JustCloud-gennemgang – Opdateret 2020

JustCloud anmeldelse

JustCloud tilbyder en skuffende oplevelse, der muligvis kan blive katastrofal. Cloudwards.net anbefaler imod at bruge denne service, find ud af hvorfor.

Cloud Storage Anmeldelser

JustCloud er en overvældende skuffelse: dets funktionssæt er meget begrænset, og det er latterligt dyre sammenlignet med nogen af ​​vores andre bedste lager- og backupudbydere. Hvis det ikke var dårligt nok, har brugerne rapporteret, at deres filer simpelthen manglede fra serverne, når de havde brug for dem.

Selvom vi her på Cloudwards.net foretrækker, at vores læsere udgør deres eget sind, vil vi bryde vores egen regel og kraftigt fraråde at bruge denne service. Hvis du stadig er villig til at give det et skud, kan du besøge Justcloud og tilmelde dig, får du 1 GB lagerplads og 15 MB synkroniseringsplads gratis.

Styrker & Svagheder

Alternativer til JustCloud

Funktioner

JustCloud gør ikke meget for at skille sig ud fra mængden. Det tilbyder en hybrid af backup og cloud-lagring i en enkelt applikation.

Imidlertid er backup-tjenesten temmelig upålidelig, og synkroniseringstjenesten er dårligt integreret og frustrerende at bruge. JustCloud tillader også deling, men kun med andre JustCloud-brugere, og der er meget få af dem.

Selv de mest basale funktioner, som du kan forvente af en cloud-lagringstjeneste – som automatisk synkronisering af videofiler i mapper eller uploade af filer, der er større end 1 GB – er ekstramateriale, der skal købes til en høj årlig pris.

Selv knappen “indstillinger” åbner en anbefaling om at opgradere din konto, før du sender dig til den aktuelle indstillingsmenu.

Prisfastsættelse

Priserne for JustCloud er ekstraordinært stejle. Selv store planer med en langsigtet forpligtelse er dyrere end det første lagerlager fra udbydere som Google Drive (for mere information om det, kan du læse vores Google Drev-anmeldelse).

Du kan endda bruge en service som Backblaze (Backblaze-anmeldelse) til dens ubegrænsede sikkerhedskopiering, mens du også bruger en uafhængig cloud-opbevaringsløsning til daglige behov til en lavere pris, end du betaler for JustCloud.

JustCloud’s priser, der starter på over $ 0,14 pr. GB, er bare ikke konkurrencedygtige på et marked, hvor de fleste af vores andre bedste cloud-lagringstjenester tilbyder planer, der starter ved $ 0,02 pr. GB og bliver billigere derfra.

Selvom det er rart at få den første gigabyte gratis, er det bleg i sammenligning med hvad der tilbydes af nogen af ​​vores bedste gratis cloud-lagerudbydere.

Brugervenlighed

Det er umuligt at bruge JustCloud uden at føle det som om det kæmper tilbage. Synkroniseringsmappen integreres ikke med din computers filstruktur, en funktion, der er temmelig standard til cloud-opbevaringsløsninger, hvilket gør den kun tilgængelig via JustCloud-klienten.

Dertil kommer at åbne en fil fra JustCloud sender den til din download-mappe. Dette betyder, at for at gemme de ændringer, du foretager, skal du manuelt tilføje filen til JustCloud igen. For at tilføje denne frustration fungerer træk og slip ikke konsekvent i grænsefladen.

Du kan heller ikke uploade mapper til JustCloud-applikationen, hvilket tvinger dig til at udføre al filstyring fra synkroniseringsmappens interface, hvilket er ret vanskeligt at bruge.

Hvis du vil se dine sikkerhedskopier, er der ikke engang en måde at gøre det fra det oprindelige program. Knappen “mine filer” fører dig ganske enkelt til webgrænsefladen, der også ser ret dateret ud og som regel ikke synkroniseres.

Eventuelle filer, jeg sikkerhedskopierede, dukkede normalt ikke op. I stedet rapporterede siden, at jeg ikke havde sikkerhedskopieret nogen filer. På trods af dette ville der stadig være en meddelelse om, at jeg var ude af plads og skulle købe mere.

Fildeling & Synkronisering

Du kan dele filer ved hjælp af JustCloud, men kun med andre JustCloud-brugere. Delingsprompten angiver, at linket tillader adgang, men dette link fører direkte til en side for at oprette en konto. Dette kan være enormt frustrerende, hvis du forventer at dele en enkelt fil med nogen hurtigt.

Synkronisering er heller ikke helt funktionel. Der er ingen versionering, fordi filer skal uploades manuelt, hver gang du redigerer dem fra synkroniseringsmappen. Dette betyder også, at hvis der sker noget, mens du foretager redigeringer, skal du vende tilbage til den seneste upload snarere end den seneste gem.

Dette er i modsætning til mere velrenommerede opbevaringsløsninger, der automatisk synkroniseres, hver gang du gemmer. Den enkle kendsgerning, at et mislykket drev kan ødelægge dit arbejde, skulle holde dig væk fra denne service.

Hastighed

Uploadhastigheden ser ud til at være meget brugbar i starten. Med min forbindelse på 29,86 Mbps ned og 6 Mbps op, afsluttede en mappe på ca. 1 GB sikkerhedskopiering i 1:15.

Jeg havde dog ingen måde at bekræfte denne hastighed, da filen aldrig blev vist i JustCloud’s online interface, selv efter de 24 timer, hvor den siger, at den kan tage.

Upload- og downloadhastigheder virker hurtige, selvom det er svært at bekræfte, men den tid det tager for filer faktisk at synkronisere måles i dage snarere end sekunder.

Sikkerhed & Privatliv

JustCloud hævder at bruge “265 Bit-kryptering.” Den 256-bit-kryptering, som JustCloud sandsynligvis betyder, at den bruger, er en dejlig funktion, men dine bekymringer kan vokse af andre grunde end bare skødesløs markedsføring.

JustCloud siger, at brugernes oplysninger kan deles med tredjepartsfirmaer til reklameformål. JustCloud har også adgang til dine filer, så skulle de nogensinde blive hacket eller få serveret en garanti, er dine data i fare.

Ikke kun beskytter det dit privatliv dårligt, JustCloud går også ud af sin måde at undvige ethvert ansvar. JustCloud siger i sin privatlivspolitik, at de “ikke kan garantere fuld sikkerhed.” Eller enhver sikkerhed endog: vi fraråder at holde noget endda fjernt følsomt på JustCloud’s servere.

Kunde service

Du kan forvente, at hvis produktet er så vanskeligt at betjene, at du muligvis i det mindste kan slå op, hvordan du bruger det, men JustCloud’s dokumentation er meget begrænset. Hjemmesiden er til lidt hjælp, og der er ikke noget fællesskabsforum til at få hjælp fra andre brugere.

Telefonstøtte er ikke bedre: mens JustCloud kan prale af en 24-timers svartid via e-mail – hvilket er bedre end mange andre tjenester – er det ikke værd at bruge den support, du får. Der er eksempler på, at JustCloud bare er forfærdeligt for sine kunder, inklusive ubarmhjertige e-mails efter afmelding og konstante telefonopkald.

JustCloud anklagede endda en privat bruger for at bruge tjenesten til forretning og fortsatte derefter med at hæve prisen på sin tjeneste uden tilladelse. Responstid er ikke alt: hvis de bare er uhensigtsmæssige spam, er det ikke det værd.

Dommen

Med dårligt privatliv og sikkerhed, praktisk talt ingen integration med dine enheder, tvivlsom pålidelighed og en heftig prismærke, er JustCloud bare ikke en klog investering for nogen i enhver situation.

Uanset om du har brug for cloud-opbevaring eller sikkerhedskopi, har du det bedre med at læse vores bedste cloud-lageranmeldelser eller tjek vores artikel om bedste online backup-tjenester og vælge enhver anden udbyder. Bogstaveligt talt vil enhver anden være en bedre aftale end JustCloud.

Har du nogen oplevelser med JustCloud? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me