SiteGround-gennemgang – Opdateret 2020

SiteGround-gennemgang

SiteGround er en overbevisende webhost, der tilbyder flere funktioner end konkurrencen og til en bedre pris. Mens det opdaterede websted har hjulpet navigationen, lader den daterede cPanel stadig noget at ønske.


Vi har altid set SiteGround. Ud over at lave vores bedste webhostingguide rangerede den i vores bedste webhosting til små virksomheder. Som en billig, uafhængig udbyder med tilhørsforhold til WordPress imponerer SiteGround med en solid kernetjeneste. Når det er sagt, er det groft omkring kanterne.

I denne SiteGround-gennemgang vil vi detaljerede vores erfaringer, når vi har brugt tid på det. I løbet af gennemgangen taler vi om funktioner, priser, brugervenlighed, hostingtyper, hastighed og oppetid, sikkerhed, privatliv og support, inden vi afsiger vores dom.

Alt i alt er SiteGround en solid webhostingudbyder med imponerende funktioner og stor hastighed til at starte op. Dens dateret implementering af cPanel mars er den ellers fremragende oplevelse, hvilket gør det vanskeligt at finde vigtige funktioner eller support, når du har brug for dem.

SiteGround-Slider1

SiteGround-Slider2

SiteGround-Slider3

SiteGround-Slider4

SiteGround-Slider5

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til SiteGround

Funktioner

En af grundene til, at vi kan lide SiteGround, er fordi det pakker så mange funktioner ind i din plan. De er heller ikke lagerfunktioner. WordPress-planer leveres med WordPress-specifikke funktioner og delte hostingplaner leveres med værktøjer designet til opbygning af dit websted. Selvom der kun er små variationer i typen af ​​hosting, er der en lang række cateringpakker at vælge imellem.

Det er bedst at finde planerne på SiteGrounds websted, hvis du vil se alle deres funktioner – hvis du bare har en liste over dem, kræver det et par tusinde ord. Til vores gennemgang vil vi give et tværsnit af de mest imponerende og nyttige funktioner.

Fra og med delt hosting får du en webstedsbygger, men ikke bare enhver webstedsbygger. I modsætning til GoDaddy GoCentral (læs vores GoDaddy GoCentral-gennemgang), der føles taklet, søgte SiteGround ekspertisen hos en af ​​de bedste webstedsopbyggere omkring, Weebly (læs vores Weebly-anmeldelse).

SiteGround inkluderer den gratis version af Weebly med enhver plan – ved selvfølgelig at bruge det domæne, du har registreret – men du kan også opgradere til et andet niveau, hvis du vil. Weeblys forretningsplaner tilbyder for eksempel lagerbeholdning, produktemblemmer og Square-integration til e-handelssteder.

weebly blogindstillinger

Alle SiteGround-planer leveres også med automatiserede daglige sikkerhedskopier, som, selvom de er kedelige, ikke bør misforbeholdes. Det er stadig en god ide at manuelt sikkerhedskopiere dit websted, men det er aldrig en dårlig ting at have en opsamling af alt. Hvis du opgraderer til en af ​​de højere niveauer for delt hosting, kan du også indstille tilpassede, on-demand-sikkerhedskopier.

SiteGround’s funktioner er så gode, at det får nogle af de forventede integrationer til at føle sig tamme. Som med andre førende webhosts får du Cloudflare-integration, et gratis SSL / TLS-certifikat og ubegrænset e-mail-adresser på dit domæne. I de fleste anmeldelser har vi fokuseret på disse funktioner, men SiteGrounds robuste liste får dem til at føle sig som mindre tilføjelser til en allerede fremragende pakke.

SiteGround WordPress-funktioner

Hvis du er interesseret i et WordPress-websted, har SiteGround du dækket. Det tog kronen i vores bedste webhosting til WordPress-guide af en grund, alt efter. WordPress-planerne spejler delte planer og leveres med automatiserede daglige sikkerhedskopier, Cloudflare-integration og gratis SSL / TLS-certifikat. Når det er sagt, kommer de også med deres egne funktioner.

Vigtigst af alt inkluderer WordPress-planer SuperCacher. Regelmæssige delte planer har det også, men applikationen til WordPress er vigtig. Cache lagrer dybest set versioner af dit websted, så de kan indlæses hurtigere, når de bliver bedt om det. SuperCacher cache resultater fra databaseforespørgsler og dynamiske data for at forbedre dit websteds hastighed.

Siteground review-supercacher

Derudover får du WordPress iscenesættelse. Selvom en hæftemaskine med webstedsbyggere, er iscenesættelse ikke den nemmeste ting at finde til WordPress-websteder. I det væsentlige giver det dig mulighed for at teste ændringer til dit websted i et privat miljø, før du skubber dem til det live websted.

Der er også andre WordPress-funktioner. Når du tilmelder dig, installeres WordPress automatisk på dit domæne gratis, eller hvis du har en anden vært, kan du overføre dit websted. SiteGround udruller også WordPress-opdateringer til dit websted automatisk, hvis du vil have det, og leder dig mod supportrepræsentanter, der er specialiserede i platformen.

For alle dyre, administrerede WordPress-hosting – læs vores Kinsta-gennemgang for at se, hvordan det ser ud – alt dette er standardpris. SiteGround er dog ikke dyrt. Det er ikke bare imponerende, at SiteGround indeholder fantastiske WordPress-funktioner. Det, der er imponerende, er, at det gør det billigt.

SiteGround-funktionsoversigt

SiteGround-logowww.siteground.com

Start fra $ 395 per måned Alle planer

Servertyper

Delt hosting

VPS Hosting

Administreret WordPress

Cloud Hosting

Dedikeret hosting

Forhandler-hosting

Usablity

FTP-adgang

SSH-adgang

cPanel

Root Access

Daglige sikkerhedskopier

Webstedsbygger

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Sikkerhed

Domænes privatliv

SSL-kryptering

Fjernelse af malware

Web-applikations Firewall

To-faktor godkendelse

DDoS-beskyttelse

SFTP

Support

E-mail support

Telefonstøtte

Support til live chat

Vejledninger

Brugerforum

Vidensdatabase

24/7 support

Prisfastsættelse

Da vi kommer ind i afsnittet “hostingtyper”, tilbyder SiteGround syv tjenester, men de koger ned til tre typer hosting: delt, sky og dedikeret. For at være klar kan du købe WooCommerce og WordPress hosting til samme pris som delt hosting, i betragtning af at planerne er identiske uden for et par platformspecifikke funktioner.

SiteGrands standard delte planer, der inkluderer en webstedsbygger, daglige sikkerhedskopier og e-mail, er ikke for imponerende på deres ansigt. Bluehost tilbyder sammenlignelige planer for omkring $ 1 mindre pr. Måned (læs vores Bluehost-gennemgang), men ekstramateriale, såsom daglige sikkerhedskopier og en webstedsbygger, gør den lille præmie det værd.

Det er ikke at nævne den gennemsigtige prisfastsættelse. Som de fleste webværter tilbyder SiteGround en introduktionsfrekvens, der er meget billigere end fornyelsesprisen. I modsætning til, hvad vi siger, GreenGeeks, ændrer den pris sig dog ikke afhængigt af varighed (læs vores GreenGeeks-anmeldelse).

Uden for et installationsgebyr på $ 14,95, der tilføjes til månedlige konti, kan du købe et til tre års hosting til den samme månedlige sats, som som nævnt er i nærheden af ​​andre top-hyldeudbydere.

I stedet for at bruge bedrag, inspirerer SiteGround tillid. Det er klart fra det øjeblik, du vælger en plan, hvor meget du skal betale, når du tilmelder dig, og når du fornyer. I stedet for kun at gemme sig bag en billig plan for at informere dig om, at du bliver nødt til at købe fire års hosting for at få den – læs vores Hostinger-gennemgang for at se, at i aktion – lægger SiteGround sit kort på bordet.

SiteGround’s sky og dedikerede hosting er ikke dårlige, men det klare fokus er på delt, WordPress og WooCommerce-hosting. SiteGround pakker så mange funktioner på dets billige planer, at de stjæler showet. Hvis du leder efter cloud hosting, skal du læse vores Dreamhost-anmeldelse. I modsætning til andre webhostede opkræver det kun dig for de ressourcer, du bruger.

Som sikkerhedsnet tilbyder SiteGround en 30-dages refusionspolitik for delt hosting og 15-dages refusionsvindue til cloud-hosting. Betingelser gælder, såsom ikke-refunderbart domæneaktiveringsgebyr, men du er sikker i den første måned. Desværre tilbydes der ikke refusion på dedikeret hosting.

Brugervenlighed

SiteGrunds redesignede websted gør det nemt at finde en plan og tjekke ud. Fra hjemmesiden får du vist delt, WordPress, WooCommerce og cloud hosting, hvor du reserverer dedikeret, enterprise og forhandler hosting til den øverste navigationsmenu.

Siteground review-hjemmeside

Vi kan godt lide det system meget. SiteGround gør det klart for nykommere, hvad de skal vælge, mens de avancerede muligheder er tilgængelige, men ude af syne. Det er ikke svært at forestille sig, at nogen snubler ind på webstedet på udkig efter en måde at starte WordPress på og finde ud af, hvad de skal gøre.

Det overføres til planlægning af valg. De tre delte hostingtyper har alle tre niveauer: StartUp, GrowBig og GoGeek. I stedet for at sammenligne planerne på et teknisk niveau, viser SiteGround, hvad hvert niveau er nyttigt til. Selv technophobes kan forstå, at 20 GB lagerplads er mere end 10 GB, og 100.000 månedlige besøg er bedre end 10.000.

Siteground review-plan-udvælgelse

Du kan se den tekniske sammenligning ved at klikke på knappen “sammenligne” under planerne, men det behøver du ikke. SiteGround oversætter de tekniske aspekter af dens service til et fordøjeligt format. Du kan finde de oplysninger, du har brug for, hvis du ved, hvad du leder efter, men SiteGround kompromitterer ikke enkelheden med dens tilgang i processen.

SiteGround har en imponerende balance i brugervenlighed. Det gør alt tilgængeligt, også for dem, der kun ved lidt om webhosting, mens de ikke respekterer nogen, i modsætning til f.eks. FatCow, der panderer til begyndere med vildledende information (læs vores FatCow-anmeldelse) eller Pagely, der drukner sit webstedskopi i technobabble (læs vores Pagely anmeldelse).

Når du har betalt og indstillet dine loginoplysninger, kan du få adgang til dit kontokontrolpanel. Det er ikke cPanel, husk dig – vi kommer til det om et minut – men snarere et område, hvor du kan administrere dine kontooplysninger og faktureringsoplysninger.

Siteground review-konto-dashboard

Det meste af hvad du kunne forvente er der, men SiteGround inkluderer også andre områder. Ud over dine faktureringsoplysninger og aktive tjenester kan du navigere gennem en version af vidensbasen på dit kontoudashboard. Artikler, du vælger, åbnes i en ny fane, hvilket betyder, at du ikke behøver at backtrack til dit dashboard.

Navigation håndteres af topmenuen, og den sidste mulighed, “frynsegoder,” har godbidder inde. Der finder du kuponkoder og særlige tilbud til udviklingsværktøjer, WordPress-plugins og mere. SiteGround tilbyder endda gratis e-bøger til WooCommerce og WordPress.

SiteGround cPanel

Gå tilbage til “mine konti”, og klik “gå til cPanel” for at administrere dit websted. Selvom SiteGround er en af ​​de bedste udbydere af webhosting omkring, gjorde det ikke vores bedste webhosting med cPanel-guide. Implementeringen er dateret og uattraktiv. Selvom det stadig er funktionelt, har andre webværter strømline, hvordan det ser ud.

Siteground review-cpanel

Når det er sagt, er det ikke svært at bruge. SiteGround gør det klart, hvad din IP-adresse og navneservere er, samt den mængde data, du f.eks. Har brugt. Problemet er, at cPanel har brug for en ansigtsløftning.

SiteGrunds redesignede websted ser smukt ud, så det er en skam, at cPanel ikke kan tilbyde den samme fornemmelse. Du kan stadig komme rundt og finde alt, hvad du har brug for, men cPanel føles desværre som et kompromis, du ikke skulle være nødt til at gøre.

Hostingtyper

På SiteGrounds websted finder du syv former for hosting, men der er virkelig kun fem: delt, sky, forhandler, virksomhed og dedikeret. Delt hosting er opdelt i standard webhosting, WordPress og WooCommerce. Hver service tilbyder de samme planer med de samme specifikationer uden for platformspecifikke funktioner.

For eksempel, hvis du er interesseret i at oprette et WordPress-websted, skal du købe en WordPress-plan i stedet for en standard delt hostingplan. Specifikationerne kan være de samme, men SiteGround inkluderer WordPress-installation, iscenesættelse og SuperCacher med WordPress-planer.

Delt hosting bruger en server til at være vært for flere websteder og flytter ressourcer mellem webstederne efter behov. Det er ikke overraskende, at det gør det til den mest billige og tilgængelige webhosting, på trods af at der er en del ulemper når det kommer til hastighed og konsistens.

Alle tre delte varianter findes i tre niveauer: StartUp, GrowBig og GoGeek. Som forventet, jo højere niveauet er, jo mere trafik kan serveren håndtere. SiteGround inkluderer dog også et sæt funktioner med hvert niveau: “essentielt” til StartUp, “premium” for GrowBig og “geeky” for GoGeek.

Detaljerne om ekstramateriale er specifikke for den platform, du køber en plan til, men for eksempel inkluderer GoGeek WordPress-hosting prioriteret support og iscenesættelse til dit websted.

Delte planer er, hvor hjertet af en webhost ligger, og SiteGround giver dig nok fleksibilitet, mens du ikke fremkalder lammelse af indstillinger. For eksempel har InMotion Hosting flere servicetyper, hver med fem eller flere niveauer, hvilket gør det rigtige valg vanskeligt at negle (læs vores anmeldelse af InMotion Hosting).

SiteGround Advanced Hosting

Hvis du vil flytte forbi delt hosting, kan SiteGround rumme dig. Selvom lineup ikke er så robust som, for eksempel, HostGator (læs vores HostGator-gennemgang), giver SiteGround stadig en solid række tjenester til strømbrugere.

Den mest direkte opgradering fra delt hosting er cloud-hosting, men som du kan se i afsnittet om “prisfastsættelse” er det ganske dyrere. Cloud-hosting spreder dit websted på tværs af et netværk af servere eller i “skyen.” Da det ikke er centraliseret til et enkelt sted, vil dit websted være hurtigere og mere sikkert.

Kort sagt, der er et netværk af virtuelle servere, som dit websted lever på, der kræver et netværk af fysiske servere, hvor dit websted er gemt. De ressourcer, der er nødvendige til dit websted, kan derefter skaleres, hvilket betyder, at du har adgang til mere strøm, når du har brug for det. Fordi den ikke er centraliseret, vil en server, der går offline, ikke tage dit websted med.

SiteGround tilbyder fire anbefalinger til cloud-hostingkonfigurationer, men det er værd at oprette din egen plan, hvis du ved, hvad du laver.

Du kan konfigurere din plan til at have op til 32 kerner af behandlingsstyrke, 128 GB hukommelse og 1 TB solid-state drevlager. Indrømmet, det er en dyr konfiguration – $ 2.100 pr. Måned for at være nøjagtig – men det smukke ved cloud-hosting er, at du kan tilføje eller trække ressourcer efter behov.

Siteground review-sky-konfiguration

Hvis du hellere vil centralisere dit websted og have mere kontrol over de tekniske aspekter ved hosting, kan du købe en dedikeret server. Som modsætningen af ​​delt hosting giver dedikeret hosting dig mulighed for at holde en server og alle dens ressourcer til dig selv. SiteGround tilbyder tre niveauer af dedikeret hosting i et af sine tre datacentre over hele verden.

Du skal vælge det sted, hvor mest din trafik kommer fra, så det er vigtigt, at SiteGround giver dig muligheden. 1&1 Webhosting tilbyder for eksempel billigere dedikeret hosting – med langt mindre specifikationer – men lader dig ikke vælge placeringen af ​​serveren (læs vores 1&1 anmeldelse af webhosting).

Endelig er der enterprise- og forhandlerhosting.

SiteGround giver dig mulighed for at videresælge dens tjenester baseret på et kreditsystem. Kreditter er gode i et års hosting, og du kan sælge dem til enhver pris, du ønsker. I de fleste tilfælde er forhandlerplaner beregnet til webdesignere, der ønsker at tilbyde deres kunder hosting, men med muligheden for at white label SiteGround’s cPanel kan du også bare starte din egen webhostingvirksomhed.

Enterprise hosting tilbydes for dem, der kræver den bedste ydelse. I stedet for at designe et par pakker at vælge imellem, arbejder SiteGround sammen med dig for at opbygge en service, der passer til dine behov. Enterprise hosting er beregnet til store websteder eller netværk, der har brug for specialbyggede løsninger, så vær opmærksom på, at du sandsynligvis bliver nødt til at droppe en smuk krone for at få adgang.

Hastighed & Uptime

Vi bruger to værktøjer til at måle hastighed: LoadImpact og Pingdom Website Speed ​​Test. Det websted, vi tester, er simpelthen et domæne, der er indlæst med WordPress, og intet andet, der er hostet på SiteGrands mest billige delte plan.

Testning på den nærmeste server i San Francisco, webstedet indlæst på 2,98 sekunder, hvilket ikke er for imponerende. Det er dog ikke SiteGround’s skyld.

Ved at grave i metrikkerne kan vi se, at DNS-opløsningen tegnede sig for det meste af indlæsningstiden – 2,4 sekunder, for at være nøjagtig. Forbindelses- og ventetiderne, som måler hvor lang tid det tager for browseren at oprette forbindelse og begynde at modtage information, tegnede sig for 280 millisekunder.

Siteground review-speed-test

Som vist er test af webstedets hastighed kompliceret, fordi der er mange faktorer, der spiller. Mange af dem er heller ikke hos værten at håndtere. Fra vores test kan vi dog samle, at SiteGround har veloptimerede delte servere og tjener 96 af 100 fra Pingdom Website Speed ​​Test til webstedshastighed, som er værdig til vores hurtigste webhostguide.

Pingdom Website Speed ​​Test måler dog et websted isoleret. For at måle webstedet under belastning brugte vi LoadImpact. Den sendte 50 virtuelle brugere til vores domæne i løbet af fem minutter og målte webstedets hastighed, efterhånden som brugerbelastningen steg. Som du kan se i nedenstående graf, forblev SiteGround modstandsdygtig gennem den øgede brugerbelastning, hvilket er et godt tegn.

Siteground review-loadimpact

Med hensyn til oppetid forblev vi på 100 procent under hele vores test. Heldigvis har SiteGround en garanti på 99,9 procent, der også kan sikkerhedskopiere det. Der er mange grunde til ikke at stole på din webhosts oppetidsgaranti, men SiteGround’s er solid.

I henhold til servicevilkårene, hvis dit websted nogensinde falder under 99,9 procent oppetid, vil du modtage en måned gratis hosting. Det er dog kun ned til 99 procent. For hver yderligere procent under 99 procent giver SiteGround dig en måned til gratis hosting. Hvad garantier angår, er det den mest generøse, vi har set.

Sikkerhed

En af de største farer, som delt hosting står overfor, er, at et ondsindet websted kan inficere hele serveren. SiteGround afhjælper dog problemet. Hvert delt websted har sit eget isolerede bibliotek, hvilket betyder, at en dårlig konto ikke inficerer resten.

Det er her SiteGround starter. Sikkerhedspakken omkring din plan er imponerende, sammensat af en webapplikations firewall, AI-drevet anti-bot-system og automatiserede daglige sikkerhedskopier. Hvis du har GrowBig-planen eller nyere, kan du også foretage sikkerhedskopieringer på dit websted også.

Uden for dit websted giver SiteGround en gratis integration med SpamExperts til din e-mail. SpamExperts scanner indgående og udgående meddelelser, så du kan filtrere gennem de meddelelser, du modtager. Derudover kan det give indsigt i din e-mail-statistik.

Der er et malware-scanningsværktøj, men det er ikke inkluderet i delte planer. Kaldt SG Site Scanner, det scanner hvert link, der er tilgængeligt fra dit websteds hjemmeside for sårbarheder dagligt for omkring $ 20 om året. Det kontrollerer også dit domæne mod sortlister for at sikre, at alt er copacetic.

Desværre er det bare at scanne. Det fortæller dig, om der er et problem, men det vil ikke gøre noget for at løse det. Fjernelse af malware eller anti-malware-beskyttelse er noget, du bliver nødt til at erhverve dig selv, hvilket, selvom det ikke er nødvendigt, ville være en dejlig sikkerhedsfunktion at have.

Når det er sagt, føles den nuværende pakke godt afrundet, især med et gratis SSL / TLS-certifikat til tops.

Privatliv

Privatliv er normalt et emne for vores VPN-anmeldelser, men det er også vigtigt for webhosting. Det starter med dit domænenavn, som er registreret med en WHOIS-post, der indeholder alle dine personlige oplysninger. SiteGround tilbyder registrering af privat domæner, men ikke gratis. Du skal bruge en ekstra $ 1 pr. Måned.

Registrering af privat domæne erstatter dine WHOIS-oplysninger med dummy-oplysninger. Da WHOIS-filer er offentligt tilgængelige, kan enhver med en internetforbindelse slå op, der ejer et bestemt domæne og i mange tilfælde, hvem der ejer et websted. Vi værdsætter, at SiteGround tilbyder privat registrering, men det skal være en gratis funktion og ikke en betalt service.

Med hensyn til de personlige oplysninger, du leverer SiteGround, kan de deles med retshåndhævelsesbureauer, tredjepartsleverandører og SiteGround-interesser, men kun med dit samtykke (som du har givet ved hjælp af tjenesten). Desværre er det sådan, ting går med webhosting.

Når det er sagt, gør SiteGround det klart i sin privatlivspolitik, at det “ikke … vil sælge, leje, dele eller på anden måde videregive personlige identificerbare oplysninger til kommercielle formål på nogen måde.” Det siger også, at det “vil tage alle rimelige skridt for at give dig besked, hvornår og hvilke oplysninger der kan gå til tredjepart, og du vil være i stand til at vælge, om du vil dele den eller ej.”

For så vidt angår privatlivets fred for webhoteller, er SiteGround på den gode side af hegnet. Der er ikke noget ondsindet i privatlivspolitikken, og på grund af dets klare holdning til ikke at sælge dine personlige oplysninger er det sikkert at bruge tjenesten. Den eneste ulempe er manglen på gratis privat domæneregistrering, men omkostningerne til det er billige nok til at vi ikke er for skuffede.

Support

Dit kontoudashboard gør det let at finde hjælp. Klik blot på fanen “support” i menuen i dashboardet for at åbne en kondenseret version af vidensbasen. Du kan søge efter et emne eller bruge de anbefalede kategorier, som SiteGround giver. Uanset hvilken du vælger, åbner SiteGround en ny fane med supportartiklen.

Siteground review-vidensbase

Vi kan godt lide det system. Det er en måde at integrere support i kontoudashboardet uden at forstyrre, hvad du laver i kontoudashboardet. Vidensbasen findes teknisk i et andet område på webstedet, men den hurtige reference til den, hvorfra du allerede er sandsynligvis, vil være nyttig.

Ellers kan du se dine billetter i supportområdet, men i det mindste vises det, kan du ikke kontakte support. Kontaktmuligheder, der inkluderer telefon, e-mail og live chat, er gemt væk i et lille afsnit under den kondenserede vidensbase.

Det er ikke at sige, at linket er nyttigt. SiteGround beder dig om at vælge en bred kategori, der passer til dit problem, og i nogle tilfælde henvise dig til det værktøj, du har brug for, f.eks. Når du overfører et websted. Når det er sagt, kræver de mere åbne kategorier, såsom diverse tekniske problemer, at du beskriver din anmodning.

I hver situation undtagen én, da vi beskrev vores problem, blev vi mødt med denne meddelelse: “Giv flere oplysninger om det problem, du oplever, så vi kan hjælpe dig med at løse det hurtigere.” Husk, vi leverede detaljer om for eksempel ikke at kunne indlæse vores testwebsted.

Når du bryder igennem, vil SiteGround give dig de tre supportmuligheder. Det er en skam, at du er nødt til at hoppe gennem så mange bøjler, fordi dens supportteam er fremragende. Reps er kyndige, venlige og lydhøre. Desværre er de begravet bag et dateret system.

De revner, vi påpegede i SiteGround brugervenlighed, har for stor indflydelse her. Supporten er fremragende, men simpelthen at udforme kontaktmetoder ville være en meget mere effektiv måde at håndtere anmodninger på.

Dommen

SiteGround får meget ret, og så vidt det gælder billige, uafhængige webhostere, kan vi ikke tænke på mange bedre muligheder. Dets største svaghed bliver for dateret på visse områder. Facelifts til cPanel og det direkte støttesystem ville gå langt i retning af at gøre det endnu bedre, end det allerede er.

Det er dog nitpicks og let at håndtere. SiteGround er stadig en tophyldeudbyder, især for WordPress-brugere.

Hvad synes du om SiteGround? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me