Com fer còpies de seguretat del teu iPhone a iCloud

Perdre el telèfon és un escenari de malson per a moltes persones: en un moment, vau caure les fotografies, la informació de contacte dels amics i l’historial de missatges s’acabaven. Còpia de seguretat de les dades prèviament de forma prèvia és, per tant, que a Cloudwards.net sempre us recomanem fer.


Per sort, si teniu un iPhone, Apple us ha cobert: és un servei de còpia de seguretat en línia útil iCloud és fàcil d’instal·lar i us proporciona 5 GB d’emmagatzematge gratuït, per arrencar. En aquest article, us donarem els quatre passos necessaris per fer una còpia de seguretat de l’iPhone. Tingueu en compte que els usuaris d’iPhone tenen altres opcions, a més d’i iCloud, fes un cop d’ull a les nostres millors còpies de seguretat en núvol per a iPhone.

iCloud no s’hauria de confondre amb l’altre servei d’Apple, iCloud Drive. iCloud és un servei d’emmagatzematge i còpia de seguretat al núvol, mentre que iCloud Drive s’assembla més a Dropbox i us permet compartir documents i similars. En un altre article hem comparat iCloud Drive amb un dels nostres proveïdors preferits IDrive.

Si voleu saber més sobre iCloud abans de començar, consulteu la nostra mostra del millor emmagatzematge en núvol del 2017 o la nostra ressenya de vídeo a continuació.

Revisió de vídeo iCloud

Còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud

Ara, sense més, comencem a fer una còpia de seguretat del vostre iPhone. Haureu de tenir tres coses llestes abans de començar:

  • Un iPhone amb almenys iOS 5.0
  • Connexió Wi-Fi
  • La contrasenya del vostre ID Apple

El mateix procés es pot utilitzar per fer còpies de seguretat i restaurar iPad i minis iPad. Si necessiteu més del que us ofereix Apple de 5 GB, un 50 GB d’espai addicional us proporcionarà només 0,99 dòlars al mes i realment no és una mala opció si realment teniu previst utilitzar-ho tot. Si no n’hi ha prou, també podeu optar per comprar 200 GB per 2,99 USD / mes o 1 TB per 9,99 $ / mes..

Pas 1: traieu la paperera

No és possible que la persona mitjana faci una còpia de seguretat de 5 GB amb èxit sense desfer-se d’algunes coses. Una manera senzilla d’explicar la quantitat d’emmagatzematge que necessitareu és fer clic a “general” a “Configuració” i després fer clic a “ús”.

La vostra còpia de seguretat serà aproximadament de la mida del rotlle de la càmera, a més de totes les aplicacions, es pot ignorar el paràmetre “emmagatzematge total”, ja que inclou moltes altres coses, com el sistema operatiu en si, que no es fa una còpia de seguretat. Una altra cosa que podeu fer ara és connectar-vos a una connexió Wi-Fi i comprovar la bateria o connectar-vos a una font d’alimentació si cal.

Pas 2: cerqueu el botó de còpia de seguretat

Aquest pas és força senzill: a l’iPhone 4, aneu al menú de configuració (sembla un engranatge) i desplaceu-vos cap avall fins que veieu iCloud; seleccioneu-lo i, a continuació, seleccioneu “emmagatzematge i còpia de seguretat”, just a sobre “suprimir el compte” en vermell. En un iPhone 5 és lleugerament diferent i primer heu de tocar “configuració”, després l’identificador d’usuari a la part superior, i després tocar “iCloud” i “Còpia de seguretat iCloud”.

Pas 3: activeu la còpia de seguretat

Un sol clic és realment tot el que cal fer: només heu de prémer el botó encendre / desactivar a la dreta d’on diu “Còpia de seguretat de iCloud”. Un cop l’activa, apareix un missatge que demana la contrasenya al vostre ID Apple.

Pas 4: Espereu que es completi la còpia de seguretat

Aquest és, amb molt, el pas més fàcil i pot implicar qualsevol cosa, des d’agafar un refrigeri fins a portar el gos a passejar. Un cop activeu l’opció de còpia de seguretat d’i iCloud, es farà una còpia de seguretat del telèfon cada vegada que estigui bloquejat, connectat a una font d’alimentació i connectat a Wi-Fi..

Si preferiu no esperar que es compleixin tots aquests criteris, una altra opció és fer clic a on es diu “còpia de seguretat ara” en blau.

Un cop feta la còpia de seguretat, les vostres dades ja no podran fer mal al núvol i podreu dedicar-vos a la vostra empresa sense cap problema.

Pas addicional: restaurar la vostra còpia de seguretat

Imagineu-vos que ha passat el pitjor i heu perdut l’iPhone o l’heu robat. Com que heu seguit amb les vostres còpies de seguretat, tot el que heu de fer una vegada que tingueu el nou iPhone activat, introduïu el vostre Apple ID i se us demanarà que utilitzeu el telèfon com a dispositiu completament nou o si voleu fer una còpia de seguretat des d’i iCloud.

Un cop escolliu iCloud, us demanarà el vostre nom i contrasenya i us mostrarà les vostres dues darreres còpies de seguretat i el temps en què es van fer. Trieu el que cregueu que sigui millor i el vostre iPhone semblarà que no l’heu perdut mai, fins i tot els vostres fons de pantalla apareixeran on us agradi més..

Pensaments finals

La còpia de seguretat de l’iPhone és una de les coses més fàcils que mai haureu de fer; Tot el que heu de fer és seguir els pocs passos fàcils tal com s’explica més amunt i n’està bé. Les teves dades poden ser segures amb només alguns cops del dit i com que iCloud és gratuït per als primers 5 GB, no tens res a perdre.

Tot i que aquí a Cloudwards.net ens agrada el iCloud prou bé, creiem que podria utilitzar algun treball aquí i allà, com podeu llegir al nostre article de comparació entre iCloud i Dropbox. Si no esteu segurs de si iCloud és el camí que us proposa, consulteu la nostra llista de millors serveis d’emmagatzematge al núvol..

És per a aquest mètode sobre com fer una còpia de seguretat de l’iPhone a iCloud, informem-nos si teniu suggeriments o preguntes als comentaris que es mostren a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me