MiMedia Review – Opdateret 2020

MiMedia Review

MiMedia er en interessant tjeneste, der hovedsageligt fokuserer på, ja, mediefiler. Det giver masser for brugere, herunder en temmelig venlig prisplan, men dens interface og support system kan bruge en bestemt forbedring.


Cloud Storage Anmeldelser

MiMedia er en personlig cloud-lagerudbyder, der fokuserer på opbevaring af dine fotos, videoer, musik og dokumenter. Det blev lanceret i 2010 for at hjælpe dig med at organisere og administrere de filer, der indeholder dine minder og dokumenter. I denne MiMedia-gennemgang skal vi se, hvordan virksomheden formåede at gøre det, og hvilke andre funktioner, det tilbyder for at gøre det til et godt Dropbox-alternativ.

Det har gode uploadhastigheder, interessante funktioner og anstændige priser, men MiMedia er nødt til at forbedre sin support og brugeroplevelse, hvis den vil konkurrere med de bedste leverandører af cloud storage. Hvis du vil vide mere, skal du læse videre. Vi vil gå i detaljer om specifikke områder af tjenesten og give vores endelige tanker til sidst.

Alternativer til MiMedia

Styrker & Svagheder

Funktioner

Cloudopbevaringstjenester gør det nemt at flytte dit arbejde til skyen, dele dine filer og samarbejde med andre. De reducerer også din afhængighed af din harddisk, som kan ødelægge eller ødelægge.

MiMedia giver dig mulighed for at uploade dokumenter, men du kan ikke redigere eller samarbejde om dem. Tjenesterne fokuserer mere på mediefiler. Hvis du har brug for en cloud-lagringstjeneste, der er god til fotos og videoer, men også kan understøtte mange andre filtyper og tilbyder en masse funktioner, skal du læse vores bedste cloud-lagring til fotos og videostykker.

Hvis du hellere vil springe over listen og læse om det øverste valg, kan du se vores pCloud-gennemgang.

Når du uploader fotos, viser MiMedia dem på siden “fotos”. Du kan kun sortere dem efter dato taget og dato tilføjet. Filter kan vælge alle fotos eller bare dine favoritter, som du markerer ved at klikke på hjerteikonet.

Du kan også tilføje billedtekst til dine fotos.

mimedia-webb-app-for-år

Hvis du klikker på året i øverste venstre hjørne på siden “fotos”, kan du se dine fotos sorteret efter måned og år. At få adgang til dem kan dog være en smerte. Appen navigerede os til et andet år end det, vi klikkede på.

Søgeikonet øverst til højre giver dig mulighed for at søge gennem dine fotos efter navn. Hovedmenuen har flere funktioner: “favoritter”, “denne dag”, “opdag”, “samlinger” og “MiDrive.” “Foretrukne” præsenterer dine foretrukne medier.

“Denne dag” viser dig en animation, der består af dine fotos taget på en bestemt dag ledsaget af baggrundsmusik.

“Discover” scanner dine tags og viser dine fotos i grupper i henhold til dem. Det viser også et Google-kort, som vi mener skulle være, hvor du tog billederne, men funktionen er stadig under udvikling.

“Samling” grupperer dine fotos og videoer, mens “MiDrive” er et rum, hvor du kan uploade filer og invitere brugere. Vi vil tale mere om det i delingskategorien nedenfor. Du kan efterlade kommentarer til fotos i det og redigere deres layout.

Når du klikker på et foto, kan du se det forstørret og ændre det. Der er kun én fotoredigeringsindstilling: roter. Overvej at det er en tjeneste dedikeret til mediefiler, vi forventede, at den skulle have grundlæggende redigeringsmuligheder. Andre apps har dem, inklusive Flickr og 500px, som begge findes på vores bedste liste over fotoadministrationsapps.

Når fotoet er forstørret, kan du dele det, føje det til en MiDrive eller samling, administrere dets tags, downloade det eller slette det.

MiMedia-desktop-appen giver dig også mulighed for at bruge den til at specificere kilder fra skyen til dit skrivebordsbaggrund. Tidsintervallet for at ændre tapeter kan være så kort som 10 sekunder eller så længe som en dag. Det samme gælder en pauseskærm.

Prisfastsættelse

Prissætning er bedst, hvis tjenesten har planer, der er god værdi, hvilket betyder, at du får meget for din dollar. Mere lagerplads til mindre, flere planer og og mange funktioner er alle gode indikatorer for, at du får god værdi. Hvis billige planer er din største bekymring, skal du henvise til vores bedste tilbud inden for opbevaring af sky.

Vi kan også godt lide at se en gratis plan eller prøve, så du kan teste tjenesten. MiMedia har fire planer, der adskiller sig i mængden af ​​lager, de tilbyder.

Den gratis plan, kaldet Starter, giver 10 GB lagerplads. Det er ikke meget, men det er nok at gemme nogle af dine mediefiler og få en fornemmelse af tjenesten.

Den næste plan, Basic, opkræver $ 7,99 per måned eller $ 85 for året, og giver dig 500 GB lagerplads.

Hvis du har brug for mere, kan du abonnere på Plus-planen, der tilbyder 1 TB for $ 9.99 pr. Måned eller $ 100 om året. Det er en god værdi, men Sync.com, vores overordnede topvalg inden for cloud-opbevaring, tilbyder 2 TB til $ 96 pr. År. Læs vores Sync.com-anmeldelse for mere om det.

MiMedia har sin egen 2TB-plan, kaldet Premium, men den koster $ 15.99 pr. Måned eller $ 160 for året. Det er langt fra den bedste værdi på markedet.

Brugervenlighed

MiMedia er tilgængelig til Android, iOS, Windows og macOS. Der er også en webapp, der har en moderne grænseflade, der er attraktiv og let at bruge.

På forsiden vises en samling af dine fotos bag hovedmenuen. Menuen er tæt på midten af ​​siden og viser dine indstillinger. På venstre side vises de typer filer, du kan uploade. Hvis du klikker på en, vil du sende dig til den side, der svarer til den fil. Den højre side giver dig adgang til funktioner og din brugerprofil.

Når du går væk fra startsiden, forvandles menuen til en knap øverst til venstre, der viser dine indstillinger, når du holder musen hen over den. En attraktiv træk-og-slip-funktion gør det nemt at uploade filer.

Upload er i form af underretninger til højre, som ikke dækker arbejdsområdet, så du kan fortsætte med at arbejde, mens du venter på, at det er afsluttet.

Rulning gennem dine fotos er dog ikke så glat, som det kunne være, fordi billedminiatyrer først vises uskarpe og tager et sekund at skærpe sig nok, så du kan se det faktiske billede.

Det er ikke meget bedre at slette fotos, fordi du skal vælge hver manuelt, hvilket er kedeligt og ligefrem forfærdeligt, hvis du har meget at gøre. Med Google Fotos kan du vælge og fravælge dine fotos på en brugervenlig måde, så tjek det ud, om du ønsker en bedre brugeroplevelse.

Afspilning af videoer fungerer uden problemer, men det samme kan ikke siges for musik. Du kan ikke klikke på et spor for at spille det. I stedet skal du vælge det og derefter føje det til køen. Oven i det, startede sporet ikke for os.

Filsynkronisering & Deling

mimedia-desktop-app-start

Du kan kun synkronisere fotos, videoer, musik og dokumenter, og desktop-appen scanner automatisk efter dem. Den vælger alle de filer, den finder, og giver dig mulighed for at ekskludere individuelle eller filtyper ved at vælge de relevante knapper øverst. Du kan indstille parametre til automatisk ekskludering i indstillingsmenuen.

mimedia-desktop-app-downloade-indhold

Du kan uploade fotos fra din computer, sociale medier og anden cloud-opbevaring. Mulige kilder inkluderer Dropbox, Facebook, Flickr, Google og Instagram. Vi prøvede Flickr og sad fast i menuen Select folders. Da vi prøvede Google, skete der intet. Det er tilstrækkeligt at sige, at upload fra eksterne kilder skal rettes.

Desktop-appen følger ikke den klassiske synkroniseringsmodel, fordi der ikke er nogen specifik synkroniseringsmappe. I stedet søger MiMedia efter understøttede filer og viser dig en liste over mapper, der indeholder dem. De er forvalgt som standard, men du kan vælge og vælge.

Du kan højreklikke på en hvilken som helst mappe i din systemfilhåndtering og vælge MiMedias indstilling “upload en gang”. Det fungerer som at synkronisere en mappe med andre tjenester. 

Hvis du vil “synkronisere” dit indhold, skal du vælge det lille gearikon i skrivebordsappen, navigere til “downloads” og derefter klikke på “download nu.”

mimedia-webb-app-aktie

Du kan dele enkelt- eller flere fotos til Facebook eller Twitter eller via e-mail.

mimedia-ny-midrive

Hvis du har brug for at samarbejde med andre, kan du oprette en MiDrive, der er som en samling til dine fotos, der lader dig invitere folk til den.

mimedia-webb-app-midrive

Hastighed

Det tog i gennemsnit omkring 12 minutter at uploade 525 MB fotos, hvilket er så hurtigt som teoretisk muligt. Vores forbindelse blev udført via WiFi fra Beograd, Serbien med en uploadhastighed på 6 megabits per sekund og en downloadhastighed på 102 Mbps.

Ved vores første forsøg halter et par billeder, men de blev uploadet, uanset.

Sikkerhed & Privatliv

At arbejde online, herunder at gemme dine filer i skyen, risikerer. Når filerne er online, tøver ikke hackere og andre ondsindede personer at målrette dem mod. Det betyder, at god sikkerhed er et must.

Cloud-sikkerhed bruger mange protokoller og krypteringer til at beskytte dine filer under transit og i hvile. De inkluderer TLS-protokollen til at stoppe angreb mellem mennesker i midten, tofaktorautentisering for at forhindre adgang, hvis nogen stjæler dine loginoplysninger og private, end-to-end-kryptering for at sikre dit privatliv ved at forhindre nogen, men du fra at læse din filer.

MiMedia bruger ikke mange af dem, men den krypterer dine filer under overførsel ved hjælp af 128-bit SSL-kryptering. Når serveren er på serveren, holder overflødig arkitektur dine data sikre mod ulykker.

Virksomheden forpligter sig også til privatliv ved at sige, at kun nogen med dine legitimationsoplysninger kan få adgang til dine data, så sørg for at oprette en stærk adgangskode eller bruge en af ​​vores bedste adgangskodeadministratorer.

Support

mimedia-support

MiMedia har en FAQ, der er opdelt i mange sektioner, hvilket gør det nemt at finde det, du leder efter. Afsnit inkluderer “konto”, “sikkerhed”, “mobilapp” og mere. En bjælke øverst på siden giver dig mulighed for at indtaste dit spørgsmål for at filtrere gennem emnerne. Det siger også, at du kan “stille” spørgsmålet, men der er ingen form for at indsende det til supportteamet.

Når det er sagt, er der en formular, du kan nå ved at gå til siden “om os” og klikke på linket “række ud til os”. Siden viste et par fejl, da vi åbnede den og rapporterede, at vi var nødt til at foretage rettelser, før vi indsendte vores spørgsmål, men det gjorde ikke det klart, hvad det var.

Telefon- og chat-support nævnes ikke, så vi antager, at de ikke er tilgængelige.

Afsluttende tanker

MiMedia er en service, der lader dig håndtere dine mediefiler og dokumenter. Det har funktioner, der giver dig mulighed for at filtrere dem og oprette samlinger. MiDrive er interessant, fordi det giver dig mulighed for at invitere andre til din samling og få deres feedback.

Når det er sagt, brugervenlighed kræver arbejde. Grundlæggende handlinger, såsom sletning og valg af fotos, er en opgave, at rulle gennem fotos er kedeligt og at spille musik fungerer ikke.

Du vil dog ikke opleve langsom uploadhastighed med MiMedia. Sikkerhed er anstændig med beskyttelse af dine medier under overførsel og redundant serverarkitektur for at beskytte dine filer. Det samme kan ikke siges om support, da det kun har en FAQ og en kontaktformular, der ikke fungerer.

Hvis du har brug for en top-notch-service til at håndtere dine medier, skal du se til vores cloud storage-anmeldelser, men hvis du ikke har mange filer, skal du uploade dem hurtigt og ikke blive generet af et par særlige spørgsmål, giv MiMedia et skud.

Hvad synes du om MiMedia? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map