Blacknut Cloud Gaming Review – Spil til familien – Opdateret 2020

Blacknut Cloud Gaming Review

Blacknut er lidt af en skuffelse, da den tilbyder en af ​​de bedste sky-spilgrænseflader, vi har set, men også lider af dårlig billedkvalitet og et kedeligt spilbibliotek. Se hvad der kunne have været i vores fulde Blacknut-gennemgang.


Bedste Cloud-spil

Blacknut er en unik cloud-gamingtjeneste, der tilbyder et bibliotek på mere end 300 spil gratis med dit abonnement. Det fokuserer på familier, der ønsker at komme ind i sky-spil, med mulighederne for forældrekontrol og en fire-personers familieplan tilgængelig. Dog er det begrænsede bibliotek med spil og mangelfuld billedkvalitet det til en hård sælger, familie eller ej. 

I denne Blacknut-gennemgang vil vi se, om det har det, der skal til for at gøre det på vores bedste liste over sky-spil. Vi vil tale om funktioner, understøttede spil, pris, brugervenlighed, ydelse og dækning, inden vi afsætter vores dom.

Brug af Blacknut er skuffende, ikke fordi de lokale applikationer er dårlige – tværtimod faktisk – men fordi tjenesten ikke er alt, hvad den kunne være. Grænsefladen og funktionerne er fremragende, hvilket gør det glatte bibliotek med spil og dårlig videokvalitet desto mere nedslående.

blacknut-Slider1

blackbut-slider2

blacknut-slider3

blacknut-slider4

blacknut-slider5

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til Blacknut Cloud Gaming

Funktioner

Blacknut har en række fremragende funktioner, som, selvom de ikke er indlysende, får oplevelsen til at føles mere flydende. Det har taget en masse noter fra Netflix med hensyn til design og funktionalitet, som vi får vist i afsnittet “brugervenlighed” nedenfor. En af de vigtigste funktioner, det vedtog, er profiler. 

Som Netflix kan du vedligeholde så mange profiler på din konto, som du vil. Der er grænser for antallet af skærme, der kan være aktive til enhver tid, men ikke på dine profiler. 

Yderligere kan profiler tilpasses afhængigt af hvem der bruger dem. Du kan begrænse biblioteket til kun spil til børn, indstille et pinkode for konti og endda tilpasse dit profilbillede. 

blacknut-add-konto

Selvom det ikke ændrer, hvordan tjenesten fungerer for dybt, viser tilføjelsen af ​​profiler en gennemtænkt tilgang, som sjældent ses på skyspilsmarkedet. Efterhånden som teknologien bliver mere tilgængelig, skynder virksomhederne at markedsføre sig med produkter, der har designovervågning, såsom PlayStation Now. 

Kompatibilitet er også et enormt plus for Blacknut. Der er apps tilgængelige til Windows, macOS, Amazon Fire TV, Android, Linux og vælg tv fra Panasonic og Samsung. Der er en iOS-app under udvikling, ifølge Blacknut, men den er endnu ikke blevet frigivet. 

Udvalget af understøttede platforme spejler controllerstøtten. På pc understøtter de fleste spil en controller, tastatur og mus, og på mobil kan du bruge en controller eller tilpasses knapper på skærmen. Hvis du spiller spil på dit smart TV, kan du også bruge din Amazon Fire TV eller Android TV-fjernbetjening. 

Support til disse inputenheder spænder ikke over spil – du kan ikke spille nyere titler som Sniper: Ghost Warrior 3 med din tv-fjernbetjening – men vi værdsætter, at der er fleksibilitet med de fleste titler. 

Andre funktioner inkluderer skyspar – hvilket betyder, at du kan hente dit spil på enhver enhed og fortsætte – og forældrekontrol. Blacknut tilbyder controller og platformsupport som ingen anden cloud-gamingtjeneste med en række nyttige funktioner til sikkerhedskopiering. 

Blacknut Cloud Gaming Funktioner Oversigt

Blacknut Cloud Gaming Logowww.blacknut.com

Start fra $ 1299 pr. Måned Alle planer

platforme

Android

iOS

vinduer

MacOS

Browser

Understøttede spil

Dækning
textarea

Understøttede DRM-platforme
N / A

Vidensdatabase

Snak

E-mail

telefon

24/7 support

Understøttede spil

Blacknut tilbyder et begrænset bibliotek med spil. I modsætning til Vortex, som giver dig mulighed for at spille spil, du ejer på Steam eller en anden DRM-platform, inkluderer Blacknut gratis spil (læs vores Vortex-anmeldelse). 

Selvom det kan virke som et positivt, er det ikke. Biblioteket tilbyder mere end 320 titler, men der er ikke nogen titler, der skiller sig ud som virkelig gode spil. 

Eventuelle genkendelige titler er enten indeks i B-klasse eller dobbelt-A-titler. Blacknut hævder, at nye spil “vælges omhyggeligt hver uge”, hvilket vi kun kan antage betyder, at der vælges spil baseret på, hvem der ønsker at give deres ting væk. Biblioteket er ynkelig i størrelse og kvalitet sammenlignet med noget som PlayStation Now (læs vores PlayStation Now-anmeldelse). 

Det er svært at tage Blacknut alvorligt, når Garfield Kart er en af ​​de øverste titler i afsnittet “speed runner”. Alle genkendelige spil er også subpar erstatninger til større titler. Lords of the Fallen, skønt et anstændigt spil, er en værre Dark Souls, og Sniper: Ghost Warrior 3 spikrer ikke snikmekanikerne som Sniper Elite-serien. 

De bedste spil uden for rækkevidden er ikke indlysende. En anden mistet telefon: Lauras historie er en skjult Steam-perle, og Evoland 2 fejrer den lange historie med top-down RPGs. De fleste af disse titler er dog billige på Steam og / eller fås på mobile enheder. Størstedelen af ​​Blacknuts bibliotek er faktisk tilgængelig på mobile enheder. 

Nogle af de bedste titler er de retro. For eksempel inkluderer Blacknut Metal Slug og Double Dragon-trilogien. Det er dog vanskeligt at retfærdiggøre at betale mellem $ 13 og $ 20 for at spille disse spil, da de kun er et par dollars på pc og mobile enheder.

Der er intet at sælge Blacknut uden for et par indietitler og nogle retrospil. Ryse: Romas søn er den eneste rigtige triple-A-titel, og den modtog middelmådige anmeldelser. Biblioteket – og servicen som helhed – er fokuseret på børn og familier. Der er masser af modne titler, men de er ikke gode.

Pris

Blacknut er en familiefokuseret sky-gaming-tjeneste, og prisfastsættelsen bakker op. Der er to planer tilgængelige, og de er kun forskellige i pris og antallet af enheder, du kan bruge på én gang. Selvom prisen ikke er høj – skal du læse vores Shadow-anmeldelse for det – det ser ud til, når du overvejer biblioteket.

Der er en liste over funktioner til hver plan på Blacknuts produktside, men de er for det meste de samme mellem Familie- og Premium-planerne. Begge abonnementer leveres med hele biblioteket med spil, ubegrænset adgang, ingen annoncer, forældrekontrol og skybesparelser. Den eneste forskel er antallet af skærme. 

Premium-planer er gode til en enkelt skærm, hvilket betyder, uanset hvor mange installationer af Blacknut du har, kun en skærm kan bruge tjenesten ad gangen. For $ 7 mere om måneden kan du opgradere til familieplanen, som giver dig mulighed for at bruge op til fire skærme på samme tid. 

I et vakuum er prisen god og forbedret endnu bedre af det faktum, at du ikke behøver at købe yderligere spil. Du kan dog ikke købe yderligere spil. Som nævnt er biblioteket i bedste fald middelmådige, så det betyder virkelig ikke noget, hvilken sats Blacknut opkræver. Hvis biblioteket forbliver i sin nuværende tilstand, vil omkostningerne altid være for høje. 

Når det er sagt, hvis et par titler vække din interesse, er prisen ikke dårlig. Blacknut er en af, hvis ikke den eneste, sky-gaming-tjenester, der tilbyder en plan, der giver dig mulighed for at bruge flere skærme på samme tid. Der er endda en 14-dages prøveperiode for at se, om du også kan lide det.

Brugervenlighed

På alle sine fejl har Blacknut en meget glat tilmeldingsproces. Det består af tre skærme. Du starter med at indtaste din e-mail og vælge en adgangskode, gå videre til at vælge, hvilken plan du ønsker, og til sidst indtaste dine kreditkortoplysninger. 

Vi havde en lille hikke, da vi automatisk udfyldte vores kreditkortoplysninger med LastPass (læs vores LastPass-gennemgang), men alt i alt var processen glat.

blacknut-tilmelding

De tre trin kunne kondenseres til en enkelt skærm, men med hvor flydende webstedet bevæger sig, er vi indhold. Når du har bekræftet betaling, føres du til en download-skærm, der viser alle de platforme, du kan bruge med Blacknut.

blacknut downloade

Endelig kan du logge på. Der er en mulighed for at “oprette en gratis Blacknut-konto” i applikationen, men trods søgning kunne vi ikke finde en gratis plan. I applikationen har du også muligheden for at logge ind med Amazon eller Google, hvilket ikke er en mulighed, der er tildelt, når du tilmelder dig hjemmesiden. På trods af disse uoverensstemmelser var det let at komme i gang med Windows. 

Applikationen er enkel, men vidunderligt designet. Udvalgte spil får et højopløsningsskærmbillede og videovindue øverst med Netflix-lignende lister nedenfor for forskellige kategorier. Menuen, som du kan få adgang til med knappen i øverste venstre hjørne, giver dig mulighed for at hoppe til hver kategori, se dine yndlingsspil, se dine nyligt spillede spil og søge.

blacknut-ansøgning

Øverst i menuen ser du også din e-mail-adresse. Hvis du klikker der, bringer du dig til en skærm for valg af profil, når du kan se dine indstillinger og tilføje yderligere profiler. Selv hvis du har en-skærmplanen, kan du tilføje flere profiler. Desuden kan du vælge, om det er en voksenkonto, og indstille et pinkode. 

Under profilsektionen kan du få adgang til dine indstillinger. Selvom det ikke er en udtømmende liste, giver Blacknut dig mulighed for at kontrollere din profil direkte i applikationen. Du kan ændre din plan, uanset hvor du befinder dig i måneden, opdatere din adgangskode og ændre din betalingsmetode. Du kan endda annullere dit abonnement i applikationen. 

blacknut-konto-indstillinger

Android-appen er på samme måde som let at bruge og inkluderer endda kontrol på skærmen til spil. Android-appen har dog et mere begrænset bibliotek. Kun mobile og retro-spil er tilgængelige på mobile enheder, hvilket giver mening for ydeevnen på LTE-forbindelser. I betragtning af den stamming, vi oplevede, er der dog lidt undskyldning for ikke at medtage det fulde bibliotek. 

Valg af et spil, uanset om det er Android eller desktop, vil give mange nyttige oplysninger. Du kan se en trailer til spillet; se detaljer som varighed, vanskeligheder og tastaturer; se lignende spil; og se kompatibiliteten med platforme og controllere. 

blackbut-vælg-spil

For at afslutte vores brugbarhedstest oprettede vi en børnes konto og gennemsøgte biblioteket. Selvfølgelig var alle modne titler blevet fjernet, men mange titler, der egner sig til teenagere, var også fjernet. Der er ikke granulær forældrekontrol; enten engagerer du det, eller gør du det ikke.

Ydeevne

Før testning sikrede vi os, at vi overholdt Blacknuts anbefalede downloadhastighed på 6 Mbps for at opnå optimal ydelse. Ved hjælp af Speedtest.net målede vi vores hastighed med et ping på 9 millisekunder, en downloadhastighed på 49,17 Mbps og en uploadhastighed på 21,33 Mbps. Vores hastighed var meget hurtig. 

Det ser ikke ud til at være den begrænsende faktor med Blacknut. Vi testede fire spil, tre af dem på desktop og et på Android. På skrivebordet spillede vi Sniper: Ghost Warrior 3, Ryse: Son of Rome og Furi. Baseret på de tilgængelige grafikindstillinger antager vi, at disse spil er pc-versioner snarere end konsolporte. 

Vi gik straks til grafikindstillingerne, fordi spilene så så dårlige ud. Furi var fint, men i betragtning af dens enkle æstetik giver det mening. Snigskytte og Ryse, dog hurtigt udløste i en pixeleret, mudret rod. I henhold til grafikindstillingerne i spillet kørte begge disse spil på 720p, men vi formoder, at de bliver leveret under det. 

Du kan ændre grafikindstillingerne – vi udbød opløsningen for at se, om det ville løse vores problemer – men det ændrer ikke, hvordan spillet vises. Du får stadig den samme pixelstrøm, uanset hvilken opløsning du vælger. 

Ændring af grafikindstillinger påvirker imidlertid spillet. Højere opløsninger fører til langt mere inputforsinkelse og lavere rammer, selvom de ser ens ud. 

Det er underligt, at Blacknut giver dig mulighed for at ændre grafikindstillingerne overhovedet, da strømmen, du får, ikke ændrer sig i kvalitet. Heldigvis, når du bruger standardindstillingerne, var gameplay solidt. Selvom der stadig var en mærkbar input-forsinkelse, var vi i stand til at spille et meget præcist spil som Furi uden problemer. 

Vores mobiloplevelse stod for flere problemer. Vi prøvede Contra med skærmkontrollerne på en Samsung Galaxy S9 +, hvor vi testede WiFi og LTE. Ligegyldigt hvilken forbindelse der var, var der en masse stamming, hvilket gjorde selv de mest beskedne spil ikke kunne spilles. 

blacknut-android

Det ser ud til, at det største problem med Blacknut er dens hardware. I betragtning af hvordan drastisk ydeevne falder med højere grafikindstillinger, kan vi kun antage, at de servere, der er vært for spilene er underpowered. 

Der er et par tip til det. Faldet i ydeevne men mangel på kvalitet betyder, at du ikke bruger en fjern session; modtager du en videostrøm. På grund af dette har faldet i ydelsen intet at gøre med din internetforbindelse, men snarere den hardware, spillet bliver kørt på. 

På grund af det, uanset hvor hurtigt din internet er, får du en subpar oplevelse. Blacknut tilbyder ikke nogen form for adaptiv opløsning, hvilket betyder, at du får den samme pis-dårlige billedkvalitet, uanset om du betaler for 10 Mbps eller 1.000 Mbps. 

I det mindste leverer Blacknut en oplevelse fri for stamming og ubrugelig input-forsinkelse. Du kan spille de spil, der tilbydes, og spille dem uden at opgive for meget fluiditet. Dog mister du meget kvalitet i processen. For eksempel, når vi gennemser menuerne i Sniper: Ghost Warrior 3, var vi ikke i stand til at fortælle forskellen mellem et ikon for “e” og “f” -tasterne. 

Blacknut-dækning

Blacknut viser ikke offentligt sit antal datacentre, og da vi nåede via e-mail, kom nogen tilbage til os og kom hurtigt tilbage, ved det. De gav imidlertid ikke noget svar på vores spørgsmål, men lad os vide, at tjenesten i øjeblikket er tilgængelig i Europa og Nordamerika. Der blev ikke nævnt nogen specifikke europæiske lande. 

Supportrepræsentanten sagde også, at “teknisk set kan vi implementere tjenesten globalt via vores offentlige sky-infrastruktur eller via en privat sky-tilgang.” Der var ikke nogen afklaring på dette punkt, men det giver et tip om, hvordan Blacknut kører sit netværk. 

Det er sandsynligt, at Blacknut lejer serverplads fra eksisterende sky-netværk, som gør det muligt for den at udvide sig til de områder, den har brug for. Dette ville give mening i betragtning af den præstation, vi så, også. Serverne er sandsynligvis generelle formål, som burde have nok strøm til at køre de fleste mobile spil.

De mest krævende spil – Ryse: Son of Rome og Lords of the Fallen – kræver beskedne specifikationer efter dagens standarder, og endnu mindre, når de køres på 720p. Da det vedrører tilgængelighed, er Blacknut officielt tilgængelig i USA og de fleste europæiske lande. Hvis du bor et andet sted, er det bedst at kontakte Blacknut, før du køber et abonnement.

Dommen

Blacknut tilbyder ikke en dårlig cloud-oplevelse – langtfra faktisk – men det begrænsede spilbibliotek er svært at komme over. Selvom prisen ikke er dårlig, køber du ind på en liste med titler, der ikke kan holde et stearinlys til moderne udgivelser. Der er et par indie juveler og nogle retrospil, men til den pris, der er, er det ikke nok. 

Hvis Blacknut kunne understøtte DRM-platforme som Steam, ville det være en meget anden historie. I betragtning af dets få, middelmådige titler og underpar streamingkvalitet, er det svært at anbefale Blacknut. 

Det er en skam, i betragtning af hvor fremragende brugergrænseflade er, og hvor mange funktioner der er tilgængelige.

Planlægger du at drage fordel af Blacknuts 14-dages prøveperiode? Fortæl os om din oplevelse i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me