Adobe Premiere Pro CC Review – Actualitzat el 2020

Adobe Premiere Pro CC Review

Adobe Premiere Pro CC podria ser el millor programa d’edició de vídeos que hi hagi. Li dóna accés a totes les eines que fan servir els professionals, però no deixa de ser fàcil d’utilitzar i d’entendre. Tanmateix, el règim de preus pot fer-vos una pausa, ja que podeu llegir aquesta revisió completa d’Adobe Premiere Pro.


revisions d’editor de vídeos

El programari d’edició de vídeo s’ha desenvolupat de manera continuada en els darrers anys. Les eines de grau professional ja estan disponibles per a tothom i podeu accedir a moltes de les mateixes eines que s’utilitzen per editar pel·lícules de Hollywood.

Estem donant un cop d’ull a un dels editors de vídeo pesats en aquesta revisió de Adobe Premiere Pro CC. El llinatge de Premiere Pro CC s’estén fins al 1991 i així ho demostra. És una eina elegant i refinada, amb molt per oferir al futur creador de vídeo.

Dirigit a professionals i amb una llarga llista de clients i pel·lícules d’alt perfil al seu nom, Premiere Pro CC té un ampli conjunt de funcions. Tot i ser una eina tan avançada, però, fa un gran treball en usabilitat i té un fantàstic tutorial per ajudar-lo a aprendre a utilitzar-lo.

No estem tan interessats en el model de preus de subscripció mensual d’Adobe, però com a producte en si mateix, Premiere Pro CC és una de les millors eines i un guanyador digne de la nostra llista del millor programari d’edició de vídeos..

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Adobe Premiere Pro CC

Característiques

Adobe Premiere Pro CC té una línia de temps per afegir i organitzar pistes de vídeo i àudio. Alguns d’aquests elements són visibles des de l’inici i la interfície té un aspecte compacte, el que significa que podeu tenir diversos clips visibles alhora. 

Els elements de la línia de temps s’ajusten de manera predeterminada, però podeu ajustar el zoom i la mida per proporcionar-vos un espai de respiració visual..

Les funcions bàsiques d’edició, com moure els clips i retallar-los, són fàcils de fer en la línia del temps mitjançant les eines bàsiques d’edició. Hi ha una màquina d’afeitar per fer retalls i eines per fer edicions de lliscaments i ondulacions, així com eines de text i bolígraf per afegir títols i imatges ràpids a les pel·lícules.

Com tot el programari d’edició de vídeo, Adobe Premiere Pro CC té una selecció d’efectes que podeu aplicar a les vostres pel·lícules. Hi ha tones per triar i són fàcils d’aplicar. Un cop en trobeu una, obtindreu una selecció d’opcions per restringir el comportament de l’efecte i aconseguir que les coses semblin exactes.

Hi ha molts per llistar aquí, però inclouen efectes estilístics, distorsions, difuminacions, ajustos, efectes de color i molt més.

No només qualsevol programa d’edició de vídeos

També podeu utilitzar teclat de croma, útil per combinar pistes de vídeo i crear efectes especials. Normalment es fan amb una pantalla verda, però podeu triar qualsevol color que vulgueu i podeu ajustar l’agressivitat de l’efecte per emmascarar una gamma més àmplia de colors.

Premiere Pro CC també s’integra estretament amb Adobe After Effects, un programari d’efectes dedicat que us pot ajudar encara més lluny a l’hora d’afegir moments espectaculars a les vostres pel·lícules..

També hi ha un gran nombre de transicions que us permetran fer els vostres talls més interessants. Heu d’anar amb compte amb aquests, ja que poden semblar ximpleria, però poden afegir un munt als vostres vídeos si s’utilitzen bé.

També heu tingut una bona atenció quan es tracta d’edició d’àudio. Podeu amplificar, millorar els baixos i afegir retards, així com aplicar distorsions o efectes com el reverb. Si teniu algun complement d’àudio de tercers (en forma de VST), també podeu utilitzar-los a Premiere Pro, tot i que CC inclou Adobe Audition, més adequat per a l’edició d’àudio.. 

Adobe també inclou una àmplia gamma de presets Lumetri que ajusten els colors i els professionals podran ajustar finament l’aspecte de les seves pel·lícules. Es tracta d’una petita selecció de moltes opcions disponibles.

La llista d’efectes és simplement això: una llista de noms d’efectes ordenada en carpetes. Un altre programari us ofereix una icona o una petita animació que us mostra què fa cada efecte. Consulteu la nostra revisió de Hitfilm o la revisió de Corel VideoStudio Ultimate per obtenir alguns exemples.

No ho aconseguireu amb Adobe Premiere Pro CC, però almenys d’aquesta manera és fàcil navegar per tots ells i la majoria dels títols són explicatius.. 

La interfície també és prou fiable per experimentar-la, sense esperar que hi hagi un bloqueig o cap problema que us impedeixi. Per ser més segurs, però, mireu la manera de fer una còpia de seguretat de la guia de vídeo automàticament.

Si utilitzeu un GoPro o una càmera similar, podeu eliminar qualsevol remolí amb l’efecte estabilitzador d’ordit i també eliminar la distorsió de la lent de peix. També s’admet l’edició de vídeo multicam i de 360 ​​graus.

L’Adobe Premiere Pro CC obté un punt molt alt aquí, amb un dels conjunts de funcions més amplis.

Informació general de les funcions d’Adobe Premiere Pro CC

Logotip dwww.adobe.com

A partir de 2099 dòlars al mes Tots els plans

Sistema operatiu

Windows

Mac

Linux

Característiques

Edició 4K

Eines per a accions

Tecla de Chroma (pantalla verda)

Edició de vídeo de 360 ​​graus

Edició multicam

Exporta a YouTube

Exporta a Facebook

Exporta a Vimeo

Optimització del dispositiu

Grava al DVD
mitjançant Media Encoder

Grava al Blu-ray
mitjançant Media Encoder

Preu

Creative Cloud d’Adobe és un sistema basat en subscripcions que no sempre és popular entre els usuaris. Podeu triar una subscripció a una sola aplicació o optar pel paquet complet d’aplicacions creatives d’Adobe. Tot i que us costarà, anualment o per mes, obteniu un impressionant conjunt d’aplicacions pel preu. 

Tenir tots aquests paquets junts és excel·lent per a aquells que treballen en indústries creatives que poden necessitar utilitzar diferents eines per a la seva feina. Els editors de vídeo poden fer la major part del seu treball a Premiere, però també tenen disponibles After Effects i Media Converter. Photoshop i Audition també poden resultar útils.

Algú que només vulgui editar vídeo de tant en tant pot estar millor que busqui alguna cosa més barata, però si s’ho poden permetre, tenir totes aquestes eines disponibles és fantàstic..

Moltes de les aplicacions són estàndards de la indústria i inclouen Photoshop, a més d’Il·lustrator, After Effects, Dreamweaver, Acrobat i molt més. Hi ha 28 entrades a la nostra versió de la suite Creative Cloud, que inclou alguns extres, com els tipus de lletra d’Adobe i els suports de memòria, que inclou imatges i vídeos a utilitzar en la vostra sortida creativa.

També teniu accés a la plataforma de mitjans de comunicació social de Behance, que us permet mostrar els vostres treballs i veure què han fet els altres.

Creative Cloud us permet emmagatzemar molt. Els paquets que inclouen Adobe Premiere Pro CC us proporcionen 100 GB. Si necessiteu més informació, podeu trucar a Adobe per analitzar el seu pla 1TB o fer una ullada a la nostra millor guia d’emmagatzematge en núvol.

Els paquets empresarials inclouen les mateixes aplicacions que obteniu al paquet individual, així com l’assistència 24 hores al dia. També hi ha un paquet d’estudiants disponible, que costa només 19,99 dòlars mensuals el primer any i 29,99 dòlars després.

Hi ha una prova gratuïta de set dies disponible, però haureu d’introduir una targeta de crèdit per utilitzar-la, així que no oblideu cancel·lar-la o rebreu factura..

El paquet complet d’Adobe inclou una excel·lent biblioteca de programari de productivitat, però el paquet mensual per a una aplicació individual és costós a llarg termini. El paquet complet costa una mica menys del doble del que fa una aplicació individual, de manera que si necessiteu diverses aplicacions Adobe, és molt millor. 

Els professionals creatius que no tinguin instal·lat Adobe CC coneixeran el dolor de rebre fitxers només Adobe de futurs clients. El seu programari és agradable tenir disponibles, encara que no el faci servir regularment.

A més dels plans anteriors, hi ha un pla de fotografia per 9,99 dòlars, però no inclou Premiere Pro. Els estudiants i professors també poden obtenir descomptes en els preus indicats.

Facilitat d’ús

Començar amb els productes d’Adobe significa configurar el seu ecosistema CC. Obteniu diversos extres amb això si us registreu al paquet complet. Si aneu a Premiere, també obteniu Media Encoder i Premiere Rush juntament amb aquesta, així com l’aplicació d’escriptori Creative Cloud. Podeu obtenir més informació sobre Media Encoder al nostre millor servei de conversors de vídeo.

adobe-estrena-benvinguda

Després de registrar-se i proporcionar els detalls de la targeta de crèdit, cal que inicieu la sessió per baixar el programari. Obre una pestanya del navegador independent per verificar la vostra identitat, et fa respondre unes preguntes i, finalment, et permet descarregar el seu instal·lador. 

Aquesta és una descàrrega pesada, fins i tot en connexió ràpida, així que agafeu un cafè mentre espereu. Vam veure alguns parpelles rares en instal·lar-lo i el nostre sistema es va bloquejar breument en un moment.

Si necessiteu alguna cosa per mantenir-vos ocupat mentre l’esperau, feu un cop d’ull al nostre darrer article sobre Estat del núvol.

adobe-premiere-guides

Després dels deu minuts d’instal·lació, Premiere Pro us donarà la benvinguda amb una pantalla d’introducció amable, que us permetrà accedir a tutorials i orientacions, o us permetrà saltar directament amb un projecte nou o existent..

Extres no desitjats d’Adobe

Sabem per experiències passades que els productes d’Adobe instal·len diversos serveis i processos que s’executen al costat del seu programari. 

Tingueu en compte que, si voleu mantenir el sistema net, potser haureu de fer una mica de cerca, fins i tot després de desinstal·lar-lo. Adobe CC també afegeix una carpeta Creative Cloud a les finestres de l’Explorador estàndard.

Després d’haver tancat la icona de la safata d’Adobe CC, hem trobat 10 processos d’Adobe en funcionament en segon pla. Un d’aquests, el corredor Adobe IPC, va continuar apareixent fins i tot després de fer clic amb el botó dret i tancar-lo al gestor de tasques.

Si us preocupa el que hi ha més al vostre sistema, consulteu la nostra guia sobre el millor programari antivirus i les nostres revisions antivirus. 

Tutorials d’Adobe Premiere Pro

Si voleu consultar el tutorial d’Adobe Premiere, us portareu ràpidament a un projecte de mostra amb un panell animat a l’esquerra que us mostrarà exactament què heu de fer a mesura que apreneu el programari..

Tot i que la majoria de productes similars tenen tutorials, generalment es basen en vídeo o en línia. L’oferta integrada d’Adobe és un nivell per sobre de tot el que hem vist a la competència. A més de portar-vos a les funcions pas a pas, us permet repetir els passos que acabeu d’aprendre, proporcionant-vos de manera efectiva una formació bàsica en el programari.

La interfície d’Adobe té un aspecte elegant i d’alta qualitat. També és fàcil treballar. La pantalla està dividida en panells, que es poden redimensionar i desplaçar al mateix temps que calgui. 

Un plafó situat a la part superior de la pantalla us permet triar entre diversos dissenys preestablerts disposats per a tasques diferents, i també podeu desar les vostres configuracions preferides. També estan disponibles mitjançant dreceres de teclat o el menú de la finestra.

adobe-estrena-tutorial

Tot està molt ben dissenyat i intuïtiu. Els consells d’eines i les animacions d’icones us donen consells útils sobre què passarà a mesura que exploreu la interfície. De vegades apareix un text explicatiu a la part inferior de la pantalla, de manera que vigileu i en pugueu recollir alguns suggeriments útils.

Els seus botons i menús estan clarament etiquetats i configurats lògicament. La interfície pot semblar multitud i potser confusa per als nouvinguts, però Adobe fa un bon treball perquè els molts controls siguin tan llegibles com sigui possible.

Vam tenir alguns problemes al començar l’hora d’intentar aplicar els efectes. No vam poder esbrinar com animar els efectes del text en un primer moment, i la finestra de previsualització del vídeo també es va tornar negre inexplicable quan estàvem experimentant els taulers d’efectes. La funció de desfer no ens va ajudar a sortir, així que vam haver de reiniciar.

Tot i això, cal esperar alguns problemes reduïts en una eina de nivell Pro i hem pogut fer-ho molt mentre exploràvem les moltes funcions que s’ofereixen..

Adobe també us ofereix un munt de fotografies d’exemple per experimentar. Això vol dir que podeu treballar amb metratges d’aspecte professional des del primer moment, cosa que us proporciona una millor idea del que podeu fer amb ell que alguns vídeos realitzats ràpidament des del vostre telèfon intel·ligent.

Suport per a Adobe

El menú d’assistència d’Adobe té diverses opcions útils. Entre d’altres coses, podeu accedir a la seva excel·lent selecció de tutorials, veure una llarga llista de dreceres de teclat i accedir al seu portal d’ajuda en línia..

La cerca al seu portal d’ajuda ens donava resultats desactualitzats. Volíem saber si podríem gravar directament a DVD o Blu-ray, però seguim veient resultats d’ajuda per a Encore discontinuada. Hem intentat posar-nos en contacte directament amb el suport basat en el xat, però se’ns ha presentat l’assistent virtual “assistent virtual”. 

Això va ser una mica sorprenent, ja que havíem fet clic en un enllaç que deia explícitament “ajuda real de gent real” i, tot i que l’assistent no va respondre espectacularment la nostra senzilla pregunta, va intentar implicar-nos en una fascinant discussió filosòfica..

adobe-premiere-assistant

Després d’això, les altres opcions per trobar la resposta eren els fòrums de la comunitat, que ja havíem cercat sense èxit, i un número de telèfon de dilluns a divendres 24 hores. Vam intentar rebre una trucada telefònica.

El sistema de menú telefònic d’Adobe ens va oferir diverses opcions, la majoria relacionades amb les vendes i cap de les quals va incloure suport real. L’única opció que vam intentar de manera especulativa ens va dir específicament que no ens ajudaria en res més que en comprar el programari. 

Vam abandonar, decebuts que no s’havia realitzat el nostre somni de contacte humà directe, atropellat davant nostre com una pastanaga atrevida..

Aquí gairebé hem donat les primeres marques de Premiere Pro. No és l’eina més fàcil d’utilitzar, però, tenint en compte la seva complexitat, Adobe ha fet un treball fantàstic de fer-la accessible. Les seves opcions d’assistència la deixen lleugerament, però no deixa de ser una excel·lent eina des del punt de vista de la usabilitat i també ofereix tutorials de màxima qualitat..

Format de fitxer i resolució de fitxers Adobe Premiere Pro

Importa els formats:
Vídeo 3GP, 3G2, Apple ProRes, ASF, AVC-Intra, AVI, CHPROJ, DRM, DNxHD, DNxHR, DV, GIF, H.264 AVC, HEIF, HEVC (H.265), M1V, M2T, M2TS, M2V, M4V , MOV, MP4, MPEG, MPE, MPG, MTS, MXF, MJPEG natives, OpenEXR, R3D, Rush, VOB, WMV
ÀudioAAC, AIFF, AIF, ASND, BWF, M4A, MP3, OMF, WAV
Suport de càmera nativaCàmera ARRI AMIRA, material ARRI Alexa LF, Canon XF, Canon RAW, CinemaDNG, Panasonic AVC, càmeres P2, suports Phantom Cine, suport RED, càmeres Sony
Imatge / Presentació de diapositivesAI, EPS, BMP, DIB, RLE, DPX, EPS, GIF, ICO, JPEG, PICT, PNG, PSD, PTL, PRTL, TGA, ICB, VDA, VST, TIFF
Subtítols / Subtítols tancatsDFXP, MCC, SCC, SRT, STL, XML
Format d’exportació:
VídeoGIF animat, AS-10, AS-11, AVI, DNxHR / DNxHD MXF OP1a, H.264, H.264 Blu-ray, HEVC (H.265), JPEG 2000 MXF OP1a, MPEG2, MPEG2 Blu0ray, MPEG2-DVD , MPEG4, MXF OP1a, OpenEXR, P2 Movie, QuickTime, Windows Media, Wraptor DCP
ÀudioÀudio AAC, AIFF, MP3, àudio de forma d’ona
ImatgeBMP, DPX, GIF, JPEG, PNG, Targa, TIFF

Es tracta d’una gran selecció de formats, i la llista de formats d’exportació és especialment impressionant. Adobe Media Encoder també està disponible si voleu realitzar conversions directament. Podeu sortir a fitxers de pel·lícules estàndard, així com a formats compatibles amb DVD o Blu-ray.

Exportar és molt fàcil, però té moltes opcions si les necessiteu. Hi ha opcions predeterminades per a diverses plataformes de destinació i llocs de streaming, com ara YouTube, i també podeu publicar-les directament a aquestes plataformes. Hi ha molts formats de sortida per triar i podeu ajustar coses fàcilment, com ara la taxa de fotograma i la resolució. 

adobe-estrena-exportació

Alguns efectes es poden aplicar en un temps de reproducció, com ara una superposició d’imatges si voleu filmar les pel·lícules. Hi ha configuracions per a la interpolació i la multiplexació horària, que no vam investigar, però sembla prou fàcil d’utilitzar per a aquells que els necessitin..

Podeu editar-ho en resolució 4K, però això comportarà un èxit de rendiment. Podem establir una resolució màxima de 4096 × 2304 en exportar vídeo H.264.

Rendiment

Adobe Premiere Pro CC està disponible per a Windows i Mac. Necessiteu un sistema Windows de 64 bits o la versió 10.12 de macOS. També necessitareu una CPU Intel de 6a generació o l’equivalent a l’AMD i almenys 8 GB de memòria RAM amb 2 GB de memòria de vídeo, tot i que es recomana el doble.

Cal almenys 8 GB d’espai de disc dur, tot i que l’edició de vídeo pot utilitzar ràpidament més que això. Consulteu el nostre millor emmagatzematge al núvol per a l’article de vídeo per obtenir més informació.

Tal com és habitual a les nostres ressenyes de vídeo, hem intentat presentar tres clips de vídeo a resolucions específiques i a velocitats de fotogrames, cronometrant el temps que van trigar.

El nostre sistema de prova funciona amb Windows 10 i té un processador Intel i5-7600 amb 16 GB de RAM i una targeta gràfica GeForce 1060 de 6 GB. També tenim un SSD per a emmagatzematge.

Normalment tanquem programari addicional i processos no necessaris abans de fer les proves, però en aquest cas molts d’aquests processos són Adobe, de manera que els hem deixat al seu lloc. Aquests vídeos de prova tenen una durada d’un minut.

Configuració: Clip F1: Clip musical: Clip d’entrevista: Mitjana:
720p 30fps28,5330,8721.1026,83
720p 60fps42,2747,1933,5641.01
1080p 30fps52,7056,5241,6850.30
1080p 60fps1: 19,541: 30,571: 03.141: 17.75

El rendiment durant l’ús de l’editor de vídeo va ser principalment perfecte. Arrossegar la capçalera de reproducció ens va donar informació instantània i la interfície d’usuari és ràpida. Tanmateix, vam veure retards puntuals en utilitzar coses com ara text animat.

La seva ubicació per defecte d’exportació està una mica fora del camí, però és fàcil canviar fent clic al nom del fitxer a la configuració d’exportació i situant-lo en algun lloc més raonable.

El nostre judici subjectiu de la qualitat de la sortida és que és excel·lent i no ha tingut problemes per convertir-se en 60pps, a diferència d’altres eines que no poden fer-ho o escurçar el vídeo quan ho fan..

Eines

Adobe Premiere forma part de la col·lecció Creative Cloud, que inclou moltes peces de programari. El que obtindreu exactament depèn del paquet que trieu, però les eines estan estretament integrades. Els usuaris que tinguin Premiere Pro CC tinguin especial en compte les altres eines relacionades amb el vídeo, Media Converter, After Effects i Premiere Rush..

El Media Converter fa el que sona i us permet convertir fitxers entre diversos formats. És una eina completa que permet afegir filtres, incloent-hi filtres de colors Lumetri, i també disposa d’extresos, com per exemple utilitzar el codec GoPro CineForm, usat per a vídeos d’alta resolució..

After Effects permet crear efectes especials de tot tipus, i supera els filtres i efectes de partícules habituals al programari d’edició de vídeo. Com Adobe Premiere Pro, és una eina de qualitat professional, però més especialitzada. Si els efectes visuals complexos són cosa vostra, utilitzar això amb Premiere et donarà les eines per fer-ho.

Premiere Rush és un editor de vídeo independent de la suite CC. Està dirigit als creadors de xarxes socials i està dissenyat perquè sigui el més simple possible. Si no necessiteu les campanes i els xiulets de l’estrena, val la pena fer-ho. Si us heu registrat a la prova gratuïta d’Adobe, potser val la pena revisar-les per veure què us convé més.

També obté Adobe Animate, l’última encarnació d’Adobe Flash, que es pot utilitzar per crear animacions. Podeu exportar-los en diversos formats de vídeo si voleu fer-los servir al cinema.

L’Adobe Premiere Pro CC obté un alt nivell de puntuació, ja que inclou un conjunt de programari d’alta qualitat que poden ser molt útils per a editors de vídeo..

El Veredicte

Adobe és en molts aspectes el Electronic Arts del programari creatiu. Disposa de diversos paquets de primera qualitat, sens dubte essencials, però el seu sistema de subscripció fa que sigui una empresa difícil que els consumidors estimin.

Tot i això, les reserves sobre el model de preus d’Adobe s’han esvaït el segon que comenceu a utilitzar el programari. Ho fa tot i, tot i tenir problemes a professionals, fa un gran treball de fer-se fàcil i divertit d’utilitzar.

Qualsevol usuari seriós sobre programari d’edició de vídeo hauria de tenir en compte Adobe Premiere Pro CC. No ho podem recomanar prou.

Si heu utilitzat Adobe Premiere Pro CC, compartiu els vostres comentaris amb nosaltres als comentaris. Gràcies per llegir.

Preguntes freqüents d’Adobe Premier

 • La Premiere Pro val la pena els diners?

  Els professionals estan rebent una eina fantàstica per un preu mensual raonable. Els aficionats han de pensar acuradament sobre si volen pagar una quota continuada pel programari.

 • Quant costa Adobe Premiere Pro?

  Si es factura anualment, costa 20,99 dòlars al mes per a la versió d’una sola aplicació o 52,99 dòlars al conjunt del programari d’Adobe CC..

 • Final Cut Pro és millor que Adobe Premiere?

  Adobe Premiere és la nostra eina preferida, però no hi ha molt entre ells. Preferim utilitzar Premiere, però Final Cut Pro té millors preus.

 • És difícil d’utilitzar Premiere Pro?

  Vostè necessitarà un temps per obtenir el problema, però està ben dissenyat i té tutorials excel·lents, per tant, no.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me