Sådan ser du sport med FuboTV i 2020

For sportsnødder er det nødvendigt at kunne se de nyeste begivenheder. Måske er du en fodboldfan og vil se Cristiano Ronaldo score for Juventus, eller Lionel Messi rive gennem den sidste forsvarslinje for at sætte bolden bagpå nettet. Måske er fodbold ikke dit første valg, og du vil se, at Yankees tager Mets. 


Uanset hvilken sportsbegivenhed, du vil indstille dig til, er der en god chance for, at fuboTV sender den. I denne vejledning fortæller vi dig, hvordan man ser sport med fuboTV.

Lanceret i januar 2015 som “fubo”, det startede livet som en fodboldstreamingtjeneste, og siden da er virksomheden vokset. I 2017 omklassificerede det som fuboTV og udvidede sit udvalg af live sportsbegivenheder til også at omfatte MLS, MLB, NFL og NBA, for blot at nævne nogle få. Selv om fuboTV er en sportsorienteret tjeneste, streamer den også film, nyheder og tv-serier på netværket.

hvordan-til-watch-sports-med-fubotv-kanaler

Tjenesten er tilgængelig i U.S., Canada og Spanien, og i slutningen af ​​2018 annoncerede fuboTV, at virksomheden voksede, og abonnentoptællingen var ved at ramme 250.000.

FuboTV investerede stærkt i sin egen tech, hvilket syntes at være et risikabelt træk på det tidspunkt, men det betalte sig, når det kom til streaming af store begivenheder. 

I 2018, mens Hulu og PlayStation Vue for eksempel havde problemer – såsom korte afbrydelser – når streaming af Super Bowl, fik fuboTVs publikum gennem hele spillet uden en eneste fejl. Det alene må gøre det til et top valg for sportsfans.

Se sport med FuboTV

FuboTV har mere end 100 kanaler, hvor mere end 30 af dem er sportskanaler. Alle af dem fås også med standardpakken og inkluderer kanaler som Fox Sports 1 og 2, beIN Sports og NFL Network. Med alle disse kanaler skal du være i stand til at finde det spil, du er efter.

hvordan-til-watch-sports-med-fubotv-sport

Nascar racing, blandet kampsport og boksning er bare noget af det, der tilbydes med fuboTV. Det har også fuld dækning af specielle live-begivenheder, såsom Super Bowl og UFC Main Fight-kort. 

En særlig funktion ved fuboTV er dens Cloud DVR. Med det kan du optage og se hvor som helst og når som helst. Antallet af timer, du får, afhænger af den pakke, du vælger. På standardplanen får du for eksempel tildelt 30 timers optagelig plads. Hvis du beslutter at opgradere, har alle andre pakker 500 timers optagelig plads.

Kompatible enheder til FuboTV

Der er masser af enheder, som du kan installere og se fuboTV på. Hvis Apple er dit første valg, kan du downloade appen på iPhone, iPad og Apple TV. Der er også en app til Android-brugere, som du kan downloade på din telefon eller tablet.

hvordan-til-watch-sports-med-fubotv-enheder

Lad os indse det: større er bedre, og intet kan sammenlignes med den store skærm, især når det kommer til at se sport. Lad os sige, at du har drengene til at se spillet. Nå, I vil ikke alle sammen kæmpe rundt om en lille skærm. Heldigvis kan du bruge Google Chromecast, Amazon Fire TV Stick eller Roku til at streame det direkte til dit tv. 

Hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at bruge appen, kan du streame fuboTV direkte fra browseren. For den bedste brugeroplevelse anbefaler fuboTV at bruge Google Chrome.

FuboTV-omkostninger

Sammenlignet med sine konkurrenter er fuboTV dyrere. Når det er sagt, tilbyder det mere sportsindhold end nogen anden online streamingtjeneste. Plus, det har Cloud DVR-opbevaring inkluderet i prisen.

FuboTV har fire pakker at vælge imellem. Standardpakken er $ 54.99 pr. Måned og inkluderer 115 kanaler, 30 timers Cloud DVR og muligheden for at se den på to skærme på samme tid.

Dernæst er Family-pakken, som igen tilbyder 115 kanaler, selvom kanalerne varierer fra den første pakke. Plus, du får 500 timers Cloud DVR, og du kan se det samtidigt på tre skærme. Denne pakke kommer på $ 59.99 pr. Måned. 

For det tredje er der Family Deluxe-pakken. Det koster $ 64.99 pr. Måned og leveres med 151 kanaler, 500 timers Cloud DVR og igen muligheden for at se tre skærme på samme tid. Som en bonus får du fubo Extra, der inkluderer 35 underholdningskanaler.

Endelig er der Ultra-pakken, der koster $ 79.99 pr. Måned, selvom de i øjeblikket tilbyder en aftale på $ 74.99 pr. Måned i de første tre måneder. Med denne pakke får du 184 kanaler, 500 timers Cloud DVR og tre samtidige skærme. 

Du får også fubo Extra’s 35 underholdningskanal og Showtime, der inkluderer ni on-demand-kanaler. Plus, du får Sports Plus med 24 højenergikanaler.

hvordan-til-watch-sports-med-fubotv-pakker

Alle tv-pakker – fra standarden lige til ultra – viser mere end 130 begivenheder i 4K. Hvis du stadig ikke er overbevist, tilbyder fuboTV en gratis syv-dages prøveperiode, så du kan få adgang til dets indhold og prøve det, før du køber det.

FuboTV Geoblocks

Selvom fuboTV har tjenester tilgængelige i Canada og Spanien, er de fleste programmering kun tilgængelige i USA. Hvis du er uden for USA, bliver du ramt af geoblocks, men du kan stadig se fuboTV ved hjælp af et virtuelt privat netværk. 

En VPN hjælper dig med at få en amerikansk IP-adresse, så du til fuboTV (og andre streamingtjenester) ser ud som om du er fysisk i landet. 

Der er mange andre fordele ved at bruge en VPN også, og for en god all-round service anbefaler vi ExpressVPN. Det giver dig nemt forbindelse til en server i USA, og det er vores bedste VPN til streaming på grund af dens hurtige hastigheder og ubegrænsede båndbredde. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for flere detaljer, eller giv den en chance med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Afsluttende tanker

Med så mange streaming-websteder at vælge imellem, kan det være svært at finde det, der passer bedst til dig. Hvis du er i staterne, og du leder efter en snitningstjeneste med en sportskant, skal fuboTV være en udfordrer.

Der er dog nogle ulemper ved fuboTV. For det første er det dyrere end sine rivaler, og selvom det siger, at det tilbyder 4K-indhold, er det mest begrænset til sportsbegivenheder. Andre strømme er i lavere kvalitet, såsom 720p.

Plus, fuboTV har ikke rettighederne til at vise noget ESPN-sportsindhold. Selvom det måske ikke er et problem for nogle, hvis du kan lide at se mandag aften fodbold, skal du bruge en alternativ metode for at se den.

Hvis du har erfaring med at bruge fuboTV, eller vi har gået glip af noget, så fortæl os om det i kommentarafsnittet. Se også vores andre underholdningsartikler. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map