Jumpshare-anmeldelse – Opdateret 2020

Jumpshare anmeldelse

Jumpshare er en af ​​de bedre delingstjenester, vi har gennemgået, hvis det kun ville tilbyde hele enchilada…


Cloud Storage Anmeldelser

Fildeling er en af ​​de vigtigste ingredienser i enhver cloud-lagringstjeneste, men ikke mange gør det næsten lige så godt som genstanden for denne anmeldelse, Jumpshare.

Selvfølgelig kan nogle hævde, at Jumpshare ikke klassificerer som en cloud-opbevaringsløsning overhovedet, men snarere en fokuseret cloud-fildelingstjeneste som WeTransfer. Det skyldes, at Jumpshare ikke kan bruges til at synkronisere filer på tværs af enheder, en anden almindelig cloud-lagringsfunktion.  

Jumpshare kan bruges til at rydde plads på din harddisk med både gratis 2 GB og betalte 1 TB-planer. På toppen af ​​fremragende fildelingsfunktioner som link-adgangskoder og deling af planlægning, giver Jumpshare også tilpassede udseende og analyseværktøjer, der gør det til en ideel løsning for en SMB, der ønsker at fremme sit brand.

Uanset om det gør Jumpshare en bedre pasform til dine behov end Dropbox eller nogle af de bedste Dropbox-alternativer er et spørgsmål, du i sidste ende skal svare på dig selv. I løbet af denne Jumpshare-gennemgang leverer vi forhåbentlig alt, hvad du har brug for for at afgøre, om dit bedste træk er at hoppe på Jumpshare-båndet eller ej.

Glem ikke at tjekke vores bedste guide til cloudlagring også for nogle alternative cloud-lagringstjenester, der også giver fremragende fildelingsfunktioner ud over filsynkronisering.

Alternativer til Jumpshare

Styrker & Svagheder

Funktioner

Mens det kan bruges til skyopbevaring, til at downloade filer til skyen for at rydde plads på dit skrivebord, bruges Jumpshare bedst som en fildelingstjeneste. Det er sandt, vi kan ikke tænke på en cloud-lagringstjeneste, der ikke tillader fildeling sammen med mange online backup-tjenester, men få gør det så smukt som Jumpshare.

De fleste af fordelene, der gør Jumpshare fantastisk til deling af indhold, kræver en betalt abonnementsplan, som du kan læse om i afsnittet om priser næste. Dog for mange SMB’er, der ønsker at komplimentere deres brand image og holde deres intellektuelle ejendom sikre, vil Jumpshare Plus være prisen værd.

Vi vil detaljerede fildelingsprocessen senere i denne gennemgang, men nøglefunktioner inkluderer mappedeling, fillinking, linkadgangskoder, deleplanlægning og uploade links for at lade andre placere filer i dit skylager. Jumpshare har også usædvanlige funktioner kaldet “self destruct”, der får filer til at blive slettet efter et bestemt antal dage. Det er bomben.

Jumpshare Plus giver dig også mulighed for at dele filer i ubegrænset størrelse og øger den tilgængelige downloadbåndbredde med 40 gange over den gratis plan. Specifikt får gratis brugere 5 GB downloadbåndbredde pr. Måned, mens abonnenter får 200 GB.

Jumpshare Analytics

En anden fordel ved at gå med Jumpshare i forhold til en typisk cloud-lagringstjeneste er, at den har nogle gode analysemuligheder til at spore filandele og anden opførsel. Det er et fantastisk værktøj for forretningsfolk til at spore, hvordan indholdsbrug til markedsføring, sikkerhed eller andre formål.

Derudover kan du tilpasse din Jumpshare-URL til at matche din virksomheds eller personlige navn og mærke din Jumpshare-konto med dit firmalogo.  

Som med de fleste cloud-lagringstjenester er slettede filgendannelse og versionering begge inkluderede funktioner også. Filversion lader dig vende tilbage til tidligere filtilstande i tilfælde af uønskede ændringer. Jumpshare opbevarer et ubegrænset antal filversioner, men kun i 30 dage. På samme måde opbevares slettede filer i 30 dage, før de fjernes permanent fra din Jumpshare-skraldespand.

Mens det er fyldt med fildelingsfunktioner, som du ikke finder med de fleste cloud-lagringstjenester, gør Jumpshare ikke filsynkronisering, en anden almindelig cloud-lagringsfunktion. Hvis det er et behov, kan du tjekke vores bedste cloud-lager med synkroniseringsliste for tip.

På trods af at de ikke har synkroniseringsfunktioner, har Jumpshare en desktop-klient, og en god en til det. Ikke kun sparer det dig fra at skulle logge online for at dele filer, det inkluderer både skærmbillede og skærmoptagelsesfunktioner. Selvom de ikke er sofistikerede nok til at lave vores liste over bedste screen capture-software, er begge stadig en meget praktisk funktion og pænt integreret i Jumpshare-oplevelsen.  

Desktop-klienten har også en note-funktion til at udtaste hurtige noter plus en stemmeoptager. Klienter er tilgængelige til Windows og MacOS. Der er også en iPhone-app med angiveligt en Android-app undervejs.

For en cloud-lagringstjeneste, der ikke synkroniserer filer, er Jumpshare fyldt med funktioner, der er både almindelige og ualmindelige, hvilket gør det værd at vælge alt efter dine behov. Med en synkroniseringsmappe er der ingen tvivl om, at Jumpshare ville høre hjemme i samtalen for at få den bedste cloud-lagringstjeneste generelt.  

Prisfastsættelse

Mange, der bare leder efter Jumpshare efter et grundlæggende fildelingsværktøj, skal være helt fint med at bruge den gratis version af Jumpshare, som får dig 2 GB lagringsplads. Hvis det ikke klipper det for dig, hvis du vil have mere lagerplads og den fulde Jumpshare-oplevelse, skal du købe et Jumpshare Plus-abonnement.

Jumpshare Plus inkluderer 1 TB lagerplads til $ 9,99 pr. Måned. Det handler om omkostningerne ved Google Drive og Dropbox, men ikke så langt som en god aftale som Sync.com og pCloud, som begge tilbyder 2 TB planer for omkring $ 8 pr. Måned.

Opbevaring er dog ikke alt, hvad du får med et abonnement. Funktionerne, som vi detaljerede i det foregående afsnit af denne Jumpshare-gennemgang, tilføjer alle dens basisværdi, hvilket gør det værd at prisen for vores mening.   

Vi vil gerne se et dejligt henvisningsprogram for at tilføje lagring til både gratis og betalte konti, men ellers giver Jumpshare Plus en perfekt acceptabel værdi for små virksomhedsejere og andre på udkig efter et fildelingsværktøj til at komplimentere deres brand image.

Brugervenlighed

Tilmelding til Jumpshare tager et par minutter, hvorefter du kan logge på din konto online for at bruge Jumpshare GUI. Online GUI har et sparsomt design, hvilket er en god ting, når det kommer til brugeroplevelse

Navigationslink er anført i venstre marg, med masser af hvidafstand på siden for at forhindre dig i at blive distraheret. Hvert link fører til en anden GUI-visning, herunder: generel aktivitet, uploads, favoritter, delt, analytics og papirkurven.

Den generelle aktivitetsvisning giver dig et hurtigt overblik over alt, hvad der foregår, mens favoritvisningen giver dig adgang til filer, du har tagget som “favoritter”, hvilket sparer dig fra at skulle gå på jagt efter dem.

Analysevisningen, der kun er tilgængelig for Jumpshare Plus-abonnenter, gør det nemt at spore forskellige brugeradfærd for at få forretningsindsigt. Analysepunkter inkluderer tophenvisninger, topfiler, samlede visninger og downloads.

Som nævnt tidligere, er der også en desktop-klient, hvorfra du kan udføre mange af de samme handlinger, som du kan bruge online GUI, hvilket sparer dig fra at skulle logge ind, hver gang du vil dele noget

Selvom du ikke kan få adgang til nogle funktioner ved hjælp af desktop-klienten, som f.eks. Analyse, kan du bruge klienten til at uploade mapper og filer, fange skærmbilleder og skærmoptagelser og komponere noter og stemmeoptagelser.

Fra desktopklientindstillingerne kan du bede Jumpshare om automatisk at uploade skærmbilleder til skyen, hvilket sparer dig fra at skulle gøre det manuelt. Konfigurerbare genvejstaster er også tilgængelige til hurtigt at udføre handlinger som at åbne klienten, dele via e-mail og optage din skærm.  

Generelt er Jumpshare-oplevelsen meget godt designet. Mens det pakker en hel del funktioner, forhindrer et minimalistisk design- og automatiseringsindstillinger tingene i at føle sig overvældende, hvilket er hvad du skulle ønske dig fra ethvert skyværktøj.

Fildeling & Synkronisere

Fildeling er det, Jumpshare mest handler om, og så længe du er en Jumpshare Plus-abonnent, udføres det på dette område såvel som enhver anden service, vi kan tænke på.

For at dele fra online GUI skal du højreklikke på en hvilken som helst fil for at få adgang til en handlingsmenu.

Valgmuligheden “deling” i denne menu giver dig mulighed for at dele filer til specifikke personer baseret på deres e-mail-adresse, op til 100 med et Jumpshare Plus-abonnement.

Du kan også generere et URL-link, der peger på din mappe eller fil, som kan deles manuelt. Links kan også forkortes, hvilket er ideelt til sociale medier, da forkortede links ser bedre ud og optager færre karakterer.

Med hensyn til indholdskontrol kan links laves midlertidige, gode i kun et par dage, så du ikke behøver at huske at deaktivere dem selv. Der er også en mulighed for at deaktivere download på links, hvilket betyder, at andre kun kan se dine filer. Du kan også angive links til at udløbe efter et vist antal visninger eller downloads.

En anden nyttig kontrolfunktion til at begrænse uautoriseret adgang er funktionen til selvdestruktion, der automatisk sletter filer i stedet for kun at udløbe links.

Jumpshare-adgangskoder

Der er ingen mulighed for at indstille link-adgangskoder, som du kan med en anden Cloudwards.net-fildelingsfavorit, Sync.com (her er vores Sync.com-anmeldelse), men du kan separat indstille en adgangskode til enhver fil ved hjælp af “lås” -funktionen, der er tilgængelig i filmenuen. Denne tilgang fungerer, skønt det ville være mere praktisk at bare rulle funktionen til linkindstillingerne.

Hvis du deler via e-mail-adresse, har Jumpshare en meget cool “planlægning” mulighed, der giver dig mulighed for at planlægge delinger til en senere dato, som vi godt kunne lide.

Mange af disse web GUI-funktioner er tilgængelige via desktop-klienten. Web-GUI har den ekstra fordel at give en “delt” visning, hvor du imidlertid kan kontrollere, hvilke filer og mapper du i øjeblikket deler.  

Abonnenter kan også aktivere desktop-meddelelser til at advare dig, når dine filer vises eller downloades, eller når nogen deler en fil med dig, hvilket er praktisk.

I dette segment gennemgår vi normalt også synkroniseringsmuligheder for cloud-lagring. Jumpshare har dog ikke denne funktion. Vi justerede vores score for dette afsnit ned nogle på grund af dette, men tog også hensyn til, at Jumpshare primært er en fildelingsservice, og en rigtig god en til det.

Hastighed

Normalt i dette afsnit af en cloud-lageranmeldelse tester vi synkroniseringshastigheden. I betragtning af at Jumpshare ikke synkroniserer filer, testede vi imidlertid simpelthen uploads og downloadhastigheder via web-GUI.

De test, vi udførte, var med en 1 GB testfil, som var en komprimeret mappe bestående af andre forskellige filtyper. Tests blev kørt over en WiFi-forbindelse med 26,79 Mbps downloadhastigheder og 33,72 Mbps uploadhastigheder.

Her er resultaterne af vores Jumpshare-hastighedstest:

Jumpshare Test One: Test Two: Gennemsnit:
Upload:10 minutter10 minutter10 minutter
Hent:12,5 minutter12 minutter12,25 minutter

Resultaterne er temmelig gode, hvilket sandsynligvis delvis skyldes, at Jumpshare bruger Amazon Web Services (AWS) til at være vært for filer, en cloud-infrastrukturtjeneste med fremragende ressourcer.

I bedste fald kan en 30 Mbps-forbindelse overføre en 1 GB-fil på cirka fem minutter. Mens vores tider var dobbelt så høj eller mere, gennemførte vi også vores test fra SE Asien. Hvis du bor tættere på Virginia AWS-datacentre og har en bedre internetforbindelse, kan du forvente meget hurtigere hastigheder.

Sikkerhed

I betragtning af dataovertrædelser og andre tilfælde af cyberkriminalitet, der ser ud til at ramme overskrifterne i disse dage, er skysikkerhed og privatliv altid et populært emne hos vores læsere. Jumpshare træffer ganske mange forholdsregler for at holde dine filer sikre, men kan gå videre.  

Vi detaljerede nogle af disse foranstaltninger, f.eks. Beskyttelse af fil adgangskode, da vi talte fildeling tidligere. Et andet vigtigt sikkerhedstrin, som Jumpshare har taget, er at kryptere de filer, du uploader, både i transit og i hvile på serversiden.

Den anvendte krypteringsprotokol er AES, som er den protokol, der er anbefalet af U.S. National Institute of Technology and Standards, og den, der mest bruges af de fleste skytjenester i dag. I særdeleshed bruger Jumpshare 256-bit AES, som under alle omstændigheder endnu ikke er brute-force krakket, og det ville faktisk tage milliarder af år at gøre det.

Jumpshare har desværre ikke en mulighed for to-faktor-godkendelse. Dette er en temmelig stor miss, fordi selvom krypteringsnøgler måske er umulige at knække, er svage adgangskoder ikke, og endda stærke adgangskoder kan stjæles. To-faktor-godkendelse ville mindske dette problem.

Jumpshare har heller ikke en mulighed for privat, ende-til-ende-kryptering eller nul-viden-kryptering. Det betyder, at virksomheden administrerer din krypteringsnøgle og kan dekryptere dine filer af juridiske grunde. Hvis du er en kriminel mastermind eller simpelthen en fortaler for privatlivets fred, vil du mange gerne se på vores bedste cloud-viden om nul-viden.

Jumpshare kører ikke sit eget datacenter som nævnt. I stedet har virksomheden opbygget sin service ved hjælp af Amazon Web Services-platformen ved hjælp af AWS-datacenter i Virginia.

Det er både godt og dårligt. På den ene side er store virksomheder som Amazon og Microsoft mere fristende mål for online kriminalitet. På den anden side er Amazons datacentre godt styret og betragtes som ekstremt sikre. Det er trods alt de samme faciliteter, som Amazon gemmer sine egne data i.

Jumpshare er ikke HIPAA-kompatibel, så vidt vi kan fortælle, hvilket betyder, at virksomheden ikke vil underskrive en Business Associates-aftale (BAA) med dig. De fleste SMB’er, der har behov for HIPAA-overholdelse, ville være bedre stillet til at se gennem vores bedste EFSS-guide.

Support

Jumpshare yder support døgnet rundt på hverdage. Flere e-mail-adresser er tilgængelige, inklusive adresser til generelle spørgsmål, teknisk hjælp og forretningsudvikling.

Vi sendte en test-e-mail for at måle Jumpshare-responstiden og blev chokeret over at modtage et svar tilbage på kun syv minutter, en Cloudwards.net-rekord. Det, der gjorde det endnu mere imponerende, er, at vi inkluderede flere spørgsmål i vores undersøgelse, og hver blev ikke kun besvaret, de blev besvaret i afsnit og komplette sætninger.

Mens Jumpshare ikke leverer live support hverken via telefon eller chat, udgør den hurtige e-mail-responstid og dygtige supportteknikere det meste.

Et supportwebsted er også tilgængeligt, hvor du finder sider til generel support, Jumpshare Plus-funktioner, Mac, iOS og Windows. Hver side indeholder ofte stillede spørgsmål i stedet for separate supportartikler. Disse sider er godt skrevet nok, men vi foretrækker mere segmentering sammen med en mulighed for at søge efter artikler baseret på nøgleord.

En Jumpshare-blog og Twitter- og Facebook-sider er også tilgængelige for at holde trit med den nye udvikling.

Mens Jumpshare-support faktisk er temmelig tynd, gav vi det stadig en score over gennemsnittet baseret på, hvordan hurtige og grundige e-mail-svar synes at være.

Dom

Dette var vores første gang, der gennemgik Jumpshare, som vi besluttede at tage på, efter at flere læsere vidnede om dens fremragende karakter. Mens vi gik ind med en vis skepsis, da Jumpshare ikke kan bruges til at synkronisere filer, var den samlede oplevelse meget mere forfriskende, end vi havde forventet.

Jumpshare er ikke en Dropbox-klon. Mens flere andre cloud-lagringstjenester har forsøgt at gøre deres egne ting, er det ikke mange, der trækker det ud såvel som Jumpshare. Det skyldes, at Jumpshare ser ud til at have reel appel til en bestemt niche, hvilket er SMB’er, der ønsker at dele filer og ser godt ud ved at gøre det.

Link-adgangskoder, planlægning, selvdestruktion af filer og lignende funktioner gør Jumpshare ideel til kontrol af intellektuel ejendom. Tilpassede logoer og analyser er i mellemtiden dejlige til brandopbygning. 

Selvom vi gerne vil se Jumpshare forbedre sin tilgang til sikkerhed med tofaktorautentisering og privat kryptering, så længe du tager skridt til at oprette stærke adgangskoder og gøre brug af dens indholdskontrolfunktioner, skal tjenesten holde dine filer sikre.

Hovedpunkterne er, at vores første Jumpshare-gennemgang gik godt og bedre end nogle af de bedste cloud-lagertjenester, der findes på flere nøgleområder. Vi anbefaler bestemt at prøve det, selvom du bliver nødt til at købe 1TB-abonnementet for at få adgang til de funktioner, der adskiller det.

Hvad tager du med Jumpshare? Hvis du kan tænke på en bedre cloud-tjeneste at dele filer med, så fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map