Si të kopjoni dhe rivendosni historinë e bisedave në WhatsApp në vitin 2020

Mund të keni dëgjuar kohët e fundit që nuk do të jetë më e mundur të kopjoni bisedat WhatsApp. Edhe pse kjo nuk është plotësisht e vërtetë, WhatsApp po bën ndryshime në mënyrën e funksionimit të kopjeve rezervë, kështu që nëse doni të mbani të sigurt historinë tuaj të bisedës, do t’ju duhet të bëni […]

More