Sådan ser Mr. Robot Online i 2020: Smash the System

Mr. Robot er et af de mere interessante shows, der er foretaget i det sidste årti, og selvom det har nogle få uventede, og lejlighedsvis afskrækkende, vendinger, har det fået 93 procent på Rotten Tomatoes. Hvis du giver fingeren til de kræfter, der er i en endnu mere dystopisk version af vores samfund, lyder som din kop te, skal du læse videre for at finde ud af, hvordan du ser Mr. Robot.


Showet følger Elliot, en cybersikkerhedsingeniør om dagen og hacker om natten. Selvom hans antisociale holdning fører til små problemer på arbejdspladsen, står Elliot over for mere presserende anliggender, når han forsøger at nedlægge det selskab, der giver ham hans levebrød. 

Inspireret af hacktivisterne, der er en del af Anonym, slutter Elliot sig til en gruppe underjordiske hackere, der er kendt som “fsociety” for at nedtage det største selskab i verden, E Corp. Hvis det ikke var klart, er Mr. Robot på næsen med dens sociale kommentar, hvor man spørger, hvor langt moral kan strækkes, før det ikke er det værd.

Se Mr. Robot Online

Hr. Robot udsendes på USA-netværket, og selvom nogle netværk giver dig mulighed for at streame deres shows online – læse, hvordan du ser Riverdale-guiden som et eksempel – USA-netværket er ikke blandt dem. Den eneste måde at se Mr. Robot online, der er legitim, er gennem Amazon Prime Video, som kan udgøre problemer afhængigt af hvor du bor. 

how-to-watch-mr-robot-amazon

Amazon Prime Video er tilgængelig i 200 lande, men ikke alle shows og film på platformen er tilgængelige på tværs af dem. På grund af distributionsgeoblocks kan du muligvis se et andet bibliotek afhængigt af hvor du befinder dig. Amazon siger endda, at EU-medlemmer, der rejser uden for EU, kun vil kunne se Prime Originals-titler.

Der er dog heldigvis en vej omkring det. Med et virtuelt privat netværk kan du se ud som om du er overalt i verden uden fysisk at være der. VPN erstatter din IP-adresse og krypterer din forbindelse og beskytter dig ikke kun mod VPN-detektionssystemerne, men også fra netværkssnoopere. 

Vi har en liste dedikeret til streaming platform, så læs vores bedste VPN til Amazon Prime Video guide for at finde valg. Du skal henvise til vores hvordan du ser Amazon Prime Video-guide også, fordi det viser dig et par tricks til at tage platformens indhold på farten. 

Se Mr. Robot gratis

At finde Mr. Robot gratis er vanskeligt, hvilket ikke er overraskende i betragtning af hvor tæt USA-netværket holder showet på brystet. Vi fandt imidlertid, at hver episode, der streamer på Couchtuner, der, hvis du aldrig har brugt den, er omtrent så malerisk, som den bliver. 

how-to-watch-mr-robot-sofa-tuner

Ulovlige streamingwebsteder som Couchtuner finansieres på et par måder, men den vigtigste er nagende pop-ups. Alt fra spil til spil til porno kan flyve ind på din skærm, så det er vigtigt at få en af ​​vores bedste pop-up-blokere, før du starter showet. I betragtning af hjemmesidenes juridiske status er en VPN også vigtig. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for at lære om vores favorit. 

En antivirus er dog endnu vigtigere. Disse streamingwebsteder er fyldt med cyberkriminalitet, så du vil have noget for at sikre, at du ikke bliver ramt af, for eksempel, ransomware. Du kan læse vores bedste antivirus-softwareguide for et par forslag, men vi kan godt lide Bitdefender Antivirus mest (læs vores Bitdefender Antivirus-anmeldelse).

Se Mr. Robot på Kodi

Hvis det ikke er din ting at søge skitse websteder – Mr. Robot vil alligevel lære bedre – kan du streame gennem Kodi. Det tager strømme, der findes på websteder som CouchTuner og samler dem på et enkelt sted. Hvis du vil lære mere om platformen, skal du læse vores Kodi-guide. 

how-to-watch-mr-robo-kodi

Du kan streame med Kodi ved hjælp af tilføjelser, som du kan lære om i vores bedste Kodi-tilføjelsesguide. Når det er sagt, betyder det ikke at bruge webstedet direkte ikke, at du ikke streamer indhold fra det. Du vil stadig have en VPN og antivirus, der beskytter dig, men en pop-up-blokering er mindre bekymret. 

Mr. Robot Torrents

Du kan også torrent Mr. Robot. Torrenting er en metode til at downloade filer, der bruger en peer-to-peer-forbindelse til at dele filen sammen fra flere maskiner. På grund af dens decentrale karakter er torrenting en populær vej til at omgå krænkelse af ophavsret, selvom det ikke er helt lovligt. 

how-to-watch-mr-robot-torrent

Hvis du ikke ønsker, at en meddelelse fra din internetudbyder eller, værre end, bliver bøder af indehaveren af ​​ophavsret, vil du bruge en VPN, når du torrenser. Vi har en guide til den bedste VPN til torrenting, og selvom ExpressVPN stadig er et godt valg til det, kan vi godt lide NordVPN mere (læs vores NordVPN-anmeldelse). 

Selvom det kan være vanskeligt at finde en strøm til Mr. Robot, er det ikke svært at finde torrenter, hvilket ikke er overraskende i betragtning af, at emnet er så tæt forbundet. Vi fandt hver episode på RARBG, LimeTorrents og The Pirate Bay, så du skulle ikke have problemer med at finde den fil, du har brug for. 

ExpressVPN er stadig det bedste valg, og det tog kronen i vores bedste VPN til Kodi-guide. Der er dog andre muligheder. Vi kan godt lide CyberGhost til streaming, og som du kan læse i vores ExpressVPN vs. CyberGhost-sammenligning, er det ikke langt efter vores favorit. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for at lære mere.

Afsluttende tanker

Hr. Robot bliver mærkelig, men showet er et værd uanset. Den dystre tone og det mørke emne er overraskende, især for USA Network. At gå klart fra standardprogrammeringen betalte sig dog, fordi Elliot og eventyrets eventyr har nok vendinger til selv de mest kamphærdede streamere. 

Før du går tabt i virksomhedens underbelly, tjek vores streaming arkiv. Du finder artikler ligesom denne her, inklusive vores for nylig offentliggjorte stykker om, hvordan man ser Stranger Things og hvordan man ser Blegemiddel. 

Hvordan planlægger du at se Mr. Robot? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen. 

Ofte stillede spørgsmål til Mr. Robot

Hvad handler Mr. Robot om?

Hr. Robot følger historien om en programmerer-slået hacker ved navn Elliot. I en dystopisk fremtid får Elliot til opgave at beslutte, om han vil bruge sine færdigheder til at nedtage de kræfter, der er eller nøjes med status quo.  

Hvilket netværk er Mr. Robot On?

Hr. Robot udsendes på USA Network, men det kan også streames på Amazon Prime Video. 

Hvor er Mr. Robot Filmed? 

Mr. Robot er næsten udelukkende skudt i New York. Nogle af de ikoniske placeringer kommer fra Church Avenue metrostation, Deno’s Wonder Wheel og The Dominick, som tidligere var Trump SoHo New York. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me