InMotion Hosting-anmeldelse – Opdateret 2020

InMotion Hosting anmeldelse

InMotion tilbyder en bred vifte af tjenester, alt sammen spækket med funktioner. Prisen er heller ikke dårlig, men du skal kæmpe med lidt langsommere hastighed.InMotion Hosting er en af ​​de største uafhængige webhostingudbydere på markedet. Som en af ​​de bedste udbydere af webhosting imponerer det med en lang liste med funktioner, stor sikkerhed og adgang til flere bygningsværktøjer. Når det er sagt, kan langsommere hastigheder end andre førende webværter være en aftale for dig.

I denne InMotion Hosting-gennemgang vil vi detaljerede vores erfaringer efter lancering af et websted med dets hosting. Vi taler funktioner, priser, brugervenlighed, hostingtyper, hastighed, sikkerhed, privatliv og support, og giver derefter vores dom.

Den højere pris end gennemsnittet kan muligvis vende nogle få brugere væk, men værdien af ​​hver plan er enorm. Det ignorerer det faktum, at det også er omkring den samme pris som andre førende webhosts ved fornyelse. Når det er sagt, er dens mindre end ideelle hastighed noget at overveje.

InMotion-Slider1

InMotion-slider2

InMotion-slider3

InMotion-slider4

InMotion-slider5

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til InMotion Hosting

Funktioner

For nybegyndere, der ønsker at oprette et websted, er der en kamp mellem WordPress og webstedsbyggere. Selvom vi anbefaler de bedste webstedsbyggere, såsom Wix (læs vores Wix-anmeldelse), for de fleste mennesker, er WordPress undertiden et nødvendigt onde. Når det er sagt, kan du stadig få fleksibiliteten i WordPress med et træk-og-slip-interface.

Med InMotion Hosting kommer det i form af BoldGrid, som du kan installere med enhver hostingplan. BoldGrid er mere kompliceret end en dedikeret webstedsbygger, men den lille kompromis med brugervenlighed er værd at fleksibiliteten WordPress giver dig.

InMotion-hosting review-boldgrid

Du kan også få InMotion Hosting til at designe din hjemmeside til dig. Der er to måder at gøre det på. QuickStarter, der kun er $ 99 i skrivende stund, giver dig et websted med en side inden for to arbejdsdage, bygget på en platform, der giver dig mulighed for at udvide dit websted i fremtiden. InMotion Hosting opretter også en forretnings-e-mail- og leadgenerator-form til dig.

Der er også den hvide handskedesigntjeneste, der vil parre dig med en WordPress-ekspert, der vil kontrollere dit webstedsdesign. Det kan være så simpelt som at ændre kode for bedre søgemaskineoptimering eller en komplet revision af dit design.

InMotion Hosting’s designfunktioner er de bedste af flokken. Nogle af de andre tekniske funktioner, såsom solid-state drevlagring, er ikke så spændende, men stadig plusses. En sådan funktion er daglige sikkerhedskopier. På tværs af alle planer sikkerhedskopierer InMotion Hosting dit websted dagligt gratis.

Mellem de daglige sikkerhedskopier, SSD-opbevaring, et gratis SSL-certifikat og webstedsdesigntjenesterne skiller InMotion Hosting sig ud med en mere imponerende række funktioner end de fleste. Fjernelse af malware er manglende, hvilket er noget, vi vil berøre i afsnittet “sikkerhed” nedenfor, men vi er generelt indholdet.

InMotion Hosting Funktioner Oversigt

InMotion Hosting-logowww.inmotionhosting.com

Start fra $ 499 per måned Alle planer

Servertyper

Delt hosting

VPS Hosting

Administreret WordPress

Cloud Hosting

Dedikeret hosting

Forhandler-hosting

Usablity

FTP-adgang

SSH-adgang

cPanel

Root Access

Daglige sikkerhedskopier

Webstedsbygger

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Sikkerhed

Domænes privatliv

SSL-kryptering

Fjernelse af malware

Web-applikations Firewall

To-faktor godkendelse

DDoS-beskyttelse

SFTP

Support

E-mail support

Telefonstøtte

Support til live chat

Vejledninger

Brugerforum

Vidensdatabase

24/7 support

Prisfastsættelse

Medmindre du taler om avanceret, virksomhedsfokuseret hosting, såsom Pagely (læs vores Pagely-anmeldelse), ser InMotion Hosting ikke billig ud. Delte eller forretningsmæssige planer er cirka det dobbelte af prisen for andre tophyldeudbydere, ligesom WordPress planer. Læsning af det fine skrift på andre websteder viser imidlertid, at tallene stadig fungerer i InMotion Hosting’s fordel.

Tag for eksempel Bluehost. Som du kan læse i vores Bluehost-gennemgang, kan du købe grundlæggende delt hosting til $ 3,95 pr. Måned, men det er kun, hvis du får tre års hosting på forhånd. Det er ikke til single Bluehost ud – næsten alle webhosts gør dette – men det er for at illustrere noget usædvanligt ved InMotion Hosting.

InMotion Hosting har salgsfremmende priser som enhver anden webhost, men det er tættere på fornyelsesprocenten. Faktisk koster den grundlæggende delte pakke fra det og Bluehost det samme, men det er klarere om, hvad du køber på forhånd.

For os er det en proff. Gennemsigtighed i prisfastsættelse ses sjældent fra webhosts, og vi kan sætte pris på InMotion Hosting’s bestræbelser på at afbalancere det med salgsfremmende priser. Ikke desto mindre, hvis du ønsker at spare så mange penge som muligt på forhånd, vil InMotion Hosting ikke komme dig der. Læs vores Hostinger-anmeldelse for en udbyder, der vil.

Ud af InMotion Hosting’s sortiment er WordPress-planerne mest interessante. I de fleste tilfælde er WordPress-planer simpelthen reskinnet delte planer med et par ekstra funktioner – læs vores SiteGround-gennemgang for at se et eksempel. Når det er sagt, leverer InMotion Hosting seks WordPress-pakker til at rumme forskellige niveauer af WordPress-websteder.

Vi taler mere om de tekniske forskelle i afsnittet “hostingtyper” nedenfor. Til prissætning er de flere lag dog fremragende. Hvis du planlægger at starte et WordPress-websted, kan du købe ind til en lavere pris og opgradere til et højere niveau, når din trafik kræver det.

På tværs af sortimentet er der dog et lille problem, og det er muligheden for at købe en måned med hosting. Der er ikke et rim eller grund til det. Rimelige planer tilbydes kun i en eller to-års varighed. For eksempel kan WP-3000S, en WordPress-plan til omkring $ 15, ikke købes månedligt, men en lignende delt plan til samme pris kan være.

Samlet set er det et lille problem, og et, der overskygges af de mere irriterende prisordninger for nogle andre værter – ser på dig, Bluehost.

Eventuelle ulemper, InMotion Hosting har i prisfastsættelse, opvejes af den generøse tilbagebetalingsgaranti. En del af grunden til at du ikke kan købe en måned med hosting på billige planer er fordi InMotion Hosting giver dig tre måneder til at ombestemme dig. Det er en branche førende i den henseende.

Brugervenlighed

Det er vanskeligere at vælge en plan hos InMotion Hosting, end den skal være. Dets websted lider ikke under et dateret design som FatCows (læs vores FatCow-gennemgang), men ændringer i sund fornuftdesign ville gøre det lettere at vælge en plan.

For eksempel viser hjemmesiden til webstedet alle InMotion Hosting hostingtyper, men webstedsopretteren og delt hosting er længst til højre. Det lyder lille, men i betragtning af at de fleste læser og skriver fra venstre til højre, er der mindre vægt på de billige planer, som det ser ud til, at de fleste ville nå frem til.

InMotion-hosting review-home-side

Intet af dette er backbreaking, men der er designbeslutninger, som vi ikke er enige om.

Det er dog splittende hår. Når du finder den service, du leder efter, er det nemt at vælge en plan. InMotion Hosting viser, hvad hostingtyperne er til, samt forskellene mellem niveauer. Der er endda en detaljeret sammenligning for hver type hosting, der viser, hvad du får med din plan.

InMotion-hosting review-sammenligning

Når du har checket ud, sender InMotion dig en serie e-mails, der indeholder detaljerede oplysninger om, hvordan du logger på. Du logger ind på Kontostyringspanelet, hvor du administrerer dine faktureringsoplysninger, køber ny hosting og sender supportbilletter. Det er også her, du kan logge på cPanel, men du behøver ikke nødvendigvis at gå dertil.

InMotion Hosting inkluderer mange af de nyttige ting fra cPanel i AMP. For eksempel kan du tilføje e-mail-adresser på dit domæne og få adgang til Softaculous app store uden at navigere væk til cPanel.

InMotion-hosting review-amp

Det er ikke at sige, at du vil undgå cPanel. ImMotion Hosting’s implementering er værdig til vores bedste webhosting med cPanel-guide, med et attraktivt layout og enkel navigation. En stor ændring fra en normal cPanel-implementering er tilføjelsen af ​​en topmenu til adgang til forskellige kategorier.

InMotion-hosting review-cpanel

Uden for problemer, når du først finder den hosting, du ønsker, er InMotion Hosting strømlinet og enkel. Standout-området er AMP, der ikke kun inkluderer dine fakturerings- og domæneoplysninger, men også mange af de nyttige indstillinger fra cPanel. cPanel er heller ikke dårligt, men det er hovedsageligt en lageropbygning.

Hostingtyper

InMotion Hosting tilbyder et solidt sortiment af tjenester, men det mangler cloud-hosting. På grund af dette er der ikke så meget at vælge imellem, som der er med, for eksempel, HostGator (læs vores HostGator-anmeldelse), men du skal stadig være i stand til at finde en plan, der fungerer for dig.

Berggrunden er forretnings-hosting, som er navnet, som InMotion Hosting giver sine delte planer. Delt hosting sætter flere brugere på en enkelt server til, ja, dele ressourcerne. Pooling-effekten er god til at spare penge, men ikke bedst til hastighed eller oppetid. Der er ikke pålagt brugere nogen begrænsninger, så hvis et websted samler ressourcer, kan du have en langsom ydeevne.

Det er dog tilfældet for enhver delt plan, og InMotion Hosting gør et godt stykke arbejde med at tilpasse sine delte planer med funktioner. Du får gratis domæneregistrering og sikkerhedskopiering af data samt adgang til en webstedsbygger og ubegrænset e-mail-adresser på dit domæne.

InMotion Hosting inkluderer flere installatører med ét klik til platforme som WordPress, men du skal købe en WordPress-plan, hvis det er sådan, du vil oprette dit websted. Selvom de er lidt dyrere end hosting af virksomheder, indeholder WordPress-planer mange platformspecifikke funktioner, som du bliver nødt til at jage ned på egen hånd ellers.

InMotion-hosting-anmeldelse-wordpress-planer

Et tegn på, at du køber hosting af højere kvalitet, er når ting som diskplads bevæger sig væk fra at være ubegrænsede, og det er tilfældet med InMotion Hosting’s WordPress-pakker. Du får en vis mængde dedikerede ressourcer, så selvom det sandsynligvis er, at dit websted er vært på en server sammen med andre, behøver du ikke at bekymre dig om, at nogen anden pirrer rundt om dine data.

Plus, WordPress-planer styres, hvilket betyder, at InMotion Hosting handler med de tekniske aspekter af tjenesten. Det inkluderer forhåndsinstallation af WordPress, når du tilmelder dig, automatisk sikkerhedskopierer dit websted og automatisk opdaterer dit websted.

Derudover er der VPS og dedikerede planer. VPS-planerne kommer som en administreret pakke med Linux og cPanel eller som en bare-bone-server, som systemadministratorer eller udviklere kan tilpasse.

De dedikerede planer er dog mere imponerende, især fordi InMotion Hosting giver dig mulighed for at konfigurere serveren, hvordan du vil. Du kan inkludere op til 512 GB hukommelse og 8 TB SSD-lagerplads sammen med andre funktioner, såsom din RAID-konfiguration. CPU’en er dikteret af den række dedikerede hosting, du vælger, og går op til dobbelt Intel Xeon Silver 4110s.

Den eneste manglende hosting-type er cloud-hosting, der spreder dit websted på tværs af et netværk af servere for redundans og sikkerhed. Desværre er det en undladelse, vi har set fra andre uafhængige webhosts, nemlig A2 Hosting.

Fart & Uptime

Til test af webstedshastighed bruger vi Pingdom-hastighedstest og belastningspåvirkning. Pingdom-hastighedstest giver os mulighed for at komme ind i detaljerne og se, hvor potentielle problemer er, mens belastningspåvirkning måler, hvor godt tjenesten fungerer under simuleret belastning. Vi kørte begge test på et tomt WordPress-websted ved hjælp af InMotion Hosting’s Pro forretningsplan.

InMotion Hosting gav anstændige resultater, men vi har set bedre (se vores hurtigste guide til webhosting). På Pingdom-hastighedstest havde vi et gennemsnit på 1,04 sekunder i belastningstid, men en samlet karakter på 84 ud af 100. Det er sandsynligvis, fordi der ikke ser ud til at være cachelagring på serversiden på forretningsplaner, eller i det mindste intet der kan kontrolleres i cPanel.

InMotion-hosting review-speed-test

Når vi kiggede gennem trinene i kæden, var alt, hvor det skulle være. DNS-anmodninger tegnede sig for lidt tid, ligesom forbindelsen til serveren gjorde. Metoden “Vent”, der måler hvor lang tid det tager for browseren at begynde at modtage data, tegner dog mere tid end normalt.

Hastigheden er ikke dårlig, men den kunne forbedres. A2 Hosting tjente for eksempel en score på 96 ud af 100, stort set på grund af de flere typer cache, den bruger på visse delte planer (læs vores A2 Hosting-anmeldelse).

Belastningspåvirkning gav lignende skuffende resultater. I løbet af de fem minutter, vi testede, sendte Load Impact 50 virtuelle brugere til vores websted, men med en høj grad af variation i belastningstider. Mellem de laveste og højeste point havde InMotion Hosting et gap på 300 millisekunder, hvilket er betydeligt. Du kan se vores graf nedenfor for at få de fulde resultater.

InMotion-hosting review-load-effekt

Med hensyn til oppetid siger InMotion Hosting, at det garanterer 99,9 procent oppetid, men servicevilkårene siger 99.999 procent, hvilket er en betydelig forskel. Hvis din service falder under denne tærskel, krediterer InMotion Hosting din konto for en måneds værdi af service.

Når det er sagt, er den måde, du går på for at få denne kredit, mærkelig. InMotion Hosting siger, at du ikke kan kontakte supportteamet mere end en gang hver 30. dag om fysisk oppetid. Hvis din service derefter falder under tærsklen, kan du anmode om kredit.

Det er en mærkelig måde at gøre det på, og vi forestiller os, at mange mennesker vil gå glip af processen. Heldigvis skulle det ikke være et problem. Vi oplevede ikke nedetid under test, og med InMotion Hosting’s garanti er det usandsynligt, at du vil.

Sikkerhed

InMotion Hosting har en solid sikkerhedspakke. Det starter med et SSL / TLS-certifikat, som tidligere var en sjældenhed, men er blevet mere almindelig i de seneste måneder. Et SSL-certifikat viser dybest set, at dit websted er betroet, og som sådan giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til det ved hjælp af en krypteret forbindelse.

Selvom et gratis SSL / TLS-certifikat er almindeligt, er gratis malware-beskyttelse det ikke. På tværs af alle planer inkluderer InMotion Hosting beskyttelse mod malware, som dybest set er en antivirus til dit websted (læs vores bedste guide til antivirus-software).

InMotion Hosting’s malware-beskyttelse scanner og patcher dit websted dagligt for sårbarheder. Hvis der opdages noget, bliver det også i karantæne. Selvom ikke malware i sig selv fjernes, er trusler i karantæne et solidt kompromis, da InMotion Hosting inkluderer malware-beskyttelse gratis til enhver plan.

I det usandsynlige tilfælde, at dit websted bliver inficeret, har InMotion dig stadig dækket. Automatisk sikkerhedskopiering af websider er også inkluderet på tværs af alle planer gratis. Du kan også sikkerhedskopiere manuelt, men InMotion Hosting opretter automatisk en kopi af det delte miljø. Gendannelse er også gratis, så længe du ikke gendanner mere end én gang i fire måneder.

InMotion Hosting er ikke den eneste vært, der inkluderer disse sikkerhedsfunktioner, men det er blandt de få, der gør det på tværs af alle planer. Uanset hvilket niveau af hosting du køber, får du et SSL / TLS-certifikat, malware-beskyttelse og pseudo-fjernelse og automatiske sikkerhedskopier af dit websted.

Privatliv

Webhosting har ikke fået den privatlivsbehandling, som vores VPN-anmeldelser har hidtil. Med så meget personlige oplysninger, der er bundet til dit websted, er det vigtigt at forblive privat, især hvis dit websted tager risikable holdninger til visse problemer.

Dit domænenavn har for eksempel alle dine personlige oplysninger knyttet til det. WHOIS-poster viser dit navn, adresse, fotonummer, e-mail-adresse og mere, og disse poster er offentligt tilgængelige online. Når det er sagt, kan du registrere dit domæne privat, som erstatter dine oplysninger med registratorens.

InMotion Hosting tilbyder privat domæneregistrering, men til en pris. Det kører dig omkring $ 13 per domæne pr. År. Det er ikke svært at købe – InMotion Hosting giver et link i AMP – men det koster stadig. DreamHost tilbyder for eksempel domænefortrolighed gratis.

InMotion Hosting’s privatlivspolitik er dog solid. Som de fleste webhosts forbeholder det sig retten til at dele nogle personligt identificerbare oplysninger med andre virksomheder eller retshåndhævelse. Dets privatlivspolitik siger, at den ikke kan sælge nogen af ​​disse oplysninger.

Afsnit 4.6 i privatlivspolitikken siger ”vi sælger eller lejer ikke e-mail-adresser til nogen uden for virksomheden. Virksomheden vil heller ikke dele e-mail-adresser til uafhængige tredjeparter eller tilknyttede virksomheder. ”

De næste afsnit siger også, at du kan få adgang til, se, opdatere og slette dine personlige oplysninger ved at e-maile [e-mailbeskyttet].

Ingen gratis privat domæneregistrering er en bummer, men InMotion Hosting’s privatlivspolitik er sund – for så vidt webhosters går alligevel. Når det er sagt, håber vi, at flere webhosts følger DreamHost’s føring og inkluderer gratis domæneregistrering.

Support

Branded på toppen af ​​InMotion Hosting’s websted er links til flere former for support. Kundeservice er vigtig for webhosting i betragtning af hvor kompliceret tjenesten er, og InMotion Hosting giver ingen knogler til, hvordan man kontakter sit team. E-mail, live chat, telefon og Skype support er tilgængelig med fremragende teammedlemmer spredt over dem.

Din korrekturlæser talte med InMotion Hosting forud for lanceringen af ​​sin WordPress-service for omkring et år siden, og repræsentanten leverede ikke kun nøjagtige og komplette detaljer, men arbejdede også for at få prisen så lav som muligt. InMotion Hosting’s salgsteam gør det vanskeligt at afvise at købe en hostingplan.

Uden for direkte kontakt er der en vidensbase og et forum. InMotion Hosting’s vidensbase er tilgængelig fra hjemmesiden uden behov for at logge ind ved at klikke på fanen “supportcenter”. Vidensbasen er opdelt i en FAQ, produktguider og tutorials, og hvert stykke er fyldt med detaljer.

InMotion-hosting review-vidensbase

Når vi vurderer en vidensbase til webhosting, kan vi gerne se en god blanding af tutorials, installationsvejledninger og fejlfindingstykker, og InMotion Hosting skuffer ikke. Der er en imponerende mængde uddannelsesressourcer såvel som generelle vejledninger til fejlfinding, der dækker mange potentielle problemer.

Vi kunne ikke få adgang til forummet på trods af de mange anmodninger om at logge ind.

InMotion-hosting review-fællesskab

Under supportcenter er der dog et link til samfundsspørgsmål, som fungerer på samme måde. Der er ikke meget samfundsinteraktion, men det er tydeligt, at InMotion Hosting overvåger samfundsspørgsmål. Selv uden interaktion med lokalsamfundet er spørgsmålsarkivet en god reference til potentielle problemer, der ikke besvares i vidensbasen.

Dommen

InMotion Hosting er en solid, uafhængig webhost, der kunne arbejde på dens hastighed. Det er ikke langsomt, men der er værter med bedre optimering. Alligevel gør den lange liste med funktioner og flere hostingtyper det til en værdig konkurrent. Mest imponerende er supportteamet og en række sikkerhedsfunktioner.

WordPress support er også stor. Faktisk er det så godt, at InMotion Hosting er klar til vores bedste webhosting til WordPress-guide. Hvis InMotion Hosting ikke lyder som værten for dig, skal du tjekke vores andre webhostinganmeldelser.

Hvad synes du om InMotion Hosting? Har du brugt det? Fortæl os om din oplevelse i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map