Sådan ses Mad Men i 2020: Tilbage til tresserne

Interesseret i at vide, hvordan livet var i de tidlige 60’ere for mennesker, der ikke var i modkulturen? Mad Men har du dækket. Det følger de bisarre handlinger, som Don Draper, en annoncechef i New York, og hans kolleger gør, mens de kører sig igennem et meget forvirrende årti. For at sikre, at du også kan følge den, har vi sammensat denne vejledning til, hvordan man ser Mad Men.


Som introduktionen til Mad Men sæson 1, afsnit 1 siger, henviser titlen til annonceledere, der kaldte sig ”gale” for den hektiske livsstil, de levede, mens de arbejdede på Madison Avenue. Ud over at arbejde som skøre, drak de, gambler og uduktede sig gennem livet, mens deres hustruer tålmodigt ventede på, at de skulle komme hjem, eter i smarte Manhattan-lejligheder eller i huse i Jersey-forstæderne.

Don Draper er stort set standardbæreren for denne livsstil. Spillet af Jon Hamm står Draper højt, har en hage så firkantet som en skæreblok og kan tale sig ind eller ud af alt. Bag denne mejslede, allmanns ydre, er han dog viklet af hemmeligheder og ønsker, selvom han næppe forstår.

Han er ikke den eneste. Stort set består hele dramatis personae af komplicerede figurer med stærke buer, der går igennem alt, hvad Amerika i 60’erne kan smide på dem, og komme ud på den anden side, ændret. 

Hvis denne kombination af periodestykke og virkelig fremragende skrivning lyder som den slags ting, du kan krølle sammen på sofaen i løbet af et par weekender, skal du læse videre, mens vi viser dig, hvordan du ser Mad Men online.

Sådan ser du Mad Men Online

Mad Men blev oprindeligt sendt på AMC, som er hjemme hos Breaking Bad and Better Call Saul, men netværket har ikke meget af et streaming-site for sig selv, for det meste viser kun et par af sine seneste episoder og relaterede shorts. Der ser ud til at være en aftale med Netflix, men så de fleste, hvis ikke alle, AMC-shows kan findes der. Mad Men er ingen undtagelse.

Mad-men-netflix

Vi kontrollerede flere lands Netflix-websted ved hjælp af et virtuelt privat netværk og fandt Mad Men i dem alle, og alle syv sæsoner også. Det eneste, der adskiller sig mellem lande, var de tilgængelige undertekster. Hvis du vil se Mad Men, er Netflix det bedste valg; kan du tjekke vores artikel om de bedste Netflix-hacks for at få mest muligt ud af oplevelsen.

Hvis du er i et land, som vi ikke har kontrolleret, og Mad Men tilfældigvis ikke er der, eller selv hvis du blot har brug for undertekster, der ikke er tilgængelige i det land, du er i, skal du bruge en VPN for at forfalskes din placering til et land, du vælger. For nybegynderens ører lyder dette muligvis meget mere kompliceret end det er, så vi forklarer det.

En VPN er et program, der omdirigerer din internetforbindelse og krypterer den, hvilket gør den, så du kan se ud til at være overalt, hvor din valgte tjeneste har en server og være mere sikker, at starte. De er ret praktiske værktøjer til at have, men ikke bare enhver VPN fungerer sammen med Netflix takket være VPN-forbuddet. Hvis du vil prøve, hvordan det fungerer, så tjek vores bedste VPN til Netflix-artikel.

Sådan ser du Mad Men gratis

VPN’er er også nyttige, hvis du beslutter at gå en ulovlig rute til at se Mad Men snarere end Netflix. Ulovlige streaming-websteder, som WatchSeries eller PutLocker, er gratis at bruge, men kommer ofte med sikkerhedsrisici. Hvis du beslutter at besøge en af ​​dem, bliver du nødt til at bruge en af ​​de bedste VPN’er til streaming eller risikere at udsætte dig selv for vira og malware.

Ting er, selv om disse websteder er meget praktiske, er de stadig nødt til at tjene penge, selv uden abonnenter. De gør det ved at bombardere dig med annoncer, hvoraf nogle indeholder ondsindede cookies. Udover at bruge en VPN, kan du også ønske at installere en af ​​de bedste pop-up-blokkere og nogle antivirus-software, før du venter dig der.

Med denne fraskrivelse ud af vejen, kiggede vi på et par streamingwebsteder og blev overrasket over at finde, at Mad Men er temmelig svært at finde. Vores sædvanlige go-to, PutLocker, bar ikke den, hvilket er underligt, da det har en masse andre, meget mere obskure shows, såsom The Shield og Timeless.

Mad-mænd watchseries

WatchSeries har dog Mad Men, men hvis du ser det, vil der være en øvelse i frustration, for selv med al den beskyttelse, der er på plads, vil du stadig blive konfronteret med en masse sideomdirigeringer og pop-ups. Gæt, det er bare prisen på gratis.

Sådan ser du Mad Men på Kodi

En meget mere behagelig rute kan være at installere Kodi og se Mad Men på den måde. Kodi blev oprindeligt udviklet som en mediestreamingsplatform til Xbox, men nu er den tilgængelig for stort set alle enheder derude. Se vores komplette Kodi-guide for at komme i gang med at bruge den. 

Som sædvanligt åbnede vi først Poseidon-tilføjelsen og fandt Mad Men der, alle syv sæsoner. Hvis du ikke har Poseidon endnu, er det under et af de bedste Kodi-lagre, Kodil, og har stort set alle show derude i det. Da dette imidlertid er krænkelse af ophavsret, ønsker du at have en af ​​de bedste VPN for Kodi, der er beskæftiget, før du sejler ned i det lave hav af piratkopiering.

Mad Men Torrents

Når vi taler om direkte piratkopiering, kan vi stadig meget lide de gamle skolebestemmelser for torrenting. Selvfølgelig skal du bruge en af ​​de bedste VPN til torrenting, når du bruger P2P-fildeling eller står over for nogle meget stive bøder, men det er, at Mad Men lever på din harddisk, ideelt hvis du ikke gør det. t har den mest stabile internetforbindelse.

gale-mænd-torrents

Pirate Bay har flere torrents af Mad Men, som du kan ryste på, med begge sæsoner tilgængelige separat eller endda hele showet på én gang (det vil dog tage et stykke tid at downloade). De fleste uploads synes også at være af god kvalitet, skønt det altid lønner sig at læse alle kommentarer først.

Afsluttende tanker

Mad Men er et karakterdrevet show med gode historier og et spændende blik på en verden, der bare er forsvundet på bare et par årtier. Vi anbefaler det til enhver, der leder efter en langsom forbrænding fyldt med mysterium, og ovenstående tip hjælper dig med at se det online let.

Hvad synes du om Mad Men? For langsom eller lige ret? Fortæl os det i kommentarerne herunder samt de tip, du måtte have, som vi ikke nævnte. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me