Com xifrar les vostres dades per emmagatzemar-vos al núvol

Durant els últims anys, la privadesa en línia ha estat un dels temes més dominants en tecnologia. Alguns exemples de preguntes sobre el dret que té la persona de tenir la seva petjada en línia, la vigilància de la NSA, els telèfons famosos i la polèmica de dades més recent de Facebook són alguns exemples..  


Per a aquells que vulguin limitar el potencial d’abús sense renunciar als avantatges d’internet, hi ha diverses maneres de limitar la quantitat de dades personals exposades, com les que es troben a la nostra guia de privadesa en línia. En aquest article ens centrarem en el tema de la privadesa de l’emmagatzematge en núvol i en com protegir els fitxers que hi conserveu de manera que només pugueu desxifrar-los..

L’enfocament de vegades s’anomena xifrat de coneixement zero, i és un tema favorit aquí a Cloudwards.net. Els serveis d’emmagatzematge en núvol de núvol de coneixement dominen els nostres rànquings per al millor emmagatzematge en núvol, de fet, principalment a causa del seu fort enfocament de seguretat.

Si bé serveis populars com Dropbox, Google Drive i la majoria d’altres que es troben a la nostra biblioteca de ressenyes d’emmagatzematge en núvol no ofereixen el mateix avantatge, el programari de tercers pot canviar-ho. En una mica, us mostrarem com utilitzar un dels millors, Boxcryptor, per mantenir els vostres fitxers privats.

Tanmateix, abans d’obtenir la forma de xifrar les dades per emmagatzemar el núvol, revisem els motius pels quals potser voldreu tenir una mica més de detall..

El problema del xifrat gestionat

Gairebé tots els serveis d’emmagatzematge al núvol xifren les dades que els clients emmagatzemen als seus servidors, amb només algunes excepcions notables com Amazon Drive (llegiu la nostra ressenya d’Amazon Drive). Tanmateix, el fet que la majoria d’aquests serveis també gestionin les claus utilitzades per al xifratge significa que els vostres fitxers són més vulnerables del que han de ser.

Tot i que molts serveis d’emmagatzematge al núvol no explotaran aquesta vulnerabilitat per obtenir guanys financers, les corporacions no sempre adopten el camí ètic quan hi ha diners per guanyar. Google, per la seva banda, afirma en els seus termes de servei que pot escanejar dades enviades, rebudes i emmagatzemades per a l’anàlisi de màrqueting:

“Els nostres sistemes automatitzats analitzen el vostre contingut (inclosos els correus electrònics) per proporcionar-vos funcions de producte rellevants personalment, com ara resultats de cerca personalitzats, publicitat a mida i detecció de correu brossa i programari maliciós. Aquesta anàlisi es produeix quan el contingut és enviat, rebut i quan es guarda. “

Un dels competidors més propers de Google al mercat d’emmagatzematge al núvol, Dropbox, no fa bonificacions similars en els seus termes de privadesa. De fet, els termes afirmen molt clarament: “El teu tema és teu”. Tanmateix, això no canvia el fet que Dropbox també explora les vostres dades, en part per bloquejar el contingut piratat.

A més, Dropbox, Google Drive, OneDrive i qualsevol altre servei de núvol basat als Estats Units estan subjectes a sol·licituds de dades del govern aplicades legalment. Inclou peticions per alimentar programes de vigilància massiva, com la iniciativa NSA PRISM.

Finalment, us haureu de preocupar pel problema de la ciberdelinqüència, essent el problema més rellevant de l’emmagatzematge al núvol les infraccions de dades. Tot i que els serveis al núvol acullen generalment dades en centres de dades segurs construïts per prevenir atacs maliciosos, històricament aquestes mesures han estat dissenyades per protegir contra amenaces externes en lloc de amenaces interiors (per exemple, empleats negligents o entremaliats)..

Recordeu que valen diners. Fins i tot si una empresa sembla completament de confiança, hi ha més d’una manera de posar cap a un gat. El millor enfocament és confiar només en els serveis al núvol amb les vostres dades, i en cas contrari, prendre la privadesa a les vostres mans.

Ruta fàcil: emmagatzematge en núvol de coneixement zero

La millor manera de protegir les vostres dades del núvol de problemes de privadesa com ara màrqueting, vigilància i ciberdelinqüència és treure la capacitat de desxifrar els fitxers de les mans de les empreses. La solució és el xifrat de final a extrem privat, que alguns racons d’internet han portat a anomenar xifrat de coneixement zero, una frase que havíem utilitzat anteriorment.  

El xifrat de coneixement zero significa que els vostres fitxers es xifren abans de sortir de la vostra màquina i no es descriptaran fins que els torneu a baixar del núvol. Només coneixeu la clau de desxiframent, que està lligada a una contrasenya que heu definit, és a dir, que el vostre proveïdor de núvols no podria desaparèixer els vostres fitxers, encara que el director de l’ANS hagi trucat a les portes del centre de dades..

Per a aquells que prefereixin la simplicitat, podeu registrar-vos en un servei d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero per mantenir els vostres fitxers protegits. Tot i que no hi ha moltes opcions per aquí, les millors opcions són més que hàbils alternatives de Dropbox. Pels nostres diners, ens agrada Sync.com, que no només proporciona una seguretat superior, sinó un gran valor, amb 2 TB d’emmagatzematge d’uns 8 dòlars al mes..

Amb Sync.com, qualsevol fitxer que deixeu caure a la carpeta de sincronització instal·lada al vostre sistema es remet amb xifrat privat de forma automàtica. No cal fer res per facilitar el procés, que comentem amb més detall a la nostra revisió de Sync.com.  

Tot i que ens agradi Sync.com, però, no té les funcions de col·laboració comentades a la nostra revisió de Google Drive ni les de la majoria de les millors serveis de sincronització i compartició d’empreses. Tanmateix, això no vol dir que hagis de deixar la teva privadesa. Només vol dir que heu de fer una mica més de treball per protegir-lo.

Ruta lleugerament fàcil: Serveis de xifrat de zero coneixement

Per a la resta d’aquest article, anem a veure com xifrar els fitxers vosaltres mateixos abans d’enviar-los al núvol. Per sort, hi ha disponibles un bon nombre d’eines de coneixement zero que s’integren amb grans noms en emmagatzematge al núvol per proporcionar una capa de seguretat addicional.

nCrypted Cloud i Sookasa són dues opcions decents, però tampoc ofereixen la versatilitat i el valor de Boxcryptor. Una de les coses que més ens agrada és que Boxcryptor integri fora de caixa amb més de 20 proveïdors diferents d’emmagatzematge en núvol.

La llista inclou Dropbox, Google Drive, Egnyte Connect, OneDrive, Box i Amazon Drive. A més, podeu utilitzar Boxcryptor amb qualsevol servei al núvol que sigui WebDAV capaç d’obtenir un treball mínim.

Tenim una revisió completa de Boxcryptor si voleu obtenir més informació sobre els pros i els contres del servei. Ara, anem a veure amb més detall com utilitzar Boxcryptor.

Registreu-vos i instal·leu Boxcryptor

Abans de començar a escanejar els fitxers amb Boxcryptor per tal de gestionar l’equip de màrqueting de Google i els forats NSA del lloc negre, heu de crear un compte. Boxcryptor ofereix un compte gratuït per a ús no comercial que es pot utilitzar per integrar-se amb un servei d’emmagatzematge al núvol. Per utilitzar-lo o integrar-vos amb serveis d’emmagatzematge en núvol il·limitats, haureu de subscriure-us.

Un cop us heu registrat, podeu descarregar i instal·lar l’aplicació Boxcryptor.

Després, Boxcryptor us oferirà un ràpid recorregut per les seves funcions. A continuació, hi ha un tutorial per mostrar-vos com utilitzar aquestes funcions. Podeu optar per completar el tutorial o no.

Connecteu Boxcryptor al vostre emmagatzematge al núvol

Boxcryptor crea una unitat virtual al vostre ordinador a la qual podeu accedir a través del vostre sistema de fitxers o fent clic amb el botó dret a la icona de la barra de tasques Boxcryptor i seleccionant “obrir”.

Aquesta unitat posa tots els fitxers que Boxcryptor protegeix per als diversos serveis en núvol que utilitzeu en un mateix lloc, cosa que és prou convenient. Tanmateix, primer heu d’establir la integració entre aquests serveis i Boxcryptor.

Per fer-ho, feu clic amb el botó dret a la icona de la barra de tasques Boxcryptor i feu clic a “Configuració”. S’obrirà un tauler de control amb diverses pestanyes a la part superior. La pestanya anomenada “ubicacions” és la que podeu crear una connexió d’emmagatzematge al núvol.  

Una de les coses més importants de Boxcryptor és que detectarà automàticament qualsevol servei d’emmagatzematge en núvol que hagueu instal·lat sempre que tingui suport fora de caixa. Tot el que heu de fer és fer clic al botó de ràdio situat al costat del servei per al qual voleu xifrar els fitxers i s’ha establert la integració.

En endavant, aquest servei apareixerà a la unitat virtual de Boxcryptor.


© Cloudwards.net

Xifra els fitxers amb Boxcryptor

Tot i que ara hem connectat Boxcryptor a Dropbox, això no vol dir que tots els fitxers Dropbox del nostre ordinador de prova es cifrin automàticament. Hem de xifrar les carpetes i fitxers enviats a Dropbox manualment.

Per fer-ho, feu clic amb el botó dret a l’objecte, la carpeta o el fitxer, que voleu xifrar i seleccioneu “Boxcryptor > xifrar. “

En endavant, aquest objecte estarà protegit al núvol.

Com que el xifrat de diversos fitxers individualment pot trigar molt de temps i provocar errors, us recomanem que creeu una carpeta de xifratge especial per al vostre compte d’emmagatzematge al núvol. D’aquesta manera, només podeu moure fitxers a la carpeta que vulgueu xifrada.

En una nota final, Boxcryptor no xifra automàticament els noms de fitxers. Heu de fer clic en un commutador a la pestanya de seguretat del tauler de control Boxcryptor.

Per cert, aquesta característica, per cert, no està disponible en comptes gratuïts. Atès que els noms dels fitxers es poden utilitzar per indicar una quantitat raonable sobre una persona, potser voldreu considerar una subscripció, encara que només utilitzeu un servei d’emmagatzematge al núvol..

Pensaments finals

Hi ha moltes maneres de protegir la vostra privadesa en línia, des d’utilitzar un dels millors serveis VPN mentre navegues per llocs web o torrenting, fins a utilitzar un gestor de contrasenyes en núvol per crear contrasenyes més complexes que “iloveApplexoxo”. Una de les coses més fàcils que podeu fer per xifrar de manera privada els fitxers que voleu emmagatzemar al núvol.

Tant si aneu amb un servei de coneixement zero com Sync.com o pCloud, o si utilitzeu Boxcryptor per protegir fitxers, podeu limitar les possibilitats que les vostres fotografies personals, documents i altres fitxers acabin en una base de dades de màrqueting o govern o que s’utilitzin per a la identitat. robatori o xantatge.

Qualsevol pregunta? Feu-ho saber als comentaris a continuació, i gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map