Top Fem Bedste VPN-tjenester til Popcorn Time i 2020

Popcorn Time er et gratis streamingprogram, der kaldes “Netflix til piratkopierede film.” Det giver dig mulighed for at se film og tv-shows øjeblikkeligt og uden problemer, men fra kontroversielle kilder. Dens multi-platform BitTorrent-klient trækker indhold fra torrenter og spiller det i den indbyggede medieafspiller, så det er et must at bruge en af ​​vores bedste VPN’er til Popcorn Time-valg. 


Du har sandsynligvis hørt om torrenting, som i sig selv ikke er ulovlig, men om du har dyppet tæerne i pirkehavet i piratkopiering er en anden sag. Torrenting er en form for fildeling, men det meste af indholdet, der findes på torrent-websteder, er copyright-beskyttet materiale, og ved at downloade det bryder du loven.

Fordi Popcorn Time streamer film og viser direkte fra torrenter, efterlader det dig i en risikofyldt position, medmindre du tager forholdsregler. Ophavsretlige love varierer i hvert land, hvor nogle kun er strenge for dem, der deler sådant indhold. 

Derfor skal du bruge et virtuelt privat netværk til at holde dig skjult. Hvis du har travlt med at få popcornet til at flyde, anbefaler vi at bruge den bedste VPN derude, ExpressVPN.

Den bedste VPN for Popcorn Time

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. WindScribe
 5. IPVanish
 6. TunnelBear

Hvordan vi valgte de bedste VPN’er til Popcorn Time

Du vil bemærke, at de fleste VPN’er pakker de samme funktioner på papir, men de er ikke implementeret ens. Mens man måske har hurtige hastigheder, er det måske ikke godt i sikkerhedsafdelingen. For at sikre, at du er beskyttet og har den bedste oplevelse, mens du streamer indhold gennem Popcorn Time, skal VPN, du vælger, opfylde kriterierne nedenfor.

Sikkerhed

Stærk sikkerhed er et absolut must, når du er i spændende område. Det vil ikke kun holde dig beskyttet mod onlinefare, såsom cyberkriminalitet, men den vil skjule din IP-adresse, så du ikke kan spores. Det er en god ide at vælge en VPN, der har en kill switch indbygget, da det vil afbryde din forbindelse fuldstændigt, hvis VPN mislykkes og holder dig skjult.

Privatliv

Sørg for, at udbyderen også værdsætter privatliv. At have en streng politik, der ikke logger på, betyder, at der ikke vil være en oversigt over, hvad du har været med til online, hvilket er godt, når det gælder lov om ophavsret.

Båndbredde og P2P-servere

Kontrollere din brug af båndbredde, mens du torrent, er som at se et spil Pac-Man. Det bliver hurtigt spist, så det er forståeligt, at mange udbydere ikke engang tillader torrenting. Selvom du ikke torrent direkte, er det bedst at sikre dig, at VPN-udbyderen tillader peer-to-peer-trafik og har ubegrænset båndbredde, så du ikke kommer til kort.

Hastighed

VPN’s hastigheder spiller også en rolle i Popcorn Tids overvågbarhed. Hvis du vælger en med langsomme hastigheder, er du heldig at komme forbi indlæsningsskærmen. Hurtige hastigheder hjælper med at indlæse indholdet og lader dig se Popcorn Time i en anstændig opløsning.

Brugervenlighed

Dets brugervenlighed kan være noget at huske på, især hvis du har lidt viden om, hvordan du bruger en VPN. Der er masser af VPN’er, der tilbyder en nem start på din oplevelse, med en hurtig download og en simpel forbindelsesknap bagefter. Hvis du dog leder efter mere tilpasning, skal du stadig være i stand til at tænke over indstillingerne.

Pris

Prisen er måske ikke den første ting, der dukker op i dit hoved, men den kan variere meget. Du skal sørge for, at det passer inden for dit budget.

1. ExpressVPN

I betragtning af at ExpressVPN er et populært valg her på Cloudwards.net, og det faktum, at det er vores bedste VPN til streaming, er det sandsynligvis ingen overraskelse, at vi har givet det det øverste sted for Popcorn Time. Det giver mulighed for torrenting og har fremragende sikkerhed for at holde dig skjult sammen med en kill-switch, der er aktiveret som standard. Derudover er en streng politik, der ikke er logfiler, på plads. 

Du behøver ikke holde øje med din båndbreddebrug, da kvoten er ubegrænset, og det er den hurtigste VPN på markedet.

expressvpn review-server-navigation

Det er nemt at installere og bruge. Hvis du er en nybegynder, behøver du ikke at bekymre dig om at komme på det, da der er en stor “on” -knap for at få forbindelse. De, der ved, kan skræddersy det til deres egne behov. Du kan læse mere om det i vores ExpressVPN-gennemgang.

ExpressVPN er en dyr pakke, men det er værd at pengene. For at blødgøre slag er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der giver dig tid til at prøve det. Hvis piratkopiering ikke er din ting, fungerer det meget godt med BBC iPlayer.

2.NordVPN

NordVPN er et andet godt valg, især fordi det er vores bedste VPN til torrenting. Det bruger førsteklasses sikkerhed sammen med sine dobbelt-hop-servere, der dybest set tilføjer mere beskyttelse til din forbindelse. 

En dræbskontakt er klar, og den har en solid politik uden logning. Dens servicekvalitet ligner ExpressVPN, som du kan læse i vores ExpressVPN vs. NordVPN sammenligning.

Den leveres med ubegrænset båndbredde, og dens hastigheder er gode, selvom de kan komme langsomt over lange afstande. Det er nemt at bruge og får dig også hurtig forbindelse. Se vores NordVPN-gennemgang for at få et bedre kig på tjenesten.

nordvpn review-grænseflade

Prismæssigt passer NordVPN dig bedre end vores øverste valg, hvis du har et strengt budget. Det giver god værdi for dine penge, men den månedlige plan er ikke den bedste mulighed. Længere planer træner billigere til sidst, og der er et 30-dages refusionsvindue, hvis du ikke kan lide det.

3. CyberGhost

Næste op er CyberGhost. Det er en god service, der tilbyder anstændig sikkerhed for at holde dig beskyttet. Det har en kill switch, men i modsætning til andre VPN-udbydere er den permanent aktiveret. På den ene side er det fantastisk, fordi du ikke behøver at huske at tænde det, men på den anden side er det en skam, at der ikke er kontrol over det. CyberGhost logger heller ikke dine online aktiviteter.

cyberghost review-udvidet-ui

Du får ubegrænset båndbredde, og dens hastigheder er hurtige. Som NordVPN kan dens hastigheder dog påvirkes af afstanden mellem dig og serveren. Dens opdaterede interface har gjort brugeroplevelsen meget sjovere, og du skulle ikke have noget problem med at bruge den. Sørg for at læse vores CyberGhost-anmeldelse for flere detaljer.

CyberGhost er billigt, men du skal vælge en langsigtet plan for at se mest mulig værdi. En syv dages gratis prøveversion er tilgængelig på Android og iOS. Desværre får desktopbrugere kun en prøve på en dag. Der er stadig en pengene-tilbage-garanti at falde tilbage på, uanset hvilken enhed du er på.

4. Windscribe

Vi kan også anbefale Windscribe. Det tilbyder en generøs gratis plan, skønt den ikke har alle klokker og fløjter i sin betalte plan. Du vil blive dækket af stor sikkerhed og dets indbyggede kill-switch med begge planer. Dræbsknappen kaldes dog forvirrende en “firewall”, så sørg for at kigge efter det. 

Det har adskillige privatlivsfunktioner, men nogle oplysninger er logget. Når det er sagt, indeholder de opbevarede oplysninger intet af ægte værdi og kan ikke bindes tilbage til dig, som du kan læse i vores Windscribe-gennemgang. Dets hastigheder er gode nok til de fleste aktiviteter, og det har en grænseflade uden dikkedarer, der passer både til begyndere og teknikere.

WindScribe review-forbundet

Forskellene mellem planerne er mærkbare, især når det kommer til båndbredde. Med den betalte plan er den ubegrænset, mens den gratis plan kun giver dig en månedlig tillæg på 2 GB, som kan øges til 10 GB, hvis du lægger en gyldig e-mail ved tilmelding. Der er måder at øge grænsen også.

Den gratis plan er ikke noget at blive sniffet på – den tager endda det øverste sted i vores bedste gratis VPN-sammenligning af service – men du ville være bedre stillet med at sikre dig, at du har ubegrænset båndbredde. 

For en billig måde at få det til, kan du bruge Windscrib’s “build a plan” -indstilling. Med det kan du tilføje en serverplacering og ubegrænset data for kun $ 2 pr. Måned.

Hvis du beslutter at gå hele svinen, fungerer den betalte plan bedre med længere abonnementer. Der er ingen officiel refusionspolitik, men du kan bede om en inden for tre dage efter købet. Det kan virke stramt, især da der ikke er nogen gratis prøveversion, men du kan først bruge den gratis plan for at sikre dig, at du kan lide det.

5. IPVanish

IPVanish er et retfærdigt valg til sikker adgang til Popcorn Time, selvom det ikke kommer til kort på nogle områder, især sammenlignet med vores øverste valg (læs vores ExpressVPN vs. IPVanish stykke). Dens sikkerhed er god med forskellige protokolindstillinger at vælge imellem, og der er også en kill switch inkluderet. 

IPVanish-server-liste

Det har en no-logs-politik, men IPVanish’s tidligere handlinger gør det tvivlsomt. IPVanish overleverede tidligere logfiler til U.S.A. Department of Homeland Security, så det er noget du skal huske på. Vi er ikke sikre på, hvordan dets privatlivspolitik opretholdes nu, men det har bestemt besmittet sit omdømme. Læs vores IPVanish-anmeldelse for mere information.

Bortset fra det har IPVanish gode hastigheder på de fleste servere (skønt NordVPN slår det) og har ikke en båndbreddegrænse. Det er også let at konfigurere og bruge, så du har ingen problemer der. De månedlige omkostninger er gennemsnitlige, og du kan kun se små besparelser på længere planer. Der er dog en syv-dages pengene-tilbage-garanti på plads, hvis det ikke er noget for dig.

6. TunnelBear

Vores sidste valg er TunnelBear, som har god sikkerhed med et solidt krypteringsniveau, men det er låst i den indstilling, så du ikke kan ændre det. Det inkluderer en kill-switch, der hedder “VigilantBear”, og den har en politik, der ikke er logger på. TunnelBear indsamler minimal information, men det er ikke-identificerende og bruges til at forbedre tjenesten.

Det leveres med ubegrænset båndbredde, og grænsefladen er brugervenlig, men du kan læse mere om det i vores fulde TunnelBear-anmeldelse. Hastighederne varierer mellem forskellige servere, men de skal være i orden.

Tunnelbear-klient

TunnelBear tilbyder en gratis plan, som ikke er så god som Windscrib’s, men den er stadig anstændig. Dog får du kun 500 MB data pr. Måned med det, og det vil blive spist ret hurtigt. Du kan øge grænsen med små opgaver, som f.eks. Tweeting om TunnelBear, men det er måske stadig ikke nok.

Da den betalte plan er din eneste mulighed for at få ubegrænset båndbredde, kan du spare penge ved at vælge det årlige abonnement i stedet for det månedlige. Der er dog ikke noget refusionsvindue. De tilbydes fra sag til sag, så du bliver nødt til at komme i kontakt med TunnelBear, hvis du vil have en. Du kan dog bruge den gratis plan til at prøve det først.

Hvad er Popcorn Time?

Selvom du måske har fået essensen fra introduktionen, vil vi oplyse nøjagtigt, hvad Popcorn Time er. Alle kan downloade Popcorn Time. Det er et gratis program, der giver dig mulighed for nemt at se film eller tv-shows. 

BitTorrent-klienten har en integreret medieafspiller, og når du først har valgt, hvad du vil se, trækker den indholdet fra torrenter og spiller det. Når du gør det, har du gemt besvaret med at vente på, at torrenten skal downloades og muligvis finde ud af, at det er et dårligt æg. Du får se det med det samme og i HD.

Popcorn Time gratis download er tilgængelig på Windows, Mac, Linux, Android og iOS, så du har masser af valgmuligheder, når det kommer til hvilken enhed du skal bruge. 

Er Popcorn Time Safe? Hvorfor du har brug for en Popcorn Time VPN

Spørgsmålet om “er Popcorn Time safe” er almindeligt. Svaret er lidt af ja og nej. Fordi Popcorn Time bruger torrenter – som for det meste indeholder ophavsretligt beskyttet indhold – er en VPN til beskyttelse ikke en brainer. Ophavsretlige love varierer fra land til land, men det er normalt ikke en god ide at bare downloade eller se et sådant indhold uden beskyttelse. 

Ved at bruge en VPN skjules din IP-adresse sammen med andre personlige data. Plus, uden en, kan dine aktiviteter logges og spores tilbage til dig. Hvis lovene i dit land er strenge, kan du finde dig selv i noget varmt vand. 

Kort sagt, en VPN vil sikre dig, at du forbliver anonym og ikke sporbar, så du får så meget Popcorn Time som du ønsker.

Brug af Popcorn Time med en Android eller iOS VPN

Ligesom store streamingplatforme har Popcorn Time vendt sin opmærksomhed mod mobile enheder. Du kan downloade Popcorn Time-appen direkte til din enhed og nyde en oplevelse, der ligner den på desktopversionen. 

Husk, at den stadig bruger den samme proces til at trække indhold fra torrenter, selvom. Du ønsker måske at sikre dig, at du er på en WiFi-forbindelse, når du bruger den, ellers kan du ende med en stor dataregning. 

For iOS-brugere krævede den første Popcorn Time-app, at enheden blev jailbroken. Heldigvis er det ikke længere nødvendigt, hvilket giver dig meget mindre besvær. For Popcorn Time Android-versionen, ville du have det bedre med at downloade Popcorn Time APK direkte fra det officielle websted, da det ikke altid er tilgængeligt i Google Play-butikken.

Popcorn Time Mobile og VPN’er

Hvis du beslutter at bruge din mobile enhed til Popcorn Time, skal du sørge for at have en passende VPN installeret. Mange af VPN’erne, der er anført ovenfor, er op til opgaven, og ExpressVPN er stadig det bedste valg for sådanne enheder, men vores bedste VPN til mobilt stykke inkluderer også andre valg.

For eksempel er VyprVPN ikke på denne liste, men det har nogle af de bedste mobile apps derude – læs vores VyprVPN-anmeldelse – hvilket gør det til en af ​​vores bedste VPN til Android-valg. Privat internetadgang er et godt valg, hvis du vil have en anstændig VPN-oplevelse til en lav pris, som du kan læse i vores PIA-anmeldelse. Du kan også se på vores bedste VPN til iPhone.

Popcorn-tid og gratis VPN-udbydere

Fordi ved hjælp af Popcorn Time online giver dig en gratis måde at se film og shows gratis på, spekulerer du på, om du også kan holde omkostningerne nul for VPN. Der er masser af gratis VPN’er derude for at lokke dig, og nogle af dem er ikke så dårlige, men du skal bestemt holde din vagt oppe, hvis du beslutter at bruge en gratis VPN til Popcorn Time.

For det første er markedet fyldt med såkaldte VPN’er, der ikke virkelig beskytter dig. Nogle venter på at slå på det næste offer med malware inkluderet i installationsprogrammet. Andre fungerer simpelthen bare ikke, men sporer dine oplysninger.

Den bedste antivirus-software kan hjælpe med nogle af de sikkerhedsproblemer, som gratis VPN’er medfører, men der er også andre mangler at overveje. Vores værste gratis VPN-guide indeholder nogle eksempler på, hvor dårlige de kan være.

worst-fri-vpn-hola-vpn

Ud over alt det, selvom du finder en anstændig gratis VPN, er der bestemt nogen form for begrænsninger med tjenesten, såsom en begrænsning af brugen af ​​båndbredde. Det er bedst at gå med en velrenommeret service, når din sikkerhed og dine data er i fare, og en betalt VPN betyder, at de ikke prøver at få penge fra dig på andre måder.

Popcorn Time Invalid Media Error

Brugere inden for Popcorn Time-samfundet har rapporteret, at de fik en fejl, mens de forsøger at streame indhold. Det ser ud til, at der i nogle tilfælde dukker en “ugyldig medie” -fejl op, når de prøver at se film eller show. Selvom vi hos Cloudwards.net ikke har nogen personlig erfaring med dette, ser det ud til, at der kan være nogle få grunde. 

De hyppigste skyldige er antivirussoftware eller firewalls. De kan forhindre Popcorn Time i at få adgang til de P2P-delingswebsteder, som Popcorn Time får sit indhold fra. Ved blot at justere indstillingerne har brugerne været i stand til at fortsætte med deres dampende. 

De faktiske trin, du skal tage for at finjustere disse indstillinger, afhænger af hvilken antivirus eller firewall, du bruger, men det koger ned til dig enten at hvidliste Popcorn Time eller deaktivere softwaren helt, selvom vi ikke vil anbefale sidstnævnte.

Sådan hvidlistes popcorntid inden for din firewall

Hvis din standard Windows- eller macOS-firewall forårsager problemet, skal du følge nedenstående trin.

Tillader popcorn-tid på Windows 10

 1. Skriv “firewall” i søgefeltet på proceslinjen
 2. Klik på “Windows Defender Firewall”
 3. I menuen til venstre skal du klikke på “tillad en app eller funktion gennem Windows Defender Firewall”
 4. I vinduet “tilladt app” skal du klikke på “ændre indstillinger”
 5. Marker afkrydsningsfeltet ud for Popcorn Time
 6. Klik på “ok” for at gemme dine indstillinger

Tillader popcorn tid på MacOS X

 1. Klik på “systemindstillinger” i Apple-menuen
 2. Klik på “sikkerhed” eller “sikkerhed & ikon for privatlivets fred
 3. Vælg firewall-fanen
 4. Klik på låseikonet i indstillingsruden og indtast et administratornavn og adgangskode
 5. Klik på “firewall-indstillinger”
 6. Klik på knappen “tilføj ansøgning”
 7. Vælg Popcorn Time som den app, du vil tillade
 8. Klik på “tilføj”
 9. Klik på “ok” for at gemme dine indstillinger

Nogle få alternativer til popcorn

Hvis Popcorn Time ikke træner for dig, her er et par alternativer. 

Betalte streamingtjenester

Hvis du foretrækker at bruge en anden metode til at se shows og film, er der et par andre muligheder, du kan vælge imellem. 

Betalte streamingtjenester har et væld af godt indhold tilgængeligt og er vært for nogle af de mest populære, prisvindende shows til dato. For eksempel har Netflix ligesom Stranger Things, og The Marvelous Mrs. Maisel udsendes på Amazon Prime Video.

Andre streamingtjenester, såsom Hulu og HBO Now, har også lokkende biblioteker, men de er kun tilgængelige i USA. Heldigvis er VPN’er gode til at omgå geoblokke. Hvis du vælger en VPN-server i det land, hvor disse tjenester er tilgængelige, vil det få dig til at se ud som om du er fysisk der. 

Det er især godt, hvis du rejser eller er flyttet, da du kan fortsætte med dine abonnementer som normalt. Det giver dig også mulighed for at få adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt i dit aktuelle land. Vores bedste VPN til Hulu og bedste VPN til HBO Nu-stykker kan hjælpe.

Desuden er Netflix bibliotek forskelligt i hvert land på grund af copyright- og licensaftaler. Ved at bruge en VPN til at forfalske din placering kan du komme ind i andre lands biblioteker. Bare sørg for at vælge en VPN, der kan komme forbi Netflix’s VPN-detektorer. Vores bedste VPN til Netflix-artikel viser nogle, der er op til opgaven. 

Streaming af indhold med Kodi

Hvis du har en anden måde at få gratis Popcorn Time på, er Kodi et godt valg. Kodi er en open source-software, der kan bruges til at gemme og organisere mediefiler, men du kan også bruge den til at streame film og tv-shows gratis. Det er ret nemt at bruge, og du kan bruge vores Kodi-guide til at komme i gang.

For at streame film og shows skal du installere arkiver og deres tilføjelser. Disse tilføjelser giver dig adgang til et væld af indhold, og vi har lister med de bedste Kodi-lagre og de bedste Kodi-tilføjelser, du kan se på.

Vi må dog påpege, at selvom Kodi er lovlig, som det nu er, indeholder nogle af tilføjelserne ulovligt indhold. For eksempel er Covenant et populært tilføjelsesprogram, men det giver adgang til piratkopieret indhold, så du kan få noget Kodi Popcorn Time. Vi vil ikke fortælle dig, hvad du skal gøre, men hvis du beslutter at bruge dem, skal du sørge for at bruge en VPN fra vores bedste VPN til Kodi-liste.

torrenting

Selvom Popcorn Time sorterer al den forvirrende forretning for dig, foretrækker du måske at gøre det selv. Der er masser af torrent-websteder tilgængelige, såsom The Pirate Bay, og ved at foretage en hurtig søgning på dem, skal du være i stand til at finde, hvad du leder efter.

Der er dog et par ting at bemærke, hvis du går ned ad denne rute. For det første kan vi ikke understrege nok, at torrenting med ophavsretligt beskyttet indhold bryder loven, og du kan ende i en masse problemer. Sørg for at forblive skjult med en VPN, såsom vores top valg til torrenting, NordVPN.

Du skal også huske, at torrenting kan bringe en hel række online farer lige uden for døren. Filer kan være fyldt med ondsindet indhold, som bare venter på at inficere din computer.

En VPN kan hjælpe med det, men det er i din bedste interesse at installere en god antivirus. Vi anbefaler at bruge Bitdefender, da det vil beskytte dig i realtid. Vores Bitdefender Antivirus-gennemgang har flere detaljer.

Afsluttende tanker

Popcorn Time er et godt valg for dem, der ønsker øjeblikkelig, fri adgang til de nyeste og bedste film eller shows. Det er en simpel download væk og tilbyder et godt alternativ til betalte indstillinger, hvis du har et stramt budget. Når det er sagt, er der nogle risici forbundet med tjenesten.

Hvis du har erfaring med at bruge Popcorn Time, eller du tror, ​​vi har gået glip af noget, så fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor. Se også vores andre VPN-artikler og vores underholdningsafdeling. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me