Koofr Review – Opdateret 2020

Koofr Review

Koofr er en meget sikker opbevaringstjeneste, der overvejende ser ud til at opbevare små filer og dele dem. Det dækker dette meget godt og er hurtigt at starte, men applikationer fra tredjepart ser ud til at være faldet ved vejen. Læs vores fulde Koofr-anmeldelse for alle detaljer om denne anstændige service.


Cloud Storage Anmeldelser

Koofr er baseret i Slovenien, og dens navn lyder meget som et lokalt ord for en lille kuffert. Det er sandt nok, at det ikke tilbyder meget lagerplads, som nogle af de store navne i vores bedste cloud-lagerstykke gør, men det er stadig en dygtig tjeneste. For at se, hvad det har at tilbyde, vil vi se det indgående i denne Koofr-gennemgang.

Cloudopbevaring giver dig mulighed for at uploade dit indhold til skyen for at rydde din harddisk og samarbejde med andre. Koofr er ikke godt for sidstnævnte, så du bør henvise til vores bedste cloud-lager til samarbejde. Hvis du ikke kan finde en der passer til dine behov der, skal du læse vores sammenligning af de bedste skytjenester for flere forslag.

Koofr har hurtige hastigheder, mulige delingsindstillinger og tilbyder en god brugeroplevelse. Hvis det fascinerer dig, skal du holde os med os, da vi diskuterer dens muligheder i afsnittene nedenfor.

Alternativer til Koofr

Styrker & Svagheder

Funktioner

Udover at gemme dine filer, har tjenester ofte interessante og nye funktioner, der supplerer dem. Koofr har en Chrome-udvidelse, der giver dig mulighed for at gemme nyttige links, websider, billeder og tekst fra internettet med et enkelt klik.

koofr-connect-funktion

Du kan integrere dine eksisterende cloud-lagringskonti, herunder Dropbox, Google Drive, Amazon Drive og OneDrive, for at få adgang til dit indhold via en enkelt grænseflade. Hvis du ikke er bekendt med disse tjenester, kan du se vores OneDrive-gennemgang for at lære mere.

Du kan få vist fotos og Microsoft Office-dokumenter (.doc, .xls og .ppt), .pdf-filer og afspille nogle typer videofiler uden at downloade dem. Hvis du vil redigere dokumenter, skal du gøre det uden for Koofr, fordi det ikke integreres med Google Office Suite, Microsoft Office eller Zoho Office Suite.

Der er ingen muligheder for fotoredigering. Hvis du har brug for at gøre det online, skal du læse vores bedste fotostyringsstykke for flere muligheder, du kan bruge.

En glat musikafspiller afspiller dine lydfiler, men giver dig ikke mulighed for at oprette afspilningslister eller føje sange til køen. Hvis du har brug for disse funktioner, skal du læse vores bedste cloud-lager til musikartikel.

koofr-skabe-ny-txt

En note-tagende app mangler også. Hvis du har brug for en, kan du henvise til vores bedste artikel til apps til notering. Evernote, en af ​​de mest populære noteoptagende apps er vores topvalg af det efterfulgt af OneNote og Google Keep. Hvis du vil have detaljerne, skal du læse vores anmeldelse af Evernote. Stadig kan du oprette en almindelig tekstfil ved hjælp af webgrænsefladen, hvis du er i en klemme.

Lokale mapper giver dig mulighed for at få adgang til og dele filer fra din computer til en anden enhed uden at overføre noget til Koofr. Computeren skal dog være online for at det kan fungere.

Prisfastsættelse

Koofr har god planfleksibilitet, fordi den tilbyder seks planer at vælge imellem. Nogle tjenester, som Dropbox, tilbyder kun en eller to planer. Dropbox har stadig nogle indløsende kvaliteter, som du kan læse om i vores Dropbox-gennemgang.

Den første plan, Starter, er gratis og tilbyder 2 GB lagerplads. Det er en lille mængde, men nok til at teste tjenesten.

De betalte planer er opkaldt efter skjortestørrelser, så det første niveau er naturligvis S. For 57 cent pr. Måned får du 10 GB lagerplads. M koster $ 1,14 per måned for 25 GB. Tilmelding til L-planen koster $ 2,28 pr. Måned og giver dig 100 GB. XL giver dig 250 GB for $ 4,55 per måned, og til sidst koster XXL $ 11,38 pr. Måned for 1 TB plads.

Planerne er langt fra markedets bedste værdi-tilbud. Du kan få mere plads til mindre ved at abonnere på Sync.com eller pCloud.

Sync.com tilbyder 2 TB for $ 96 pr. År, men du kan ikke betale pr. Måned. Du kan dog abonnere på pCloud ved at betale en månedlig eller årlig sats. For $ 9,99 per måned eller $ 95,88 om året giver pCloud 2 TB plads. Hvis du er interesseret, skal du læse vores Sync.com-gennemgang og pCloud-gennemgang.

Brugervenlighed

koofr-web-app

Webgrænsefladen er klar og har masser af negativ plads, hvilket gør det nemt at finde det, du leder efter. Kontrastfarver sætter de vigtigste handlinger i fokus.

Det fungerer hurtigt og føles som om du arbejder med en desktop-app. Navigationsmenuen er til venstre. I øverste højre hjørne kan du skifte mellem en liste eller flisevisning eller få adgang til dine kontoindstillinger. Der er også en bogmærke-knap, der giver dig mulighed for at tagge mapper for hurtigere adgang og en delingsknap, der giver dig mulighed for at dele indhold med andre.

koofr-desktop-app-velkomst

Desktopklienten følger den fælles synkroniseringsmodel ved hjælp af en synkroniseringsmappe og ikon i systembakken. Ikonet giver dig adgang til præferencer og åbner din synkroniseringsmappe uden at gå gennem filhåndteringsappen. Menuen til venstre giver dig mulighed for at navigere uden app, mens den midterste del af appen viser indholdet af menuen. Knappen nederst til venstre åbner webgrænsefladen.

Alt, hvad du lægger i skyen, downloades til synkroniseringsmappen og vice versa. Når du kopierer en fil eller mappe til din Koofr-synkroniseringsmappe, begynder den automatisk at synkronisere til skyen. Fremdriftslinjen vises i bunden, men den er forvirrende, fordi den ikke viser udviklingen for din upload eller den resterende tid.

Koofr tilføjer også en genvej til dit skrivebord, så du kan få adgang til din synkroniseringsmappe ved hjælp af den. Desktop-appen er tilgængelig til Windows, macOS og Linux. Hvis du handler efter tjenester, der er gode til Linux, skal du læse vores bedste cloud-opbevaring til Linux, stykke.

Smartphone-appen er tilgængelig til iOS og Android. Det er let at bruge, og grænsefladen er klar og attraktiv.

koofr-smartphone-app

Når du logger ind, ser du en menu med de samme indstillinger som webappen. Det har dog den ekstra mulighed for at bruge filer offline. Du kan uploade eksisterende medier, og nye fotos og videoer kan uploades automatisk. Hvis du har en begrænset plan, kan du begrænse uploads, så de kun forekommer, når du bruger et WiFi-netværk.

Filsynkronisering & Deling

Du kan ikke synkronisere mapper, men du kan kopiere filer og mapper ved at højreklikke og vælge “tilføj til Koofr.” Det vil kopiere dem til Koofr-synkroniseringsmappen og synkronisere dem til skyen.

Mens der i den gratis plan ikke findes nogen selektiv synkronisering til at slå synkronisering fra for bestemte mapper eller filer, er der en mulighed for at aktivere Koofr-netværksdrevet. Eller alternativt kan du betale for en af ​​Koofrs betalte planer, hvis selektiv synkronisering er en deal breaker for dig. Et netværksdrev gemmer kun filer i skyen og lader dig forhåndsvise dem på din computer uden at bruge harddiskplads.

Du kan også aktivere synkroniseringsikoner, der lader dig vide status for dine filer og mapper i Koofrs synkroniseringsmappe. Du kan finde flere tjenester, der er gode til synkronisering i vores bedste cloud-lager med synkroniseringsartikel.

Del giver dig mulighed for at dele med brugere i appen. Ikke-medlemmer vil blive inviteret til at deltage, når de tilføjes.

koofr-aktie-link

Du kan dele links til Facebook, Twitter, Reddit og Tumblr. Når det er sagt, kan du ikke beskytte links med adgangskode, når du deler til sociale mediewebsteder. Du kan dog indstille links til at udløbe om en time, dag eller uge. I modsætning til mange tjenester aktiverer Koofr disse indholdskontrolfunktioner for gratis brugere.

Hvis du sigter mod at dele meget, skal du læse vores bedste cloud-lager til delingsartikel.

koofr-aktie-med-mennesker

For at dele en mappe skal du invitere folk ved at indtaste deres e-mail. Når du gør det, kan du give dem en eller flere tilladelser: “kan kommentere (og se kommentarer),” “kan ændre,” “kan oprette download-links,” “kan oprette upload-links” og “kan administrere aktier.”

Koofr har en side, der viser, hvilke mapper du har delt og med hvem, som er nyttig til at holde styr, hvis du ofte deler.

Hastighed

Vores test viste, at det i gennemsnit tager omkring 23 minutter at uploade en 1 GB-foldet mappe. Vi tilsluttede via WiFi i Beograd, Serbien med en uploadhastighed på 6 megabits per sekund og en downloadhastighed på 102 Mbps.

Uploadtiden er lig med den teoretiske tid det tager at overføre en 1 GB mappe, så vi kan antage, at du oplever lignende hastigheder, hvis du lukker Koofrs servere i Tyskland.

Uploadhastighed er en større faktor, når du samarbejder om filer, der allerede er uploadet. I stedet for at uploade hele filen, når du har ændret den, kan synkronisering på blokniveau kun overføre den del, der er ændret, hvilket reducerer uploadtiden markant.

Koofr bruger ikke synkronisering på blokniveau. Vi ved, fordi vi uploadede filer efter en mindre ændring, og de uploade ikke hurtigere. En repræsentant sagde, at det skyldes, at de erstatter dit indhold med en krypteret version. Desuden leverer Koofr ikke apps, der forbedrer samarbejdet.

Sikkerhed & Privatliv

Migrering af dine filer online er en risiko uden ordentlig sikkerhed. Du kan blive et mål for vira, ransomware, mand-i-midten-angreb eller nogen, der prøver at stjæle din adgangskode. For at forhindre dem skal cloud-lagringstjenester tilbyde tofaktorautentisering for at stoppe uautoriseret adgang til din konto, anvende krypteringer i hvile og i transit og TLS-protokollen for at beskytte dine data under transit. Den bedste beskyttelse af dit privatliv er privat, ende-til-ende-kryptering, der forhindrer alle andre end dig i at læse dine filer.

Koofr sikrer dine filer under transit med SSL / TLS-kryptering. Desværre er der ingen privat kryptering for at sikre dit privatliv, men Koofr har ikke mistænkelige klausuler i sin privatlivspolitik og skal overholde den almindelige databeskyttelsesforordning.

Som bekræftet af en Koofr-repræsentant, når filer når udbyderens servere, krypterer de dem ved hjælp af kryptering på serversiden med AES 256-bit algoritmen, som er en af ​​de stærkeste.

Du kan aktivere tofaktorautentisering for at beskytte dine legitimationsoplysninger i kontoindstillingerne samt “obligatorisk adgangskodebeskyttelse.”

Koofrs ISO 27001-certificerede datacentre er placeret i EU, hvilket betyder, at virksomheden skal overholde de love, der håndhæves der. Det beskæftiger redundante eller backup strømforsyninger, overflødige datakommunikationsforbindelser, miljøkontroller (f.eks. Klimaanlæg og brandbekæmpelse) og sikkerhedsenheder..

Når dine filer når en server, kopierer Koofr dem til mindst tre fysisk separate placeringer. Metadataene og indholdet opbevares på separate lag eller endda på helt separate servere. Med denne opsætning kan ingen bruge dine metadata til at finde ud af placeringen af ​​dit indhold på dets servere. On-site teknikere arbejder døgnet rundt for at holde systemet i fuld kapacitet.

Support

Der er en FAQ, der kan være mere detaljeret og inkluderer skærmbilleder. Der er også en “kontakt os” formular, hvor du kan stille spørgsmål. Telefon, chat support og brugerfora er dog ikke tilgængelige.

Vi stillede stadig et spørgsmål via kontaktformularen og modtog et svar inden for en time. Når det er sagt, kan vi ikke være sikre på, hvor lang tid der vil tage support for at besvare spørgsmål fra nogen på den anden side af verden.

Afsluttende tanker

Koofr tilbyder ikke tredjepartsintegrationer, der driver samarbejde, stærk supportinfrastruktur, synkronisering på blokniveau eller abonnementsplaner af god værdi.

Stadig er det en anstændig tjeneste, der har kvalitetsdelingsfunktioner, der lader frie brugere beskytte deres aktier med indholdskontrolindstillinger og oprette forbindelse til andre cloud-lagringstjenester og viser fra dem i en grænseflade.

Dertil kommer, at uploadshastigheden er hurtig, og sikkerheden er stram. Det beskytter dine filer ved hjælp af TLS / SSL, placerer dem i sikre datacentre og overholder GDPR for at beskytte dit privatliv. Alt det er pakket ind i en strømlinet og fornøjelig brugeroplevelse.

Hvis Koofr øger lagerpladsen, gør priserne mere konkurrencedygtige og forbedrer understøttelsen, kan det være en konkurrent til de mere populære tjenester, der findes blandt vores cloud storage-anmeldelser.

Hvad synes du om Koofr? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map