ADrive-gennemgang – Opdateret 2020

ADrive anmeldelse

ADrive er en billig og alsidig cloud-lagerudbyder og har for mange problemer til at anbefale det til nogen.


Cloud Storage Anmeldelser

ADrive over løfter og under leverer.

Der er adskillige værdifulde funktioner, som det hævdes at levere, men implementeringen er bare ødelagt. Det, der er funktionelt, viser potentiale, men tjenesten er bragt ned af sikkerheds- og privatlivsproblemer, en frygtelig brugeroplevelse og en manglende levering af nogle af de mest basale funktioner som auto-synkronisering.

ADrive har SCP-, SFTP-, Rsync- og WebDAV-understøttelse, solide hastigheder og fungerer som både en backup og cloud-opbevaring, så hvis dette er must-have-funktioner, kan det stadig være et værd at prøve. ADrive tilbyder en 60-dages gratis prøveperiode, uden kreditkort kræves, så du kan beslutte selv om ADrive.

Fortsæt med at læse for at se, hvor ADrive leverer sine løfter, og hvor det falder fladt. For en anden opbevaringsløsning, der understøtter SFTP og WebDAV, kan du se vores Livedrive-gennemgang. For enhver anden service overhovedet, se på vores artikel om bedste cloud-lagringstjenester.

Styrker & Svagheder

Selvom ADrive har et par praktiske funktioner, har den så mange problemer, at det er svært at anbefale. Meget af det, som ADrive lover bare ikke fungerer.

Alternativer til ADrive

Funktioner

Hvis du besøger ADrive, finder du en lang liste med meget lovende funktioner. Kraften til at samarbejde om filer problemfrit, muligheden for at arbejde på Microsoft Office-dokumenter i browseren med Zoho og support til alle større operativsystemer lyder alle godt, men ADrive følger ikke gennem.

Samarbejdet er brudt. Forsøg på at bruge en delt mappe returnerer ganske enkelt fejlen “bibliotek findes ikke.” Redigering i browseren er også ødelagt: Klik på “rediger med Zoho” gør intet. Hvis du vil have disse funktioner, skal du se på noget som Google Drive (se vores Google Drive-gennemgang), som har stærk samarbejdsstøtte og en kontorpakke, eller Microsoft OneDrive (se vores OneDrive-anmeldelse), hvis Office Online er et must -har.

Mens ADrive er funktionelt på Windows og Android, er iOS-appen blevet fjernet fra app store. ADrive hævder at have arbejdet med at få Adrive-appen tilbage i Apple App Store, men det er umuligt at vide, hvor lang tid dette vil tage.

Der var også problemer med macOS-appen. Pakken kan downloades på ADrices websted, men den installeres ikke rent. For det første er ADrive ikke en identificeret udvikler, hvilket betyder, at virksomheden ikke har taget sig tid til at registrere sig hos Apple for at sikre sig, at dens software fungerer korrekt med macOS.

For det andet, da jeg forsøgte at installere applikationen på macOS, var der en fejl. Jeg testede med både High Sierra beta og OS X El Capitan til det samme resultat.

ADrive leverer dog sit løfte om Windows-kompatibilitet. Installation til Windows 10 følger den sædvanlige proces med at klikke på “fortsæt” -knappen, indtil den er færdig.

Ud over ADrives bjerg af mislykkede løfter er der nogle funktioner, der faktisk fungerer. Linkdeling har for eksempel alle de funktioner, vi ser efter her på Cloudwards.net. Du kan vælge en downloadgrænse, udløbsdato og en adgangskode for enhver fil, du vil dele.

ADrices Windows-klient indeholder også nogle værktøjer, der er nyttige trods deres manglende promovering på ADrives websted. Du kan indstille ADrive til at synkronisere eller sikkerhedskopiere enhver mappe på din computer og gøre det med indstillinger, der kan tilpasses. Avancerede brugere kan også finde support til SCP, FTP, SFTP, Rsync og WebDAV nyttigt.

Prisfastsættelse

ADrive påstande på sit websted om at have de “lavest prissatte planer i branchen.” Selvom dette ikke gælder for andre end de længste forpligtelser, er prisfastsættelsen rimelig. Det er stadig dyrere end mange af vores andre bedste cloud-lagerudbydere.

En gratis plan ville også have været rart at se, men ADrive lukkede den forrige plan på 50 GB. Der er dog en gratis 60-dages prøveperiode, så du behøver ikke at forpligte dine penge, før du har brugt dem.

Få detaljer til forretningspriser her.

ADrive’s alsidighed er også rart at se. Du kan skræddersy din lagerpakke til dine behov og abonnere på betalinger hver måned, år, to år eller tre år. Da ADrive’s planer har ændret sig i fortiden, skal du være forsigtig med at tilmelde dig noget så længe som tre år.

Brugervenlighed

ADrive er et mareridt at bruge. Halvdelen af ​​de funktioner, der annonceres, fungerer simpelthen ikke i nogen kapacitet. Nogle muligheder er fraværende. Andre opfører sig bare ikke ordentligt.

Versionering er for eksempel ubrugelig. Hvis du klikker på “filgendannelse”, bringes du til en menu, hvor du kan vælge en dato, du vil vende tilbage til. Denne menu har dog ingen datoer at vælge imellem.

Du har også muligheden for at “forhåndsvise i ny fane” for udvalgte filer, men hvis du gør det, downloader du bare filen. Hvad der fungerer er ofte svært at bruge.

Brugergrænsefladen ser meget dateret ud, især i browseren. ADrive har to browseruploadere: den ene understøtter ikke mapper, mens den anden kræver, at du aktiverer applets og kører Java, en forældet tilgang, som konkurrencen undgår.

Fildeling & Synkronisering

ADrises synkronisering er teknisk funktionel, og muligheden for at synkronisere andre mapper end den eksisterende “ADriveSync” -mappe er praktisk til at arbejde med eksisterende filstrukturer. Dog mislykkes det på en større måde sammenlignet med andre tjenester, som du kan læse i vores Sync.com-gennemgang eller pCloud-gennemgang.

ADrive synkroniseres med en maksimal frekvens på hvert 15. minut. En af de største fordele ved de fleste cloud-opbevaringsløsninger er, at selv hvis din computer går i stykker, når du er midt i en opgave, vil din sidste gemme ikke være gået tabt. Du kan foretage værdifulde ændringer til en fil på 15 minutter. At miste det, fordi ADrive ikke synkroniseres automatisk som de fleste tjenester, ville være en stor frustration.

Når du tager del i den fuldstændig ødelagte samarbejdsfunktion, bliver ADrive et svært salg. Hvis du kan overse disse problemer, har ADrive tilpassbare linkdeling, som giver dig mulighed for at holde dine links sikre med en adgangskode, udløbsdato og downloadgrænse.

Fart

ADrives hastigheder er imponerende. For at sætte det på prøve, brugte jeg den standard Cloudwards testmappe på ca. 1 GB med min forbindelse på 92,86Mb / s og 11,90 MB / s op. Her er resultaterne:

1031 MB testfil:
Uploadtid: Uploadhastighed: Downloadtid:
Download hastighed:

Test 1:745s11.1Mb / s397s20.8Mb / s
Test 2:775s10.6Mb / s423s19.5Mb / s
Gennemsnit:760’erne10.9Mb / s410-20.2Mb / s

Når jeg uploadede, ADrive mættet næsten mit netværk. Download var lidt mindre imponerende, selvom det at ramme under syv minutter viser, at ADrives hastigheder stadig er meget anvendelige.

Sikkerhed & Privatliv

ADrive er dybest set en bunke med røde flag, når det kommer til sikkerhed og privatliv. Umiddelbart efter tilmeldingen var det tydeligt, at sikkerhed ikke kommer først. Login-siden blev ikke krypteret. Det ville være standard for en tjeneste at have en HTTPS login-side, men ADrive valgte HTTP. Dette betyder, at dine legitimationsoplysninger kan være sårbare.

Selvom brug af en VPN kan beskytte dig i tilfælde som dette, er dette ikke et problem, du skal have, når du bruger en skytjeneste. Det vedrørte også, at ADrive valgte sikkerhedsspørgsmål til gendannelse af adgangskode. Sikkerhedsspørgsmål er forældede og usikre.

ADrive fortæller heller ikke om at kryptere dine data i hvile. Omfanget af ADrices erklærede sikkerhed er at kryptere dine filer under transit med TLS. Bekymringerne stopper heller ikke her.

Vi hos Cloudwards.net anbefaler forsigtighed, når vi bruger en udbyder, der ikke er nul-viden, da selv gode intentioner kan føre til sikkerhedsbrud, hvis udbyderen bliver hacket eller tvunget af en domstol. ADrive ser imidlertid ikke engang ud til at være på udkig efter dit privatliv.

ADrive forbeholder sig retten til at inspicere dine filer, hvis det mistænker dig for misbrug af en eller anden grund. ADrive siger i sine servicevilkår, at det har en eksklusiv skøn over, hvordan dine data flyttes og bruges, hvilket giver tjenesten en masse magt over dine filer.

Sikkerhed med ADrive er subpar, og privatlivets fred er yderst bekymrende. Stort set det eneste, som ADrive fik ret i denne afdeling, er ikke at sælge dine personlige oplysninger til annoncører. Det er lidt trøst med en tjeneste, der ellers kun bør bruges af dem, der ikke er bekymrede for sikkerhed og privatliv.

Kunde service

ADrive har hurtig kundesupport. Mine anmodninger blev alle besvaret samme dag. Med nogle tjenester, der har ventetider på tre dage eller længere, er dette rart. Svarene er nyttige, hvis ikke særlig ekspansive. Hvis du stiller spørgsmål, får du svar. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal spørge, kan det tage længere tid.

ADrive tilbyder også telefonstøtte og et brugerforum. Brugerforum har brug for forbedringer. Som de fleste af ADrives websted ser det meget forældet ud. Det kræver også, at du har en konto, ikke kun for at sende dig selv, men for at se andres indlæg. Denne væg har muligvis noget at gøre med samfundets manglende aktivitet.

ADrive har dog teammedlemmer, der aktivt overvåger fora og svarer på indlæg. At sende til nogle udbyders fora kan føles som at råbe ind i et tomrum, men med ADrive bliver du i det mindste hørt, selvom der ikke er tilstrækkelige medlemmer af samfundet til at danne en reel diskussion.

Dommen

ADrive udmærker sig ikke på noget område. Dens støtte er anstændig. Dets hastigheder er okay. Det er heller ikke meget dyrt. Men der er andre udbydere med bedre support. Der er andre udbydere, der matcher og overgår ADrive hurtigt. På trods af dens overkommelige priser er det stadig ikke den billigste løsning i de fleste tilfælde.

Med sin lange liste over ødelagte funktioner er ADrive et hårdt salg. Dens tilbud af SFTP og WebDAV-support er bestemt af betydning for nogle avancerede brugere, men det er heller ikke unikt. Livedrive har også disse professionelle funktioner, omend uden små opbevaringsmuligheder.

Ud over dette bør ADrives mangel på privatliv og sikkerhed være et stort problem for de fleste brugere. Medmindre dine data ikke er følsomme på nogen måde, klipper ADrive bare ikke dem.

Der kan være nogle nichetilfælde, som ADrive opfylder, men for de fleste brugere er der bedre tilbud andre steder. Passer ADrive til dine specifikke behov, eller vil du søge andre steder? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me