FatCow-gennemgang – Opdateret 2020

FatCow anmeldelse

Vi kigger på FatCow webhosting, et no-nonsense hostingfirma, som vi mener er bedst egnet til begyndere eller blot folk, der ikke ønsker en langsigtet investering. Mere erfarne brugere bliver dog irriterede over de langsomme hastigheder; Læs vores fulde FatCow-gennemgang for detaljerne.


FatCow er endnu en webhost fra Endurance International Group, som er et web-hosting-konglomerat, der også fører tilsyn med Bluehost og HostGator. Som sine søskende er FatCow ikke et dårligt tilbud, men det er heller ikke det bedste webhostemateriale. I denne FatCow-gennemgang forklarer vi hvorfor.

Skønt det ikke er forfærdeligt, har FatCow ikke koteletterne til at stå op med vores top-vurderede udbydere. Hastigheden er middelmådig, prisen er høj, og funktionerne mangler. Når det er sagt, har det en masse integrationer med andre platforme, der kan gøre det tiltalende for begyndere.

Vi vil tale om vores oplevelse efter lancering af et WordPress-websted med FatCows delte hostingplan. Undervejs vil vi tale om, hvad vi kunne lide og ikke kunne lide i funktioner, priser, sikkerhed, privatliv og mere, før vi afsætter vores dom.

FatCow-Slider1

FatCow-slider2

FatCow-slider3

FatCow-slider4

FatCow-slider5

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til FatCow

Funktioner

FatCow er let på funktioner på trods af de prangende marketingkreditter og bygningsværktøjer klar. Funktionerne føles mere som reklamer for andre EIG-produkter, og det kommer til prisen for vigtige funktioner, der får pakker til at føle sig mere afrundede.

Fra det, du får, dog tilbyder FatCow $ 100 til Google Ads og Bing, hvilket er almindeligt for billige værter. Disse kreditter får du lidt, men hvis du ønsker at begynde at annoncere gennem søgemaskiner, giver FatCow dig et løft.

Bygningsværktøjerne er mere imponerende. Du er begrænset til WordPress, FatCows webstedsbygger eller Weebly, medmindre du vil installere en platform manuelt, men tilføjelsen af ​​Weebly er meget. Det er en af ​​de bedste webstedsbyggere, vi har gennemgået, passer med en lang liste med funktioner og flere integrationer (læs vores Weebly-anmeldelse).

weebly interface

Endelig får du Constant Contact, som er et e-mail-marketingværktøj, der overraskende ejes af EIG.

Der mangler dog så mange vigtige funktioner. Daglige sikkerhedskopier er for eksempel ikke inkluderet. Selvom FatCows funktionsliste siger, at der holdes en daglig sikkerhedskopi af serveren, skal du købe en sikkerhedskopi og gendanne add-on for at få adgang til den.

Det samme gælder SSL / TLS-certifikater. FatCow hævder, at det inkluderer et gratis, delt SSL / TLS-certifikat med din plan, men at klikke på fanen i kontrolpanelet for certifikater sender dig til en produktside.

Desværre er det et tema med FatCow. Der er rester af en tidligere version af værten, som ikke er blevet overskrevet af de moderne opdateringer. Det føles usammenhængende og vanskeligt at navigere, hvilket er især vigtigt under kassen. Nøglefunktioner mangler på trods af, at FatCow lover dem.

FatCow-funktionsoversigt

FatCow-logowww.fatcow.com

Start fra $ 375Alle planer

Servertyper

Delt hosting

VPS Hosting

Administreret WordPress

Cloud Hosting

Dedikeret hosting

Forhandler-hosting

Usablity

FTP-adgang

SSH-adgang

cPanel
cPanel

Root Access

Daglige sikkerhedskopier
betalt

Webstedsbygger

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Sikkerhed

Domænes privatliv

SSL-kryptering
betalt

Fjernelse af malware

Web-applikations Firewall

To-faktor godkendelse

DDoS-beskyttelse

SFTP

Support

E-mail support

Telefonstøtte

Support til live chat

Vejledninger

Brugerforum

Vidensdatabase

24/7 support

Prisfastsættelse

FatCow ser billig ud, men hvis billig webhosting er det, du har brug for, leverer den ikke. Den oprindelige pris er lav, og FatCow er generøs ved at give dig flere varigheder at vælge imellem, men fornyelsesgraden, som kun afklares i webstedets mørke hjørner, er meget højere end konkurrenceens.

Delt hosting eller FatCow-hosting, som det kaldes, starter ved $ 5 pr. Måned. Heldigvis overføres det, uanset hvilken varighed du vælger. Det tilbydes månedligt, årligt, toårigt og treårigt, med kun en lille rabat, hvis du hopper til flerårsplanen. Djævelen er dog i detaljerne, og det er især sandt her.

Månedlige planer fornyes tæt på $ 15, så selvom FatCow ser endnu billigere ud end Hostinger (læs vores Hostinger-anmeldelse), er fornyelsen hårdere på din tegnebog. FatCow er kun på udkig efter at sælge den indledende periode, og det er let at se på den højere end gennemsnitlige fornyelsesgrad, når du tjekker ud.

WordPress-planer er underlige. I stedet for de runde numre, der blev brugt ved prisfastsættelse af de andre planer, bruger FatCow en anden prisfastsættelsesplan og kasseside. Det kommer sandsynligvis fra EIG, fordi andre mærker i netværket, såsom Bluehost, har planer omkring den samme pris (læs vores Bluehost-anmeldelse).

FatCow-anmeldelse-wordpress-planer

VPS og dedikerede planer er ærligt talt dårlige. Priserne er lave nok, men specifikationerne imponerer ikke, især uden uhåndterede muligheder for at redde et par knogler. Vi anbefaler A2 Hosting, hvis du leder efter VPS eller dedikerede planer (læs vores A2 Hosting-anmeldelse).

Selvom FatCow ser ud til at være billig, er den meget dyrere end resten af ​​markedet. $ 15 om måneden for en delt plan er næsten uhørt, på trods af den generøse rabat, du får på den indledende periode. Tilbagebetalingsgarantien imponerer heller ikke med udbydere som InMotion Hosting, der tilbyder tredobbelt varighed på 30 dage, som FatCow giver dig (læs vores InMotion Hosting-anmeldelse).

Brugervenlighed

FatCow deler meget med Arvixe, når det kommer til brugervenlighed, og hvis du har læst vores Arvixe-anmeldelse, ved du, at det ikke er en god ting. Hjemmesiden er dateret, plannavigation er vanskelig, og kassen er overraskende kompliceret. Selvom kontrolpanelet er fremragende, er alt andet ved FatCow en kamp.

Når du har valgt en plan, bliver du bedt om at registrere et domæne. Det er vigtigt at bemærke, at du bliver bedt om at registrere domænet uden muligheden for at tilføje dit eget. På grund af dette var vi nødt til at kontakte support for at føje vores testdomæne til kontoen efter check-out.

FatCow review-kassen

Det tager næsten for evigt at søge efter tilgængelige domæner også. FatCows websted er træg, hvilket ikke er et godt tegn, når du køber webhosting.

Efter kassen modtager du en e-mail med dit tilfældigt genererede brugernavn og et link til indstilling af din adgangskode. Selvom vi foretrækker det inkluderende opsætning af Kinsta (læs vores Kinsta-anmeldelse), er FatCows e-mail-system ikke så dårligt.

Kontrolpanelet er det samme som iPages, hvilket ikke er overraskende i betragtning af, at de begge er EIG-mærker (læs vores iPage-anmeldelse). Ligesom iPage, vil FatCow spørge, hvordan du bygger dit websted, når du først lander i kontrolpanelet. Det er en dejlig gestus, især for nybegynder, der muligvis ikke kender alle deres muligheder.

FatCow review-cpanel

I stedet for en traditionel cPanel, fjernes FatCow tilbage (læs vores bedste webhosting med cPanel-guide). Selvom navigation er enkel, føles det som om FatCow lægger flere beskyttelsesrammer, end det er nødvendigt. At finde vigtige områder, såsom domænestyring, er en opgave, og det begrænsede antal apps i cPanel kan tvinge dig til at bruge en platform, du ikke ønsker.

Der er desuden ingen Softaculous appinstallatør. Det bruges til at installere WordPress, Joomla og mere med de fleste webhosts, men FatCow håndterer sine installationer gennem MOJO Marketplace, som er et andet EIG-brand. Da vi gennemgik Arvixe, der bruger det samme system, havde vi problemer med at installere WordPress gennem MOJO Marketplace, og de vedvarede her.

Kontrolpanelet er ikke dårligt, men det tilbyder ikke fleksibiliteten ved en fuld cPanel-implementering eller et proprietært design som Kinsta’s eller DreamHost’s. Derudover er kasseprocessen træg og forvirrende, hvilket ikke forbedres af det daterede websteddesign.

Hostingtyper

FatCow tilbyder tre typer hosting: delt, VPS og dedikeret. Der tilbydes WordPress-planer på webstedet, men de er simpelthen delte planer med WordPress forudinstalleret, såvel som et par temaer og plugins.

For de fleste brugere giver delte planer mening. Delt hosting er der, hvor der er flere websteder, der er vært på den samme server. Websiderne deler serverens ressourcer. Selvom en god måde at komme dit websted i gang, har delt hosting ofte mindre ensartet oppetid og hastighed, fordi andre websteder på serveren når efter den samme pool af ressourcer.

WordPress-planerne bruger den delte arkitektur, men de har nogle få WordPress-specifikke funktioner. Du får WordPress forinstalleret på dit domæne sammen med en liste over kuraterede temaer. FatCow inkluderer også vigtige WordPress-plugins, såsom W3 Total Cache og Jetpack, som du kan lære om i vores begynderguide til brug af WordPress.

Intet af det er dårligt, men vores bedste webhosting til WordPress-guide er et bedre udgangspunkt, hvis du ønsker at bruge denne platform.

VPS står for virtuel privat server, hvilket betyder, at dit websted er på en delt server, men det får sit eget sæt ressourcer. Der er en virtuel server på den fysiske server, der i det væsentlige giver dig en procentdel af computerkraften. FatCows VPS-planer er ikke dårlige, men specifikationerne på serveren er ikke afklaret.

Dedikerede planer giver et glimt af, hvad specifikationerne muligvis er. I modsætning til delt hosting giver dedikeret hosting dig en server til dig selv. Denne server kan bruges til et eller mange websteder, men de ressourcer, den har, er dedikeret til dig.  

FatCow-forhåndsvisning-dedikeret-hosting

FatCows dyreste dedikerede pakke indeholder Intel Xeon E3-1230V2, som, selvom en anstændig udøver, ikke er den bedste processor til servere. Alligevel er de dedikerede planer for det meste i tråd med, hvad andre webværter tilbyder.

At gå glip af lineup, er dog skyhosting. Denne type hosting giver dig stadig en server, men serveren kræver ressourcerne fra andre servere i netværket, hvilket effektivt giver dig ubegrænsede ressourcer. Hvis det er det, du leder efter, skal du læse vores Pagely-gennemgang.

Hastighed & Uptime

Vi testede FatCows hastighed ved hjælp af Pingdom Speed ​​Test og Load Impact. Testene blev kørt på en tom installation af WordPress på FatCows delte plan. På den måde kan vi måle effektiviteten af ​​den billigste pakke og sammenligne den med vores andre resultater.

Desværre har FatCow ikke fungeret godt. Pingdom-hastighedstest gav den 84 ud af 100, hvilket er middelmådigt for en tom kopi af WordPress. Ved at grave i detaljerne, som du kan se i nedenstående diagram, bemærkede vi en meget højere ventetid end gennemsnittet, som måler hvor lang tid det tager for serveren at begynde at sende data til browseren.

FatCow review-speed-test

I betragtning af disse resultater er det sikkert at sige, at FatCow er ansvarlig for det hurtige hit. Det er sandsynligvis fordi cache ikke er inkluderet i din plan på serversiden eller klientsiden. Hvis det var, kunne det øge din hastighed, men yderligere optimeringer fra FatCow er nødvendige for at få hastigheden op til par.

Belastningseffekten havde dog bedre ydelse end forventet. Den sendte 50 virtuelle brugere til vores testwebsted i løbet af fem minutter, og simulerede, hvordan serveren ville reagere under belastning. I modsætning til mange billige delte værter holdt FatCow op og returnerede ingen HTTP-fejl under vores test.

fedt review-load-effekt

Det tyder på, at servere ikke er fyldt til randen. HTTP-fejl angiver normalt en mangel på databehandlingsressourcer, hvilket indikerer, at der er for mange brugere på serveren. Selvom FatCow ikke returnerede nogen, havde den stadig en vis inkonsekvens, da brugerbelastningen steg. Alligevel var det en bedre spiller i vores Load Impact-test end GreenGeeks (læs vores GreenGeeks-anmeldelse).

Vi oplevede ikke nedetid under vores test, men det betyder ikke, at dit websted altid vil være live. FatCow har ikke en oppetidsgaranti, så hvis dit websted går ned, er du heldig. I betragtning af den glatte hastighed holder vi ikke vejret efter fremragende oppetid med FatCow.

Sikkerhed

Sikkerhed er et svagt punkt for FatCow, selv sammenlignet med den glatte ydelse i nogle af ovennævnte sektioner. Det mangler væsentlige sikkerhedsfunktioner på alle planer, så meget, at det ser ud til, at der ikke blev taget højde for sikkerhed, da servicen blev sat sammen.

Et SSL / TLS-certifikat er vigtigt for ethvert websted, og desværre inkluderer FatCow ikke et. Selv om det hævdes at medtage et delt certifikat på funktionssiden, er det ikke inkluderet, eller i det mindste ser det ikke ud til at være det. Når vi prøvede at aktivere certifikatet, blev vi omdirigeret til en produktside.

Det samme gælder for daglige sikkerhedskopier. FatCow siger endnu en gang på sin produktside, at daglige sikkerhedskopier er inkluderet, men når vi går gennem webstedet, blev vi mødt med en anden skærm, der bad os om at købe ind.

Der er desuden ingen malware-scanning eller fjernelse. Som et EIG-mærke giver FatCow dig hurtig adgang til SiteLock, som dybest set er en antivirus til dit websted. Selv dens grundlæggende scanningsplan er dog ikke inkluderet i din hosting. Det er underligt, især når andre EIG-værter inkluderer det gratis.

Privatliv

FatCow er en del af EIG, og hvis du har læst vores anmeldelser af andre EIG-mærker, ved du, at privatlivets fred ikke er et stærkt punkt for dem (læs vores HostGator-anmeldelse for et eksempel). Dine personlige oplysninger bruges som en vare, der handles og sælges til flere personlige personlige mærker.

Vi skal dog først diskutere domænefortrolighed. Når du registrerer et domæne, skal du registrere dine personlige oplysninger. En WHOIS-post, som de kaldes, indeholder oplysninger som dit navn, telefonnummer og adresse og er offentligt tilgængeligt online.

Domænesikkerhed erstatter denne post med oplysninger om registratoren. Nogle webhosts inkluderer det gratis, såsom DreamHost (læs vores DreamHost-anmeldelse), og det er en retning, vi gerne vil se taget af andre udbydere. FatCow afholder desværre gebyrer for domænefortrolighed.

Det kom sandsynligvis fra EIG. Andre EIG-mærker, såsom Arvixe, har inkluderet gratis domænefortrolighed, før de er goblet af konglomeratet.

Hvad angår privatlivspolitikken, deler FatCow den samme politik som alle andre EIG-mærker. I det væsentlige giver det virksomhedslederen mulighed for at samle så mange data, som det vil om dig, og dele dem. Selvom politikken siger, at den kun vil dele personligt identificerende information med specifikke tredjeparter, er listen angående.

Listen inkluderer Google AdWords, Facebook, Salesforce, Verizon, WPBeginner og Yahoo. Selvom nogle poster, såsom PayPal og Google Maps API, giver mening til at oprette et websted, gør partnerne ovenfor ikke. Det eneste, vi kan antage, er, at dine personlige data sælges eller deles til markedsføringsformål.

Derudover kan dine oplysninger deles internt. EIG er et massivt firma med flere domæneregistratorer, webhost og perifere tjenester fanget på nettet. På grund af dette vil dine personlige oplysninger fra FatCow sandsynligvis blive delt med MOJO Marketplace, SiteLock og mere.

Privatliv er ikke et problem for FatCow eller EIG, og selvom de fleste webværter begraver, hvad der er samlet om dig, er EIGs praksis særlig stødende. Vi kan ikke fremkalde nogen rimelig forklaring på dens liste over partnere, og på baggrund af vores egen erfaring kan vi bekræfte et betydeligt stød i EIG-annoncer efter at have gennemgået en af ​​dens tjenester.

Support

Support er anstændigt, som det er med alle andre EIG-mærker. Som sine søskende har FatCow døgnet rundt live chat, som vi havde fornøjelsen af ​​at teste, mens vi forsøgte at få vores websted oprettet. Det er funktionelt, men fjernt. I modsætning til SiteGround, der lægger et navn på et ansigt, stirrer du simpelthen på en tekstblok med FatCow (læs vores SiteGround-gennemgang).

Der er også telefonstøtte, men underligt nok ingen e-mail. Det er i modstrid med den, riktignok osteagtige, heifercratiske ed, som FatCow har, som siger, at den vil svare via live chat, e-mail og telefon døgnet rundt. Endnu en gang ser det ud til at være en rest af FatCows tidligere form.

Hvad angår selvhjælp, er der en vidensbase. Faktisk er der to vidensbaser. Under vores test kom vi på forskellige versioner af den samme vidensbase afhængigt af hvordan vi fik adgang til den. Hvis du støder på en nyere udseende, vil den ganske enkelt omdirigere dig til den gamle.

FatCow review-vidensbase

Hvorfor FatCow har sat sig sådan, er uden for os. Hvis du klikker på en kategori i den nye vidensbase, omdirigerer du dig ikke til den kategori i den gamle. Det omdirigerer dig bare til skærmbilledet med valg af kategori.

Navigation er ikke den bedste, idet FatCow vedtager en velkendt liste over emner i venstre side og en lang menu med artikler. Artiklerne er korte, men stadig fyldt med nok detaljer til at være nyttige. Nogle af de dybere emner har også skærmbilleder, hvilket er godt at se.

Dommen

FatCow er ikke nødvendigvis dårlig, men det høje prismærke er ikke berettiget i det mindste. Det er langsomt, vanskeligt at navigere og dyrt, hvilket betyder, at du kan få meget mere for dine penge. Det har styrker, når det kommer til integration, dog giver dig mulighed for at få anstændigt hosting, mens du bygger på en platform som Weebly.

Når det er sagt, kan det bare være bedre at springe efter en webstedsbygger som Wix, hvis du passer ind i denne lejr (læs vores Wix-anmeldelse). Hvis du leder efter mere fleksibilitet i din hosting, skal du læse vores andre anmeldelser af webhosting.

Hvad synes du om FatCow? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map