia selecció d’animacions d’introducció i d’altres. També podeu comprar bandes sonores, imatges i diversos accessoris visuals.

La majoria dels extres més senzills es troben entre 5 i 10 dòlars, tot i que els filtres visuals més avançats poden tenir més de 80 dòlars. Si, després de qualsevol alternativa gratuïta, feu un cop d’ull a la nostra revisió de Wondershare Filmora9.

Facilitat d’ús

Per començar amb MAGIX Movie Edit Pro, primer descarregueu el seu instal·lador, que després descarrega l’aplicació principal. A més d’aquesta eina, intenta instal·lar algunes altres coses, que us suggerim que rebutgeu. 

Després de la instal·lació, si encara no l’heu comprat, haureu de registrar-vos per començar la prova gratuïta. A continuació, s’obté un codi d’activació per introduir-lo. Després d’això, sereu lliure de començar.

Quan arribeu a l’hora de conèixer el programa Movie Movie Pro, potser voldreu descarregar-ne el manual. Estarà disponible directament al menú d’ajuda, juntament amb un vídeo introductori. En més de 300 pàgines, el manual té molt a oferir. Dit això, no tothom està al mercat per llegir una novel·la només per aprendre un programari.

L’opció de vídeo introductori ens va portar a una pàgina que ens demanava que seleccionéssim el nostre país. Només hi va haver quatre opcions: el Regne Unit, Irlanda, Austràlia i Sud-àfrica. Aquesta és una de les pantalles de selecció de país més enfocades que hem vist. 

Tots els enllaços ens van portar a la mateixa llista de vídeos, de manera que els nord-americans no necessiten preocupar-se, encara que potser no agraeixen haver de mentir sobre el seu país d’origen per accedir al material d’assistència..

Una mica irònicament, els vídeos tenen una vibració televisiva dels Estats Units dels anys 80. El narrador dóna instruccions que no sempre són perfectes per a allò que passa a la pantalla, però no importa.

El material de suport és idiosincràtic, però, malgrat això, n’hi ha molt, i podeu esbrinar el que necessiteu sense massa enrenou. MAGIX també disposa d’un menú d’ajuda contextual que permet fer clic als elements de la pantalla per obtenir una descripció detallada d’aquests.

Suport per a l’edició de pel·lícules

Si voleu assistència directa, el menú d’ajuda té l’opció de contactar amb la seva comunitat. Inusualment, això us ofereix una finestra emergent per fer la vostra pregunta, però sense dir-vos a qui demaneu. Preferim saber amb antelació si les nostres consultes seran enviades o publicades en algun lloc. 

Hem intentat preguntar-nos sobre el seu estrany problema de la pantalla d’impressió a través del seu pop-up d’ajuda i, en lloc de ser llançats a un xat en viu, ens hem dirigit al seu fòrum. No hi ha resultats que coincideixin amb la nostra cerca. El fòrum és en general força actiu, però, amb respostes a preguntes i debats detallats.

diàleg magix-help-help

A la pàgina d’assistència també hi ha bons vídeos tutorials, així com una àrea multimèdia que mostra les creacions de les persones.

Movie Edit Pro és ràpid i respon gairebé a l’instant a l’entrada. Té una interfície d’usuari més intuïtiva que alguns dels seus rivals, tot i no semblar atractiu a primera vista. Tanmateix, de vegades podeu lligar-vos nusos amb les funcions més avançades.

Visualització de projectes

Hi ha diverses maneres de veure els projectes. El mode predeterminat és el storyboard, però també hi ha una visió general d’escena i una línia de temps. Us recomanem que seleccioneu la visualització de la línia de temps si no coneixeu altres eines. És l’enfocament més proper i la nostra forma de treballar preferida.

Podeu tallar i moure fàcilment els vostres clips de la línia de temps, així com aplicar transicions i subtítols. Afegir-los és simplement una qüestió d’arrossegar-los des del quadre de selecció al clip rellevant i després ajustar la configuració, segons es requereix.

Si col·laboreu amb altres persones de les vostres pel·lícules, potser necessiteu ajuda per organitzar-vos. El millor programari de gestió de projectes pot ajudar a coordinar el vostre equip.

De vegades, l’edició de pel·lícules dificulta les coses del que calen. Per alguna raó, interromp la funció normal del botó de la pantalla d’impressió, llançant un pop-up innecessari i sovint impedeix que es facin captures de pantalla, de manera que perd algunes marques per això. 

En realitat no trobem cap problema amb les seves eines d’edició regulars, tot i que hi ha components de interfície d’usuari. Sembla que l’arrossegament de les transicions a la línia de temps substitueix el vostre vídeo i, en una ocasió, no podríem desfer-nos per tornar al lloc on érem abans.

Arrossegar capes per canviar l’ordre no funciona de manera intuïtiva que altres eines. En la majoria dels altres editors, és fàcil afegir i reorganitzar capes, però hem tingut problemes amb això i també hem tingut problemes a l’hora d’aplicar efectes a diferents parts del nostre vídeo..

També vam trobar que de vegades no passava res després de seleccionar alguna cosa, normalment relacionada amb funcions en línia o externes, del menú.

La interfície d’usuari és clarament principal, tot i que les pantalles i els menús de les opcions se senten massificades i poblades amb un petit text. Els controls són intuïtius, ja que es pot dir el que fan els botons, tot i que les funcions simples sovint són massa complicades.

L’ús de Movie Edit Pro és generalment senzill, però fa molts passos errònics. Recomanem consultar el manual i altre material d’ajuda per aprofitar al màxim el programari.

Formats de fitxers & Resolució Suport

Importa els formats:
Vídeo(DV-) AVI, M (2) TS, MJPEG, MKV, MOV, MXV, VOB, WMV (HD)
ÀudioMP3, OGG, So Surround / 5.1, WAV, WMA
ImatgeBMP, GIF, HEIF, JPEG, PNG, TGA, TIF
Format d’exportació:
Vídeo(DV-) AVI, M (2) TS, MJPEG, MKV, MOV, MXV, VOB, WMV (HD)
Mitjans de comunicacióDVD, Blu-ray, AVCHD
ÀudioMP3, WAV
ImatgeBMP, JPEG

Es tracta d’una selecció decent de formats, encara que no tan completa com VideoStudio Ultimate. Vam tenir problemes amb la sortida MJPEG, però vam produir pel·lícules AVI per a les nostres proves de qualitat. No hem trobat cap problema d’importació.

Si necessiteu ajuda per canviar entre formats de fitxers, consulteu el nostre millor article sobre convertidors de vídeo per obtenir alguns consells.

Rendiment

Movie Edit Pro necessita una versió de 64 bits de Windows 7, 8 o 10. Necessitareu almenys un processador de 2,4 GHz amb 4 GB de RAM i una targeta gràfica de 512 MB com a mínim..

Hem provat les seves velocitats de renderització amb el nostre conjunt estàndard de clips i configuracions. A causa d’un problema de llicència amb la nostra versió de prova, vam haver de sortir al format AVI, en lloc del nostre MPEG habitual. 

Tampoc ha pogut convertir els nostres clips d’origen en sortida de 60 FPS. El nostre sistema de prova té una CPU Intel i5-7600 amb 16 GB de memòria i una targeta gràfica de 6 GB. Utilitza un SSD per a emmagatzematge.

Configuració: F1 ClipMusic ClipInterview ClipAverage
720p 30fps31.4030,9228,2930.20
720p 60fpsN / AN / AN / AN / A
1080p 30fps51,3445,8545.0147,4
1080p 60fpsN / AN / AN / AN / A

Aquestes velocitats són dues vegades més ràpides que Hitfilm (llegiu-ne el text en la nostra revisió de HitFilm). Movie Edit Pro és més lent que VideoStudio Ultimate, però la qualitat de sortida és molt millor. És una vergonya que no en poguéssim treure 60FPS, però el que pot fer és que ho fa ràpidament. La qualitat del vídeo de sortida també va ser bona, fins i tot quan es va augmentar fins a 1080p. 

Durant l’edició, Movie Edit Pro ens va impressionar amb el seu rendiment i va estar lliure de retards, tartamudes i bloqueigs. La finestra de vista prèvia mostrava el que estàvem treballant sense problemes. Si teniu problemes, podeu reduir la resolució i la resolució de fotogrames de previsualització, així com desactivar els efectes.

En general, es nota bé, sent raonablement ràpid el rendiment amb una qualitat de sortida. També funciona bé mentre editeu. Si voleu ser molt curosos, però, com guieu de còpia de seguretat de forma automàtica us ajudarà en cas que falla el vostre disc dur.

Eines

Movie Edit Pro té algunes eines útils ocultes als seus menús. He de “editar > assistents ”i hi trobareu diversos extres que poden afegir a la vostra sortida.

magix-slideshow-wizard

El creador de presentacions de diapositives té una opció de selecció de plantilles, però només hi ha una opció de manera predeterminada, de manera que a menys que visiteu la botiga, us quedarà enganxat amb “chillout”, l’opció predeterminada. No haureu d’utilitzar cap plantilla. 

Hi ha diversos ajustaments que podeu ajustar per personalitzar la presentació de diapositives. Hi ha una configuració d’intensitat i podeu triar entre una selecció de transicions i efectes i triar una banda sonora.

productor de banda sonora magix

El fabricant de banda sonora ens va demanar que instal·lem un altre mòdul per utilitzar-lo. No hem pogut fer això en la nostra versió de prova, però si no aconseguiu que funcioni, podeu crear música en diversos estils i afegir “emocions” en punts específics del vostre vídeo..

Movie Edit Pro també inclou eines d’animació de rutes de viatge, tot i que, de nou, hem trobat que això no ens funcionava fora de caixa. No va passar res quan vam intentar utilitzar-lo.

Movie Edit Pro també us ofereix l’opció d’instal·lar Music Maker al seu costat i inclou un enllaç a MAGIX Photo Designer al seu menú. Photo Designer és gratuït, però Music Maker costa 99 dòlars, amb un descompte disponible en el moment d’escriure. Aquests dos són útils i val la pena considerar si teniu interès en crear imatges o música per acompanyar les vostres pel·lícules.

Quan trieu “compartir” > de còpia de seguretat a CD o DVD ”del menú, apareix el programari MAGIX Speed ​​burnR. Això també us permet gravar en Blu-ray, que abans no havíem trobat als menús. 

També es va mostrar curiosament resistent a la captura de pantalla, així que haureu de prendre la nostra paraula perquè existeixi. Els diversos extres de Movie Edit Pro són una bossa mixta i obtenen una puntuació mitjana aquí.

El Veredicte

Idiosincràtic i lleugerament estrany, però capaç de fer coses fantàstiques, Movie Edit Pro és el David Lynch del món de l’edició de vídeos. Vam trobar molts problemes amb això, però cap d’ells ens va impedir divertir-nos utilitzant l’eina. Resulta molt bé els conceptes bàsics i té molts extres i efectes. El seu conjunt de funcions no és tan ampli com Corel VideoStudio Ultimate, però funciona molt millor. 

Sembla que ha estat desenvolupat per persones apassionades que es preocupen pel que fan, però no es preocupen especialment per la competència.

Si Movie Edit Pro fos gratuït, preferiríem que Hitfilm faci canvis ràpids i fàcils a les pel·lícules d’ús personal o a un públic de YouTube reduït. Dit això, preferim Hitfilm per a un ús seriós. Tanmateix, no hi ha gaire coses i ambdues eines són amables i capaces.

Movie Edit Pro sovint es veu i se sent datat, però proporciona el lloc on compta. Un cop pensat, és fàcil treballar-lo. Té moltes funcions, efectes i opcions.

Si heu utilitzat aquest o qualsevol altre editor de vídeo i teniu alguna cosa a dir, digueu-nos-ho als comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me