Kinsta-gennemgang – Opdateret 2020

Kinsta anmeldelse

Sandsynligvis en af ​​de bedre muligheder for webhosting, hvis du går med WordPress, Kinsta tilbyder masser af klokker og fløjter til dem, der sætter deres websted sammen med verdens mest brugte CMS. Hvis du dog ikke går med WP, ​​kan du give Kinsta et pas. Læs alle detaljerne i vores fulde anmeldelse.


Kinsta giver vores bedste webhostudbydere et løb for deres penge. Når det kommer til hastighed, funktioner og brugervenlighed, er det øverste niveau. Når det er sagt, kræver det høje prispoint intet mindre, og selvom Kinsta leverer det løfte, som prislappen angiver, er det muligvis ikke i kortene for alle brugere.

Hvis det er i kortene til dig, giver Kinsta dog en vidunderlig oplevelse. I denne Kinsta-gennemgang vil vi tale om, hvad vi kunne lide og ikke kunne lide efter at have brugt tid med dens Starter-plan. Undervejs kommer vi ind i hastighed, funktioner, sikkerhed, privatliv og mere, inden vi afsætter vores dom.

Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at vi er fans af Kinsta her på Cloudwards.net. Faktisk så meget, at det tjente en høj placering i vores bedste webhosting til WordPress-guide. Når det er sagt, er det ikke webhost for alle, især hvis du har et stramt budget eller har lyst til at arbejde på en anden platform end WordPress.

Kinsta-Slider1

Kinsta-slider2

Kinsta-slider3

Kinsta-slider4

Kinsta-slider5

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til Kinsta

Funktioner

Kinsta har en masse funktioner, som er passende i betragtning af hvor dyrt det er. I stedet for at tale gennem dem alle, vil vi fokusere på ikke-sikkerhedsfunktionerne i dette afsnit. Hvis det er det, du leder efter, skal du læse afsnittet “sikkerhed” nedenfor.

I modsætning til billige værter, såsom iPage (læs vores iPage-anmeldelse), er Kinstas funktionssæt fokuseret på ydelse. For eksempel leveres din plan med fuld opbevaring i solid state-drev, som har meget hurtigere læse- og skrivehastigheder sammenlignet med traditionelle drejede harddiske. Når det er sagt, er SSD-lager blevet standard for de fleste webhosts.

Hvad der ikke er standard, er et gratis indholdsleveringsnetværk. Kinsta giver dig mellem 5 GB og 1 TB overførsel på KeyCDN, som er et indholdsleveringsnetværk bygget til HTTP / 2 og IPv6. Hvis du er nysgerrig efter IPv6, skal du læse vores IPv4 vs. IPv6-guide.

Når det er sagt, er den mest imponerende af Kinstas funktioner understøttelsen af ​​netværk med flere websteder. De dyrere planer inkluderer mange WordPress-installationer, og Kinsta giver ejerne af multi-site netværk kontrol over, hvem der administrerer hvad.

Du kan oprette og administrere brugere, som sjældent ses fra webhosts. DreamHost er et andet eksempel, der kommer til at tænke på (læs vores DreamHost-anmeldelse). Hvis du kører flere WordPress-websteder, kan du segmentere tilladelser til andre på dit team, der administrerer specifikke websteder.

Til udvikling inkluderer Kinsta WordPress-iscenesættelse, der kan tændes med en knap på en switch. Iscenesættelse er et separat miljø for dit websted, hvor du kan teste ændringer, før du skubber dem til livewebstedet. Skønt ikke en ualmindelig funktion, skinner Kinsta’s brugervenlige implementering.

Kinsta review-iscenesættelse

Endelig leverer Kinsta caching på serversiden sammen med et internt cache-plugin til WordPress. I praksis hjælper de med at fremskynde dit websted ved at servere statiske aktiver fra cachen i stedet for at hente dem fra serveren.

Kinsta-funktionsoversigt

Kinsta-logokinsta.com

Start fra $ 3000 per måned Alle planer

Servertyper

Delt hosting

VPS Hosting

Administreret WordPress

Cloud Hosting

Dedikeret hosting

Forhandler-hosting

Usablity

FTP-adgang

SSH-adgang

cPanel

Root Access

Daglige sikkerhedskopier

Webstedsbygger

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Sikkerhed

Domænes privatliv

SSL-kryptering

Fjernelse af malware

Web-applikations Firewall

To-faktor godkendelse

DDoS-beskyttelse

SFTP

Support

E-mail support

Telefonstøtte

Support til live chat

Vejledninger

Brugerforum

Vidensdatabase

24/7 support

Prisfastsættelse

Kinstas priser er underlige i forhold til tjenester i vores andre anmeldelser. Fordi det er en WordPress-vært, der kun er flere lag for den samme type hosting. Start- og Pro-pakkerne er uafhængige planer, mens forretnings- og virksomhedsplaner har flere niveauer inden for. Tabellen ovenfor viser den lavest mulige pris for hver plan.

Det er værd at bemærke, hvordan Kinsta måler ressourceforbrug. I modsætning til planer ved, for eksempel InMotion Hosting, hvor månedlige besøgende simpelthen er et estimat for de ressourcer, du har tildelt (læs vores InMotion Hosting-gennemgang), er månedlige besøg, hvordan Kinsta måler din ressourceforbrug. Kinsta måler antallet af unikke IP-adresser, der opretter forbindelse til dit websted i en given måned.

Det er en vigtig sondring. I modsætning til med mange webhosts, kan du blive opkrævet overgebyr for Kinsta. Hvis du overskrider dine månedlige besøg – som kun tæller unikke IP-adresser – debiteres du $ 1 pr. 1.000 besøg. Når det er sagt, er det vigtigt at bemærke, at hvis du opgraderer planer, anvendes den månedlige besøgendegrænse øjeblikkeligt.

Lad os tale om planopstillingen. De letteste planer at fordøje er Starter og Pro. Starter er, godt, godt til at starte med. For en rimelig pris får du en enkelt WordPress-installation, 20.000 besøg og 10 GB SSD-lagerplads. Du får også alle funktioner i andre planer minus antallet af PHP-medarbejdere.

Kinsta Pro-planer

Pro-planer støder dig på to WordPress-installationer, 40.000 besøg og 20 GB lagerplads. Det er ikke overraskende, at det er dobbelt så stor som Startplan for dobbelt så meget som prisen. Plus, du får en gratis migrering med Pro-planer, som kun er gratis tilgængelige med Starter, hvis du køber et år.

Forretnings- og virksomhedsplaner har fire niveauer, der spænder fra $ 100 til $ 1.500 pr. Måned. Den plan, du lander på, afhænger af et par faktorer: antallet af WordPress-installationer, du har brug for, din månedlige trafik og den mængde lagerplads, du har brug for. Hvis du har brug for detaljerne, anbefaler vi, at du hører Kinstas websted.

Der tilbydes planer månedligt og årligt, og i modsætning til de fleste webhoste er der ikke flerårige shenanigans (læs vores Bluehost-anmeldelse for at se, hvordan det ser ud). I stedet for at have forskellige priser, er den månedlige pris den samme, uanset om du køber en måned eller et år. Når det er sagt, ved at købe et år tildeler du to måneders service gratis.

Det gør Kinstas sortiment rent, når det kommer til prisfastsættelse. For eksempel er starter $ 30 pr. Måned eller $ 300 pr. År. Gennemsigtigheden bør heller ikke undervurderes. Kinsta kan være dyrt, men pakkerne føles godt afrundede for deres respektive priser.

Desuden understøttes alle køb af en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som heldigvis afklares under kassen.

Brugervenlighed

Kinsta er så nem at bruge, at vi var i gang med vores hjemmeside på kortere tid, end det normalt tager at komme til at tjekke ud. Kontrolpanelet er ikke cPanel, men i stedet et proprietært design, der understreger anvendeligheden. Inden for fem minutter havde vi købt en plan, opsat vores domæne og installeret den nyeste version af WordPress.

Kinsta review-kontrol-panel

Selvom vi normalt dækker kassen, taler Kinsta for sig selv. Der er ingen nonsense-tilføjelsesbokse, som du skal fjerne markeringen eller vilkår, som du er nødt til at revurdere. Du ser din månedlige pris sammen med en aftale om at få to måneder gratis, hvis du køber årligt, og en checkout-knap.

Kinsta review-kassen

Dashboardet er lige så rent. Når du har købt din hosting, skal du gå til fanen “websteder” for at konfigurere dit domæne. Mens du gør det, kan du også installere WordPress sammen med vigtige plugins, såsom Yoast SEO.

Kinsta review-add-site

Denne integration med WordPress giver Kinsta et ben på konkurrencen. Selvom det ikke er den eneste WordPress-fokuserede vært derude – læs vores Pagely-anmeldelse til en anden – udmærker det sig over værter, der kaster et bredt net, såsom HostGator (læs vores HostGator-anmeldelse). Når du f.eks. Har tilføjet dit websted, kan du se og administrere WordPress-plugins fra instrumentbrættet.

Der er andre små detaljer, der gør, at instrumentbrættet også skiller sig ud. For eksempel kan du ændre dit websted fra live til iscenesættelse fra rullemenuen i dit webstedsstyring. Desuden er det nemt at tilføje IP-adresser til en blokliste og opsætte omdirigeringer uden nogensinde at åbne WordPress-backend.

Kinsta review-omdirigeringer

Det er balancen mellem magt og brugervenlighed, der får Kinsta til at skinne. Selvom det ikke er så tilgængeligt som Hostinger (læs vores Hostinger-anmeldelse), har Kinsta meget mere foregår under hætten. I stedet for at appellere til begyndere, lavede Kinsta et kontrolpanel, der giver dem, der ved, hvad de laver, hurtigt det.

Der var aldrig et spørgsmål om hvor noget var eller hvordan man ændrede det. Snarere fremmer Kinstas dashboard efterforskning og belønner dig med integrationer, der sjældent ses hos webhosts. ”Åh, det er sejt” reaktion dukkede op mere end én gang.

Hostingtyper

Kinsta tilbyder kun en type hosting: cloud hosting. Selvom det muligvis ikke giver billig hosting delt eller konfigurerbarheden af ​​dedikeret hosting, er cloud hosting et voksende kompromis, der giver websteder mulighed for at få hastighed og sikkerhed til en lav pris.

Cloud-hosting er en måde, hvorpå servere er konfigureret. Du er stadig hostet på en enkelt server, men den server henter databehandlingsressourcer fra et netværk af underliggende servere. Da serveren er konfigureret på den måde, får dit websted højere skalerbarhed, redundans og sikkerhed. Dit websted er centraliseret, men de ressourcer, det bruger, er ikke.

Det gør det vanskeligt at ramme en databegrænsning eller ødelægge en server fra for mange anmodninger. Hvis skyen er massiv nok, vil din server altid kunne kalde andre servere i netværket for mere computerkraft.

For Kinsta er netværket stort nok. Det drives af Google Cloud, som er praktisk talt ubegrænset, når det kommer til computerkraft. Du køber ikke plads på skyen. Snarere har Kinsta udviklet en platform, der giver dig mulighed for at udvide din brug af Google Cloud, som dit websted har brug for.

Der er desuden 20 datacentre over hele verden, som du kan vælge at være vært på. Hvert websted, du tilføjer, kan have sit eget datacenter, hvilket betyder, at hvis du opretter flere versioner af det samme websted, kan du vedhæfte det til et datacenter tæt på det sted, du målretter mod.

Hvad der resulterer i er en fleksibel form for hosting, der på trods af sine højere omkostninger giver meget mere ydelse i forhold til en traditionel delt pakke. Skønt den er på den anden side af det billige webhostingshegn, leverer Kinsta hurtig og pålidelig hosting til en relativt lav pris.

Hastighed & Uptime

Fordi det drives af Google Cloud, bør det ikke overraske, at Kinsta klarer sig godt, når det kommer til hastighed. I skrivende stund konkurrerede det med vores champ A2 Hosting med ultra-hurtige belastningstider og overraskende konsistens (læs vores A2 Hosting-anmeldelse).

Vi testede vores tomme WordPress-installation ved hjælp af Pingdom Speed ​​Test og Load Impact. Vores test blev udført med Kinsta’s Starter-plan, men da den eneste forskel mellem planerne er de månedlige besøgende og lagerplads, repræsenterer ydelsen alle de tilbudte planer.

Vores test producerede en 96 ud af 100 fra Pingdom Speed ​​Test, hvilket er imponerende, nok så faktisk, at Kinsta tjente en plads i vores hurtigste webhostguide. At grave i detaljerne, som du kan se i nedenstående diagram, er der intet forkert. Forbindelsesmetrikken er længere end normalt, men kun med en lille mængde, og ventetiden er lav. Der er intet at klage over.

Kinsta review-speed-test

Load Impact gav lignende imponerende resultater. Vi sendte 50 virtuelle brugere til serveren over fem minutter som stresstest. I alt blev der fremsat lidt over 9.000 anmodninger, og Kinsta var i stand til at behandle disse anmodninger i gennemsnit 31 pr. Sekund. Plus, vi havde næsten den samme responstid under hele testen, hvilket er fantastisk.

Kinsta review-load-effekt

Der var heller ikke HTTP-fejl, hvilket antyder, at der er masser af ressourcer til dit websted til at bruge (hvis du vil se fejl, skal du læse vores GreenGeeks-anmeldelse). I betragtning af strukturen i skyhosting er det ikke overraskende, men det viser en upside af at gå med en dyrere platform.

Helt ærligt er ingen af ​​vores resultater overraskende. Du betaler for ultra-hurtig hosting hos Kinsta, og vores test viser, at Google Cloud leverer.

Med hensyn til oppetid overvåges dit websted døgnet rundt. Der er en serviceniveauaftale, som Kinsta har indgået for at give dit websted 99,9 procent oppetid. Oppetidsgarantien giver Kinsta 30 minutter til at reagere på nødsituationer, og for hver time dit websted er ude, giver Kinsta 5 procent af dit månedlige servicegebyr tilbage.

Det vil dog sandsynligvis ikke komme op. I betragtning af at Kinsta leverer et gratis CDN og er bygget på Google Cloud, er sandsynligheden for, at dit websted oplever nedetid baseret på serverproblemer, tynd.

Sikkerhed

Kinsta har et imponerende featuresæt, og selvom de ikke er prangende, hjælper de dig med at sikre, at dit websted er hurtigt og konsistent. Sikkerhedsfunktionerne er også fremragende, da Kinsta lapper alle de væsentlige sårbarheder i et websteds infrastruktur.

Det starter med automatiske daglige sikkerhedskopier, som kan gennemses, downloades og gendannes fra dit kontoudashboard med et enkelt klik. Selvom Kinsta kun opbevarer sikkerhedskopierne i 14 til 30 dage afhængigt af din plan, betyder muligheden for at downloade dine sikkerhedskopier, at du kan have dem i næsten evigt.

Hvis du går den rute, skal du sørge for at have en solid online backup-service til at gemme dine webstedskopier. Vi anbefaler Backblaze (læs vores Backblaze-anmeldelse).

Når det er sagt, kan du også oprette manuelle backup-point, hvis du prøver ændringer på dit websted. Antallet af manuelle sikkerhedskopier, du kan oprette, afhænger af din plan, men du skulle ikke være nødt til at oprette dem. Kinsta tilbyder seks-timers og times sikkerhedskopier mod et ekstra gebyr, hvilket er ideelt til websteder, der ofte skifter.

Kinsta review-time--backup

Medfølgende også din plan er et gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat. Selvom et certifikat på lavt niveau er muligt, giver det dig mulighed for at åbne en krypteret forbindelse mellem din besøgende og serveren. Hvis du har brug for et oksekødere SSL / TLS-certifikat, hvilket er vigtigt for f.eks. Et e-handelssted, giver Kinsta dig nemt at importere et til dit instrumentbræt.

Kinsta har ikke fjernelse eller scanning af malware, eller i det mindste ikke på den måde, som Arvixe tilbyder det (læs vores Arvixe-anmeldelse). I stedet for at reklamere for et scanningsværktøj, såsom SiteLock, sikrer Kinsta sin infrastruktur med distribueret angreb påvisning af denial-of-service, hardware firewalls og oppetidsovervågning bag kulisserne.

Det er ikke kun røg og spejle. Kinsta har en sikkerhedsgaranti, der hjælper dig med at rense dit websted, hvis det bliver kompromitteret. Holdet vil reparere eller geninstallere WordPress-kernen, nulstille alle database- og FTP-adgangskoder og identificere, hvor malware kommer fra. Denne ondsindede kode fjernes også ved rengøring af dit websted.

Kinsta vil holde dine databaser og indhold intakt, men du er ansvarlig for at geninstallere plugins og temaer. Det er en service, der ofte kan køre hundreder af dollars pr. Websted, og det faktum, at Kinsta inkluderer det gratis, viser en klar tillid til dens infrastruktur.

Når det er sagt, skal du først få dit websted til Kinsta. Som en del af migrationsprocessen scanner Kinsta dit websted for at se, om det har malware. Hvis det sker, skal du betale et rengøringsgebyr på $ 100, før det kan hostes på Kinstas servere.

Privatliv

Kinsta tilbyder ikke domæneregistrering, så selvom vi normalt ser domæneprivatliv som en vigtig del af dette afsnit, er det ikke et emne her. Når det er sagt gælder stadig privatlivets fred, og Kinstas klare privatlivspolitik viser, at det ikke er på den dårlige side af hegnet.

Som alle webhostes indsamler Kinsta dine personlige oplysninger og serverlogfiler ved kassen. Disse oplysninger håndteres dog ikke af tredjepart, medmindre loven kræver det. For så vidt angår salg af dine oplysninger, poster Kinsta ikke noget, hvor kun et par specifikke tredjeparter er i stand til at få adgang til dine oplysninger under strenge omstændigheder.

Disse tredjeparter er beskrevet i privatlivspolitikken, men kun de sædvanlige mistænkte er der. For eksempel deles dine faktureringsoplysninger med Stripe til behandling af betalinger, og Google Cloud ser dine webstedsdata, fordi dit websted er godt hostet der.

På grund af dette er privatlivets fred stort set uden for Kinstas kontrol. Selvom Kinsta har en ligetil privatlivspolitik, er nogle af dens partnere blandet ind i grå områder.

Overraskende kommer det ikke fra Google. Google Cloud’s privatlivspolitik gør det klart, at dine data ikke bliver brugt til reklameformål, og at netværket aldrig bliver en bagdør til regeringsovervågning.

Generelt har du lidt at bekymre dig om fra Kinsta eller endda Google Cloud for den sags skyld. Når det er sagt, kan andre virksomheder have sultne politikker. Det er vanskeligt at skylde Kinsta for det, men i betragtning af den modulære karakter af webhosting og hvor mange tjenester der kan være involveret i processen.

Support

Kinsta har fremragende støtte, hvis du ved, hvad du laver. Supportrepræsenters direkte karakter er nyttigt i den rodede og ofte forvirrende verden af ​​webhosting, så længe du kan oversætte, hvad de siger. Newbies pas dog på, fordi Kinsta ikke er der for at holde din hånd.

Det er ikke at sige, at støtte er dårlig. Kinsta er ikke fokuseret på nybegynderwebsteder, og som sådan er supporten heller ikke. Da vi nåede frem til live chat, var repræsentanten kyndig og hjælpsom og pegede os mod nogle læsninger i vidensbasen, mens vi også besvarede vores spørgsmål.

Kinsta review-live-chat

Vidensbasen kan hjælpe begyndere med at komme af jorden. Ud over flere fejlfindingsvejledninger og tutorials inkluderer Kinsta en ordliste, der definerer almindelige termer i webhostingverdenen, såsom PHP og DNS.

Kinsta review-vidensbase

Plus, indlægene er detaljerede. Tag for eksempel vejledningen til at pege navneservere. Kinsta viser, hvordan man genererer navneserveradresser i dit kontordashboard og anvender dem på populære domæneregistratorer, f.eks. GoDaddy (læs vores GoDaddy-anmeldelse).

Derudover er der e-mail-support, men ingen telefonsupport. Kinsta forklarer, at onlinemeddelelsessystemet ofte fungerer bedre, og i dette tilfælde er vi enige. Da vi brugte meddelelsessystemet, var vi i stand til at løse problemer på få minutter, og en log af samtalen blev automatisk sendt til vores e-mail-adresse.

Dommen

Kinsta er pricy, men den har koteletterne til at konkurrere med de bedste af de bedste. Med fremragende hastighed, sikkerhed i verdensklasse og hurtig support er det det perfekte valg til etablerede eller spirende WordPress-websteder. Når det er sagt, det er en niche-webhost, så det er måske ikke det valg for dig, hvis du ønsker at bygge på en anden platform eller komme ind til et lavere prispunkt.

Hvad synes du om Kinsta? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map