Sådan ser Outlander Online i 2020: en skotsk saga

Outlander er et af de få hitshows Starz-streamingtjenesten har produceret. Det er blevet mødt med anerkendelse, mest fra fans, og blev for nylig fornyet til femte og sjette sæson. Da blandingen af ​​romantik, intriger og historiske begivenheder er svær at finde online, har vi sammensat denne vejledning til, hvordan man ser Outlander.


Outlander er en interessant blanding af elementer. Det er historien om Claire Randall, en tidligere krigssygeplejerske, der bliver transporteret fra slutningen af ​​1940’erne ind i midten af ​​1700-tallet, mens hun undersøger legendariske stående sten på en rejse til Skotland med sin mand.

Skotland kan være underligt i de bedste tider, men den periode, Claire befinder sig i, er en af ​​oprør, da mange skotter, især Highlanders, forsøgte at sætte kong Charles på tronen. Jacobite-oprørene var lange og blodige anliggender, der ændrede højlandet for evigt og stavede en ende på den gæliske kultur, som den eksisterede i Skotland.

Oven på alt dette tumult er der også masser af romantik i Outlander, da Claire finder sig selv blevet beboet af mange kiltede, smukke mænd. Samtidig hopper showet fra tid til anden tilbage til 1940’erne for at vise, hvordan Claires mand håndterer hendes pludselige forsvinden.

Alt i alt er der meget, der sker, og Outlander underholder med sine mange vendinger og en smule dampende romantik. Lad os se, hvor du kan se det på internettet.

Se Outlander Online

Den nemmeste måde at se Outlander på er at gå til Starz og se det der. Når det er sagt, er det kun tilgængeligt for amerikanske beboere, meget som, siger Hulu (se vores bedste VPN for Hulu). Folk fra andre lande er geoblokeret fra at se på. Der er måder omkring det, som vi vil tale om lidt. Uanset hvad får du en uges lang prøve på tjenesten gratis, hvilket burde være tid nok til at se, om du kan lide den nok til at blive.

Outlander-Starz

Uden for USA er din bedste chance for at se Outlander Netflix. Et hurtigt kig rundt viser, at det burde være tilgængeligt i de fleste EU-lande (vi kontrollerede Cypern, Holland og Italien) såvel som Canada. Det er dog vanskeligt at få adgang til andre landes Netflix. Ingen af ​​vores bedste gratis proxy-valg, for eksempel, kan komme forbi Netflix VPN-forbuddet.

Outlander-Netflix

Hvis du vil have adgang til andre lands Netflix-tilbud eller se Starz fra uden for USA, har du brug for et virtuelt privat netværk. Vi anbefaler ExpressVPN, fordi det er den mest Netflix-proof VPN, vi har testet. Selvom du bliver nødt til at skifte servere med jævne mellemrum, kom vi i skrivende stund fint igennem til flere lande ‘uden en proxyfejl i syne.

Hvis du gerne vil vide mere om ExpressVPN før du går i gang, kan du tjekke vores ExpressVPN-gennemgang. Hvis du gerne vil udforske andre muligheder, skal du læse vores bedste VPN til Netflix-artikel. En hurtig test viser, at alle valg på listen også fungerer på Starz. Udover ExpressVPN, vil NordVPN og CyberGhost få dig, hvor du vil være.

Se Outlander online gratis

Selvfølgelig, dette er internettet og det hele, behøver du ikke betale, medmindre du vil. I stedet for at du har spyttet gennem alle de svimlende streamingwebsteder, besluttede vi dog at grave og fandt ud af, at den eneste, der ikke spam os med en million pop-ups og også bar Outlander, var Putlocker.

Outlander-putlocker

Du ønsker muligvis stadig at bruge en af ​​de bedste pop-up-blokkeere, mens du går ind på dette websted, fordi vi har modtaget rapporter i fortiden om dumgy handling. Se også vores antivirus-softwarevurderinger, i tilfælde af at annonceblokeringen ikke er nok.

Outlander Torrents

For dem, der er mere i torrenting end streaming, foretog vi også en hurtig check på The Pirate Bay og fandt flere aktive torrents af Outlander, men vi kunne ikke finde en, der havde alle sæsoner i en fil.

Outlander-torrents

Naturligvis gælder de sædvanlige forbehold. Torrenten er muligvis ikke det, der annonceres, og for alt det, der er godt og hellig, er du nødt til at bruge en af ​​de bedste VPN’er til torrenting, når du får adgang til The Pirate Bay eller alternative torrentwebsteder. Hvis du ikke gør det, er du måske i en verden af ​​ondt, så at aktivere en VPN er bare det smarte træk. Vores favorit er NordVPN. Læs vores NordVPN-anmeldelse for at finde ud af hvorfor.

Se Outlander med Kodi

En anden måde at følge Claires eventyr er ved at bruge Kodi, en medieplatform, der oprindeligt blev udviklet til Xbox, og som nu er tilgængelig for næsten enhver enhed. Den oprindelige opsætning er overvældende, og det er derfor, vi skrev en Kodi-guide for at gøre oplevelsen mere behagelig.

Når det er sagt, var vi ikke i stand til at finde mange af de bedste Kodi-tilføjelser, der bar Outlander. Vi gætter det, fordi showet ikke har skabt det store navn for sig selv, eller der er en uoverensstemmelse mellem fans af Kodi og fans af skotske eventyrromanser. Uanset hvad, skal din go-to repo være cCloud, som har et dejligt bibliotek med tv-shows.

ccloud-skærmbillede

Det er let at installere cCloud. Følg blot instruktionerne, som du ville gøre med enhver anden app, og du skal være god til at gå. Se dog vores artikel om den bedste VPN til Kodi, så du kan være sikker på, at du er sikker, mens du bruger platformen.

Afsluttende tanker

Som du kan se, er der masser af muligheder online for fans af Outlander, skønt nogle er bedre end andre. Når det er sagt, bør det heller ikke være svært at se, hvad Claire har lavet. Med et par museklik kan du sidde i sofaen og se de nyeste episoder.

Hvis du er interesseret i at se flere ting online, skal du tjekke vores bibliotek med streamingartikler. Hvis din interesse for onlinesikkerhed er skabt takket være denne artikel, skal du gå til vores online privatlivsvejledning eller rulle gennem vores udvalg af de bedste VPN-udbydere.

Er du fan af Outlander? Har du bedre forslag til at se showet online? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me