Sådan ser du Showtime i 2020 via streaming, Roku & gratis

Showtime er et amerikansk tv-netværk med mange populære kanaler under dens navn. I 2015 lancerede det sine fristående streamingtjenester, der giver fans en on-the-go mulighed for flere enheder. Hvis du søger efter noget høj kvalitet, live eller on-demand indhold, er det et godt valg, og denne vejledning fortæller dig, hvordan du ser Showtime online.


Showtime-netværket begyndte i 1976, hvor den første udsendelse var ”Celebration” -koncerten med forestillinger fra Rod Stewart, ABBA og andre velkendte kunstnere. Fra da af voksede abonnentbasen hurtigt, og dens programmering inkluderer nu film og tv-serier, såsom Shameless, samt boksning og blandede kampsportkampe. 

Showtime Streaming Service

Tiderne har ændret sig, og mange mennesker henvender sig til streamingalternativer fra den restriktive kabelindstilling. For at følge med i mængden startede Showtime sin egen streamingtjeneste og konkurrerede med Hulu med sin reklamefri visning.

Showtime’s streamingtjeneste er dog ikke at forveksle med Showtime Anytime. Showtime Anytime er gratis og tilgængelig for alle med et Showtime-abonnement gennem en deltagende tv-udbyder. Brugere kan blot logge ind og begynde at se via Showtime Anytime-appen eller online. 

how-to-watch-showtime-showtime-anytime

For at streame Showtime behøver du ikke et tv-abonnement. Det er en helt uafhængig service, der koster $ 10.99 pr. Måned. Nye abonnenter kan også drage fordel af den gratis syv-dages prøveperiode.

Når det er sagt, er Showtime kun tilgængelig i USA på grund af geoblocks, så hvis du er i et andet land, skal du bruge et virtuelt privat netværk for at få en amerikansk IP-adresse. ExpressVPN kan hjælpe dig med det, som du ser.

Sådan ser du Showtime

En af de nemmeste måder at begynde at se på er ved at abonnere via sit websted. Du kan blot tilmelde dig online og derefter streame Showtime-shows på enhver enhed ved at indtaste dine Showtime-loginoplysninger. Du får stadig den gratis prøveperiode også.

how-to-watch-showtime-hjemmeside-tilmelding

Showtime på Amazon Prime uden kabel

I 2015 lancerede Amazon sit Streaming Partners-program i U.S.A., som siden er blevet omdirigeret til Prime Video Channels og er udvidet til andre lande, såsom Storbritannien, Tyskland og Japan. Det giver tv-netværk og andre indholdsudbydere mulighed for at slå sig sammen med Amazon og nå et bredere publikum. 

how-to-watch-showtime-streaming-partnere-program

Mange andre streamingkanaler er også tilgængelige, inklusive HBO og Starz, men hvis du spekulerer på, hvordan du ser Showtime på Amazon Prime, bliver du nødt til at være Amazon Prime-medlem og købe et Showtime-abonnement inden for tjenesten. 

Sådan ser du Showtime på Amazon

Hvis du ikke allerede er et Amazon Prime-medlem, kan du fordoble forsøgene med en gratis 30-dages Prime-prøveperiode. Efter retssagen koster Prime dig $ 12,99 pr. Måned. Prime Video alene er dog $ 8,99.

how-to-watch-showtime-prime-showtime-free-trial

Hvis du allerede er Amazon Prime-medlem, kan du gå til kategorien “kanaler” og tilføje Showtime der. Når den gratis prøveversion er afsluttet, koster Showtime dig $ 10.99 pr. Måned oven på dit Amazon-abonnement.

Amazon Prime Video er tilgængelig på flere enheder, inklusive smarte tv’er, mobile enheder og mere, hvilket giver dig et komplet svar på, hvordan du kan se Showtime uden kabel. Husk bare, at Showtime ikke er tilgængeligt uden for USA, så du skal muligvis bruge et af vores bedste VPN til Amazon Prime Video-valg for at få adgang.

Showtime på Roku

Hvis du undrer dig over, hvordan man ser Showtime på Roku, ja, det er let, da der er en dedikeret app til det. Du kan abonnere på tjenesten direkte fra din Roku-afspiller eller Roku TV. Du vil stadig drage fordel af den gratis prøveversion, og efter det er det standard $ 10.99 pr. Måned. 

how-to-watch-showtime-roku

Alt hvad du skal gøre er at finde Showtime i “filmene & TV ”-afsnittet i Rokus kanallager og klik på“ + tilføj kanal. ” Når du har gjort det, kan du følge instruktionerne på skærmen for at fuldføre din tilmelding til den gratis prøveversion. Sørg dog for, at du vælger streaming-appen og ikke Showtime Anytime-appen.

Brug af en Roku til at se Showtime giver dig en hurtig og nem måde at se dine foretrukne shows og film på den store skærm. Når du først har tilmeldt dig, er du ikke begrænset til at bruge den på Roku, da du kan bruge dine loginoplysninger til at se Showtime på andre enheder. 

Som vi tidligere har sagt, er Showtime kun tilgængelig at se i USA. Hvis du ikke er i landet, er det dog stadig muligt at få adgang ved at forbinde din Roku til en VPN-router.

Se Showtime på Hulu

Hvis du har et Hulu-abonnement, kan du tilføje Showtime ved at gå til dine kontoindstillinger og vælge “administrere tilføjelser.” Derfra kan du tilføje Showtime til din pakke med den gratis prøve på en uge, som koster $ 10,99 efter de første syv dage. 

how-to-watch-showtime-hulu

Hvis du er ny i Hulu, kan du nyde din første måned gratis. Det gælder også for kvalificerede returnerende abonnenter, så det er værd at se på. Derefter kommer Hulus basisplan ind på $ 5,99 pr. Måned. 

Når du har konfigureret din pakke, kan du se Showtime-shows og film fra et væld af forskellige enheder, herunder mobile enheder, smart TV’er og spilkonsoller. 

Ligesom Showtime er Hulu dog kun tilgængelig i USA, så hvis du ikke er i landet, bliver lektionen om hvordan man ser Showtime på Hulu lidt længere. 

Du skal først oprette forbindelse til en U.S-server via en VPN. Derefter vil du kunne få adgang til Hulu samt føje Showtime til din pakke. Vi har et dedikeret stykke til den bedste VPN til Hulu, som du kan læse.

Sådan kan du se Showtime gratis

Selv hvis du hopper rundt på forskellige gratis forsøg, betyder alle ovenstående metoder til at se Showtime, at du på et tidspunkt skal betale for tjenesten. Du tænker måske på, hvordan du ser Showtime live og gratis. Der er et par måder at få Showtime-indhold gratis på, selvom det måske ikke altid er live.

Brug af Kodi til at se Showtime Shows

Hvis du ikke har hørt om Kodi før, er det open source-software, som du kan bruge til at gemme og organisere medier. Du kan i det væsentlige bruge det som hjemmebiograf til at streame film og tv-shows. Det er let at installere, og du kan tilpasse det til dine behov. Du kan læse vores Kodi-guide til at hjælpe dig med at komme i gang.

Når du er færdig med den oprindelige opsætning, kan du installere depoter og deres tilføjelser. Med dem kan du få adgang til et væld af forskellige indhold. Du kan tage et kig på vores bedste Kodi-lagre og de bedste Kodi-add-ons-roundups for at komme i gang. 

Selvom Kodi i sig selv ikke er ulovlig, indeholder mange tilføjelser ulovligt indhold. For eksempel giver add-on Covenant dig adgang til piratkopieret indhold. Det piratkopierede indhold kan lande dig i nogle farlige copyright-farvande, så sørg for at bruge en VPN til at skjule dit digitale fodaftryk. 

Du kan ikke slå ExpressVPN, som du kan læse i vores ExpressVPN-anmeldelse, men vores bedste VPN til Kodi-stykke har flere forslag.

Sådan ser du Showtime på Kodi

Nu hvor vi er færdige med at give dig 411 på Kodi, fortæller vi dig, hvordan du ser Showtime-indhold på Kodi. Efter et hurtigt kig fandt vi ud af, at vi kunne se Showtime-indhold i Poseidon-tilføjelsen, som er en del af Kodil-arkivet. 

how-to-watch-showtime-kodi

Forbløffende Showtime-film og show

Hvis der er noget specifikt, du gerne vil se, og som kun er tilgængeligt på Showtime, kan du gå den spændende rute. Der er masser af alternative torrent-steder at vælge imellem, og de giver ofte lovende resultater.

Vi fandt resultater for Showtime-originaler i flere sæsoner, som f.eks. Ray Donovan, og dramaserien The L Words meget forventede efterfølger, The L Word: Generation Q på det populære torrenting-sted The Pirate Bay.

how-to-watch-showtime-the-pirat-bay

Farerne ved spændende

Husk dog, at torrenting bringer nogle farer. For det første kan download være fyldt med ondsindede filer, hvilket bringer dig i fare for cyberkriminalitet. Desuden er det meste af indholdet, der er tilgængeligt på torrent-websteder, copyright-materiale, hvilket betyder, at du overtræder lovgivningen ved at se den. Vi er ikke her for at bedømme, men vi vil sikre dig, at du er opmærksom på risiciene. 

Med det i tankerne skal du sørge for at forblive beskyttet med en VPN. Dens sikkerhed vil holde dig beskyttet mod trusler, og den vil skjule din IP-adresse for snoopere. NordVPN er et godt valg. Det har brugerdefinerede P2P-servere såvel som fremragende sikkerhed, hvorfor det er vores bedste VPN til torrenting. Læs vores NordVPN-anmeldelse for flere detaljer.

Desuden anbefaler vi, at cybertrusler er et ægte problem, at du bruger et ekstra lag af beskyttelse i form af en anstændig antivirus. Bitdefender er dit bedste valg. Det vil beskytte dig mod trusler ved at arbejde i realtid, men du kan læse vores Bitdefender Antivirus-gennemgang for at få et bedre billede.

Afsluttende tanker

Showtime’s streamingtjeneste har live feeds og on-demand indhold, inklusive originale serier, sport, dokumentarer, film og mere. Du kan tilbringe aldre med at binge på alt dets materiale, og der er mange forskellige måder, du kan få adgang til det. 

Der er dog et par ting, man skal huske på, når man gør det. For det første er Showtime begrænset til det amerikanske publikum, så hvis du ikke er i landet, skal du oprette forbindelse til en amerikansk server for at få adgang. 

På den anden side, hvis du planlægger at få indholdet gennem Kodi eller torrents, vil du se piratkopieret indhold og kunne blive udsat for onlinefare, mens du gør det.

I begge disse spørgsmål vil en VPN hjælpe, og ExpressVPN er lederen af ​​pakken. Det giver dig let en amerikansk IP-adresse og beskytter dig mod enhver online nasties også. Dets hurtige hastigheder og ubegrænset båndbredde giver dig den bedste oplevelse, når du ser Showtime-film og shows. Plus, med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti har du intet at tabe.

Hvis du har nogle erfaringer med at se Showtime på computeren eller andre enheder, så fortæl os det i kommentarafsnittet. Sørg for også at tjekke vores andre underholdningsartikler. Som altid tak for at have læst.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map